Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μετα τη φετινη σφαλιαρα ο παοκ που θα κινηθει σιγουρα καλυτερα μεταγραφικα σε αντιθεση με τον δικο μας τον τσαμπα που τελικα θα το σηκωσει με τις αλλαγες οποτε δε παιζει να ριξει τρελο χρημα

(εκτος αν μας τελικα μας φανε στα δικαστηρια που ημασταν αρκετα μετριοπαθεις σε σημειο ο σκουτερης να ρωταει αν τον εμπιστευεται η ομαδα που εχει ευνοησει 1 το βραδυ !!!!)

προσωπικα τους εχω για πρωτο  φαβορι για του χρονου... θα ειναι μανιασμενοι

δεν χρειαζεται τρελο(τι εννοουμε και τρελο δεν ξερω) χρημα, 4-5 πολυ καλους παικτες(που θα βγαλει τα μεταγραφικα τους εξοδα μεσω της προκρισης στου ομιλους) να αδειασει ταυτοχρονα το ροστερ απο τις παλτουδιες και τερμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για τον μπετατζη μιλαμε? Τον μπετατζη? Ουτε να μας φαιρνει τα νερα στον παγκο δεν τον θελουμε κ κανεναν δεν θελόυμε που φοραει την φανελα αυτης της προσφυγικης ντροπης!
Νεο Σαλπιγγιδη τον εχετε κανει ε ξαδερφε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν χρειαζεται τρελο(τι εννοουμε και τρελο δεν ξερω) χρημα, 4-5 πολυ καλους παικτες(που θα βγαλει τα μεταγραφικα τους εξοδα μεσω της προκρισης στου ομιλους) να αδειασει ταυτοχρονα το ροστερ απο τις παλτουδιες και τερμα
Οταν λεμε παλτουδιες ποιους εννοουμε εκτος απο τους Μοραν, Μαζουτ και τον καημενο τον Γαιδαρεβιτς που οσο μπορει παιζει?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποιος θα παρει τα επομενα δύο δηλαδη?

Ο διαλυμενος Παναθηναικος, ο υποδικος Ολυμπιακος ή οι μπαφομπουγάτσες?

Α ναι υπαρχει και ο Ατρομητος, καλα λες.
Για τον ΠΑΟΚ δε ξέρω τι γίνεται. Έχει εμφανιστεί και κάποιος τύπος που έχει κάτι ασιάτες πίσω που δίνουν 27μύρια για τον ΠΑΟ. Ο ΟΣΦΠ έχει κλείσει (απ ότι λένε) κάτι Έλληνες παίκτες. Δε μπορώ να ξέρω από τώρα πως θα είναι του χρόνου. Όσο για τον ΠΑΟΚ, αν δε τα έκανε πουτάνα φέτος ΜΠΟΡΕΙ να ήταν και αυτός πρωταθλητής τώρα, οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον ξεγράφεις. Εσύ μπορεί να το έχεις σιγουράκι. Εγώ λέω πως όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν από το 0 του χρόνου (εκτός από τον ΠΑΟΚ που θα είναι στο -2, όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής). Δε μπορώ να Ολυμπιακίσω. Και ο ΟΣΦΠ θα είναι διεκδικητής, και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Αυτά για του χρόνου. Πόσο μάλλον για του παραχρόνου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οταν λεμε παλτουδιες ποιους εννοουμε εκτος απο τους Μοραν, Μαζουτ και τον καημενο τον Γαιδαρεβιτς που οσο μπορει παιζει?

και τον Κλωναριδη ξεχασες, επισης ο Τσοσιτς ειναι αιωνιος τραυματιας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για τον ΠΑΟΚ δε ξέρω τι γίνεται. Έχει εμφανιστεί και κάποιος τύπος που έχει κάτι ασιάτες πίσω που δίνουν 27μύρια για τον ΠΑΟ. Ο ΟΣΦΠ έχει κλείσει (απ ότι λένε) κάτι Έλληνες παίκτες. Δε μπορώ να ξέρω από τώρα πως θα είναι του χρόνου. Όσο για τον ΠΑΟΚ, αν δε τα έκανε πουτάνα φέτος ΜΠΟΡΕΙ να ήταν και αυτός πρωταθλητής τώρα, οπότε δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον ξεγράφεις. Εσύ μπορεί να το έχεις σιγουράκι. Εγώ λέω πως όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν από το 0 του χρόνου (εκτός από τον ΠΑΟΚ που θα είναι στο -2, όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής). Δε μπορώ να Ολυμπιακίσω. Και ο ΟΣΦΠ θα είναι διεκδικητής, και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Αυτά για του χρόνου. Πόσο μάλλον για του παραχρόνου
Διαβασες για τον Παναθηναικο οτι ο Ταϋλανδός θεωρει οτι ο Αλαφουζος τον κοροιδευει?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας παρει Κουρμπέλη, Μελιόπουλο και Αλμπανη, ας μεινει και ο Λαζαρος και ολα οκ
Ο Μελιόπουλος είναι αυτός της Ξάνθης; ΑΝ ναι, να ξέρεις ότι ο κύριος Σκόντα πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο Μαυροπάνος της Ξάνθης. Δηλαδή παίκτης που θα πουληθεί στα περίπου 3εκ σε ομάδα του εξωτερικού. Οπότε με λιγότερα από 4 δε τον δίνει σε Ελληνική. Θα ακούσει το ποσό ο Μελισσάν και θα τον ακούσει όλη η Θράκη από τα γέλια που θα βάλει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εμεις δεν ξεκιναμε απο το 0 τυπε, απο το μηδεν ξεκινας οταν πρεπει να κανεις 12-19 μεταγραφες το καλοκαιρι οπως ισχυριζονται στον ολυμπιακο, εμεις δεν χρειαζεται να αγορασουμε ολοκληρο καινουριο ροστερ καποιες λιγες αλλα δυνατες πινελιες μονο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμεις δεν ξεκιναμε απο το 0 τυπε, απο το μηδεν ξεκινας οταν πρεπει να κανεις 12-19 μεταγραφες το καλοκαιρι οπως ισχυριζονται στον ολυμπιακο, εμεις δεν χρειαζεται να αγορασουμε ολοκληρο καινουριο ροστερ καποιες λιγες αλλα δυνατες πινελιες μονο
Βαθμολογικά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστο, ο Ολυμπιακος ξεκιναει διαλυμενος, φτιαχνει ομαδα απο την αρχη, με προπονητη απο τα καλαθια, προσωπικα δεν τον υπολογιζω καθολου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για τον μπετατζη μιλαμε? Τον μπετατζη? Ουτε να μας φαιρνει τα νερα στον παγκο δεν τον θελουμε κ κανεναν δεν θελόυμε που φοραει την φανελα αυτης της προσφυγικης ντροπης!
Καλά. Κάτσε να δεις πως θα πέσουν τα αηδονάκια και θα κελαηδάνε ΑΝ γίνει τίποτα τέτοιο σενάριο. Θα σας κάνουν τούμπα και θα κάνετε ουρά στον Λευκό Πύργο για να του πάρετε πίπα.
Υ.Γ Ο ΠΑΟΚ δηλαδή τι είναι; Το αμάγαλμα της προσφυγιάς;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Μελιόπουλος είναι αυτός της Ξάνθης; ΑΝ ναι, να ξέρεις ότι ο κύριος Σκόντα πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο Μαυροπάνος της Ξάνθης. Δηλαδή παίκτης που θα πουληθεί στα περίπου 3εκ σε ομάδα του εξωτερικού. Οπότε με λιγότερα από 4 δε τον δίνει σε Ελληνική. Θα ακούσει το ποσό ο Μελισσάν και θα τον ακούσει όλη η Θράκη από τα γέλια που θα βάλει

ναι σκοτωνονται οι αγγλικες ομαδες ποια θα πρωτοπαρει 18χρονους ελληνες παιχτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom