Μετά ή πριν καλύτερα?Ρε σεις....την άλλη Κυριακή που έχουμε Άρη δεν μαζευόμαστε όσοι είμαστε άσχετα από την θύρα για κάνα μπυρομεζεκλικι μετά;;;;
Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ μπορδελιαριδων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.353
- Πόντοι
- 481
Πολύ μεγάλη νίκη σήμερα και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟ, δίνει άλλο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. Φοβερό το δεύτερο γκολ. Πάντως άσχετα με το ποιος θα το πάρει στο τέλος, είναι από τα πιο ανταγωνιστικά και αμφίρροπα πρωταθλήματα όλων των εποχών. Τέσσερις ομάδες είναι σε θέση βολής και δεν ξεχωρίζουν και πολύ από πλευράς ποιότητας, ενώ υπάρχουν εκπλήξεις από μικρότερες ομάδες. Δεν περνάς για πλάκα από πουθενά πια!!!!!
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Μετά, για να μιλήσουμε κ για το παιχνίδι, όχι μόνο για τα κορίτσια...Μετά ή πριν καλύτερα?
Τελευταία τροποποίηση:
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:
20η Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
21η Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Λαμία
22η Άρης - Παναθηναϊκός
23η Παναθηναϊκός - Βόλος
24η Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
25η Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
26η Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Συνοπτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:
20η ΑΕΚ - Άρης
21η Ατρόμητος - ΑΕΚ
22η ΑΕΚ - Λεβαδειακός
23η ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
24η ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
25η ΟΦΗ - ΑΕΚ
26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
20η ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
21η ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
22η Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
23η ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
24η ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
25η ΠΑΟΚ - Ιωνικός
26η Βόλος - ΠΑΟΚ
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
20η Ολυμπιακός - ΟΦΗ
21η ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
22η Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
23η ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός
25η Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός
20η Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
21η Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Λαμία
22η Άρης - Παναθηναϊκός
23η Παναθηναϊκός - Βόλος
25η Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
26η Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Συνοπτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:
20η ΑΕΚ - Άρης
21η Ατρόμητος - ΑΕΚ
22η ΑΕΚ - Λεβαδειακός
23η ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
24η ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
25η ΟΦΗ - ΑΕΚ
26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
20η ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
21η ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
22η Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
23η ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
24η ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
25η ΠΑΟΚ - Ιωνικός
26η Βόλος - ΠΑΟΚ
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
20η Ολυμπιακός - ΟΦΗ
21η ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
22η Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
23η ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός
25η Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
26η ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Έχω πεθάνει από το γέλιο με τον Νικολογιάννη.
Έγραψε τη μαλακία του και το παίζει θιγμένος!
Αν είχε αρχίδια να έλεγε ποιος του έδωσε την πληροφορία, γιατί σε αντίθεση με τους συναδέλφους του σαν τον Κετσετζόγλου (μέγας γλυφτοχέστης) που δεν του λένε στα ίσια ότι είναι αναξιόπιστος, όσοι το έχουν ακούσει γελάνε!
Αν κάποιος είχε αρχίδια θα του έλεγε "αφού από το μυαλό σου και την σκατοψυχιά* σου τα γράφεις..."
*δεν τον ξέρω αλλά και εμένα που όλοι (?) με ξέρετε και ξέρετε πόσο αντικειμενικός είμαι, μου είπε κάποιος που δεν μπορώ να σας πω, ότι είναι σκατόψυχος...
κατά τα άλλα πολύ καλή μεταγραφή του ΠΑΟ, τον χρειαζόταν.
και σε εμάς θα μου άρεσε, αλλά ως καλοκαιρίνη μεταγραφή, επειδή θα χρειαζόμασταν σίγουρα πρώτα ξεσκαρτάρισμα στα εξτρέμ.
Αν είχε αρχίδια να έλεγε ποιος του έδωσε την πληροφορία, γιατί σε αντίθεση με τους συναδέλφους του σαν τον Κετσετζόγλου (μέγας γλυφτοχέστης) που δεν του λένε στα ίσια ότι είναι αναξιόπιστος, όσοι το έχουν ακούσει γελάνε!
Αν κάποιος είχε αρχίδια θα του έλεγε "αφού από το μυαλό σου και την σκατοψυχιά* σου τα γράφεις..."
*δεν τον ξέρω αλλά και εμένα που όλοι (?) με ξέρετε και ξέρετε πόσο αντικειμενικός είμαι, μου είπε κάποιος που δεν μπορώ να σας πω, ότι είναι σκατόψυχος...
και σε εμάς θα μου άρεσε, αλλά ως καλοκαιρίνη μεταγραφή, επειδή θα χρειαζόμασταν σίγουρα πρώτα ξεσκαρτάρισμα στα εξτρέμ.
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Μπορεί να υσχυει μπορεί και όχι..Έχω πεθάνει από το γέλιο με τον Νικολογιάννη.
Μπορεί η πρόταση να ήταν για το καλοκαίρι...μπορεί απλά να θέλει να κάνει παιχνίδι μιντιακο ο αλαφουζος...η μπορεί απλά να τον τρολαραν... Η μπρος επειδή ο μελ δεν καιγοταν για την μεταγραφή για τώρα να μην έδωσε αυτά τα χρήματα....γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε κάνει κρουαη και ο γαυρος κάποια στιγμή αλλά με το 1/3 των χρημάτων...Πιστεύω αν όντως η μεταγραφή ήταν για τώρα και ήθελε ο μελ να τον πάρει θα τον έπαιρνε...
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Μπορεί να υσχυει μπορεί και όχι..
Μπορεί η πρόταση να ήταν για το καλοκαίρι...μπορεί απλά να θέλει να κάνει παιχνίδι μιντιακο ο αλαφουζος...η μπορεί απλά να τον τρολαραν... Η μπρος επειδή ο μελ δεν καιγοταν για την μεταγραφή για τώρα να μην έδωσε αυτά τα χρήματα....γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε κάνει κρουαη και ο γαυρος κάποια στιγμή αλλά με το 1/3 των χρημάτων...Πιστεύω αν όντως η μεταγραφή ήταν για τώρα και ήθελε ο μελ να τον πάρει θα τον έπαιρνε...
μιλάμε για τον δημοσιογράφο που ήξερε καλύτερα από τον Μπρινιόλι, πως βίωσε ο Μπρινιόλι τη γουρούνα.
δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά.
Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Αντικειμενικά την καλύτερη μπάλα την παίζει η ΑΕΚ πιστεύω θα πάρουμε πρωτάθλημα
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Ας πάρουμε σήμερα μια εμφατικη νίκη να τρομαξουμε τους αντιπάλους να καταλάβουν τι σημαίνει νέα Φιλαδέλφεια γιατί έρχεται το παιχνίδι με γαυρο για κύπελλο...
Επίσης όσο αφορα το ποιος παίζει την καλύτερη μπαλα...το νου σ ας γιατί και ο σμπαοκ αυτή την στιγμή είναι πολύ ανεβασμένος...και αρχίζει και αυτός καλή και αποτελέσματικη μπαλιτσα...
Επίσης όσο αφορα το ποιος παίζει την καλύτερη μπαλα...το νου σ ας γιατί και ο σμπαοκ αυτή την στιγμή είναι πολύ ανεβασμένος...και αρχίζει και αυτός καλή και αποτελέσματικη μπαλιτσα...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Χαλαρό 3-0. Ο Αραούχο είναι για μένα με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Οι αριθμοί μπορεί να μη το δείχνουν, αλλά έχει βάλει την ομάδα πολύ πάνω από το "εγώ". Σήμερα χαλαρά θα μπορούσε να είχε σκοράρει αυτός το 3-0 αλλά έδωσε πάσα στον Μεξικανό.
Μέρα χαρμολύπης για τον Γαμαικανος. Έχασε η ομάδα του, αλλά από τα νεύρο ο λοχαγός του θα του κάνει το κολοτρυπίδη σωλήνα υδροροής....
