Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πρώτους μας έχει ρε φίλε. Τί βλέπω εγώ δηλαδή; πειρατικό σάιτ;

Πόσταρε πουτσάκια εσύ μπούλη. Τα καυλιά που έχετε μετρήσει σε κάθε είδους μεταξύ μας κόντρα δεν έχεις μάθει ακόμα να τα μετράς γιατί είναι πολλά. Έλα, η 4 η θέση που θα πάρεις φέτος είναι στο dna σου. Μια χαρά είσαι. Κοιμήσου τώρα.
Τριτοεθνικακια σιωπη.Απο την Γ ερχεσαι βλακα ε βλακα θα μαθεις να σεβεσαι.Κοιτα μην χασεις το πρωταθλημα απο τον ΠΑΟ και στον τελικο του κυπελλου σε ριξω το συνηθισμένο γαμησι που σου ριχνω χρονια τωρα και μεινεις με τον ασο...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.245
Πόντοι
2.536
Τριτοεθνικακια σιωπη.Απο την Γ ερχεσαι βλακα ε βλακα θα μαθεις να σεβεσαι.Κοιτα μην χασεις το πρωταθλημα απο τον ΠΑΟ και στον τελικο του κυπελλου σε ριξω το συνηθισμένο γαμησι που σου ριχνω χρονια τωρα και μεινεις με τον ασο...
Κοιμήσου ρε . Αργεί το 2485 που θα πάρεις το 4ο πρωτάθλημά σου.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.245
Πόντοι
2.536
Βρε ας ειναι και σε 10εκ χρονια χαρτινο να μην ειναι μονο...σαν το δικο σου :2funny:
Κλείσαμε. Τόσα θα είναι. Πάντως αν σκεφτείς ότι είστε η πιο μεγάλη επαρχιακή ομάδα, οκ. Δεν είναι και λίγο

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Κλείσαμε. Τόσα θα είναι. Πάντως αν σκεφτείς ότι είστε η πιο μεγάλη επαρχιακή ομάδα, οκ. Δεν είναι και λίγο
Ε καλα δεν ειμαι και αεχ να πεσω γ εθνικη να παιζω με τον αστερα ραχουλας :2funny:

aek.jpg

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.245
Πόντοι
2.536
Μ αρεσεις ρε μπαγασα που βαζεις κ πινακακια...
Εϊναι ακόμα μικρός και δεν ξέρει ένα είναι πιο μεγάλο το 12 από το 3 (πρωταθλήματα) ή το 15 από το 8 (κύπελλα)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μ αρεσεις ρε μπαγασα που βαζεις κ πινακακια...
Ε αφου ειστε φελοι εγω φταιω?Πηρες τα τελευταια 20 χρονια ενα χαρτινο ομαδα του κεντρου της Αθηνας και μου το παιζεις μεγαλη ομαδα?Ο Ηρακλης της Αθηνας εισαι...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ε αφου ειστε φελοι εγω φταιω?Πηρες τα τελευταια 20 χρονια ενα χαρτινο ομαδα του κεντρου της Αθηνας και μου το παιζεις μεγαλη ομαδα?Ο Ηρακλης της Αθηνας εισαι...
Στο φετινο ειμαι μεσα ομως.Εσυ που εισαι?Εκει που ησουν παντα...4ος

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στο φετινο ειμαι μεσα ομως.Εσυ που εισαι?Εκει που ησουν παντα...4ος
Ποιο φετινο και περυσινο ρε απιθανε?Ειναι η πρωτη φορα που ανεβαινεις απο την Γ που εχεις μια καλουτσικη ομαδα και παλι με τα χιλια ζορια θα το παρεις αν το παρεις και αυτο.Διοτι ο ΠΑΟΚ εχει τα μαυρα του τα χαλια,Ο Ολυμπιακος ειναι και αυτος σε κακο φεγγαρι.Στο κυπελλο οσες φορες παιξαμε σου εχυσα την μαπα,μου εκλεψες το χαρτινο το 18.Το μονο σου επιτευγμα ειναι το κυπελλο που πηρες το 16 τρομπα μαρινα ε τρομπα μαρινα που δεν ξερεις τι σου γινεται.Εχεις μεινει μια 50αετια πισω και νομιζεις οτι εισαι η ΑΕΚ του χατζηχρηστου και του ψαρογιαννη :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ποιο φετινο και περυσινο ρε απιθανε?Ειναι η πρωτη φορα που ανεβαινεις απο την Γ που εχεις μια καλουτσικη ομαδα και παλι με τα χιλια ζορια θα το παρεις αν το παρεις και αυτο.Διοτι ο ΠΑΟΚ εχει τα μαυρα του τα χαλια,Ο Ολυμπιακος ειναι και αυτος σε κακο φεγγαρι.Στο κυπελλο οσες φορες παιξαμε σου εχυσα την μαπα,μου εκλεψες το χαρτινο το 18.Το μονο σου επιτευγμα ειναι το κυπελλο που πηρες το 16 τρομπα μαρινα ε τρομπα μαρινα που δεν ξερεις τι σου γινεται.Εχεις μεινει μια 50αετια πισω και νομιζεις οτι εισαι η ΑΕΚ του χατζηχρηστου και του ψαρογιαννη :2funny:
Ακου χαχανουλη κατσε στη γωνιτσα σου και πανηγυριζε για οτι εχεις πετυχει μεχρι σημερα.Αυτο ηταν να ξες...Μεχρι εδω ησουνα κ να λες καλα που ημουνα μπουρδελο κ εγω κ ο βαζελος τα τελευταια χρονια κ ειδες χαρα στα σκελια σου...Απο κ περα εκει που σου πρεπει θα εισαι...ΤΕΤΑΡΤΟΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ακου χαχανουλη κατσε στη γωνιτσα σου και πανηγυριζε για οτι εχεις πετυχει μεχρι σημερα.Αυτο ηταν να ξες...Μεχρι εδω ησουνα κ να λες καλα που ημουνα μπουρδελο κ εγω κ ο βαζελος τα τελευταια χρονια κ ειδες χαρα στα σκελια σου...Απο κ περα εκει που σου πρεπει θα εισαι...ΤΕΤΑΡΤΟΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
Καλα σκουξε...ηρθε σοβαρος μεγαλομετοχος στον ΠΑΟΚ και σε εχει παει χεσμεντεν...!!!Στο ξανα γραφω για τελευταια φορα χαζουλη...για ομαδα του κεντρου εισαι ανυπαρκτος.Αν ο ΠΑΟΚ ηταν ομαδα του κεντρου θα ειχε τουλαχιστον 5,6 πρωταθληματα παραπανω απο αυτα που πηρες εσυ τα τελευταια 20 με 30 χρονια.Εισαι μικρο μεγεθος σαν ομαδα και σαν λαος μια ζωη στην σκια του γαυρου και του βαζελου.Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα της Θεσσαλονικης και αυτοι οι λιγοστοι τιτλοι που εχει παρει ειναι μεγαλο επιτευγμα.Εισαι ο τριτος του χωριου.Κοιτα να παρεις κανα ντομπρο τιτλο γιατι το χαρτινο θα σας στοιχειωνει για πολλα χρονια.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Καλα σκουξε...ηρθε σοβαρος μεγαλομετοχος στον ΠΑΟΚ και σε εχει παει χεσμεντεν...!!!Στο ξανα γραφω για τελευταια φορα χαζουλη...για ομαδα του κεντρου εισαι ανυπαρκτος.Αν ο ΠΑΟΚ ηταν ομαδα του κεντρου θα ειχε τουλαχιστον 5,6 πρωταθληματα παραπανω απο αυτα που πηρες εσυ τα τελευταια 20 με 30 χρονια.Εισαι μικρο μεγεθος σαν ομαδα και σαν λαος και μια ζωη στην σκια του γαυρου και του βαζελου.Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα της Θεσσαλονικης και αυτοι οι λιγοστοι τιτλοι που εχει παρει ειναι μεγαλο επιτευγμα.Εισαι ο τριτος του χωριου.Κοιτα να παρεις κανα ντομπρο τιτλο γιατι το χαρτινο θα σας στοιχειωνει για πολλα χρονια.
Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom