Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Αργείς μαλακα αργείς θα σου πασαλείψω την κωλοτρυπιδα σου με γράσο θα σε γαμησω και θα στον τινάξω στη μούρη γράψε μωρη κωλοτρυπιδα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Θέλεις να βρεθούμε κάπου δροσερό μου αγόρι ;

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Αργείς μαλακα αργείς θα σου πασαλείψω την κωλοτρυπιδα σου με γράσο θα σε γαμησω και θα στον τινάξω στη μούρη γράψε μωρη κωλοτρυπιδα
χααχαα, τι αργώ μωρή Χειλουδάκη ;;

έχω ήδη μπει σε κάτι νήματα και διαβάζω συζητήσεις από το 2020 να φανταστείς

τόσο στα αρχίδια μου σε γράφω... σιγά μην ασχοληθώ με άτομο που έχει ακόμα φρέσκα στη μάπα του τα χύσια του Αλαφούζου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλεις να βρεθούμε κάπου δροσερό μου αγόρι ;
ναι πήγαινε ... θα έρθω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
χααχαα, τι αργώ μωρή Χειλουδάκη ;;

έχω ήδη μπει σε κάτι νήματα και διαβάζω συζητήσεις από το 2020 να φανταστείς

τόσο στα αρχίδια μου σε γράφω... σιγά μην ασχοληθώ με άτομο που έχει ακόμα φρέσκα στη μάπα του τα χύσια του Αλαφούζου
Σε τρώει η κωλοτρυπιδα σου να την γαργαλίσω ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
οχι αιματα εδω μεσα
ειναι ιερός τόπος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756

angry role playing GIF by Hyper RPG

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Τι μας πέρασες για τίποτα χουλιγκανους ; Ήρεμα θέλαμε να μιλήσουμε
Τι ήρεμα ρε φιλαράκι ;;; που θες να μου κλείσεις οπαδικό ραντεβού και να μου γαργαλήσεις την κωλοτρυπίδα ;;;
οχι αιματα εδω μεσα
ειναι ιερός τόπος
Ρε Νίπλη πες του κάτι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
Τι ήρεμα ρε φιλαράκι ;;; που θες να μου κλείσεις οπαδικό ραντεβού και να μου γαργαλήσεις την κωλοτρυπίδα ;;;

Ρε Νίπλη πες του κάτι
τυποι , ηρεμία , ολα θα λυθουν στον αγωνιστικό χώρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
τυπε μην σκαλίζεις το θέμα , ειναι φρεσκο ακομα το γαμησι που εφαγαν .. ειναι εν θερμώ τωρα ,δεν επικρατει η λογικη
Ναι εντάξει ,αυτό να το δεχθώ ... αλλά και μεις όταν φάγαμε τρίμπαλο στον Ναό από δαύτους, δεν έμπαινα εδώ μέσα να τους πω ότι θέλω να τους διεξάγω εξέταση προστάτη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
Ναι εντάξει ,αυτό να το δεχθώ ... αλλά και μεις όταν φάγαμε τρίμπαλο στον Ναό από δαύτους, δεν έμπαινα εδώ μέσα να τους πω ότι θέλω να τους διεξάγω εξέταση προστάτη

Αυτο ειναι ποιοτητα τυπε , μην εισαι ουγκανος σαν και αυτους

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.573
Πόντοι
2.356
Βρε μαλακα καταλαβε το οτι εκει που πηγες εσυ εγω δεν εχω παει ποτε και ουτε προκειται.Στα αρχιδια μου αν εχεις περισσοτερες νικες και τιτλους.Μπραβο σου να τους χαιρεσαι.Εισαι μικρη ομαδουλα εφοσον και μονο που βρεθηκες σε κατηγοριες β και γ εθνικη.Περαστικα σου και να πινεις ξυδι διοτι ο ΠΑΟΚ ως μεγαλο CLUB δεν προκειται ποτε των ποτων να πεσει κατηγορια.Οποτε μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.Εισαι ομαδα που εχεις παιξει γ εθνικη οπως ο ρουλης και ο ηρακλακος...:piss::piss::piss:
ειναι διορισμενο το κλαμπ σου λοιπον στην αλφα?

ειναι που δε γινατε ζμπαογκ για τους τιτλους. βγαλατε και γλωσσα. δυστυχως για σας δεν μακροημερευει ο σαββιδης και θα επιστρεψετε σε εποχες μπατατουδη αν δεν καταληξετε χειροτερα και απο τον ηρακλη...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Συνδαιτημόνες του θρεντ, θα καταθέσω σύντομη γνώμη: αρχίζω με την παραδοχή ότι είμαι συνωμοσιολογος..
το πρωτάθλημα φέτος είναι του ΠΑΟ.. φαινόταν απτή αρχή.. είτε έτσι είτε αλλιώς εκεί θα καταλήξει..έτσι αποφάσισαν οι υπεύθυνοι, γι'αυτό κι οι αγκαλιές και τα συγχαρητήρια στο Γιοβάνοβιτς.. για αυτό δεν έπαιξε ο μακαμπου προχθές κι έβαλαν τον εξατμισμενο Ελ αραμπι.. που κάρφωσε το γκολ στη δική του εστία.. ποιος! ο Ελ αραμπι που είναι στους 5 καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων 30 χρόνων και μέχρι πέρσι -προπερσι έπαιζε μπαλαρα!
Για αυτό παίζει ο Παπασταθόπουλος που αυτοεκτιθεται μετά τη αξιοσημείωτη καριέρα που είχε στα νιάτα του..
αν είχε μείνει ο Μίτσελ προφανώς ο ΟΣΦΠ θα είχε μια ελπίδα..
αλλά εντάξει ο τίτλος πρέπει να πάει στον ΠΑΟ..έχει 13 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα..
Δεν πειράζει για την ΑΕΚ.. Τσάμπιονς λιγκ και ίσως κύπελλο..
Σχεδόν σίγουρο το κυπελλακι..
Μεγάλη αναβάθμιση, μετά τα περσινά και προπερσινα χαλια..
Και του χρόνου, με υγεία! ( Του χρόνου θα το πάρει η ΑΕΚ σίγουρα..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom