gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όλα (εντάξυ σχεδόν όλα) πήγαν βάση σχεδίου.καλημερα χετφιλντ, του Χιμενεθ θα ειναι παρτον τηλεφωνο
Όλα (εντάξυ σχεδόν όλα) πήγαν βάση σχεδίου.καλημερα χετφιλντ, του Χιμενεθ θα ειναι παρτον τηλεφωνο
Σε 2 αγωνιστικές δε παίζουμε με τον Ατρόμητο; Ο επαναληπτικός είναι την άλλη Πέμπτη;;;
ΟΚ. Εγώ νόμιζα ότι είναι σε 15 μέρες ο επαναληπτικό (αρχές Μάρτη δηλαδή)22/2 Ντιναμο 26/2 Ατρομητος www.escore.gr/team/aek/ANpZncAM/]https://www.escore.gr/team/aek/ANpZncAM/[/url]
ΟΚ. Εγώ νόμιζα ότι είναι σε 15 μέρες ο επαναληπτικό (αρχές Μάρτη δηλαδή)
ασε μωρη πουτανα την ευρωπηΠάλι ρεζίλι (κατά του Βαγγέλη ευαγγέλιο) έχουμε γίνει στην Ευρώπη
"Και όπως ρωτούσαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι της UEFA… «εσείς σκοπεύετε να χάσετε κανένα παιχνίδι φέτος»; "
(Από ανάρτηση του Δημάτου. Αλλά ας το παίξουμε και εμείς σαν τους αλλους μία φορά. Αφού το λοιπόν το λέει ο Δημάτος, έτσι θα έγινε)
Καλά εκδρομή (με την έννοια πάμε χαλαρά και ωραία) δε θα το έλεγα. ΕΙΔΙΚΑ αν δεν η διαφορά είναι ως έχει. Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ χάσει βαθμούς από Λαμία και εμείς κερδίσουμε Ατρόμητο (που είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και από ατυχία δε πήρε τους βαθμούς της νίκης με τον ΟΣΦΠ). Άσχετο. Ο ΟΣΦΠ με Πανιώνιο θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί δε ξέρω τι γίνεται με την έφεση. Δηλαδή ΑΝ κατατεθεί η έφεση τότε η τιμωρία αναστέλεται μέχρι να εκδικαστεί ή ισχύει; Αυτά θα τα ξέρει καλύτερα ο δικηγόρος του μπουμεχρι την 24η αγωνιστικη ειναι τα δυσκολα παιχνιδια μετα παμε εκδρομη στο μπουγατσαδικο
Θυμάσαι τι σημαίνει Ευρώπη εσύ; Γιατί 4-5 χρόνια έχεις οργώσει τα λαγκάδια και τις ραχούλες της Ελλάδος.ασε μωρη πουτανα την ευρωπη
το στοχο σου εσυ
και του χρονου ξεκολιασμα απο τον μεγαλο ΑΡΗ
Πάλι ρεζίλι (κατά του Βαγγέλη ευαγγέλιο) έχουμε γίνει στην Ευρώπη
"Και όπως ρωτούσαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι της UEFA… «εσείς σκοπεύετε να χάσετε κανένα παιχνίδι φέτος»; "
(Από ανάρτηση του Δημάτου. Αλλά ας το παίξουμε και εμείς σαν τους αλλους μία φορά. Αφού το λοιπόν το λέει ο Δημάτος, έτσι θα έγινε)
Καλά εκδρομή (με την έννοια πάμε χαλαρά και ωραία) δε θα το έλεγα. ΕΙΔΙΚΑ αν δεν η διαφορά είναι ως έχει. Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ χάσει βαθμούς από Λαμία και εμείς κερδίσουμε Ατρόμητο (που είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και από ατυχία δε πήρε τους βαθμούς της νίκης με τον ΟΣΦΠ). Άσχετο. Ο ΟΣΦΠ με Πανιώνιο θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί δε ξέρω τι γίνεται με την έφεση. Δηλαδή ΑΝ κατατεθεί η έφεση τότε η τιμωρία αναστέλεται μέχρι να εκδικαστεί ή ισχύει; Αυτά θα τα ξέρει καλύτερα ο δικηγόρος του μπου
Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 133η θέση. Για να έχουμε κληρώσεις της προκοπής του χρόνου (όταν λέμε προκοπής νομίζω ότι εννοείς με πιο βατούς αντιπάλους) θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι τους 4 το ΛΙΓΟΤΕΡΟ (και αυτό παίζει και να μη φτάνει). Λιγάκι χλωμό. Καλές κληρώσεις θα έχουμε λογικά τη χρονιά 19-20 εφόσον του χρόνου μείνουμε Ευρώπη μέχρι τέτοια εποχή.και 40-0 να χασω απο αυτους δεν αλλαζει η εγχωρια ιστορια, εμενα η ευρωπη με καιει για να εχουμε κληρωσεις της προκοπης του χρονου
Νομιζω παιζανε φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα τύπεΕσύ με ποιον έπαιζες χθες είπαμε;
22 Φεβρουαριου. Οπως ειπα και χθες θεωρω πιο ευκολο το ματς στο Κιεβο. Παμε να τα δωσουμε ολα για το 0-1, εδω που φτασαμε δεν μπορουμε να το παρατησουμε. Κριμα ειναι. Δεν εδειξε και τιποτα φοβερο η Ντιναμο.ναι ρε γαμώτο, δεν έπρεπε να φάει γκολ.. μιάμιση φάση έκανε η ντιναμό ρε γαμώτο... τέσπα, έπαιζε και με τα δεύτερα η αεκ, θα δείξει τι θα γίνει.. πότε γίνεται ο επαναληπτικός?
Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 133η θέση. Για να έχουμε κληρώσεις της προκοπής του χρόνου (όταν λέμε προκοπής νομίζω ότι εννοείς με πιο βατούς αντιπάλους) θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι τους 4 το ΛΙΓΟΤΕΡΟ (και αυτό παίζει και να μη φτάνει). Λιγάκι χλωμό. Καλές κληρώσεις θα έχουμε λογικά τη χρονιά 19-20 εφόσον του χρόνου μείνουμε Ευρώπη μέχρι τέτοια εποχή.
αφου αν κανεις εφεση τοτε δεν περιμενεις την αποφαση τελικη της εφεσης?Α και μην το ξεχασω, η ποινη του Ολυμπιακου για τα κεκλεισμενων, ισχυει μεχρι να πεσει. Αρα για την ωρα το ματς με τον Πανιωνιο γινεται κεκλεισμενων.
22 Φεβρουαριου. Οπως ειπα και χθες θεωρω πιο ευκολο το ματς στο Κιεβο. Παμε να τα δωσουμε ολα για το 0-1, εδω που φτασαμε δεν μπορουμε να το παρατησουμε. Κριμα ειναι. Δεν εδειξε και τιποτα φοβερο η Ντιναμο.
μπράβο στην ομάδα κρίμα για το αποτέλεσμα, αξίζαμε κάτι παραπάνω, συνεχίζουμε
Ναι μωρέ. Κάτι Ντόρμουντ, κάτι Άρσεναλ για πλάκα τις έχουμε....σιγα το κυπελλο, ακομα και ο Γαιδαρεβιτς βαζει γκολ εδω περα, θα το παρουμε περιπατο πιστευω και θα παιζουμε κατευθειαν ομιλους του χρονου
Δε χάνει η μπάνκα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεστο γκολ του Γαιδαρεβιτς τον εκοψε κρυος ιδρωτας τον τιγρη, σου λεει τωρα την γαμησαμε υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω το στοιχημα