Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
tenor.gif

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα τρελαθούμε εντελώς ρε πούστη μου.Πάνε να μας βγάλουν σήμερα ότι η ΑΕΚ σφαγιάστηκε.Ποια 2 πέναλτι ρε;Οι μεγαλύτερες πουτάνες που υπάρχουν είναι οι δημοσιογράφοι

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Πωπω ρε Αεκτζηδες, εχω φτασει σε σημειο να σας λυπαμαι τοσο πελατες που σας εχει κανει ο ζμπαουγκ  :s&m_1:
Τοση λυπηση ουτε οταν υποβιβαστηκατε  :-(

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
ο μεταφραστής και αυτός από μεταγραφή είναι; από καράφλα σε μαλλιά. κανά γκομενάκι σαν του gayρου δεν παίζει;

πάμε για κύπελλο  :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Θα τρελαθούμε εντελώς ρε πούστη μου.Πάνε να μας βγάλουν σήμερα ότι η ΑΕΚ σφαγιάστηκε.Ποια 2 πέναλτι ρε;Οι μεγαλύτερες πουτάνες που υπάρχουν είναι οι δημοσιογράφοι

Επιθετικό φάουλ ΠΡΙΝ το πέναλτυ που έκρινε το αποτέλεσμα και χέρι μέσα στην περιοχή που δεν καταλογίστηκε.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Πωπω ρε Αεκτζηδες, εχω φτασει σε σημειο να σας λυπαμαι τοσο πελατες που σας εχει κανει ο ζμπαουγκ  :s&m_1:
Τοση λυπηση ουτε οταν υποβιβαστηκατε  :-(

μη λυπάσαι τίποτα, φούσκα είναι και θα σκάσει.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
δεν είδα το παιχνίδι (θα δω τις φάσεις στην TV), το άκουγα ραδιοφωνικά, αλλά το ότι δεν έχουμε παίκτες δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαστε μια δίκαιη αντιμετώπιση, όπως κάθε ομάδα. από τις ήττες πάντως που με πείραξαν λιγότερο. εξακολουθώ να προτιμώ πρωταθλητή τον παοκ από τον διορισμένο. οι δημοσιογράφοι αν δεν λένε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. το θέμα είναι ο σιμοες έχει γίνει κουραστικός το να είναι αρνητικός αλλά ντροπή είναι να βάζεις γιακουμακη βάλε τσιντωτα καλύτερος θα ήταν, κρίμα το παλικάρι το πίστευα κάποτε...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βγήκε τώρα ένας στο σπορ φμ και είπε ότι όλες οι νίκες του παοκ επι της αεκ είναι με διαιτησία.Τα ίδια πριν έλεγε κι ο κεφτετζόγλου.Μπεεεεεεε

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
δεν είδα το παιχνίδι (θα δω τις φάσεις στην TV), το άκουγα ραδιοφωνικά, αλλά το ότι δεν έχουμε παίκτες δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαστε μια δίκαιη αντιμετώπιση, όπως κάθε ομάδα. από τις ήττες πάντως που με πείραξαν λιγότερο. εξακολουθώ να προτιμώ πρωταθλητή τον παοκ από τον διορισμένο. οι δημοσιογράφοι αν δεν λένε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. το θέμα είναι ο σιμοες έχει γίνει κουραστικός το να είναι αρνητικός αλλά ντροπή είναι να βάζεις γιακουμακη βάλε τσιντωτα καλύτερος θα ήταν, κρίμα το παλικάρι το πίστευα κάποτε...

καλύτερα οι gayροι του νότου, οι gayροι του βορρά εκτός από απατεώνες, είναι και κομπλεξικοί.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.591
Πόντοι
5.006

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
καλύτερα οι gayροι του νότου, οι gayροι του βορρά εκτός από απατεώνες, είναι και κομπλεξικοί.

δε θα συμφωνήσω. από τη φυγή του μπαγεβιτς τους εχω στην μπούκα πέραν των εγκλημάτων εις βάρος μας (ποντικιδες και δημητροπουλοι δεν ξεχνιούνται). για έμενα ο παοκ δεν υπάρχει. αντίπαλος μου είναι διαχρονικά ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός εναλλασσόμενοι στο πόσο δυνάστες είναι (πχ επι βαρδινογιαννη προ κοκκαλη εποχή). κομπλεξικοί είμαστε όλοι με ένα κλικ παραπάνω τους βορειοελλαδίτες που γίνονται και γραφικοί.

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.796
Πόντοι
5.396
ναι δεν είχε δει τι έγινε στο τελικό κυπέλου στο Πανθεσσαλικό και ξύλο και κλοπή έχει πλάκα ο τύπος...

όσοι από εμάς έχουμε ανεβεί σε κάγκελα στη σκεπαστή μετά από ΑΕΚ είμαστε αντιολυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
όσοι από εμάς έχουμε ανεβεί σε κάγκελα στη σκεπαστή μετά από ΑΕΚ είμαστε αντιολυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι.

Τα τελευταία χρόνια πιο πολύ αντιπαοκτζήδες είστε

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
δε θα συμφωνήσω. από τη φυγή του μπαγεβιτς τους εχω στην μπούκα πέραν των εγκλημάτων εις βάρος μας (ποντικιδες και δημητροπουλοι δεν ξεχνιούνται). για έμενα ο παοκ δεν υπάρχει. αντίπαλος μου είναι διαχρονικά ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός εναλλασσόμενοι στο πόσο δυνάστες είναι (πχ επι βαρδινογιαννη προ κοκκαλη εποχή). κομπλεξικοί είμαστε όλοι με ένα κλικ παραπάνω τους βορειοελλαδίτες που γίνονται και γραφικοί.

δεν συμφωνώ. gayροι και βαζέλια, μου είναι πιο συμπαθείς την περίοδο αυτή από τους βόρειους τραχανοπλαγιάδες.
εδώ μιλάμε για το άκρων άωτον της πούστικης ομάδας.
πήραν ένα κύπελο με δύο μέτρα οφ σάιντ, και διαμαρτύρονται γιατί δεν βγήκε η ομάδα μία ώρα μετά τη διακοπή αγώνα
αφού βολόδερναν από προέδροι, δ.σύμβουλοι και μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο.
έχουν το θράσος και μιλάνε αυτοί, που έστειλαν τον σέρβο να κάνει 5 χειρουργεία για ένα άδειο κουτάκι μπύρας.

και τα λένε και τα πιστεύουν κι'όλας.
ρόδα είναι και γυρίζει, το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι θα ξεκινάμε με -3 κάθε χρονιά απ'όταν μπούμε στο γήπεδό μας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επιτέλους λίγη μπάλα από την ομάδα. Λίγο σχέδιο ανάπτυξης και όχι μπάλα αλάνας.

Καιρό είχα να πω κάτι εδώ, γιατί από αυτά που έβλεπα από το καλοκαίρι και μετά μέχρι και τον ερχομό του Ιταλού που όρεξη. Τώρα όμως φαίνεται ένα φως στην άκρη του τούνελ. Και με τον ΠΑΟΚ η ομάδα έπαιξε καλά. Δε θα γράψω για διαιτητικές αποφάσεις και ΒΑΡ γιατί πλέον έχω κουραστει. Το ΒΑΡ είναι καλό (δείτε τι έγινε στο κύπελλο που διαιτητές και βοηθοί δεν πέτυχαιναν ούτε φάλαινα στα 2 μέτρα) Αλλά και αυτό εξαρτάται πως το χειρίζεται και τι βλέπει ο οποιοσδήποτε κοιτάει το μόνιτορ. Απλά θα πρέπει να μπούνε κάποιοι κανόνες και να τους ακολουθούν όλοι. Δε γίνεται στο ένα ματς να μπαίνει γκολ και να γυρίζουν τη φάση πίσω για να δούνε αν ο παίκτης πήρε τη μπάλα με το χέρι και στο άλλο να μη κοιτάνε αν πριν το πέναλντι (που ήταν) δεν υπήρχε πρώτα επιθετικό φάουλ.
Τέλος πάντων. Ο Ίβιτς δείχνει πως ξέρει τι δουλειά και το παλεύει, και πιστεύω ότι στις επόμενες 10 μέρες θα υπάρχει κάποια σοβαρή ενίσχυση στα εξτρέμ και θέλω να πιστεύω ότι ίσως πάρουμε και έναν αμυντικό
Μου άρεσε πως μετά το 3-0 ο Ιταλός έβαλε 3 παίκτες που έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Αυτό είναι το σωστό. Θα έπρεπε ο κανονισμός να επέτρεπε 11 παίκτες στον πάγκο 3 εκ των οποίων να είναι από τις ακαδημίες (νομίζω κάτι τέτοιο ισχύει στην Ιταλία)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από ότι έμαθα το αυριανό ματς θα είναι το τελευταίο του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Η Γουλφς έκαναν προσφορά 6.5 μυριών (από αυτά 1 θα πάρει ο παίκτης και 500χιλιάρικα οι μανατζερ) που είναι και η ρήτρα του συμβολαίου και ο παίκτης φεύγει. Το ΜΟΝΟ καλό που έκανε ο Καρντόσο (ο Βέρντε δυστυχώς δεν έχει δείξει τα στοιχεία εκείνα που να δικαιολογούν τον μισθό του). Για μένα καλύτερος του Πονσε και του Τσίνο. Πιο ολοκληρωμενος φορ. Αν δεν είχε μείνει εκτός τα διαστήματα που ήταν τραυματίας θα ήταν σίγουρα πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή.
Λογικά θα πάμε στο ματς με τον ΟΣΦΠ με Λιβάγια και Γιακουμάκη (εκτός και αν ο Ιβιτς ζητήσει να μείνει μέχρι και τη Δευτέρα και οι Γουλφς το δεχτούν πράμα χλωμό). Κοινώς χάλια, κρίνοντας και από τη περίοδο ντεφορμαρίσματος του Λιβάγια
Από την άλλη έχει βουήξει ο τόπος ότι μετά την ανακοίνωση πώλησης του Ολιβέιρα θα ανακοινωθεί ο Τσίνο ως αγορά. Προσωπικά δε μου αρέσει αυτή η κίνηση. Ο Τσίνο δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν από 2 χρόνια. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, και δεν έχει αγωνιστεί τόσο πού όλο αυτό το διάστημα που έχει γυρίσει στη Λας Πάλμας. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ίβιτς έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για επιθετικό. Κάτι που να πλησιάζει τον Ολιβέιρα. Πιστεύω ότι με τα 5.5 μύρια που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας να καλύψουμε το κενό του Ολιβέρια (και όχι με τον Τσίνο που είναι αρρώστια αλλά πλην της καλής συνεργασίας που είχαν με τον Λιβάγια πριν από 2 χρόνια δε βλέπω κάτι άλλο καλό) συν να φέρει ένα στόπερ και έναν εξτρεμ για να ενισχυθούμε και να κλειδώσουμε τη 3η θέση και από εκεί και πέρα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα πλέι οφ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα τελευταία χρόνια πιο πολύ αντιπαοκτζήδες είστε
Από πάντα αντι-ΠΟΚ είσαστε. Είτε αντιολυμπιακοί, είτε αντιπαναθηναϊκοί, είτε αντιαεκτζήδες. Πρώτα είσαστε αντι-ΠΟΚ και μετά ΠΑΟΚτζήδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom