Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τις τρυπες σας τις πλυνατε ρε πατσαβουρια;
ερχομαστε
Ω ρε παλιοπουστρα έτσι και δει ο λοχας σου πως έγινε η κολοτρυπιδα σου μετά τα 4 θα κάνει 6 μήνες να σε ξαναπηδησει και θα μας κολοτριβεσαι

AdonisGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
14
Πόντοι
0
Ωραία εμφάνιση στο Β' η μπασκετική ομάδα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πλάκα θα έχει να μην μπούμε στα playoff στην Ελλάδα και να πάρουμε πάλι το CL....ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕ.
ΥΓ...Μποτος,κύριοι...μετά τον Γαλανό ο επόμενος από την ακαδημία!!!
ΥΓ2....Βρε Γιακουμάκη αγόρι μου,φοβάμαι ότι ακολουθείς την πορεία του Άνταμ.Παντως αυτό πάντα θα σε ακολουθεί:ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ,ΓΑΚΟΥΜΑΚΗ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
Αγαπητέ μου αν δεν υπήρχε ταλάντωση σε τσιμεντένιες κερκίδες...απλά ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ!!! 2ο έτος στο ΕΜΠ το μαθαίνουν!!!Ο παπάρας που έγραψε το άρθρο θα μπορούσε να ρωτήσει έναν πολ.μηχανικο,ακόμα και έναν αυτοδίδακτο εργολάβο...
ειμαι ασχετος αλλα πολυ δεν κουνιετε ρε?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειμαι ασχετος αλλα πολυ δεν κουνιετε ρε?
Όχι...έχετε παίξει εκεί,θυμάσαι πως κουνιόταν ε?απλά όταν είσαι μέσα δεν το καταλαβαίνεις τόσο πολύ!Τα σίδερα τα βάζουν στο μπετόν για αυτό ακριβώς το λόγο,για να υπάρχει ταλάντωση.Το σκέτο μπετόν γίνεται συντρίμμια μόνο και μόνο αν φτερνιστουν 100 άνθρωποι,λέμε τώρα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αγαπητέ μου αν δεν υπήρχε ταλάντωση σε τσιμεντένιες κερκίδες...απλά ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ!!! 2ο έτος στο ΕΜΠ το μαθαίνουν!!!Ο παπάρας που έγραψε το άρθρο θα μπορούσε να ρωτήσει έναν πολ.μηχανικο,ακόμα και έναν αυτοδίδακτο εργολάβο...
Φιλε αν και δεν ειμαι μηχανικός,γνωρίζω ότι την συνεχόμενη ταλάντωση ακολουθεί συντονισμός..Κι εκεί πεφτουν τα πάντα....Αυτο ειδε και η ΟΥΕΦΑ και το μετεφερε...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τώρα το λένε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1! :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Φιλε αν και δεν ειμαι μηχανικός,γνωρίζω ότι την συνεχόμενη ταλάντωση ακολουθεί συντονισμός..Κι εκεί πεφτουν τα πάντα....Αυτο ειδε και η ΟΥΕΦΑ και το μετεφερε...
Δεν μου αρέσει να κάνω τον δάσκαλο,ειλικρινά. Η συχνότητα της ταλάντωσης παίζει ρόλο.Παραδειγμα...αν βάλεις στο ΟΑΚΑ 60000 κόσμο και πεις στους μισούς να κοπανιουνται με έναν συγκεκριμένο Ρυθμό και στους άλλους μισούς την ίδια στιγμή με διαφορετικο...τότε ναι θα πέσει...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
Δεν μου αρέσει να κάνω τον δάσκαλο,ειλικρινά. Η συχνότητα της ταλάντωσης παίζει ρόλο.Παραδειγμα...αν βάλεις στο ΟΑΚΑ 60000 κόσμο και πεις στους μισούς να κοπανιουνται με έναν συγκεκριμένο Ρυθμό και στους άλλους μισούς την ίδια στιγμή με διαφορετικο...τότε ναι θα πέσει...
ναι ρε ρωταμε να μαθαινουμε..αλλα οπως ειπες εχω παιξει εκει...κουνιοτανε πολυ και σωστα...
δεν ειναι παραπανω αυτο τωρα? ...εγω δεν το ειχα δει ποτε και οταν παιζαμε με θηρια φουλ γεματο οχι οπως τωρα με 2 μικρομεσαιες και μισογεματο :grin: :grin: :grin:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.499
Πόντοι
3.506
Η ταλαντωση σε ενα στατικο φορεα ειναι αναμενομενη και φυσιολογικη,μεχρι καποιο σημειο.Περα απο αυτο το σημειο πλησιαζει το λεγομενο οριο διαρροης κατα το οποιο η παραμορφωση του φορεα παυει να ειναι ελαστικη και γινεται πλαστικη.Απο το βιντεο φαινεται οτι η παραμορφωση ειναι σημαντικα περα του φυσιολογικου και καλο θα ειναι να ελεχθει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ναι ρε ρωταμε να μαθαινουμε..αλλα οπως ειπες εχω παιξει εκει...κουνιοτανε πολυ και σωστα...
δεν ειναι παραπανω αυτο τωρα? ...εγω δεν το ειχα δει ποτε και οταν παιζαμε με θηρια φουλ γεματο οχι οπως τωρα με 2 μικρομεσαιες και μισογεματο :grin: :grin: :grin:
αυτό με το...μισογεμάτο,καλοοοο ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κανένα γήπεδο δεν έχει προβλημα...ειδικά όσα έχουν περάσει το τεστ των 2 μεγαλων σεισμών της Αθήνας...δεν έπεσαν το παληό Καραϊσκάκη,η Φιλαδέλφεια,η Λεωφόρος,η Ριζούπολη,η Ν.Σμυρνη...οκ εδώ μπορούμε να γράφουμε ότι να ναι..ρωτήστε έναν γνωστό σας Πολ.μηχανικο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Η ταλαντωση σε ενα στατικο φορεα ειναι αναμενομενη και φυσιολογικη,μεχρι καποιο σημειο.Περα απο αυτο το σημειο πλησιαζει το λεγομενο οριο διαρροης κατα το οποιο η παραμορφωση του φορεα παυει να ειναι ελαστικη και γινεται πλαστικη.Απο το βιντεο φαινεται οτι η παραμορφωση ειναι σημαντικα περα του φυσιολογικου και καλο θα ειναι να ελεχθει.
Είπε κανείς να ΜΗΝ ελεγχθεί? Απλά να μην ξεχνάμε και το άλλο,η κίνηση σε ένα βίντεο δεν είναι ρεαλιστική!!!Το όριο που αναφέρεις είναι σχετικό και εξαρτάται και από άλλους παραγοντες,όχι μόνο από τη κίνηση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
αυτό με το...μισογεμάτο,καλοοοο ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κανένα γήπεδο δεν έχει προβλημα...ειδικά όσα έχουν περάσει το τεστ των 2 μεγαλων σεισμών της Αθήνας...δεν έπεσαν το παληό Καραϊσκάκη,η Φιλαδέλφεια,η Λεωφόρος,η Ριζούπολη,η Ν.Σμυρνη...οκ εδώ μπορούμε να γράφουμε ότι να ναι..ρωτήστε έναν γνωστό σας Πολ.μηχανικο.
οχι ρε πλακα κανουμε...δεν ξερω αν εισαι ειδικος αλλα θεωρεις δεν πρεπει να γινει καμμια μελετη μην κλαιμε μετα?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και επειδή το παρασοβαρεψαμε...ας πέσει τη Κυριακή που θα είναι μέσα οι βαζελοι,αλλοιως ας κρατήσει ένα χρόνο,να πάμε στην Αγία Σοφία και μετά να γίνει άμμος!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom