gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ήρθαμε. Εσύ που είσαι; Μαζί με τον Σάββα στο αεροπλάνο για να καταγγείλεις τον Σιδερόπουλο στην ΟΥΕΦΑ;;;;ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Ήρθαμε. Εσύ που είσαι; Μαζί με τον Σάββα στο αεροπλάνο για να καταγγείλεις τον Σιδερόπουλο στην ΟΥΕΦΑ;;;;ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Ναι ναι. Και εγώ μαζί σου. Κάτι άλλο να πεις έχεις;οσο κυβερναει ο βαγγελας η ποντικομαμη προεδρος σας δεν θα δει ουτε κυπελο ουτε πρωταθλημα
και κατι τελευταιο για να δειτε ποσο κοροιδα εισαστε
ο προεδρος σας δεν ηταν αυτος μαζι με τον νικολαιδη που βουλιαξαν κατεστρεψαν και εστειλαν την ομαδα σας στα ταρταρα?
κοροιδααααααα ξαναπηρε την ομαδα ΤΖΑΜΠΑ και δεν τρεχει καστανο αντι να τον λιτζαρετε
Για ξαναμέτρα τα αποτελέσματα από τότε που επιστρέψαμε και τα ξαναλέμε.και για τον iso13
ο κορλεονε προεδρος σου ξαναπηρε ΤΖΑΜΠΑ την ομαδα
κατσε εσυ και βρισε αυτος σε θεωρει μαλακα που ξαναπηρε την ομαδα χωρις να βαλει φραγκο απο την τσεπη του
αλλα να μαζεψετε και τους παναθηναικους αυτοι που σας ελεγαν πελατακια τους? χαχαχα
εχουμε και συνεχεια στο τελος παλι θα κλαιτε χωρις κυπελλο και χωρις πρωταθλημα
κρατηστε την μοναδικη νικη σας στον ολυμπιακο θα την θυμοσαστε για πολλα χρονια
Πουστιά; Για κάνε το πενηνταράκια....Μπράβο ρε αεξαρες, τπ ξερα και το πα πως με την πουστιά σας θα με πατε ταμείο.
Ευχαριστώ
Ρε γαυροκλωνε παρε το κουβαδακι σου να μαζεψεις τα χυσια και τα πετρελαια απο τον κωλο σου γιατι βρωμιζεις το νημα..Μπράβο ρε αεξαρες, τπ ξερα και το πα πως με την πουστιά σας θα με πατε ταμείο.
Ευχαριστώ
Ρε γαυροκλωνε παρε το κουβαδακι σου να μαζεψεις τα χυσια και τα πετρελαια απο τον κωλο σου γιατι βρωμιζεις το νημα..
Εκλογές 2019. 1 πρωτάθλημα η ΑΕΚ και άλλο ένα ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ χωρίς τα χρήματα του Τσου Λου θα ακολουθήσει και αυτός το δρόμο του ΠΑΟ....Ασε ρε Περα Κλουμπ που σου λερώνω εγώ το νήμα που αυνανίζεσαι επειδή οι δικοί σας αγορασμένοι διαιτητές είναι αλλοιώτικοι. Μέχρι τις εκλογές προφταίνεις για πρωτάθλημα, μετά και εσύ και το πέρα κλουμπ θεσσαλονικης θα γυρίσετε στην δικαιωματική σας θέση.
Δε στα λεω αυτά για κακο, εγω σας αγαπαω που με στείλατε ταμείο χτες.
Θα τον σωσει το νεο πασοκ...Εκλογές 2019. 1 πρωτάθλημα η ΑΕΚ και άλλο ένα ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ χωρίς τα χρήματα του Τσου Λου θα ακολουθήσει και αυτός το δρόμο του ΠΑΟ....
Ποιανου κλωνος ειπαμε εισαι?Ασε ρε Περα Κλουμπ που σου λερώνω εγώ το νήμα που αυνανίζεσαι επειδή οι δικοί σας αγορασμένοι διαιτητές είναι αλλοιώτικοι. Μέχρι τις εκλογές προφταίνεις για πρωτάθλημα, μετά και εσύ και το πέρα κλουμπ θεσσαλονικης θα γυρίσετε στην δικαιωματική σας θέση.
O KΑΒΛΑΡΧΟΣ δεν εγραψε τιποτα
Ασε ρε Περα Κλουμπ που σου λερώνω εγώ το νήμα που αυνανίζεσαι επειδή οι δικοί σας αγορασμένοι διαιτητές είναι αλλοιώτικοι. Μέχρι τις εκλογές προφταίνεις για πρωτάθλημα, μετά και εσύ και το πέρα κλουμπ θεσσαλονικης θα γυρίσετε στην δικαιωματική σας θέση.
Δεν μου λες νιώθεις αδικημένος;;;;
Δηλαδή ο διαιτητής έφταιγε χθες για την πουτσα στην κωλοτρυπα σου τυπε;Ασε ρε Περα Κλουμπ που σου λερώνω εγώ το νήμα που αυνανίζεσαι επειδή οι δικοί σας αγορασμένοι διαιτητές είναι αλλοιώτικοι. Μέχρι τις εκλογές προφταίνεις για πρωτάθλημα, μετά και εσύ και το πέρα κλουμπ θεσσαλονικης θα γυρίσετε στην δικαιωματική σας θέση.
Ε ναι ρε. Που ακούστηκε να κάνει εκτέλεση φάουλ ο Λάζαρος η μπάλα να φεύγει με 100χλμ/ώρα και ο διαιτητής να μη κόβει κλίση; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....Δηλαδή ο διαιτητής έφταιγε χθες για την πουτσα στην κωλοτρυπα σου τυπε;
Τύπε δε νοιώθεις. Μιλάμε για οικολογική καταστροφή. Δεκάδες χιλιάδες γαύροι αυτοκτόνησαν χθες το βράδυ. Να παραιτηθεί ο υπουργός άμεσα...Ποιανου κλωνος ειπαμε εισαι?
και γω αγαπαω ολα τα πουτανακια, αρκει να μην βρωμανε χυσια και πετρελαια..