You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
εγω φιλε θα το δω μονος...δεν θελω πολλα μπλα μπλα οταν βλεπω μπαλα...την γυναικα την ταχυδρομησα απο νωρις το πρωι!!!18:00 έχουμε μάζωξη σπίτι μου. Θα έχω διώξει γυναίκα και παιδιά........κανονικό ντέρμπυ!!!
το θεμα ειναι να εισαι το βραδυ μονος,να ακουσεις κ τα μετεορτια του ματς σε καμια ερα...συμφωνεις ψαχνω?εγω φιλε θα το δω μονος...δεν θελω πολλα μπλα μπλα οταν βλεπω μπαλα...την γυναικα την ταχυδρομησα απο νωρις το πρωι!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Θα με ενδιέφερε να δω αυτές τις φωτό,γιατί εκείνη την εποχή δεν έχανα ματς και κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι..Και 20.000 βάζελοι κιόλας??Μήπως απαγορευόταν τότε η μετακίνηση οπαδών και δη της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια??Αρίωνα μιας κ εισαι πιο παλιος Αεκτζης ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ(απο περιεργεια ρωτω)κ χωρις να θελω να καλλιεργησω μιση,απλα ρωτω ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ κ τι λεει η αλλη πλευρα..
Ισχυει οτι το '84 σε ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ ηρθαν 20.000 παναθηναικοι κ βγαλαν τους αεκτζηδες απο την σκεπαστη με το ζορι?υπαρχουν κ φωτο που μπορω να ανεβασω απο εκεινο το ματς..Απλα απορω πως γινεται να εγινε αυτο κ τωρα να μην μπορουμε να διωξουμε ΕΝΑ Π@@@ΧΕΣΜΑ..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Μήπως το "84 ήταν αλλιώς τα πράγματα και δεν παίρναν εισιτήρια οι γηπεδούχοι?Θα με ενδιέφερε να δω αυτές τις φωτό,γιατί εκείνη την εποχή δεν έχανα ματς και κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι..Και 20.000 βάζελοι κιόλας??Μήπως απαγορευόταν τότε η μετακίνηση οπαδών και δη της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια??
Είχαμε τους γαύρους να μας λένε ιστορίες για αγρίους βάζοντας φωτογραφίες από την σκεπαστή σε ματς από τελικούς κυπέλλου...τώρα έχουμε και τους βάζελους...
Μα θα ειμαι αδερφε....Εξαλλου της το χω ξεκαθαρισει,η κυριακη ειναι μια μερα μονο για το ποδοσφαιρο...Αλλα και το Σαββατο και η Τεταρτες που λεει κι η διαφημηση ;) ειδικα φετος.εχεχεχεεχεεχτο θεμα ειναι να εισαι το βραδυ μονος,να ακουσεις κ τα μετεορτια του ματς σε καμια ερα...συμφωνεις ψαχνω?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Αυτά τα θυμάμαι,αλλά ούτε 20.000 βάζελοι ήταν-μάλλον 150-και τότε όντως η σκεπαστή χωριζόταν στα δύο,και είχαμε τους αλλόθρησκους ανάμεσα σε δύο πυρά,από δεξια και από επάνω και το τι γινόταν δεν περιγράφεται..φιλε ψαχνω αυτο το εφαρμοζω κ εγω μια ζωη..Κυριακες ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ!ποτε γκομενα!σπανια
κ πως μπηκανε εκει?καποιους βγαλαν,σωστα?Αυτά τα θυμάμαι,αλλά ούτε 20.000 βάζελοι ήταν-μάλλον 150-και τότε όντως η σκεπαστή χωριζόταν στα δύο,και είχαμε τους αλλόθρησκους ανάμεσα σε δύο πυρά,από δεξια και από επάνω και το τι γινόταν δεν περιγράφεται..
1 και 45...
Μολις ειπε η ΝΕΤ οτι τα αποδητηρια των φιλοξενουμενων ειχαν φθορες....απο τους γερμανους...
Διτε νετ τωρα εχει την ΙΣΤΟΡΙΑ!
Το βλέπω!!! Ο Περσίας ήξερε το τόπι ε? Στο 6-0 το 81 είχανε σκοτωθεί τα παιδιά της 7?
ναι!!Το βλέπω!!! Ο Περσίας ήξερε το τόπι ε? Στο 6-0 το 81 είχανε σκοτωθεί τα παιδιά της 7?
Ναι ρε γαμωτοΤο βλέπω!!! Ο Περσίας ήξερε το τόπι ε? Στο 6-0 το 81 είχανε σκοτωθεί τα παιδιά της 7?
Προσεξε να δεις οτι τα βυζια της κουνιουντε παραξενα...προσεξε!!!!Έλα το ξανθό το ξώβυζο στη ΝΕΤ!!!!!
Έλα το ξανθό το ξώβυζο στη ΝΕΤ!!!!!
ερικα πρεζερακου..
στο 6-0 ηταν καποιος?γιατι εχουν ακουστει διαφορα για την τραγωδια..Οτι τρεχαν για να προλαβουν κατι..Μην πω γιατι το ακουσα απο ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ δημοσιογραφο..
Ειναι μια μαφια αυτος ο Μ.... Λουμπινα απ τις λιγες!Αγκαλίτσες και φιλάκια ο Ντέμης με τον Μώραλη!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις