Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Ρε θηρίο έχεις ανοίξει το νήμα 21 χρόνια πρίν?Οι γαυροι του βορά ζούνε στη Χωρα των Λωτοφάγων..
Ρε θηρίο έχεις ανοίξει το νήμα 21 χρόνια πρίν?Οι γαυροι του βορά ζούνε στη Χωρα των Λωτοφάγων..
Εχουμε και μία ιστορία εδω μέσα φίλε....Ρε θηρίο έχεις ανοίξει το νήμα 21 χρόνια πρίν?
αλλο το τακλιν αλλο το πατημα αλλα τι ξερετε εσεις οι επιστημονες! αλλο η υπερβολικη χρηση δυναμης αλλο η αντιαθλητικη ενεργεια . και ευχαριστω να λες που σου κραταει τον παικτη που γκρεμοτσακιζεται μην παει κατευθειαν στα καπη με πι.Είναι διαφορετικό να εισαι ΑΕΚ.
ελα καλα αυτα που εκανε ο κοτασρκι εβγαζαν ματι. τωρα αδιαφορια το λες? στησιμο το λες? οτι και να το πεις ο παοκ δεν ειχε διαθεση να χτυπησει το συγκεκριμενο παιχνιδι.φιλικό δεν ήταν.
αν ήταν δεν θα έβγαινε κάρτα και θα τελείωνε χαλαρότατα.
απλά δεν είχαν κίνητρο και το έδειξαν.
όμως είναι δειλοί να παραδεχτούν την αδιαφορία τους και το παίζουν θιγμένοι.
Επειδή έχουμε δει πολλά εγώ κρατάω μικρό καλάθι.
Ένα ένα σπάμε τα αρνητικά σερί και έμεινε αυτό το κύπελλο.
προσωπικά το θέλω περισσότερο και από το πρωταθλημα, επειδή το κύπελλο πάντα αφήνει τη τελεταία γεύση χαράς, μέχρι να ξαναξεκινήξσει το πρωτάθλημα και επιπλέον σηκώνεις το τρόπαιο στα μούτρα των αντιπάλων σου. προτιμώ να μην πάω τελίκο από το να τον χάσω. η ήττα σε κάνει άμεσα λούζερ.
αν πάρουμε πρωτάθλημα και δεν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε με πάθος το κύπελλο, καλύτερα να μη κατέβουμε...
Κατι που βρηκα στο fb,για να φρεσκαρουμε μνημες...Ναι καλά μίλησε για 20ετή πρασινη παντοδυναμία που πήρα 6,εσύ 5,ο γαύρος 7 και τα υπόλοιπα Παοκ,Αελ......
Όντως ήταν η πρώτη φορά φέτος που έγινε τέτοιο πάρτυ σε ημίχρονο φέτος.... Ο κόσμος και η περιοχή γενικά ζει σε νιρβάνα χαράς κ Καβλας... Και έτσι θα πάει από εδώ κ πέρα κ όχι μόνο για φέτος αλλά για πάντα...Αυτο που έγινε στο ημιχρονο με τον ΠΑΟΚ ,ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!Δυστυχώς ήμουν εκτός,αλλά εάν εμενα Αθήνα, ΧΤΕΣ θα αγόραζα διαρκείας για του χρόνου...
Ρε συ ναύαρχε τι ειναι αυτά που λες?Κατι που βρηκα στο fb,για να φρεσκαρουμε μνημες...
"..
Θα απαντήσω εγώ στον Παναθηναϊκό που πάει λίγο να μας παραπλανήσει πιθανόν για το παιχνίδι της Κυριακής γιατί είμαι λίγο πιό παλιός και την ξέρω την ιστορία καλά..
Χουάν Ραμον Ροτσα Μπουμπλής. Τα ίδια εκανε και ο καπετάνιος για 17 χρόνια.. Τότε που δεν υπήρχαν τα 20 + 10 μύρια από το τσου Λου (αν υπήρχαν τα ίδια θα έκανε )εκείνος με τα χρήματα που είχε από τα μονοπώλια του έκανε κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τότε μία ομάδα είχε μόνο 2 ή 3 ξένους και δεν μπορούσε να σταματήσει μια πολύ καλή Λάρισα το 1988 ( παρότι είχε παίκτη ντοπέ - Τσίγκοφ έκοψαν την Ελλάδα στα δύο - τους άφησε το πρωτάθλημα γιατί ήταν 3ος και δεν ήθελε να το πάρει η ΑΕΚ) με πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες. Επίσης ο παοκ καλή ομάδα το 1985 το πήρε (με πολύ σπρώξιμο ούτε και εκεί κουβέντα )για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης και προεκλογικά της κυβέρνησης που συνεργαζόταν. Από αυτές τις δύο ομάδες όπως και από άλλες έπαιρνε πάντα τους καλύτερους παίκτες για να τις διαλύει. Είχε αρ μπακ τον Καρουλια πηρε Πατσιαβούρα από Λάρισα και βαμβακουλα σαργκανη από γαύρο. Πήρε Χρήστο Δημόπουλο από παοκ παίκτες που έπαιζαν στις ομάδες που ανέφερα. Από εμάς με 5 και 7 μύρια τσάμπα πήρε Γεωργαμλη και Βλάχο. Τώρα χωρίς Έλληνες οι ομάδες φτιάχνονται εύκολα. Θα ξεχάσω τα χειρουργεία στο οακα με τους διαιτητές του παο; μπακας λοιπόν να μην ξεχνάμε. Ο βασαρας ο Γιώργος ο πατέρας του κυρου σφυριξε 3 πέναλτι στο βαζελο με τον γαύρο που ήταν 0 2 με ντουρονικολαε και γαλακο τον θυμήθηκα και αυτόν.
