Τυπε αυτά ανήκουν στο παρελθόν..Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο ο Ουζουνίδης είχε στον πάγο τον Αλμπάνη;
Τώρα με Χιμένεθ,εχουμε να γαμησουμε τους γαύρους του πειραιά και στην συνέχεια να πάρουμε το κύπελλο..
Τυπε αυτά ανήκουν στο παρελθόν..Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο ο Ουζουνίδης είχε στον πάγο τον Αλμπάνη;
Γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο ο Ουζουνίδης είχε στον πάγο τον Αλμπάνη;
Μλκες μου μια Ερώτηση αυτο το χαρτινο που πηρατε περσι ειναι το ιδιο με αυτο το ΦΕΤΙΝΟ??? Πειτε ρε μλκες αν φορατε παντελονια!
+1000γιατι δεν ειναι προπονητης αλλα δημιουργημα των δημοσιογραφων
Πολύ γλωσσα για ενα χρονο καλης ομαδας. Περυσι δεν το αξιζες , με την διαιτησια και την κυβερνηση πηγες να το παρεις που σε εσπρωχνε απο τον Αυγουστο μεχρι τον Δεκεμβρη που ησουν για κλάμματα αλλα ειστε τοσο στοκοι που στο τελος τα κανατε μανταρα μονοι σας. Φετος ησουν καλός και τυχερος και δικαια το παιρνεις. Αυτα απο ΑΕΚΤΖΗ παντελονατο. Και φιλικη συμβουλη , αλλάξτε τροπαρι γιατι με τοση γλωσσα το μονο που θα καταφερετε ειναι να κανετε ομαδες να συγχωρησουν τους γαυρους για τα οργια που εκαναν 20 χρονιαΜλκες μου μια Ερώτηση αυτο το χαρτινο που πηρατε περσι ειναι το ιδιο με αυτο το ΦΕΤΙΝΟ??? Πειτε ρε μλκες αν φορατε παντελονια!
χαρτινο πήρες νιμου κ παίζει να ξαναπάρεις μετά από 26 χρόνια το επομενο!Πιο χάρτινο ρε τσογλάνι;Αντί να τα βάζετε με τον μαλάκα τον Τσετσένο τα ρίχνετε στην ΑΕΚ;Πήγε η ΑΕΚ στα δικαστήρια να διεκδικήσει παιχνίδι;Ο μαλάκας ο Τσετσένος σας έκοψε τις πιθανότητες να το διεκδικήσετε,διότι δεν είχε κριθεί.Αλλά δεν τολμάτε να μιλήσετε εναντίον του διότι θα έρθει ξανά κάποιος Βουλινός,Μπατατούδης,Γούμενος και θα κάνετε άλλα 35 χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα.Σας έχουν ευνοήσει όσο κανέναν.Πέρσι μέσα σε ένα βράδυ,παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ σας επέστρεψαν βαθμούς και τον κόσμο.Και θέλατε να σας μετρήσουν γκολ οφσάιντ και να μην τρέξει τίποτα;Και φέτος βλάκα στο ΟΑΚΑ δε νικήσατε.Και αν είχε δώσει το πέναλτι στο 0-0 θα τρώγατε σίγουρα 3αρα.Αλλά εμείς δεν είμαστε σαν κι εσάς να το λέμε και το ξαναλέμε.Άντε να το πάρετε,το τρίτο στην ιστορία σας,φέτος,διότι από του χρόνου θα επιστρέψει στην κανονικότητά του το πρωτάθλημα.
Μλκες μου μια Ερώτηση αυτο το χαρτινο που πηρατε περσι ειναι το ιδιο με αυτο το ΦΕΤΙΝΟ??? Πειτε ρε μλκες αν φορατε παντελονια!
μεγαλο ορκ πανε δες το γκολ του αγιαξ-ρεαλ που ακυρωθηκε με VAR και μη πονεσεις πολυ !χαρτινο πήρες νιμου κ παίζει να ξαναπάρεις μετά από 26 χρόνια το επομενο!
Ζήσε και εσύ και όλα τα ΠΟΥΣΤΟΧΑΝΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ Κ ΑΣ ΠΟΝΑΤΕ!!!
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑΑ!!!![/size][/move]
Ο Τζεβελέκος είναι;Και ερχεται ξαφνικα ο κυρ-Μανωλης και με την ιδια ακριβως ομαδα που ειχε ο <ριγμενος> εχει αρχισει και μοιραζει φαπεεεες,Απλα πραγματακια.
δλδ;?;Ρε μην ειστε κοροιδα το σημερινο ετυχε...