Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου χρωστάει ραδιόφωνο ο Κεφτετζόγλου. Με τις μαλακίες που λέει, το έσπασα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μου χρωστάει ραδιόφωνο ο Κεφτετζόγλου. Με τις μαλακίες που λέει, το έσπασα

εχει μουτρα και βγαινει ακομα αυτος? Α ναι ξεχασα τα παντελονια τα εχει για να συγκρατει τις πατσες απο τα κοψιδια εδω και χρονια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχει μουτρα και βγαινει ακομα αυτος? Α ναι ξεχασα τα παντελονια τα εχει για να συγκρατει τις πατσες απο τα κοψιδια εδω και χρονια
Αφού ρε μαλάκα ο άλλος του κόβει μεροκάματο. Ξέρεις πόσο έχουν πάει οι παϊδάκια στα βλάχικα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλάκα μου, δε το πιστεύω. Ο Κεφτετζόγλου προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Λαμπρόπουλο, και η δικαιολογία είναι γιατί η ΑΕΚ έχει αμυντικούς με πολλά χρόνια συμβόλαιο!!!! Θα σπάσω και το κινητό μου. Τον Χριστό του του πίθηκα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αφού ρε μαλάκα ο άλλος του κόβει μεροκάματο. Ξέρεις πόσο έχουν πάει οι παϊδάκια στα βλάχικα;

Για ενα εικοσαρικο και για τον Μαρινακη προεδρο θα πανηγυριζε το νουμερο, εδω ορκιζοταν οτι εκεινος ο απιθανος ο Μπομπ Κοζωνης ειναι σοβαρος επενδυτης, ο Νικολακοπουλος της ΑΕΚ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για ενα εικοσαρικο και για τον Μαρινακη προεδρο θα πανηγυριζε το νουμερο, εδω ορκιζοταν οτι εκεινος ο απιθανος ο Μπομπ Κοζωνης ειναι σοβαρος επενδυτης, ο Νικολακοπουλος της ΑΕΚ
Πάλι καλά που εκείνη την περίοδο ήμουν εκτός Ελλάδος.
Σε άλλα η Ορίτζιναλ έκανε την αυτοκριτική της, τα βρήκε όλα καλά και πως το μόνο που έλειπε ήταν να ρίξει μολότοφ σε αγώνα Τσου Λου, σε κερκίδα φιλοξενούμενων.

Πάντως εμένα το μυαλό μου, για αυτό με τη μολότοφ πάει σε οργανωμένο σχέδιο εκ των έσω της διοίκησης

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πάλι καλά που εκείνη την περίοδο ήμουν εκτός Ελλάδος.
Σε άλλα η Ορίτζιναλ έκανε την αυτοκριτική της, τα βρήκε όλα καλά και πως το μόνο που έλειπε ήταν να ρίξει μολότοφ σε αγώνα Τσου Λου, σε κερκίδα φιλοξενούμενων.

Πάντως εμένα το μυαλό μου, για αυτό με τη μολότοφ πάει σε οργανωμένο σχέδιο εκ των έσω της διοίκησης

μια ατυχη στιγμη ητανε οπως τοτε με την μπουκα με τον Πανθρακικο τιποτα οργανωμενο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μαλάκα μου, δε το πιστεύω. Ο Κεφτετζόγλου προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Λαμπρόπουλο, και η δικαιολογία είναι γιατί η ΑΕΚ έχει αμυντικούς με πολλά χρόνια συμβόλαιο!!!! Θα σπάσω και το κινητό μου. Τον Χριστό του του πίθηκα
συναγωνιζεται με τον πατατακια ποιος ειναι πιο παπαγαλακι του τζαμπα. διαβαζα στο γκαζετα αρθρο του πατατακια που ελεγε ακουσον ακουσον, οτι για την ηττα απο τον ατρομητο ευθυνονται οι οπαδοι της ΑΕΚ που τιμωρηθηκε η εδρα και παιζατε κεκλεισμενων.. απορω αυτος πως δεν εχει φαει τιποτα φαπες ακομα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συναγωνιζεται με τον πατατακια ποιος ειναι πιο παπαγαλακι του τζαμπα. διαβαζα στο γκαζετα αρθρο του πατατακια που ελεγε ακουσον ακουσον, οτι για την ηττα απο τον ατρομητο ευθυνονται οι οπαδοι της ΑΕΚ που τιμωρηθηκε η εδρα και παιζατε κεκλεισμενων.. απορω αυτος πως δεν εχει φαει τιποτα φαπες ακομα

καλα και εσεις εχετε τον Κολκα που βραζει μπαλα για να παρει μυρωδια, ολοι οι οπαδικοι δημοσιογραφοι πατσαβουρια ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Όσο υπάρχουν δημοσιογράφοι-οπαδοί τα ίδια σκατά όλοι.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
καλα και εσεις εχετε τον Κολκα που βραζει μπαλα για να παρει μυρωδια, ολοι οι οπαδικοι δημοσιογραφοι πατσαβουρια ειναι
γκαν κλαμπ καλη η καραμελα σου ρε φιλε αλλα καμια συγκριση με πατατακια και κεφτετζογλου με κολκα, καμια ομως. οι  2 δικοι σας ειναι ξεδιαντροπα τσουτσεκια του μελ. ο κολκας οσο γραφικος μπορει να ειναι και να σε εκνευριζει με αυτα που λεει (οπως κ εμενα πολλες φορες), και μπαλα ξερει (κανει καλες αναλυσεις ασχετα αν το κανει σπανια γιατι δεν πουλαει στην χωρα μας δυστυχως) και εχει περασει γεννεες 14 διοικητικα στελεχη και δεξια χερια του σαββιδη (τον μιχελ ειδικα τον ειχε ξεσκισει). εννοειται οτι δν τον χαρακτιριζει αντικειμενικοτητα και η δημοσιογραφικη ανιδιοτελεια δν λεω αυτο αλλα ρε φιλε ο κεφτετζογλου κ ο πατατακιας το εχουνε παει σε αλλα λεβελ που ο κολκας ακομα θελει πολλα πιτογυρα για να τα φτασει. και οπως λεει καιο μπαροκ που παιζει να συμφωνω μαζι του 1 φορα (και μαλλον τελευταια) , οσο υπαρχουν δημοσιογραφοι-οπαδοι τα ιδια σκατα ειναι ολοι, αλλα τι γινεται ρε μαγκες με αυτους που τους συντηρουνε? γιατι αν τους διαβαζανε 3 κ ο κουκος θα τους αντιμετωπιζανε σαν τον αλεφαντο, γραφικους και αστειους. εδω μια εκπομπη ξεκινησε για να μιλαει οσο μπορει για μπαλα και αρχισατε τα καντηλια στον ντεμη γιατι τον πληρωνει λεει ο τσετσενος ξερω γω. ρε μπαλα αναλυση τακτικη και τα λοιπα θελει ο μεσος ελληνας οπαδος να ακουσει πιστευετε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τους 3 ΑΕΚτζήδες δημοσιογράφους η σειρά είναι η εξής : μπουρλωτιέρης (Μιαούλης), Τσιπς (Τσακίρης) και τελευταίος Κεφτετζόγλου

Όσον αφορά τον Κόλκα, εγώ προσωπικά τον βάζω κάτι μεταξύ Τσιπς (που τα έχει χώσει και αυτός στη διοίκηση) και Κεφτετζόγλου (με τον οποίο ήταν και λέω ήταν γιατί δε ξέρω τι έχει γίνει από τον Μάιο και μετά)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γκαν κλαμπ καλη η καραμελα σου ρε φιλε αλλα καμια συγκριση με πατατακια και κεφτετζογλου με κολκα, καμια ομως. οι  2 δικοι σας ειναι ξεδιαντροπα τσουτσεκια του μελ. ο κολκας οσο γραφικος μπορει να ειναι και να σε εκνευριζει με αυτα που λεει (οπως κ εμενα πολλες φορες), και μπαλα ξερει (κανει καλες αναλυσεις ασχετα αν το κανει σπανια γιατι δεν πουλαει στην χωρα μας δυστυχως) και εχει περασει γεννεες 14 διοικητικα στελεχη και δεξια χερια του σαββιδη (τον μιχελ ειδικα τον ειχε ξεσκισει). εννοειται οτι δν τον χαρακτιριζει αντικειμενικοτητα και η δημοσιογραφικη ανιδιοτελεια δν λεω αυτο αλλα ρε φιλε ο κεφτετζογλου κ ο πατατακιας το εχουνε παει σε αλλα λεβελ που ο κολκας ακομα θελει πολλα πιτογυρα για να τα φτασει. και οπως λεει καιο μπαροκ που παιζει να συμφωνω μαζι του 1 φορα (και μαλλον τελευταια) , οσο υπαρχουν δημοσιογραφοι-οπαδοι τα ιδια σκατα ειναι ολοι, αλλα τι γινεται ρε μαγκες με αυτους που τους συντηρουνε? γιατι αν τους διαβαζανε 3 κ ο κουκος θα τους αντιμετωπιζανε σαν τον αλεφαντο, γραφικους και αστειους. εδω μια εκπομπη ξεκινησε για να μιλαει οσο μπορει για μπαλα και αρχισατε τα καντηλια στον ντεμη γιατι τον πληρωνει λεει ο τσετσενος ξερω γω. ρε μπαλα αναλυση τακτικη και τα λοιπα θελει ο μεσος ελληνας οπαδος να ακουσει πιστευετε?
Ο Ντέμης να σου κάνει ανάλυση δε μπορεί. Επίσης επειδή έγραψες για αυτό που έγραψε ο Τσιπς. Χοντρικά τα ίδια είπε και ο Ντέμης "να ζητήσουν συγγνώμη οι της ορίτζιναλ για το -3 και τη τιμωρία της έδρας". Εκτός και αν ο Ντέμης κοιτάει να γίνει παπαγαλάκι του Μελισσανίδη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
γκαν κλαμπ καλη η καραμελα σου ρε φιλε αλλα καμια συγκριση με πατατακια και κεφτετζογλου με κολκα, καμια ομως. οι  2 δικοι σας ειναι ξεδιαντροπα τσουτσεκια του μελ. ο κολκας οσο γραφικος μπορει να ειναι και να σε εκνευριζει με αυτα που λεει (οπως κ εμενα πολλες φορες), και μπαλα ξερει (κανει καλες αναλυσεις ασχετα αν το κανει σπανια γιατι δεν πουλαει στην χωρα μας δυστυχως) και εχει περασει γεννεες 14 διοικητικα στελεχη και δεξια χερια του σαββιδη (τον μιχελ ειδικα τον ειχε ξεσκισει). εννοειται οτι δν τον χαρακτιριζει αντικειμενικοτητα και η δημοσιογραφικη ανιδιοτελεια δν λεω αυτο αλλα ρε φιλε ο κεφτετζογλου κ ο πατατακιας το εχουνε παει σε αλλα λεβελ που ο κολκας ακομα θελει πολλα πιτογυρα για να τα φτασει. και οπως λεει καιο μπαροκ που παιζει να συμφωνω μαζι του 1 φορα (και μαλλον τελευταια) , οσο υπαρχουν δημοσιογραφοι-οπαδοι τα ιδια σκατα ειναι ολοι, αλλα τι γινεται ρε μαγκες με αυτους που τους συντηρουνε? γιατι αν τους διαβαζανε 3 κ ο κουκος θα τους αντιμετωπιζανε σαν τον αλεφαντο, γραφικους και αστειους. εδω μια εκπομπη ξεκινησε για να μιλαει οσο μπορει για μπαλα και αρχισατε τα καντηλια στον ντεμη γιατι τον πληρωνει λεει ο τσετσενος ξερω γω. ρε μπαλα αναλυση τακτικη και τα λοιπα θελει ο μεσος ελληνας οπαδος να ακουσει πιστευετε?

