ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Βλεπετε εδω αδερφια...
Μπααα παλικαρι, με μπερδευεις..Εγω σπανιως κανω αναρτησηΚαλά, τα ίδια έλεγες και στον τελικό κυπέλλου
Ψήνομαι για χ2 τύποι.
Πες μας ποιου εισαι κλωνος να τελιωνουμε μωρη λινατσα..Καλά, τα ίδια έλεγες και στον τελικό κυπέλλου
Ψήνομαι για χ2 τύποι.
Πες μας ποιου εισαι κλωνος να τελιωνουμε μωρη λινατσα..
Εχεις κανει εγγραφη 15-05-08..
πρωτη αναφορα στις 03-10-08
Μετα βγαινεις απο την φυλακη και αρχιζεις να μας τα κανεις τσουρεκια απο τις 18-08-17..
Που ξερεις τι ελεγε ο τυπος στον τελικο κυπελλου?
Παρακολουθουσες σιωπηλα και δεν εγραφες..
Καρφωθηκες μονος σου κλωνε...
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ απο το 2008 μεχρι το 2017?
Η' καλυτερα με ποιο νικ εγραφες?
Δεν εχεις καμια αναφορα το διαστημα του τελικου κυπελου..
Μονο διαβαζες?
Πες μας δεν ειναι κακο..
Με Αρη και θα φατε και πουτσα στα αορακια απο τον δρακο! Οπως το 88, το 92 και το 98
Κλώνος μας έπεισες..Καλά χαλάρωσε. Του γράφω "τα ίδια έλεγες" εννοώντας "εσύ ο Αεκτζής" και όχι "εσύ ο" -κάτσε να δω πως σε λένε κιόλα - "μόχας".
Και ο ταλλμαν νόμισε ότι αναφέρομαι στο πρόσωπό του συγκεκριμένα -
ενώ, ειλικρινά ρε συ μόχα, έμενα όλοι οι αεκτζήδες ίδιοι μου φαίνεστε.
Μην το πάρεις στραβά.
Πρώτα απ' όλα, το πότε γράφηκα, το αν συμμετέχω τώρα ή αν θα ξαναμπώ στο λογαριασμό το 2026, είναι δική μου δουλειά τύπε. Και το 26 τα ίδια πρωταθλήματα θα 'χεις, παρεπιπτόντως.
Καταλαβαίνω ότι κάτι σε ξύνει, πως κάποιος υποψιάζεσαι πως είμαι, ίσως και γνωστός σου - μα αυτό το θέμα θα πρέπει να το λύσεις ο ίδιος, πιθανώς με τη βοήθεια ειδικού.
Δεύτερον, δεν είμαι "κλώνος". Μπήκα "φυλακή" όπως λες για αρκετό καιρό και η συμμετοχή μου ήταν καθαρά περιστασιακή και πληροφοριακή. Πολλά αδέρφια φαντάζομαι έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και με νοιώθουν. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.
Τώρα στο προσωπικό, και απευθύνομαι σε σένα μόχα: Όχι δεν πήγα κουβά γιατί απλά δεν έπαιξα.
Αντίθετα με το μεταξύ μας ματς και το επομενο ευρωματς σου, που με εστειλαν ταμείο.
Δυστυχώς δεν έχω κάνει τα κέρδη καμσοτς ακόμα αλλά θα σου στείλω μήνυμα όταν γίνει, αφού θες να παρακολουθείς.
Να κλείσω εδώ δίνοντάς σου συγχαρητήρια για τη νίκη σου με τον ζέλα, και πως θα χαρώ να σου πάρω το κύπελλο στον τελικό.
Καλό σου βράδυ.
πουσταρχος είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που έχετε κάνει. Έχετε θράσος και μιλάτεΓια να δούμε τώρα τους εξυγίαντες του ποδοσφαίρου
και σάς θυμίζω ότι ή Κούλα είναι υπόλογη
από τό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό..!!!!
πουσταρχος είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που έχετε κάνει. Έχετε θράσος και μιλάτε
πουσταρχε είσαι η πιο βρώμικη ομάδα στη Ευρώπη αποδεδειγμένα και συνεχίζεις να γράφεις μαλακιες. Ποσό σανό έχεις φάει;; Εκτός από λούτσος που σίγουρα παρά πολλούς. Η παράγκα τελείωσε καραγκιόζηloutso 21λουστρο 21 ...... υπολογη στον ελληνικο λαο ειναι ηομαδαεεεε το μπουρδελο που εφαγε τα 150 εκατομυρια απο παρα πολλους και οχι μια φορα αλλα δυο γιατι εφαγε και αλλα δε θυμαμαι ακριβως περιπου 60 με 80 οταν ο τσαμπα μαγκας την εριξε στα σκατα της γ εθνικης .......αντε τωρα πλυσου γιατι ακομα βρωμας.....
Κλαψε και κλαστα μας...ΒΛΑΚΑΡΧΕ!!Για να δούμε τώρα τους εξυγίαντες του ποδοσφαίρου
και σάς θυμίζω ότι ή Κούλα είναι υπόλογη
από τό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό..!!!!
πουσταρχε είσαι η πιο βρώμικη ομάδα στη Ευρώπη αποδεδειγμένα και συνεχίζεις να γράφεις μαλακιες. Ποσό σανό έχεις φάει;; Εκτός από λούτσος που σίγουρα παρά πολλούς. Η παράγκα τελείωσε καραγκιόζη
ποια εγκληματα;;;πουσταρχος είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που έχετε κάνει. Έχετε θράσος και μιλάτε