Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τύπε αν παιξει τελικο η ΑΕΚ στο τσαμπιονς λιγκ και προηγηθει, ο τιγρης ειναι ικανος να σβησει τα φωτα και να επαναληφθει το ματς μην τυχον και πληρωσει το πριμ
Τύπε αν παιξει τελικο η ΑΕΚ στο τσαμπιονς λιγκ και προηγηθει, ο τιγρης ειναι ικανος να σβησει τα φωτα και να επαναληφθει το ματς μην τυχον και πληρωσει το πριμ
Άλλος Λόπεζ είναι αυτός? Δεν έχετε ήδη ενανΑΕΚ ρε μ..... μονο ΑΕΚ.Μην ξεχναμε την τεραστια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μεταγραφη.Lopez!!!
Οι μη αλλοθρησκοι,καταλαβαινουν!!!Άλλος Λόπεζ είναι αυτός? Δεν έχετε ήδη εναν
Άστονε ρε φίλε μην ασχολιέσαι (έχει και αηδιαστική παρέα).....
Κοίτα να πιάνεις κανένα Στοίχημα, ανέβαζε και κριτικές με τα κορίτσια κι άσε να σκάνε ;)
Επειδή είσαι τιμημένος (άρα επηρεάζεις και τη Διαχείρηση) αυτό που έχω να σου πω δημόσια είναι ότι έχετε την ευθύνη να τους μαζεύετε....
Φυσικά και δεν μπορείτε να γίνετε ο χωροφύλακας ή ο μπαμπάς του καθενός μας, όμως δεν γίνεται 1 συγκεκριμένη ομάδα να μπαχαλεύει/αφοδεύει οπουδήποτε......
Με μηδέν (είτε ελάχιστες κριτικές) κιόλας....
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Και ΚΑΝΕΝΑ μάλιστα. Αλλά σιγά μην κάτσω να ανεβάζω προγνωστικά, ΓΙΟΚ, ας ανεβάσουν οι ειδικοί.......
Που δεν ΞΕΡΟΥΝ την ΤΥΦΛΑ τους τη μαύρη (είναι ηλίου φαεινότερον - ας πρότειναν μέθοδο - αλλά μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά)....
Μπορούν να είναι στο φόρουμ αλλά ας το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να κάτσουν ήσυχα στα αυγά τους, σε 3-4 @@ροθρεντς (που δεν μπαίνουμε καν) και δεν χρειάζεται να πετάγονται οπουδήποτε αφού η λέξη επίπεδο είναι άγνωστη.....
Ζυγίστε τι σας συμφέρει, ποια μέλη ανεβάζουν την κίνηση και συνάμα τα έσοδα από τις διαφημίσεις και αποφασίστε.....
Εγώ την έχω πάρει την απόφασή μου όπως προανέφερα.
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τους οπαδούς της ΑΕΚ οι φίλοι της Σέλτικ! (VIDEO)
Ένα ιδιαίτερο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά την άφιξη των οπαδών της ΑΕΚ στο Celtic Park. Οι φίλοι της Ένωσης έφτασαν στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομίας, όμως μόλις οι οπαδοί των γηπεδούχων τους αντιλήφθηκαν, άρχισαν να τους χειροκροτούν, με τους Κιτρινόμαυρους να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.
Δείτε το βίντεο ]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.aek365.com/a-605216/me-xeirokrothmata-upodexthhkan-tou-opadou-th-aek-oi-filoi-th-seltik-video.htm]http://www.aek365.com/a-605216/me-xeirokrothmata-upodexthhkan-tou-opadou-th-aek-oi-filoi-th-seltik-video.htm[/url]
Ευχαριστούμε Σέλτικ για την υποδοχή και την φιλοξενία
#Καλώς να ορίσετε στην Αθήνα.
Μη βιαζεσαι,μπορει και σε 6 μηνες,ωστε να μην εχει νοημα η τιμωρια τοσο του γαυρου,οσο και του...γαμωτο ξεχασα το ονομα του!ρε μαγκες να ρωτησω κατι
το θεμα αντιδικιας με το γαυρο σχετικα με τον Λαζαρο, που εχει μεινει?
βγηκε αποφαση ή οχι ακομα?
Στον επόμενο γύρω που θα παίξει ο γαύρος να δεις πόσοι θα υποστηρίζουν τους Άγγλους...Στηριζω σελτικ
Ναι ρε. Ο λόγος του συμβόλαιο λέμεTo πριμ στους παικτες το πληρωσε για την κατακτηση του πρωταθληματος? Ή τους ειπε φετος τα διπλα ή τιποτα?