skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μπραβο στον τιγρη για το ακινητο στην ερασιτεχνικη. να τα λεμε ολα
3500τμ δώρο+έξοδα ανακατασκευής και διαμόρφωσης κλπ κλπ ....ο καβουριας,ο ετσι,ο αλλοιως!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.μπραβο στον τιγρη για το ακινητο στην ερασιτεχνικη. να τα λεμε ολα
στο τελος κατω απο τα αρχιδαρες του ΑΡΗ θ εισαι3500τμ δώρο+έξοδα ανακατασκευής και διαμόρφωσης κλπ κλπ ....ο καβουριας,ο ετσι,ο αλλοιως!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Βασικά λιγάκι δύσκολο. Στο τελος θα είσαι από κάτω και θα μας γλυφεις τα παπαρια. Και κατά βάθος θα σου αρέσει πολύστο τελος κατω απο τα αρχιδαρες του ΑΡΗ θ εισαι
γελοιο ατομο
την εχεις δει καθολου την βαθμολογια ρε γυφταρμα η μηπως εχεις γλαυκωμα;Βασικά λιγάκι δύσκολο. Στο τελος θα είσαι από κάτω και θα μας γλυφεις τα παπαρια. Και κατά βάθος θα σου αρέσει πολύ
ΜΗΠΩΣ, λέω εγώ τώρα, αυτά προβλέπονται στη συμφωνία για το γήπεδο; Γιατί στο γήπεδο η ερασιτεχνική δε θα βλέπει ευρώ από την εμπορική διαχείριση του γηπέδου και του σήματος της ομάδας.3500τμ δώρο+έξοδα ανακατασκευής και διαμόρφωσης κλπ κλπ ....ο καβουριας,ο ετσι,ο αλλοιως!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
την εχεις δει καθολου την βαθμολογια ρε γυφταρμα η μηπως εχεις γλαυκωμα;
ενας ποντος ειναι ρε μαλακα
Για πες, γιατί μάλλον σου κάνει ο λοχας σου μαυθ γακ και έχεις τα αρχιδια του στα μάτια σου, πουσταρα.
Είσαι από κάτω και βλέπεις τα αρχιδια μας; Γλυφτα προς το παρόν και στο τέλος τα ρουφάς.ενας ποντος ειναι ρε μαλακα
και σε εχω μεσα στο ναο στον β γυρο για γερο ξεκωλιασμα ανευ προφυλαξης
αρα λες μαλακιες
ΜΗΠΩΣ, λέω εγώ τώρα, αυτά προβλέπονται στη συμφωνία για το γήπεδο; Γιατί στο γήπεδο η ερασιτεχνική δε θα βλέπει ευρώ από την εμπορική διαχείριση του γηπέδου και του σήματος της ομάδας.
Ξεπεράσετε κ την καλύτερη ταναπου της Ευρωπης!
[size=90pt]0[/size] βαθμους για την πατρίδα μας κ για το κωλοσωματειο σας!
[size=90pt]0[/size] € ουτε σεντς δεν μπήκε από τους ομίλους στα ταμεία του μπουρδελου σας!
Είναι αλλιώς να είσαι μπουρδελο!!!
Και Καλό αφανισμό!
μπααααα..Μπουξε, τωρα που σε βρηκα, για την πετοσφαιρα εκανες δηλωση;