Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ελπιζω ο Dark να δει τα επαναλαμβανομενα off-topic posts σου καθως και τις

υβρεις σου εδω και να σε αναλαβει προσωπικα. ;)

Κριμα, το thread της Αεκ ηταν παραδειγμα προς μιμηση σε σχεση με τα υπολοιπα..
ξεκολλα λεμε ρε κακομοιρη..εκτος απ το να αναζητας υποστυρικτες και ξενα αρχιδια εχεις να πεις τιποτε αλλο?τι μια ψαχνεις τον σονυ,την αλλη ψαχνεις τον νταρκ πριν κρυβοσουν πισω απ τον αριωνα...αιντε απο κει στον καθηγητη σου....

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια
Α' Εθνική 1995-96
28.10.95
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1-1

Α' Εθνική 1995-96
17.3.96
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1-1

Α' Εθνική 1996-97
13.1.97
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-0

Α' Εθνική 1996-97
11.5.97
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
2-0

Α' Εθνική 1997-98
22.9.97
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
0-1

Α' Εθνική 1997-98
2.2.98
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1-0

Α' Εθνική 1998-99
31.1.99
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-0

Α' Εθνική 1998-99
30.5.99
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
0-0

Α' Εθνική 1999-00
15.11.99
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-2

Α' Εθνική 1999-00
12.3.00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
3-0

Α' Εθνική 2000-01
4.11.00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
4-1

Κύπελλο Ελλάδος 2000-01
10.1.01
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-2

Κύπελλο Ελλάδος 2000-01
24.1.01
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
6-1

Α' Εθνική 2000-01
26.2.01
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1-2

Α' Εθνική 2001-02
20.1.02
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-3

Α' Εθνική 2001-02
20.4.02
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
4-3

Κύπελλο Ελλάδος 2001-02
27.4.02
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-1

Α' Εθνική 2002-03
9.11.02
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1-1

Α' Εθνική 2002-03
9.3.03
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1-2

Α' Εθνική 2003-04
26.10.03
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-1

Α' Εθνική 2003-04
14.3.04
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
0-1

Α' Εθνική 2004-05
7.11.04
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-0

Α' Εθνική 2004-05
13.3.05
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1-1

Κύπελλο Ελλάδος 2004-05
20.4.05
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-1

Κύπελλο Ελλάδος 2004-05
27.4.05
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
2-1

Α' Εθνική 2005-06
2.10.05
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1-3

Α' Εθνική 2005-06
19.2.06
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
3-0

Α' Εθνική 2006-07
23.9.06
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1-0

Α' Εθνική 2006-07
4.2.07
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
3-3

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε χανούμια...αύριο εκτός απο εμένα θα είναι καν΄΄ενας άλλος αλλόθρησκος?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωραία..θα του πω να ρίξει ποντικοφάρμακο στο φαί....... :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Παντως ρε παιδια η Αεκ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα ομαδας απο τον Ολυμπιακο

Μονο τους παικτες να δουμε..

Vitor Borba Ferreira Rivaldo

Δέλλας Τραϊανός

Tozser Daniel

Λυμπερόπουλος Νίκος

Julio Cezar Da Silva e Souza

Αν δε δουμε την συνοχη ομαδας τοτε η Αεκ δεν εχει αντιπαλο. ;)

Θα υπαρξουν ομως και αλλοι παραγοντες..για να δουμε ποιος θα διευθυνει τον αγωνα... ;)

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κερκύρας θα διευθύνει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Γενναίος, Ακρίβος

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Υπαρχει Λυμπε κ Ριμπο κ Δελλας στον γαβρο?ΟΧΙ..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Υπαρχει Λυμπε κ Ριμπο κ Δελλας στον γαβρο?ΟΧΙ..
εχει ομως τον κυριο Κακο του συνδεσμου Κερκυρας.. ;)
ευτυχως που ξερετε απο μπαλα κι οι δυο σας και ''βλεπετε'' οτι η αεκ εχει καλυτερους παιχτες απ τον γαυρο...που να τον βρει τον ΜΕΓΑΛΟ παιχτη σαν τον Λυμπεροπουλο ο Ολυμπιακος????????πραγματι..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ωχ μετα την τελευταια κωλοτουμπα αρχισε παλι..

Καημενο thread της Αεκ.. :(

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αυτοι σε σκισαν πριν 10 μερες λεβεντη μου?μπουχαχαχαχαχα

Μολις σβηστηκε το μηνυμα σου psaxnw ;)

Προσπαθησε να κρατησεις τις χυδαιοτητες μακρυα απο αυτο το thread.

Eιναι κριμα για ολους τους φιλους της Αεκ να αναγκαζονται να υπομενουν την δικια σου νοοτροπια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ποιο μηνυμα μου σβηστηκε βρε καραγκιοζη αρχικολοτουμπα που τολμισες να με πεις εμενα κολοτουμπα...
Ξεχνας τις κολοτουμπες σου οταν επαιζε η εθνικη με την τουρκια και παρακαλαγες να χασουμε?οταν επαιζε η Ελλαδα στο μπασκετ με τη Σλοβενια κι ελεγες να χασουμε και τωρα βγαινεις και λες οτι η Ελλαδα χρειαζεται βαθμους..Ξεχνας το μιουτ που σου ρηξανε?λοιπον κλειστο το στοματακι σου μη φυγεις με καμια διαγραφη απο δω μεσα μπουρδελο!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι κριμα παιδια..πραγματικα.Αγνοει τοσες προειδοποιησεις για να συγκρατηθει.

Τοσες υβρεις σε τhread της Αεκ.. Δεν ξερω τι γινεται με τον συγκεκριμενο χρηστη..

Aς προσπαθησουμε τα υπολοιπα παιδια να κρατησουμε ενα επιπεδο σε αυτο το thread. ;)

Aς παρουμε ως παραδειγμα τα λογια του Παπασταθοπουλου

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε: "Το παιχνίδι είναι την Κυριακή και μέχρι τότε μπορούν να γίνουν πολλά". Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε αν εννοεί πως το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέρντερ για το Champions League (11/12) είναι καλό για την ΑΕΚ... "Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό ή για εμάς. Ομως, το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά τι κάνουμε εμείς", απάντησε ο νεαρός αμυντικός  ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε σε εχει κραξει το μισο σαιτ..εχεις φαει μιουτ και warn και συνεχιζεις?
ποσο νερο εχεις στο κεφαλι σου ρε κακομοιρη...Δεν συνεχιζω αλλο γιατι απλα σε λυπαμαι κι εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να κανω απ το να ασχολουμε με παιδακια του πληκτρολογιου..

Υγ πρεπει ναδιαγραφεις αμμεσα..τη μια λες εισαι καθηγητης,την αλλη γιατρος,την αλλη μεταπτυχιακος στα οικονομικα,την αλλη κομπιουτερας,τη μια εισαι με την τουρκια,την αλλη με την Ελλαδα,την αλλη ισπανια ολε...Πρεπει να διαγραφεις για το καλο σου και να ειδοποιηθουν αμμεσα οι γονεις σου μπας και μπεις καμια μερα σε κανα σαιτ με αυτοκτονιες και εκει πια σε λυπαμαι!!!

Επισκέπτης
Mάγκες moderators είναι σίγουρο ότι έχετε εδώ μέσα κάποιους που δεν τους πειράζετε όσο και αν χώνονται...

Λοιπόν mods μ α ζ ε υ τ ε ί τ ε γιατί πέρα από καλαμπούρι ένα site σαν και αυτό έχει και σοβαρές ευθύνες.
Mερικοί μάλιστα από δω μέσα μιλάνε σαν moderators χωρίς να είναι. KANETE ΔOYΛEIA Ή ΌXI;

Mακροπρόθεσμα αυτό (το να συντηρείτε και να έχετε στο απυρόβλητο ανεγκέφαλους) κάνει KAKO στο site...
Kαθρέπτης του site είναι οι επισκέπτες του και νομίζω ότι από πολλά πράγματα φαίνεται ποιοί είναι οι μορφωμένοι και με καλή διάθεση (που παρασέρνονται βέβαια και αυτοί είναι λογικό), και ποιοί οι αμόρφωτοι με την κακή διάθεση που αντιδρούν συνέχεια "επιθετικά"

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Mάγκες moderators είναι σίγουρο ότι έχετε εδώ μέσα κάποιους που δεν τους πειράζετε όσο και αν "χώνονται"...Λοιπόν mods μαζευτείτε γιατί πέρα από καλαμπούρι ένα site σαν και αυτό έχει και σοβαρές ευθύνες.Mερικοί μιλάνε σαν moderators χωρίς να είναι. KANETE ΔOYΛEIA Ή ΌXI;
τι θα πει μιλας σαν μοντ ενω δεν εισαι?δηλαδη οι μοντς μιλαν διαφορετικα  απο τους υπολοιπους?Δεν νομιζω και δεν το χω δει εδω μεσα..Η ''εξουσια΄΄ των μοντς ειναι αλλη κι οχι ενα ατου να μιλανε οπως θελουν...
Υγ τωρα ειδα την τροποποιηση ενω πριν ρωτησες που υπαρχουν τα ονοματα των υπευθυνων του σαιτ...

Μ αρεσει που και εσυ και ο τομμασο επικαλειστε συνεχεια τους μοντς εμω και οι δυο εχετε τιμωρηθει απ αυτους για τα λεγομενα σας...
Αν εχβ πει κατι που να πρεπει να ''τιμωρηθω΄΄ απ τους μοντς θα το κανουν μονοι τους και δεν εχουν αναγκη απο σας να τους δειξετε τη δουλεια τους...

Επισκέπτης
τι θα πει μιλας σαν μοντ ενω δεν εισαι?δηλαδη οι μοντς μιλαν διαφορετικα  απο τους υπολοιπους?Δεν νομιζω και δεν το χω δει εδω μεσα..Η ''εξουσια΄΄ των μοντς ειναι αλλη κι οχι ενα ατου να μιλανε οπως θελουν...
Υγ τωρα ειδα την τροποποιηση ενω πριν ρωτησες που υπαρχουν τα ονοματα των υπευθυνων του σαιτ...

Μ αρεσει που και εσυ και ο τομμασο επικαλειστε συνεχεια τους μοντς εμω και οι δυο εχετε τιμωρηθει απ αυτους για τα λεγομενα σας...
Αν εχβ πει κατι που να πρεπει να ''τιμωρηθω΄΄ απ τους μοντς θα το κανουν μονοι τους και δεν εχουν αναγκη απο σας να τους δειξετε τη δουλεια τους...

Pε psaxnw είσαι και περίπτωση...Ποιός γλύφει τους mods τώρα μου λες;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Pε psaxnw είσαι και περίπτωση...Ποιός γλύφει τους mods τώρα μου λες;
καλα οτι πεις...βρες μου εναν λογω να γλυψω τους μοντ εναν...ρε φιλε εδω μεσα απλα γραφουμε και διαβαζουμε,συζηταμε αποψεις μαλωνουνε οτι σκατα θες κανουμε αλλα γλυφωντας τι θα κερδισω?θα γεμισει η τσεπη μου η θα γαμαω τσαμπα ct?προσωπικη ζωη εχω..δεν την αναζητω στο ιντερνετ...
αυτο που γραφω δηλαδη οτι οι μοντς δεν μιλανε διαφορετικα απ τους υπολοιπους εσενα σου λεει οτι γλυφω?για σκεψου το καλυτερα...
Για το αν πρεπει να τιμωρηθω επισης που λεω,το λεω για να γλυψω?το λεω για να σου δειξω οτι και να τιμωρηθω δεν εχω προβλημα και θα το κρινουν αυτοι που ειναι δουλεια τους να το κανουν κι οχι εσεις που συνεχεια τους ψαχνετε...
Εγω ειμαι ο psaxnw και εσεις μονιμως psaxnete τους μοντς!

Επισκέπτης
Λοιπόν ακούστε να δείτε κάτι: Δεν θα κάθομαι εγώ να "παίζω σκάκι" τι θα πω και πως θα το πω για να μην παρεξηγηθούν και καταλάβουν κάτι λάθος οι moderators Mπαίνουμε εδώ για να μιλάμε για πουτανίτσες,εγώ γράφω και τα reviews μου εδώ και καιρό και τώρα τελευταία μπαίνω και σε κάνα forum για να κάνω την πλακίτσα μου και την κουβεντούλα μου.
Yπάρχουν λοιπόν κάποιοι συγκεκριμένοι που επιτίθενται με σύστημα, είναι 24 ώρες πάνω από το πληκτρολόγιο για να ορμήξουν, αν δεν "τους προκαλέσεις" στο thread τους, έρχονταί αυτοί και προκαλούν και δημιουργούν 24 ώρες το 24 ωρο ένα άσχημο βαρύ κλίμα... Eκ των υστέρων "μαζέυονται" και το παίζουν λογικοί και του διαλόγου...Λοιπόν πρέπει να μπει τάξη λίγο και όσοι κατ επάγγελμα επιτίθενται στους υπόλοιπους να απομονωθούν. Όλοι είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ αλλά δεν θα γίνει γκέτο κανενός.

Kαι πριν πουν κάποιοι ότι και εγώ ήμουν προκλητικός με κάποια post και λόγια που είπα, το παραδέχομαι αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει ποιός παρασύρθηκε και αντέδρασε άκομψα και ποιός από σύστημα είναι προκλητικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom