baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
Μήν είσαι μλκς θα τον προλάβει ο Ολυμπιακός πακέτο με Σαλάχ.Tύπε ο Ροναλντο φευγει απο την Ρεαλ, νομιζω μπορουμε να ελπιζουμε
Μήν είσαι μλκς θα τον προλάβει ο Ολυμπιακός πακέτο με Σαλάχ.Tύπε ο Ροναλντο φευγει απο την Ρεαλ, νομιζω μπορουμε να ελπιζουμε
δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν τον ξέρω, τέτοιον επιθετικό 30 χρόνια τώρα στην ΑΕΚ δεν έχω ξαναδεί
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα χωρις και την υπογραφη του παικτη. Τι ειναι? αυτοκίνητο να πουλησεις την κυριότητα?
Τα δικαιωματα ειναι για να παιξει μπαλα στην ομαδα που εχει υπογραψει (στην προκειμενη περιπτωση στον εργοτελη) οσο ισχυει το συμβολαιο του. Δεν σημαινει οτι στην διαρκεια του τον πουλαει αμα θελει η ομαδα χωρις την συγκατάθεση του. Ουτε δανεικος δεν παει αλλου αν δεν υπογράψει
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα χωρις και την υπογραφη του παικτη. Τι ειναι? αυτοκίνητο να πουλησεις την κυριότητα?
Αυτο δεν αποδικνυεται. Ο μανατζερ του εκανε λογο μονο για την ΑΕΚ και οτι δεν ο παικτης δν εχει προβλημα να συνεχισει στον Εργοτεληουτε η διαπραγματευση του παιχτη με αλλη ομαδα επιτρεπεται χωρις την αδεια της ομαδας που ηδη τον εχει, αν ισχυσε κατι τετοιο την γαμησε
ο Γαυρος βασικα θελει να τον παρει για να μην τον παρει η ΑΕΚ. Αλουνου παπα ευαγγελιο αυτό. Εγω απαντησα σε αυτου ειπατε <<κοφτε του την μπαλα>> , πουληστε του τα δικαωματα και κλπ. Και στο κατω κατω λάθος της ομαδας μας ειναι που διερευσε προς τα εξω οτι τον εχει κλεισει ενω δεν τα ειχαν βρει μαζι του
Εγω πιστευω οτι ανεπισημα καποιος (απο γαυρο) πλησιασε τον μανατζερ του και του ειπε. Πες του να μην παει ΑΕΚ και θα του δωσω τα διπλα σε συμβολαιο. Καπως ετσι δεν βρεθηκε στα καλα καθουμενα προταση απο βελγιο με 700χιλ στον Βρανιες τον Φλεβαρη? Μονο και μονο για να μην παιξει . Γνωστες τακτικες που δειχνουν οτι πλεων μας υπολογίζουν και μας φοβουνται και για αυτο προσπαθουν με ολα τα μεσα να δημιουργησουν προβλήματα
δανεικο στη λαμια του χρονου και ριχνεις τη λαμια στη β εθνικη για να μαθει το φλωρακι
Πάικτης που το συμβόλαιό του λήγει σε τρία χρόνια και η τιμή του (σύμφωνα με το transermarkt) είναι στα 4 εκ.