brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.676
- Πόντοι
- 2.606
Πορδη στον άνεμο εισαι μπες στο ρινγκ να δούμε τι αξίζειςΩχ, έκανε πέρασμα και ο μπουκωμένος
Πορδη στον άνεμο εισαι μπες στο ρινγκ να δούμε τι αξίζειςΩχ, έκανε πέρασμα και ο μπουκωμένος
χααχαα, τι αργώ μωρή Χειλουδάκη ;;Αργείς μαλακα αργείς θα σου πασαλείψω την κωλοτρυπιδα σου με γράσο θα σε γαμησω και θα στον τινάξω στη μούρη γράψε μωρη κωλοτρυπιδα
ναι πήγαινε ... θα έρθωΘέλεις να βρεθούμε κάπου δροσερό μου αγόρι ;
Σε τρώει η κωλοτρυπιδα σου να την γαργαλίσω ;χααχαα, τι αργώ μωρή Χειλουδάκη ;;
έχω ήδη μπει σε κάτι νήματα και διαβάζω συζητήσεις από το 2020 να φανταστείς
τόσο στα αρχίδια μου σε γράφω... σιγά μην ασχοληθώ με άτομο που έχει ακόμα φρέσκα στη μάπα του τα χύσια του Αλαφούζου
Τι μας πέρασες για τίποτα χουλιγκανους ; Ήρεμα θέλαμε να μιλήσουμεπαιδια ειρηνη , αυτο ειναι νημα αθλητισμου και πολιτισμου
Τι ήρεμα ρε φιλαράκι ;;; που θες να μου κλείσεις οπαδικό ραντεβού και να μου γαργαλήσεις την κωλοτρυπίδα ;;;Τι μας πέρασες για τίποτα χουλιγκανους ; Ήρεμα θέλαμε να μιλήσουμε
Ρε Νίπλη πες του κάτιοχι αιματα εδω μεσα
ειναι ιερός τόπος
ΝΑΙΘέλεις να βρεθούμε κάπου δροσερό μου αγόρι ;
τυποι , ηρεμία , ολα θα λυθουν στον αγωνιστικό χώροΤι ήρεμα ρε φιλαράκι ;;; που θες να μου κλείσεις οπαδικό ραντεβού και να μου γαργαλήσεις την κωλοτρυπίδα ;;;
Ρε Νίπλη πες του κάτι
Έτσι μάλιστα ... επέβαλες την τάξητυποι , ηρεμία , ολα θα λυθουν στον αγωνιστικό χώρο
τυπε μην σκαλίζεις το θέμα , ειναι φρεσκο ακομα το γαμησι που εφαγαν .. ειναι εν θερμώ τωρα ,δεν επικρατει η λογικηΈτσι μάλιστα ... επέβαλες την τάξη
Ναι εντάξει ,αυτό να το δεχθώ ... αλλά και μεις όταν φάγαμε τρίμπαλο στον Ναό από δαύτους, δεν έμπαινα εδώ μέσα να τους πω ότι θέλω να τους διεξάγω εξέταση προστάτητυπε μην σκαλίζεις το θέμα , ειναι φρεσκο ακομα το γαμησι που εφαγαν .. ειναι εν θερμώ τωρα ,δεν επικρατει η λογικη
Ναι εντάξει ,αυτό να το δεχθώ ... αλλά και μεις όταν φάγαμε τρίμπαλο στον Ναό από δαύτους, δεν έμπαινα εδώ μέσα να τους πω ότι θέλω να τους διεξάγω εξέταση προστάτη
Όχι εντάξει..αλλά θα παίξει..κατι ακουσα για επικεφαλης ομιλου
ειναι διορισμενο το κλαμπ σου λοιπον στην αλφα?Βρε μαλακα καταλαβε το οτι εκει που πηγες εσυ εγω δεν εχω παει ποτε και ουτε προκειται.Στα αρχιδια μου αν εχεις περισσοτερες νικες και τιτλους.Μπραβο σου να τους χαιρεσαι.Εισαι μικρη ομαδουλα εφοσον και μονο που βρεθηκες σε κατηγοριες β και γ εθνικη.Περαστικα σου και να πινεις ξυδι διοτι ο ΠΑΟΚ ως μεγαλο CLUB δεν προκειται ποτε των ποτων να πεσει κατηγορια.Οποτε μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.Εισαι ομαδα που εχεις παιξει γ εθνικη οπως ο ρουλης και ο ηρακλακος...