Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
ενω παοκ ειναι συνηθως απο ταυταλα ρεδαιστο και δυτικα περιχωρα της Πολης
αντιθετως στην ασιατικη πλευρα δλδ χαλκηδονα ηταν αεκτσηδες
φυσικα τωρα μειναν 1500 ατομα οποτε δεν εχει νοημα να πουμε τι ομαδα ειναι αφου ειναι αποροελαχειστοι

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.255
Πόντοι
2.456
Να παίρνει η ΑΕΚ μετα απο 24 χρόνια πρωτάθλημα και συ να είσαι φυλακισμένος στις τούρκικες φυλακές.
Κρίμα και άδικο.
Κουράγιο ρε παληκάρια.
*Ο άλλος ο σαχλαμάρας ο δικος μας απελευθέρωσε τον τουρκο πραξικοπηματία; δεν μπορούσε να περιμένει πρώτα να βγούνε οι δικοί μας και ύστερα να κάνει τις μαλακίες του; >:(
Οι ΗΡΩΕΣ να ναι καλά
η ΑΕΚΑΡΑ να γαμ@
για τα παιδιά μες τα κελιά..
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ από προχθές Τουρκία. Στη Κωνσταντινούπολη. Τούζλα. Άφησα το διαρκείας σε ένα φιλαράκι να πάει να τη δει αντί για μένα. Εγώ με τη μπλούζα της ΑΕΚ στο λόμπι του ξενοδοχείου να ακούω ραδιόφωνο. Τεκέ θα το κάνω από τα τσιγάρα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Έχω και κασκόλ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη μας στο δρόμο μόνος μου να πανυγυρίζω. Τσίγάρα να φέρνετε στη μπουζού μαλάκες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Εγώ από προχθές Τουρκία. Στη Κωνσταντινούπολη. Τούζλα. Άφησα το διαρκείας σε ένα φιλαράκι να πάει να τη δει αντί για μένα. Εγώ με τη μπλούζα της ΑΕΚ στο λόμπι του ξενοδοχείου να ακούω ραδιόφωνο. Τεκέ θα το κάνω από τα τσιγάρα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Έχω και κασκόλ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη μας στο δρόμο μόνος μου να πανυγυρίζω. Τσίγάρα να φέρνετε στη μπουζού μαλάκες.
efoplisthw - karabia εχεις και πας τουζλα???????????????/λολ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

η πρωτη φιεστα με αστερισκους στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου θα ειναι τυπε  :tooth: :tooth: :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
efoplisthw - karabia εχεις και πας τουζλα???????????????/λολ
Κοντά έπεσες. Η δουλειά μου έχει να κάνει με τη ναυτιλία. ΑΝ ήμουν εφοπλιστής θα πουλούσα κανένα πλοίο και θα έκανε τον Παβόν της Μπόκα δώρο στην ομάδα. Να έχει και έναν εξτρέμ να ηρεμήσει και ο Γκάνης που κοιμάται και ξυπνάει με τον καημό ότι πρέπει να πάρουμε εξτρεμ για του χρόνου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε ξέρει κανείς σε ποίον ανήκει το
"το10.γρ" ;;; Στον Ιβάν ή στον ΒΑγγέλα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ααααααααααααααααα. Τώρα εξηγείται αυτό :

«Δεν ντρέπεσαι; Είναι αντρίκιο αυτό που κάνεις; Εμείς σε πήραμε από τα σκουπίδια πριν δυο χρόνια, όταν δεν σε ήθελε κανένας. Αντί να μου φιλάς τα πόδια που σου σώσαμε την καριέρα, αυτό είναι το ευχαριστώ σου;»

Φαίνεται του έχουν μείνει του Βαγγέλα τα "γλυκόλογα" του Μελισσάν τα 3 βράδια που τον γαμούσε ασάλιωτα και ακούραστα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ααααααααααααααααα. Τώρα εξηγείται αυτό :

«Δεν ντρέπεσαι; Είναι αντρίκιο αυτό που κάνεις; Εμείς σε πήραμε από τα σκουπίδια πριν δυο χρόνια, όταν δεν σε ήθελε κανένας. Αντί να μου φιλάς τα πόδια που σου σώσαμε την καριέρα, αυτό είναι το ευχαριστώ σου;»

Φαίνεται του έχουν μείνει του Βαγγέλα τα "γλυκόλογα" του Μελισσάν τα 3 βράδια που τον γαμούσε ασάλιωτα και ακούραστα...
Θεωρω αδυνατο να ειπε τετοια πραγματα ο Τιγρης. Δεν ειναι δυνατον να μιλησει ετσι στον Λαζαρο και να τον μαλωνει που δεν δεχεται 320.000 ευρω στα 31 του στο τελευταιο του συμβολαιο. Ποιοι τα φανταζονται αυτα ηθελα να ηξερα?

Παρεμπιπτοντως, Μελισσανιδη δεν θελω μαλακιες, ο Λαζαρος πρεπει να παρει τουλαχιστον τα διπλασια. Αλλιως θα τον χασουμε και καλα θα μας κανει. Τριετες κλειστό τωρα, με 2 εκατομμυρια συνολο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.038
Πόντοι
2.356
και μονο που γραφει ο καισαρης εκει μεσα εννοειται καραμπινατο γαυρικο σαητ ειναι (οπως και το σπορτ24)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θεωρω αδυνατο να ειπε τετοια πραγματα ο Τιγρης. Δεν ειναι δυνατον να μιλησει ετσι στον Λαζαρο και να τον μαλωνει που δεν δεχεται 320.000 ευρω στα 31 του στο τελευταιο του συμβολαιο. Ποιοι τα φανταζονται αυτα ηθελα να ηξερα?

Παρεμπιπτοντως, Μελισσανιδη δεν θελω μαλακιες, ο Λαζαρος πρεπει να παρει τουλαχιστον τα διπλασια. Αλλιως θα τον χασουμε και καλα θα μας κανει. Τριετες κλειστό τωρα, με 2 εκατομμυρια συνολο.
Καλά μη το γαμάς και εσύ. Σιγά μη του δώσει και την Aegean κιόλας. Θα δώσεις 600χιλιάρικα σε 31ετών παίκτη; Είπαμε. Νταξ συμφωνώ ότι τα 320χιλιάρικα που αν υπογράψη την οψιόν του είναι λίγα. Λογικό μου ακούγεται τα 400χιλιάρικα. Μια λύση είναι να υπογράψει τα 320 και να υπάρχει υπογεγραμμένο στο συρτάρι ένα νέο συμβόλαιο 2+1 (το συν 1 να ενεργοποιειθεί αυτόματα αν ο παίκτης πχ παίξει χ αριθμό παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις ή κάτι ανάλογο) με 400χιλιάρικα καθαρά συν τα μπόνους. Δηλαδή ΑΝ λέμε πάρει στα επόμενα 4 χρόνια 1.5εκ (+ μπόνους)θα τον χαλάσει τον Λάζαρο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και μονο που γραφει ο καισαρης εκει μεσα εννοειται καραμπινατο γαυρικο σαητ ειναι (οπως και το σπορτ24)
Στο σπορ24 γράφει ο Τσίλης. Δύσκολο το λοιπόν να είναι καραμπινάτο γαύρικο σάιτ. ΑΝ ήταν ο Τσίλης δε θα περνούσε ούτε στα 10χιλιόμετρα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο σπορ24 γράφει ο Τσίλης. Δύσκολο το λοιπόν να είναι καραμπινάτο γαύρικο σάιτ. ΑΝ ήταν ο Τσίλης δε θα περνούσε ούτε στα 10χιλιόμετρα

το σπορ24 ειναι Μαρινακης24, γιατι ο Τσιλης τι θα τους κανει ντα?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

θα ξανακανει χρονια σαν την φετινη? Δυσκολο.Τα κλειστα ειναι κακιστη κινηση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το σπορ24 ειναι Μαρινακης24, γιατι ο Τσιλης τι θα τους κανει ντα?
Όχι. Αλλά δε νομίζω ότι θα έπαιρναν τον Τσίλη στην ομάδα τους και δε θα του έδιναν ΚΑΙ εκπομπή. Τεσπα. Ποσώς με ενδιαφέρει αφού ούτε του διαβάζω ούτε το ακούω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά μη το γαμάς και εσύ. Σιγά μη του δώσει και την Aegean κιόλας. Θα δώσεις 600χιλιάρικα σε 31ετών παίκτη; Είπαμε. Νταξ συμφωνώ ότι τα 320χιλιάρικα που αν υπογράψη την οψιόν του είναι λίγα. Λογικό μου ακούγεται τα 400χιλιάρικα. Μια λύση είναι να υπογράψει τα 320 και να υπάρχει υπογεγραμμένο στο συρτάρι ένα νέο συμβόλαιο 2+1 (το συν 1 να ενεργοποιειθεί αυτόματα αν ο παίκτης πχ παίξει χ αριθμό παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις ή κάτι ανάλογο) με 400χιλιάρικα καθαρά συν τα μπόνους. Δηλαδή ΑΝ λέμε πάρει στα επόμενα 4 χρόνια 1.5εκ (+ μπόνους)θα τον χαλάσει τον Λάζαρο;
Να του δωσει κατι τελος παντων ρε τύπε. Τι παει να πει ειναι 31 ετων? Εδωσε το φετινο πρωταθλημα. Μας πειραζει να δωσει και τα επομενα δύο? Δεν αξιζουν 2 εκατομμυρια ευρω τρια πρωταθληματα? Σοβαρα μιλαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom