rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ο Λαυρεντιάδης είναι στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Καραϊσκάκης Α.Ερε τυπε ποσο χρονων εισαι?αν εισαι πιτσιρικας μην το συνεχιζουμε τζαμπα...
ο λαυρεντιαδης που κολλαει..το δανειο το πηρε ο κοκκαλης το 2003 και εκτισε το γηπεδο..ο λαυρεντης εμφανιστηκε το 2010 που ηθελε να παρει τον ολυμπιακο και τελικα μας πηρε ο μαρινακης...
Κοτσάνες εσύ λες.Εσείς μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια ότι πληρώνετε ενώ στην ουσία δεν πληρώνετε.τωρα για την αλλη κοτσανα που λες (Αν κι εσύ που πήρες δάνειο δεν το πλήρωνες,και δε σου έκανε κατάσχεση η τράπεζα τότε ζεις από το κράτος που έσωσε την τράπεζα.), τι να πω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!!!
αν εγω δανειστω απο την τραπεζα για να χτισω σπιτι και δεν πληρωνω, τοτε το σπιτι μπορει να μου το παρει μονο η τραπεζα, οχι το κρατος...επειδη ο μπουφος ο τσιπρας νομιζε οτι μπορει να σκισει τα μνημονια και τελικα αναγκαστηκε να ανακεφαλαιοπησει ολες τις τραπεζες, φταιω εγω που πηρα δανειο πριν 15 χρονια????τα χεις κανει σκατα στο μυαλο σου...
αντε να σε απαντησω και στην 3η μπαρουφα που λες (Σου ζήτησα να αποδείξεις ότι έβαλε ο κόσμος 40εκ ευρώ και δεν το έκανες) :
οταν βαζεις εσυ ο ιδιος ισολογισμους που λενε οτι ο ολυμπιακος χρωσταει δανειο 40 εκ. σημαινει οτι η ομαδα χρωσταει 40 εκ. ευρω...αν μου το εχτιζε το γηπεδο το κρατος, δεν θα υπηρχε αυτο το χρεος στου ισολογισμους μας..αλλα αποφασισαμε να το φορτωθουμε εμεις (δηλαδη ο ολυμπιακος=κοσμος=παε) και να το χρωσταμε για δεκαετιες μεχρι να το αποπληρωσουμε..
Είσαι βλάκας;Μια ανώνυμη εταιρεία που έχει ένα ακίνητο στο ενεργητικό θα πρέπει να έχει στο παθητικό ανάλογο ποσό είτε ως δάνειο είτε ως μετοχικό κεφάλαιο.Και από πότε μια Α.Ε είναι ο κόσμος;Έχεις μετοχές της εταιρείας;Αν είναι έτσι όπως τα λες,γιατί στα περσινά αποτελέσματα χρήσης έχει ζημία 1+εκ ευρώ η Καραϊσκάης Α.Ε;Και ξέρεις τι σημαίνει ζημία;Ότι θα πρέπει να καλυφτεί είτε με αποθεματικό από προηγούμενες χρήσεις είτε με ΑΜΚ.Εσύ δε θα πληρώσεις αν δεν έχεις μετοχές.