Παρόλα αυτά ο Τίγρης σου πήρε 3 πρωταθλήματα τότε γιατί έσπρωξε λεφτά και είχε ομαδαρα και προπονητή. Τον κυνήγησες να τον βάλεις φυλακή δήθεν για λαθρεμπόριο ( εσύ δεν έκανες ?) και βρήκε ευκαιρία ο γαύρος να τον πάρει μαζί με την μισή μου ομάδα.
Για 25 χρόνια πολεμούσα την παράγκα και εσύ σφυριζες αδιάφορα και περίμενες τα ξεροκοματα του γαύρου από τις φάπες που έτρωγες. Ένα το 2004 όταν ο κοκκαλιαρης ήθελε να βάλει τα μέλη και να τους πάρει τα λεφτά και το άλλο το 2010 όταν ήθελε να πουλήσει..
Γιατί δεν πήγες κόντρα στο άδικο ποτέ; όταν με έβαλαν να παίξω με την κ21 πριν με ρίξουν σφυριζες αδιάφορα και όταν ήρθε η σειρά σου παρακαλούσες τον Απόλλωνα την Λαμία τον Πλατανιά να υπογράψουν για να μην πέσεις κατηγορία. Για το γήπεδο δεν θα αναφερθώ είναι αλλιώς η ιστορία αλλά το έχτισα και τώρα εσένα σου κάνουν δώρο.
Ξέχασες την Ριζούπολη και το γκολ του Κατσουράνη στο Καραϊσκάκη και τώρα ο πρόεδρος σου συνεργάζεται μαζί του για να πάρεις το πρωτάθλημα. Μαζί σπρώχνει και ο ρώσος που έχει εφετος τις σφυρίχτρες ( πριν 3 χρόνια σου έδωσε δανεικούς κάτσε και τον Μαλεζά και του καθοσουνα τέντα - εγώ δανεικό από άλλη ελλην. ομάδα δεν έχω πάρει ποτέ γιατί είμαι μεγάλη ομάδα) και σε σπρώχνουν όλοι από την αρχή για να το πάρεις. Τώρα γιατί δεν αντιδράς στην βρωμιά; τώρα γιατί γίνεσαι γαύρος. Σκουζεις στα κανάλια και στα ραδια που είναι δικά σου ότι στήνω παιχνίδια και σε αδικεί η δική σου διαιτησία που σε σφυρίζει από την αρχή του χρόνου. 10 παιχνίδια έχεις πάρει με την σφυρίχτρα. Γιατι δεν φωνάζεις τωρα για το δίκιο; Γιατί πας να μας μπερδέψεις για την Κυριακή; γιατί σκέφτεσαι σαν βαζελος με πονηριά.. άστο καλύτερα μεγάλε παναθηναχαχα θα το πάμε δυνατά Αεκτζηδικα και oRiginal μέχρι το τέλος γιατί έτσι έχουμε μάθει γιατί κουμάντο κάνουμε στο γήπεδο σου..
Τίγρη μην κάνεις πίσω μέχρι να το σηκώσουμε.
Μόνο ΑΕΚ. Από έναν ΑΕΚΑΡΑ ORIGINAL .."
ο κυριος αριστερα με το κινητο, η καλυτερη μεταγραφη σας...μονος του τα καθαριζει ολα τα ματς...
υγ : συγγνωμη για το κυριος....γαμημενο παχυδερμο ηθελα να πω....
Για τον Μαρινάκη λες? Γιατί αυτός είναι αυτό που λες ?ο κυριος αριστερα με το κινητο, η καλυτερη μεταγραφη σας...μονος του τα καθαριζει ολα τα ματς...
υγ : συγγνωμη για το κυριος....γαμημενο παχυδερμο ηθελα να πω....
Εννοείται , φίλε, αλλά στην ζωή υπάρχει και η αποτυχία, η ήττα, η σκέτη ατυχία. Όλοι έχουν πέσει πάνω μας. π.χ. γράφουν για εύνοια της ΑΕΚ και για τον μακράν πιο ευνοημένο της χρονιάς, τον Βαζελο , τουμπεκί. Δημιουργούν κλίμα με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν δεν πάρουμε κανένα τίτλο έχουν μπει οι βάσεις για μεγάλη ομάδα τα επόμενα χρόνια. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.Θα χαλάσω λιγο το κλιμα αλλα υπάρχει μια περιπτωση ενω πηγαινουμε για νταμπλ να μην πάρουμε τίποτα (εχει γινει την χρονια του Ντέμη αυτό) . Εχουμε τυχει και σε ομαδα του βαζελου που διψά για τίτλο και σε εναν προεδρο του Ολυμπιακου που οταν δεν πάει για τίτλο γαμάει το πρωτάθλημα .
Μονο διπλό στην Λεωφόρο.
Το σημαντικό από όλα είναι αυτόΕννοείται , φίλε, αλλά στην ζωή υπάρχει και η αποτυχία, η ήττα, η σκέτη ατυχία. Όλοι έχουν πέσει πάνω μας. π.χ. γράφουν για εύνοια της ΑΕΚ και για τον μακράν πιο ευνοημένο της χρονιάς, τον Βαζελο , τουμπεκί. Δημιουργούν κλίμα με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν δεν πάρουμε κανένα τίτλο έχουν μπει οι βάσεις για μεγάλη ομάδα τα επόμενα χρόνια. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
Αν όμως πάρουμε τίτλο ή αν κάνουμε νταμπλ θα είναι 10 φορές πιο παλικαρισιο από αυτά που παίρνουν οι θλιβεροι γαυροβαζελοι και θα γίνει της τρελής....
O Σκοτεινός τί να έγινε ρε σύ;Εχουμε και μία ιστορία εδω μέσα φίλε....
Παλαιόγερος σαν και μένα είναι για κανα τζόβενο τον πέρασες!!!Ρε θηρίο έχεις ανοίξει το νήμα 21 χρόνια πρίν?
Γελάει ο κόσμος "αδικημένε"....1. Το νέο της ημέρας, που δεν είναι νέο: 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Γαύρο... ώστε να μην φάνε ξύλο αυτοί που θα κάτσουν να χάσουν από τον Βάζελο. Απατεώνιοι βαζελόγαυροι, όπως πάντα ενωμένοι απέναντι στην ΑΕΚ όποτε διεκδικεί τίτλο. Γι'αυτό κι εμείς έχουμε τόση καύλα για την ΑΕΚΑΡΑ μας.
2. Τελικός Κυπέλλου μάλλον στην Λάρισα. Εμείς θέλουμε Τούμπα ή Καυτατζόγλειο για να μην κουραστούν τα παοκάκια αλλά και για να το βουλώσουν για μερικά χρόνια.
3.Αν αληθεύει ότι η Ρίβερ Πλέιτ θέλει Πινέδα και οι Ισπανοί της τον δώσουν, ΑΝ λέμε, τον βλέπω πάλι σε εμάς δανεικό του χρόνου από την ομάδα της καρδιάς του Αλμέιδα
Τι είναι το ποταμό επίπεδο φίλε μου;Γελάει ο κόσμος "αδικημένε"....
Δεν θα συνεχίσω στο ποταμό επίπεδό σου καπετάνιε,απλά θα πώ ότι όποιος και να το πάρει θα το αξίζει.
Για το 3) που λες ο Πινέδα θέλει να μείνει με τα 1000...
Δεν θέλει με τίποτα να πάει στο Βίγκο,του αρέσει πολύ η ζωή εδώ και στην δικιά του το ίδιο.
Γείτονας μου είναι και παίρνουμε καφέ από το ίδιο μαγαζί νωρίς το πρωί όταν είμαι Αθήνα....
Επειδή μιλάω λίγο την γλώσσα πιάσαμε κουβέντα,πολύ προσγειωμένο παιδί για Μεξικάνος και πολύ ωραία γυναίκα έχει.
Για την Ρίβερ δεν το ήξερα....
Το διόρθωσα....Τι είναι το ποταμό επίπεδο φίλε μου;
Πες.στον Ορμπελίν ότι τον αγαπάμε
Αυτο που έγινε στο ημιχρονο με τον ΠΑΟΚ ,ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!Δυστυχώς ήμουν εκτός,αλλά εάν εμενα Αθήνα, ΧΤΕΣ θα αγόραζα διαρκείας για του χρόνου...
Ειναι μια χαρα...O Σκοτεινός τί να έγινε ρε σύ;
Eχεις κανένα νέο του;