χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
εχθες παιδια στεναχωρηθηκε ο μπουχος πιο πολυ και απο το χ που πηρε ο αρης μεσα στην τουμπα
λογικο..σε εξεπληξε η πουτσαρα μας μεγαλε;
Για πες μου μπασταρδο σπερματοδοχειο αφροαμερικανου ναύτη του 6ου στολου, που τα νοσοκομεία εχουν ξεμείνει από κλωστές λόγο των αμέτρητων πρωκτοραφων που σου εχουν κάνει. Που έχεις κάνει τόσες λευκανσεις κωλοτρυπιδας όσο και ο Σακης Ρουβας δοντιών. Πες μου γαμω το βοθρολιμανο που το χεζουν 4εκ Αθηναίοι. Πες μου ο έφηβος πουστης γιος πουτανας της Τρουμπας που τη γαμουσαν νατες, ψαραδες, καρβουνιαριδες, ψωριαρηδες σκύλοι και ξεδοντιαρηδες γέροι, αυτός ο πουστροπουτανοεφηβος από ποτέ έχει να δει τον εαυτό του να ειναι Μαρτη μήνα και να διεκδικεί κάποιο στόχο. Έστω ένα κύπελλο; Αφού χόρτασε Αθηναϊκή πουτσα πέρσι φέτος το έχει ρίξει στις περιοδείες. Πιυτσα σε Θεσσαλονίκη, πουτσα σε Ηράκλειο και Λαμία. Στημένος στα 4 να βογγαει σα ξαναμενη σκύλα και να παρακαλά για πιο βαθιά και δυνατά.λογικο..
πρωτη φορα την γαμησανε..
παρθενα αφου..
Η ΣΙΝΓΚΕΡ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΕΣ Κ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΞΙΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΜΕ..
ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΕΠΕΣΕΣ,ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ,ΞΑΝΑΕΠΕΣΕΣ-ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕΣ,ΚΛΠ..
100 ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ???
101 ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ..
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ???
ΤΙ ΕΙΜΑΙ???
ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ???
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ???
ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ??.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
ΑΝΗΛΕΕΣ ΞΥΛO & ΚΕΝΤΗΜΑ
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΛΗ
ΝΕ ΤΟ Ο-2,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ..
λογικο..
πρωτη φορα την γαμησανε..
παρθενα αφου..
Η ΣΙΝΓΚΕΡ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΕΣ Κ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΞΙΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΜΕ..
ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΕΠΕΣΕΣ,ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ,ΞΑΝΑΕΠΕΣΕΣ-ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕΣ,ΚΛΠ..
100 ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ???
101 ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ..
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ???
ΤΙ ΕΙΜΑΙ???
ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ???
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ???
ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ??.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
ΑΝΗΛΕΕΣ ΞΥΛO & ΚΕΝΤΗΜΑ
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΛΗ
ΝΕ ΤΟ Ο-2,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ..
Κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα με το γεγονός ότι ο δικός μας είναι κάβουρας. Με εσάς όμως πόσοι πίστευαν ότι μετά του διαιτητήες, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Θεοδωρίδη, τη κυβέρνηση, τον Τραμπ, τον πλανήτη Άρη και το γαλαξία Μιλκι γούει, θα σας έφτεγε η η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ που πριν από κάποια χρόνια τη πληρώναμε χρυσή ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να δείχνει παιχνίδια ΜΟΝΟ του ΟΣΦΠ, ενώ τώρα την πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να δείχνει 7-8 ομάδες.ο κουλης και ο κυρ σαββας που κολλανε με το ότι είναι καβουρας ο δικος σας ρε μεγαλε????
:S :S :S :S :S
Κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα με το γεγονός ότι ο δικός μας είναι κάβουρας. Με εσάς όμως πόσοι πίστευαν ότι μετά του διαιτητήες, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Θεοδωρίδη, τη κυβέρνηση, τον Τραμπ, τον πλανήτη Άρη και το γαλαξία Μιλκι γούει, θα σας έφτεγε η η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ που πριν από κάποια χρόνια τη πληρώναμε χρυσή ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να δείχνει παιχνίδια ΜΟΝΟ του ΟΣΦΠ, ενώ τώρα την πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να δείχνει 7-8 ομάδες.
Μπράβο στα παιδιά
Άλωσε την Πυλαία η ΑΕΚάρα!
Παοκ-Αεκ: 75-84
www.aek365.com/a-643672/alwse-thn-pulaia-h-aekara.htm]http://www.aek365.com/a-643672/alwse-thn-pulaia-h-aekara.htm[/url]
Με τα δικά μου τα λεφτά τους έφερες όμως τυπενα κανεις το σταυρο σου που μπορέσεις να δεις σε ελευθερο καναλι τέτοιους παιχταράδες που φερναμε...
ρε ξεφτυλισμενη πορνη ακομη εδω εισαι μετα το ψωλοχυμο μου που ρουφηξες;Με τα δικά μου τα λεφτά τους έφερες όμως τυπε