alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η ΑΕΚ εχει κανει νταμπλ το 1939 και το 1978προφανως και θα το κυνηγησουμε, δεν κανεις νταμπλ καθε μερα
Η ΑΕΚ εχει κανει νταμπλ το 1939 και το 1978προφανως και θα το κυνηγησουμε, δεν κανεις νταμπλ καθε μερα
απο τον 3ο παιρνεις πρωταθλημα εσυ?Απο τον Ολυμπιακο παντως εχει 10 βαθμους διαφορα...
Και μπορει να γινουν και 13
Μαλάκες, πόσες χιλιάδες καπνογόνα θα ανάψετε την Κυριακή;
Θα κρατάει από ένα ο καθένας;
οχκ ρε τυπε, θα τον παρουμε τον Βολο, το πρωτο γκολ θα το βαλει ο κοσμος. Θα θελουν να βαλουν αυτογκολ οι Βολιωτες για να χαρουν τους πανηγυρισμους.Η λογική λέει ότι μάλλον το πήραμε. Προσοχή όμως στην τελευταία αγωνιστική. Έχουμε δει κι άλλες φορές την ομάδα να παίζει τον αντίπαλο μονότερμα και να μη μπορεί να βάλει γκολ. Αν δε λήξει και ουσιαστικά η επόμενη αγωνιστική εγώ δεν πανηγυρίζω. Με λίγη προσοχή και συγκέντρωση θα το σηκώσουμε. Αρχιδάτη νίκη σήμερα στη Θεσ/νίκη και με ανατροπή. Το αξίζουμε ρε γαμώτο. Είναι κρίμα να μην το σηκώσουμε το φετινό. Ο ΠΑΟ έκανε πραγματική υπέρβαση όλη τη χρονιά με το ρόστερ και το μπάτζετ που διέθετε. Υπήρχε και κάποιο σπρώξιμο σε μερικές περιπτώσεις και πολλή τύχη, αλλά φαινόταν ότι δεν άντεχε άλλο. Και για να είμαστε δίκαιοι, έχουμε σαφώς καλύτερη ομάδα και παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους.
Να σου πω, το ψιλοπεριμενα. Φυσικα η ικανοποιηση ειναι τεραστια. Θελω να πιστευω οτι ξεκιναει ενα σερι πρωταθληματων απο φετοςΌχι φυσικά. Εχω τρελαθεί με τη σημερινή εξέλιξη. Εσύ πως είσαι;
Η ΑΕΚ εχει κανει νταμπλ το 1939 και το 1978
δεν συμφωνησανε να βαλουνε Ελληνα, δεν δεχθηκε να ερθει ξενος
και εκ του αποτελεσματος καλα τα πηγε
και στην τελικη να μην τον δερνατε τον Μασα. και γιαυτο εμεις φταιμε?
Ξέρεις ποιον μου θύμισες;γιαυτο θα το κυνηγησουμε, εγω δεν εχω ζησει κανενα ουτε καν το 90 με τις ομαδαρες
Ποιον τριτο, τον ΠΑΟΚ?απο τον 3ο παιρνεις πρωταθλημα εσυ?
α και απο τον λεβαδειακο εχετε 52 βαθμους διαφορα....
Ειναι μαγικο πραγμα η ΑΕΚ τύπε. Της εχουν δωσει πρωταθληματα ο Τακης Καραγκιοζοπουλος και ο Χαρης Κοπιτσης, που εκαναν κοντρολ με το καλαμιΞέρεις ποιον μου θύμισες;
Τον πούστη τον Κοπιτσή.
Μας είχε κλείσει το σπίτι, ουκ ολίγες φορές.
Μακάρι αυτό να είναι μόνο η αρχή!Θελω να πιστευω οτι ξεκιναει ενα σερι πρωταθληματων απο φετος
Τι να φοβηθει ο Μπριχ ρε τύπε, κεκλεισμενων των θυρων δεν παιζατε?
παραλληλο συμπαν...κανονικα ρε πουστη μου.....σαν να μιλαω σε λοβοτομημενους....
την ιδια μερα που φερανε ολοκληρο μπριχ στο καραισκακη, δεν βρηκανε ξενο για τον αρη.....
μπραβο στον μπριχ που δεν φοβηθηκε απο το ξυλο στον μασα και ηρθε....κριμα που ολοι οι αλλοι διαιτητες στον κοσμο, φοβηθηκαν.....
ΤΣΑΚΩ ΓΑΜΙΟΛΑΣυγχαρητήρια.
Το πήρε η καλύτερη ομάδα.
Επίσης αποδείχτηκαν πίπες όσα λέγατε για παρασκήνιο.
παραλληλο συμπαν...κανονικα ρε πουστη μου.....σαν να μιλαω σε λοβοτομημενους....
την ιδια μερα που φερανε ολοκληρο μπριχ στο καραισκακη, δεν βρηκανε ξενο για τον αρη.....
μπραβο στον μπριχ που δεν φοβηθηκε απο το ξυλο στον μασα και ηρθε....κριμα που ολοι οι αλλοι διαιτητες στον κοσμο, φοβηθηκαν.....
Τι να φοβηθει ο Μπριχ ρε τύπε, κεκλεισμενων των θυρων δεν παιζατε?
Θα σε βρω ρε μουνάκι
ο Γαμαικανος μηπως περασε απο εδω?