ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 456
Θα τρελαθούμε εντελώς ρε πούστη μου.Πάνε να μας βγάλουν σήμερα ότι η ΑΕΚ σφαγιάστηκε.Ποια 2 πέναλτι ρε;Οι μεγαλύτερες πουτάνες που υπάρχουν είναι οι δημοσιογράφοι
Πωπω ρε Αεκτζηδες, εχω φτασει σε σημειο να σας λυπαμαι τοσο πελατες που σας εχει κανει ο ζμπαουγκ
Τοση λυπηση ουτε οταν υποβιβαστηκατε :-(
δεν είδα το παιχνίδι (θα δω τις φάσεις στην TV), το άκουγα ραδιοφωνικά, αλλά το ότι δεν έχουμε παίκτες δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαστε μια δίκαιη αντιμετώπιση, όπως κάθε ομάδα. από τις ήττες πάντως που με πείραξαν λιγότερο. εξακολουθώ να προτιμώ πρωταθλητή τον παοκ από τον διορισμένο. οι δημοσιογράφοι αν δεν λένε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. το θέμα είναι ο σιμοες έχει γίνει κουραστικός το να είναι αρνητικός αλλά ντροπή είναι να βάζεις γιακουμακη βάλε τσιντωτα καλύτερος θα ήταν, κρίμα το παλικάρι το πίστευα κάποτε...
ναι δεν είχε δει τι έγινε στο τελικό κυπέλου στο Πανθεσσαλικό και ξύλο και κλοπή έχει πλάκα ο τύπος...καλύτερα οι gayροι του νότου, οι gayροι του βορρά εκτός από απατεώνες, είναι και κομπλεξικοί.
καλύτερα οι gayροι του νότου, οι gayροι του βορρά εκτός από απατεώνες, είναι και κομπλεξικοί.
ναι δεν είχε δει τι έγινε στο τελικό κυπέλου στο Πανθεσσαλικό και ξύλο και κλοπή έχει πλάκα ο τύπος...
μπράβο σας τυπε...όσοι από εμάς έχουμε ανεβεί σε κάγκελα στη σκεπαστή μετά από ΑΕΚ είμαστε αντιολυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι.
όσοι από εμάς έχουμε ανεβεί σε κάγκελα στη σκεπαστή μετά από ΑΕΚ είμαστε αντιολυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι.
ναι δεν είχε δει τι έγινε στο τελικό κυπέλου στο Πανθεσσαλικό και ξύλο και κλοπή έχει πλάκα ο τύπος...
δε θα συμφωνήσω. από τη φυγή του μπαγεβιτς τους εχω στην μπούκα πέραν των εγκλημάτων εις βάρος μας (ποντικιδες και δημητροπουλοι δεν ξεχνιούνται). για έμενα ο παοκ δεν υπάρχει. αντίπαλος μου είναι διαχρονικά ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός εναλλασσόμενοι στο πόσο δυνάστες είναι (πχ επι βαρδινογιαννη προ κοκκαλη εποχή). κομπλεξικοί είμαστε όλοι με ένα κλικ παραπάνω τους βορειοελλαδίτες που γίνονται και γραφικοί.
όσοι από εμάς έχουμε ανεβεί σε κάγκελα στη σκεπαστή μετά από ΑΕΚ είμαστε αντιολυμπιακοι και αντιπαναθηναικοι.
Από πάντα αντι-ΠΟΚ είσαστε. Είτε αντιολυμπιακοί, είτε αντιπαναθηναϊκοί, είτε αντιαεκτζήδες. Πρώτα είσαστε αντι-ΠΟΚ και μετά ΠΑΟΚτζήδες.Τα τελευταία χρόνια πιο πολύ αντιπαοκτζήδες είστε