Αυτό ρε πουτανάκι  :birdman: :2funny: :2funny: , αυτά τα τσουτσέκια βρίσκουν χώρο και κονομάνε γιατί λένε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Ποιός νοιάζεται για ανάλυση, τακτική και αντικειμενική αληθινή ενημέρωση περισσότερο από το να ακούει πόσο μεγάλη ομάδα υποστηρίζει και πόσο υπέροχος λαός είναι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ο Ντέμης να σου κάνει ανάλυση δε μπορεί. Επίσης επειδή έγραψες για αυτό που έγραψε ο Τσιπς. Χοντρικά τα ίδια είπε και ο Ντέμης "να ζητήσουν συγγνώμη οι της ορίτζιναλ για το -3 και τη τιμωρία της έδρας". Εκτός και αν ο Ντέμης κοιτάει να γίνει παπαγαλάκι του Μελισσανίδη

Αν δε μπορεί να κάνει ανάλυση ο Ντέμης, ο Κατσουρ και ο Δώνης, ποιός μπορεί να κάνει ρε τύπε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με Χ θα σημαδέψει η Μπενφίκα τη κωλότρυπίδα μας για να μας τον καρφώσει κέντρο. Μη πάει ξόσφαλτσα και τους γυρίσει η ψωλή. Μαλάκα δικηγόρε έχω την εντύπωση ότι όταν σου μαγειρεύει η μητέρα σου κιοφτέδες εσύ φωνάζεις "ρε μάνα, γιατί έχεις βάλει τις μπάλες στο τηγάνι; "
τι ειπες τωρα ρε τύπε, αυριο κιολας θα της πω να φτιαξει κεφτεδες, εξαιρετικη ιδεα.

Με κοκκινη σαλτσα και πουρέ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν δε μπορεί να κάνει ανάλυση ο Ντέμης, ο Κατσουρ και ο Δώνης, ποιός μπορεί να κάνει ρε τύπε;
Εσύ πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες μπορούν να σου κάνουν ανάλυση του παιχνιδιού; Δε το έχουν όλοι οι παίκτες. Και μάλιστα σπανίζει μεγάλοι σε ποιότητα παίκτες να γίνονται καλοί προπονητές/αναλυτές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Ο Πελέ, δε μπορεί να κάνει ανάλυση. Προπονητής Μαραντόνα δεν υπάρχει. Μόνο ο Κρόιφ ήταν καλός προπονητής. Κορυφαίος όλων, για μένα, που υπήρχε ΚΑΙ σπουδαίος παίκτης ΚΑΙ σπουδαίος προπονητής ήταν ο Κάιζερ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αυτό ρε πουτανάκι  :birdman: :2funny: :2funny: , αυτά τα τσουτσέκια βρίσκουν χώρο και κονομάνε γιατί λένε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Ποιός νοιάζεται για ανάλυση, τακτική και αντικειμενική αληθινή ενημέρωση περισσότερο από το να ακούει πόσο μεγάλη ομάδα υποστηρίζει και πόσο υπέροχος λαός είναι;
2/2 σημερα μπαροκ ? να παω να το κοιταξω. αφου αυτα μας ταιζουνε 10ετιες τωρα και μας αρεσουν να τα ακουμε. τρωμε 5 και μας λενε για τον υπεροχο λαο και αλλες ελληνικες ανακαλυψεις. εχουμε πιασει πατο ποδοσφαιρικα στην ευρωπη και ακομα χαριεντιζομαστε με μαλακιες. και συμφωνω αν δεν μπορουνε να κανουνε αναλυση ντεμης κατσουρ κ δωνης ε να το κλεισουμε το μαγαζι να ασχοληθουμε με ψαρεμα αμα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom