Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Δηλαδή τι υπονοείς? Οτι θέλαμε τον Αλεξανδρόπουλο σαν τρελοί και μας τον πήρατε μέσα από χέρια και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε και ντρέπεται η ΑΕΚ και δεν το λέει?:2funny:
Σκάσαμε πόσα εκατομμύρια για να αγοράσουμε Πινέδα, Πόνσε, φέραμε Πισάρο , ανανεώσαμε Γκαρσία και θα κολούσαμε στο τσουτσέκι τον Αλεξανδρόπουλο?
ρε φιλε εγω νομιζα ότι τους πηραμε δανεικους ολους αυτους:2funny::2funny::2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Όσον αφορά τον Αλεξανδρόπουλο, καλά έκανε και δεν ήρθε ( αν τα πράγματα έγιναν έτσι). Προτίμησε να πάει εκεί που θα παίξει σίγουρα βασικός.
Προσωπικά δε με πείραξε καθόλου. Στη θέση του - εξαρι -υπάρχουν 3 παίχτες
Στη θέση 8 μπορούν να παίξουν Πινέδα, μανταλος, ακόμα κι ο τσουμπερ..10 ο καινούριος Μεξικανός, μπροστά Πόνσε, λιβαι Αραούχο , εξτρέμ γκατσι, και το παιδί το άλλο που έσπασε τι πόδι του..
Είμαστε εντάξει..κι ένα καλό στόπερ..( πάντως τσουμπερ ίσως τον δούμε και στο πλάι)
( Σκέφτεται ο Αλεξανδρόπουλος ότι μπορεί και να μην παίξει.. στον ΠΑΟ καλός ήταν, πέρσι δεν έκανε κάτι..)
Ο Αλεξάνδροπουλος απλά πήγε σε μια μικρότερη ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Φίλε παυλαρα μια παροιμία λέει καλύτερα πρώτος στο χωριό πάρα δεύτερος στη πόλη . και καλά έκανε το παιδί. Αν ερχόταν σε εμάς πάγκο θα σκουπιζε για να κάθονται οι αναπληρωματικοι. Τουλάχιστον το πρώτο καιρό. Το παιδί θέλει να παίξει.
Συμφωνώ, αλλά αν πραγματικά τον θέλαμε θα τον παίρναμε τότε που ακούστηκε το όνομα του.Θα του λέγανε αυτό είναι το στυλ του Αλμέιδα, πολλοί παίχτες,όλοι ετοιμοπόλεμοι, όλοι είναι το ίδιο σημαντικοί, όλοι είναι ικανοποιημένοι,όλοι παίζουν, δύο εντεκάδες, τρεις διοργανώσεις κλπ και μπλα μπλα μπλα...μια χαρά θα ερχότανε...και τούμπες θα έκανε....
Όλες οι περιπτώσεις που κοιτάμε είναι πολύ δύσκολες και δεν έρχονται Ελλάδα ακόμα και πολλά λεφτά, γι' αυτό αργεί και του στόπερ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.112
Πόντοι
28.246
Δηλαδή τι υπονοείς? Οτι θέλαμε τον Αλεξανδρόπουλο σαν τρελοί και μας τον πήρατε μέσα από χέρια και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε και ντρέπεται η ΑΕΚ και δεν το λέει?:2funny:
Σκάσαμε πόσα εκατομμύρια για να αγοράσουμε Πινέδα, Πόνσε, φέραμε Πισάρο , ανανεώσαμε Γκαρσία και θα κολούσαμε στο τσουτσέκι τον Αλεξανδρόπουλο?
Είναι όπως με τον Πήλιο η φάση ρε παιδί μου.
Είναι όπως με τον Πινέδα. Ολόκληρη Αγγλία και δεν έκανε καμία αναφορά για Φόρεστ αλλά ο Κετσετζογλου είχε τις καλές πηγές και έβγαλε την είδηση. Μάλιστα ο μάνατζερ του Πινέδα ζήτησε και ρήτρα να μην πάει δανεικός από την Φόρεστ στον Ολυμπιακό. (είναι που έγραψε την Φόρεστ στα αρχιδια του και αυτός και ο παίχτης. Αυτό είναι το πρώτο σανό. Έτσι είπε ο Καραλής δεν τα λέω εγώ.) Ή Μαλλον ήθελε να αποφύγει να παίξει ο παιχτης του στο υποβάθμισμενο ελληνικό πρωτάθλημα Μάλλον η αεκ παίζει Μπουντεσλίγκα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.112
Πόντοι
28.246
Ο Αλεξάνδροπουλος απλά πήγε σε μια μικρότερη ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής :grin:
Και ο Λιβαι το ίδιο έκανε τότε.... Πήγε σε μια μικρή ομάδα για να παίζει.

Έτσι, iso?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.112
Πόντοι
28.246
Αν του είχατε κάνει πρόταση θα ερχόταν στον γαύρο αλλά δεν του κανατε:lipsrsealed:
Κάναμε. Τα ίδια δίναμε. Δεν ξέρω αν η πρόταση ήταν για ολόκληρο Λιβαι ή για το 60%

Αλλα η ΑΕΚ τον έπεισε ότι θα παίζει βασικός. Όπως και έπαιξε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Κάναμε. Τα ίδια δίναμε. Δεν ξέρω αν η πρόταση ήταν για ολόκληρο Λιβαι ή για το 60%

πουτσα θα φας παλι φέτος , πλυνε κωλο :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Τα ίδια όπως με το Σέρβο θα κάνετε ότι θέλουμε εμείς θα το χτυπάτε κ σεις και ότι αρπαξετε... Θα περάσετε δύσκολα χρόνια μέχρι να μας φτάσετε... Ελπίζω να είναι πολλά :grin:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Πως να πιστέψω αυτών που φιλαγε το τριφύλλι στην φανέλα ....χαχαχα....εάν ήταν ταλέντο γιατί έφυγε από την Σπόρτιγκ.....
Ο θρύλος βλέπει το μέλλον ρεεε σαν κ εσάς νομίζεις ότι παίρνει ρεταλια? :lipsrsealed:

Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Ωχ τα δεύτεροτριτα τσακωνονται στον αχυρωνα μας:lipsrsealed:
2 πρωτάθληματα έχουμε 2 σε 30 χρόνια.. Σεμνά και ταπεινά. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει να προοδεύει η ομάδα και μετά από το Μελισσανίδη

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
2 πρωτάθληματα έχουμε 2 σε 30 χρόνια.. Σεμνά και ταπεινά. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει να προοδεύει η ομάδα και μετά από το Μελισσανίδη
Μετά από 5 χρόνια βλέπουμε τι θα γίνει... Εγώ πάντα σεμνός ειμαι την αλήθεια έγραψα αφού δεύτεροτριτα είναι :lipsrsealed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom