Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
τα πες ολα....
παμε σοου
Η πουσταρα ο κλαους τα βαλε στη κωλαρα του...
τα πες ολα....
παμε σοου
Καλα εμας μας δουλευει ο χοντρος,τσεπωσε την 25αρα απο το τσαμπιονς,τσιμπισε και αλλα 25 απο τον Ρετσο τα τρωει στις πουτανες και στις κοκες και εμεις τα κοροιδα τρωμε σανο,εσεις ρε μαλακες που ειστε ξυπνιοι σας εχει βαλει ενα μπομπκατ και 2 σκαφτικα και νομιζετε οτι 8α φτιαξετε γηπεδο πριν το 2025.Ρε μαλακες τους δουλεύει χοντρά ο άλλος πήρε όντως τον λεμονη για προπονητή.τον λεμονη.
Καλα εμας μας δουλευει ο χοντρος,τσεπωσε την 25αρα απο το τσαμπιονς,τσιμπισε και αλλα 25 απο τον Ρετσο τα τρωει στις πουτανες και στις κοκες και εμεις τα κοροιδα τρωμε σανο,εσεις ρε μαλακες που ειστε ξυπνιοι σας εχει βαλει ενα μπομπκατ και 2 σκαφτικα και νομιζετε οτι 8α φτιαξετε γηπεδο πριν το 2025.
Καλα εμας μας δουλευει ο χοντρος,τσεπωσε την 25αρα απο το τσαμπιονς,τσιμπισε και αλλα 25 απο τον Ρετσο τα τρωει στις πουτανες και στις κοκες και εμεις τα κοροιδα τρωμε σανο,εσεις ρε μαλακες που ειστε ξυπνιοι σας εχει βαλει ενα μπομπκατ και 2 σκαφτικα και νομιζετε οτι 8α φτιαξετε γηπεδο πριν το 2025.
Προσπαθεις να εισαι καλος με τους Αεκτζηδες και δεν στροφαρουν ρε φιλε,εχεις γνωρισει κανενα?Εγω εδω στην περιοχη μου εχω 2,δεν παιρνουν απο λογια,παιζαν Γ Εθνικη και μου λεγαν ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ,νταξ και πουστης ειναι διαφορετικο να εισαι,αντι να τον δινεις τον τρως,τι σημαινει δηλαδη οτι πρεπει να τον φαμε?
ντροπη σου
τα αγαπαμε αυταΠροσπαθεις να εισαι καλος με τους Αεκτζηδες και δεν στροφαρουν ρε φιλε,εχεις γνωρισει κανενα?Εγω εδω στην περιοχη μου εχω 2,δεν παιρνουν απο λογια,παιζαν Γ Εθνικη και μου λεγαν ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ,νταξ και πουστης ειναι διαφορετικο να εισαι,αντι να τον δινεις τον τρως,τι σημαινει δηλαδη οτι πρεπει να τον φαμε?
Tο παμε ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ ρε μανΠρωταθλημα μπορει να μην παρουμε, οκ.
Κυπελλο μπορει να μην παρουμε, παλι οκ.
Μπορει ο τσαμπας να μας δουλευει ξανα μανα οκ.
Γηπεδο δε θετε να φτιαξουμε?παλι οκ (λεμε τωρα...)
δηλωνει η χιλιοτρυπημενη προσφυγοπουλα χυσορουφηχτρα ντροπη των οπαδων που παραταει στον δρομο την μαχιρωμενη αδελφη της..
σας χορταινουμε πουτσα και ξυλο δεκαδες χρονια κ παλι βγαζετε γλωσιτσα,μαγκιζετε οπως στον τελικο που σας εχυσε στην μαπα μεχρι κ ο κηπουρος..
ΑΧΟΡΤΟΓΗ ΨΩΛΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΦΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ..
ΤΡΑΒΑ ΓΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΟΣΟΥΝ..
ΤΡΑΒΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ..
ΤΡΑΒΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΟΥΣ..
ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΥ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥΡΚΕ
Να γραφετε μαλακιες που σας πονανε
εδω εισαι...Ναι ρε γι αυτο κολοτριβεσαι εδω μια ωρα, μη στενοχωριεσαι τωρα οταν συνηθισετε τα <πονακια> θα σας αρεσει μετα...
εδω εισαι...
εθιστικα στον αυνανισμο και φοβαμαι το σεξ
Εσείς ΔΙΚΟ ΣΑΣ γήπεδο πότε θα φτιάξετε; Και μη πεις "το Καραϊσκάκη δικό μας είναι". Στο νοίκι είστε απλά δώσατε λεφτά για να το φτιάξετε και το νοικιάσατε για 49 χρόνια. Στη ΓΓΑ και στη ΕΟΕ ανοίκει. Και η γη και το γήπεδο. Οπότε ΠΡΙΝ το 2025 θα έχετε φτιάξει γήπεδο;Καλα εμας μας δουλευει ο χοντρος,τσεπωσε την 25αρα απο το τσαμπιονς,τσιμπισε και αλλα 25 απο τον Ρετσο τα τρωει στις πουτανες και στις κοκες και εμεις τα κοροιδα τρωμε σανο,εσεις ρε μαλακες που ειστε ξυπνιοι σας εχει βαλει ενα μπομπκατ και 2 σκαφτικα και νομιζετε οτι 8α φτιαξετε γηπεδο πριν το 2025.