Μέρα χαρμολύπης για τον Γαμαικανος. Έχασε η ομάδα του, αλλά από τα νεύρο ο λοχαγός του θα του κάνει το κολοτρυπίδη σωλήνα υδροροής....
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
τι χαλαρο ρε αφου δεν εδωσε μπεναλντι στον Αρη.... για πειτε τωρα ρε ξαδερφες τον Κουεστα ποσα τον δωσατε να μαζεψει τα χερια στο δικο σας πεναλτι ?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ακου να δεις τι θα κάνεις. Θα πάρεις μια μπάλα του ποδοσφαίρου. Μη τρομάξεις ότι είναι μπομπα και την πας στο τμήμα της γειτονιάς σου. Οκ; Θα πάρεις μια μεγάλη κατσαρόλα. Θα βράσεις νερο (να κοχλάζει). Θα βάλεις μέσα τη μπάλα (προσεκτικά μην σε πιτσιλίσει και καείς) και θα κλείσεις το καπάκι. Με το που πάρει 2-3 βράσεις, θα ανοίξεις το καπάκι και θα πάρεις βαθιές ανάσες μπας και πάρεις καμία μυρωδιά από ποδόσφαιροτι χαλαρο ρε αφου δεν εδωσε μπεναλντι στον Αρη.... για πειτε τωρα ρε ξαδερφες τον Κουεστα ποσα τον δωσατε να μαζεψει τα χερια στο δικο σας πεναλτι ?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ΣφαγηηηηηΧαλαρό 3-0. Ο Αραούχο είναι για μένα με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Οι αριθμοί μπορεί να μη το δείχνουν, αλλά έχει βάλει την ομάδα πολύ πάνω από το "εγώ". Σήμερα χαλαρά θα μπορούσε να είχε σκοράρει αυτός το 3-0 αλλά έδωσε πάσα στον Μεξικανό.
Ραντεβού στα play off κωλοπουστα
Περσυ που σε ξεκωλιασα στο 3-2 για την Ευρώπη κρυβοσουν παλιοπουστα...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σφαγή μάλλον έγινε στη κολοτρυπίδα σου χθες από το λοχαγό σου (τώρα πρέπει να είναι τουλάχιστον Συνταγματάρχης).Σφαγηηηηη
Πέρσι η ομάδα που είχα ήταν για τον πέο. Η χαρά του κάθε τσίρκου. Αλλά τουλάχιστον το ξέραμε εμείς (οι οπαδοί) και δεν κουνιόμασταν. Εσείς (οι περισσότεροι) που νομίζετε ότι έχετε ομάδα που μπορεί (ή μπορούσε) να κατακτήσει το Κύπελο έχετε μπουκωθεί με τα ψωλοχύματε του δικέφαλου.
Που ήσαστε ρε αδερφές όταν ο διαιτητής για δικούς του λόγους (ένας θεός ξέρει ποιους) σας ακύρωσε γκολ απέναντι στη μητρική σας ομάδα; Και το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο διαιτητής ότι δεν ξέρει για πιο λόγοτο ακύρωσε. Εκεί κοτούλες και "ότι πεις αφεντικό" απέναντι στο χοντρό
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 456
Ραντεβου και στο Χαριλαου.Σφαγηηηηη
Εκει θα σας ανοιξουμε καλα χωρις να πονεσετε.
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
ΣκοοοοοκοοοοοοοοΣφαγηηηηη
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Τώρα ξαναενφανιστηκες βρωμοπουστα που σήκωσες κεφάλι...Σφαγή μάλλον έγινε στη κολοτρυπίδα σου χθες από το λοχαγό σου (τώρα πρέπει να είναι τουλάχιστον Συνταγματάρχης).
Πέρσι η ομάδα που είχα ήταν για τον πέο. Η χαρά του κάθε τσίρκου. Αλλά τουλάχιστον το ξέραμε εμείς (οι οπαδοί) και δεν κουνιόμασταν. Εσείς (οι περισσότεροι) που νομίζετε ότι έχετε ομάδα που μπορεί (ή μπορούσε) να κατακτήσει το Κύπελο έχετε μπουκωθεί με τα ψωλοχύματε του δικέφαλου.
Που ήσαστε ρε αδερφές όταν ο διαιτητής για δικούς του λόγους (ένας θεός ξέρει ποιους) σας ακύρωσε γκολ απέναντι στη μητρική σας ομάδα; Και το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο διαιτητής ότι δεν ξέρει για πιο λόγοτο ακύρωσε. Εκεί κοτούλες και "ότι πεις αφεντικό" απέναντι στο χοντρό
Σου στελνα και δεν απαντούσες τόσο καιρό
Μόνο για τις χαρές είσαι
ή μήπως βρήκες γκομενο στα καράβια και έμεινες έγκυος ...
Μάλλον για αυτό ήσουν απούσα...έπιασες παιδί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι όπως περσυ πουτανακι μΡαντεβου και στο Χαριλαου.
Εκει θα σας ανοιξουμε καλα χωρις να πονεσετε.
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Το γουστάρεις έτσι; Να έρχεται το πουτανάκι σου και να σε γαμάει… Να πληρώνεις για να σε γαμάνε… Σου αρέσει να γαμιέσαι δηλαδή; Δηλαδή καύλα σου είναι να πληρώνεις το πουτανάκι σου και να έρχεται να σε γαμάει…Τώρα ξαναενφανιστηκες βρωμοπουστα που σήκωσες κεφάλι...
Μόνο για τις χαρές είσαι
Ναι όπως περσυ πουτανακι μ
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δεν σου απαντούσα γιατί έγραφες σε άσχετα νήματα.Τώρα ξαναενφανιστηκες βρωμοπουστα που σήκωσες κεφάλι...
Μόνο για τις χαρές είσαι
Ναι όπως περσυ πουτανακι μ
Σου έχω πει, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Τώρα αν θέλεις ο συνταγματάρχης σου να σου κάνει και παιδί, ΟΚ σου το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά. Και όπως είπα πέρσι ημασταν τσίρκο. Το ξέραμε. Το βλέπαμε. Δεν ήμασταν για πολλά. Εσείς όμως νομίζετε ότι ήσασταν για τελικό Κυπέλου τ ελάχιστο.
Για πες μου όμως. Στο ματς με τον ΟΣΦΠ που σου ακύρωσαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, γκολ έκανες έτσι ή ήσουν μπουκωμένος με τη πούτσα του γαμιά σου και δεν μπορούσες να μιλήσεις;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Τι λες ρε κλαπαρχιδο...Δεν σου απαντούσα γιατί έγραφες σε άσχετα νήματα.
Σου έχω πει, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Τώρα αν θέλεις ο συνταγματάρχης σου να σου κάνει και παιδί, ΟΚ σου το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά. Και όπως είπα πέρσι ημασταν τσίρκο. Το ξέραμε. Το βλέπαμε. Δεν ήμασταν για πολλά. Εσείς όμως νομίζετε ότι ήσασταν για τελικό Κυπέλου τ ελάχιστο.
Για πες μου όμως. Στο ματς με τον ΟΣΦΠ που σου ακύρωσαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, γκολ έκανες έτσι ή ήσουν μπουκωμένος με τη πούτσα του γαμιά σου και δεν μπορούσες να μιλήσεις;
Δεν είδες ανακοινώσεις...δεν είδες το πανό...φτάνει με την καραμέλα...κουρασατε...ζωαδια...γιατί ρε στο χαριλαου δεν τον πάτησα τον γαυρο...δεν αξιζα εγώ να περασω...ακόμα χυσια στα μάτια έχεις, και δεν βλέπεις καλά.. .όλη Ελλάδα το αναγνώρισε.
Αντε να σου ζήσει μωρή γκαστρωμενη.
Υγ:,μην τυχόν με ξαναγνοησεις σε ποστ που θα σε κάνω από τουδε και εξής,αλλιώς θα σε γκαστρωσω και εγώ...και η δική μου πουτσα στάζει πιπέρι...το νου σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις