Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ρε τυπε ποσο χρονων εισαι?αν εισαι πιτσιρικας μην το συνεχιζουμε τζαμπα...
ο λαυρεντιαδης που κολλαει..το δανειο το πηρε ο κοκκαλης το 2003 και εκτισε το γηπεδο..ο λαυρεντης εμφανιστηκε το 2010 που ηθελε να παρει τον ολυμπιακο και τελικα μας πηρε ο μαρινακης...
Ο Λαυρεντιάδης είναι στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Καραϊσκάκης Α.Ε

τωρα για την αλλη κοτσανα που λες (Αν κι εσύ που πήρες δάνειο δεν το πλήρωνες,και δε σου έκανε κατάσχεση η τράπεζα τότε ζεις από το κράτος που έσωσε την τράπεζα.), τι να πω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!!!
αν εγω δανειστω απο την τραπεζα για να χτισω σπιτι και δεν πληρωνω, τοτε το σπιτι μπορει να μου το παρει μονο η τραπεζα, οχι το κρατος...επειδη ο μπουφος ο τσιπρας νομιζε οτι μπορει να σκισει τα μνημονια και τελικα αναγκαστηκε να ανακεφαλαιοπησει ολες τις τραπεζες, φταιω εγω που πηρα δανειο πριν 15 χρονια????τα χεις κανει σκατα στο μυαλο σου... :uglystupid:
Κοτσάνες εσύ λες.Εσείς μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια ότι πληρώνετε ενώ στην ουσία δεν πληρώνετε.

αντε να σε απαντησω και στην 3η μπαρουφα που λες (Σου ζήτησα να αποδείξεις ότι έβαλε ο κόσμος 40εκ ευρώ και δεν το έκανες) :
οταν βαζεις εσυ ο ιδιος ισολογισμους που λενε οτι ο ολυμπιακος χρωσταει δανειο 40 εκ. σημαινει οτι η ομαδα χρωσταει 40 εκ. ευρω...αν μου το εχτιζε το γηπεδο το κρατος, δεν θα υπηρχε αυτο το χρεος στου ισολογισμους μας..αλλα αποφασισαμε να το φορτωθουμε εμεις (δηλαδη ο ολυμπιακος=κοσμος=παε) και να το χρωσταμε για δεκαετιες μεχρι να το αποπληρωσουμε..

Είσαι βλάκας;Μια ανώνυμη εταιρεία που έχει ένα ακίνητο στο ενεργητικό θα πρέπει να έχει στο παθητικό ανάλογο ποσό είτε ως δάνειο είτε ως μετοχικό κεφάλαιο.Και από πότε μια Α.Ε είναι ο κόσμος;Έχεις μετοχές της εταιρείας;Αν είναι έτσι όπως τα λες,γιατί στα περσινά αποτελέσματα χρήσης έχει ζημία 1+εκ ευρώ η Καραϊσκάης Α.Ε;Και ξέρεις τι σημαίνει ζημία;Ότι θα πρέπει να καλυφτεί είτε με αποθεματικό από προηγούμενες χρήσεις είτε με ΑΜΚ.Εσύ δε θα πληρώσεις αν δεν έχεις μετοχές.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
χανουμοπουστηδες    η  διαφορα  ειναι  μια..............το  ενα  υπαρχει αλλωστε  σας  εχουμε  σκισει  την κωλαρα  σας  επανειλημενα.........ενω το  αλλο  υπαρχει  μονο  στη  φαντασια του  τζαμπατζη  μεγαλοεπενδυτη..........

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/1970171.jpg[/img[/URL]]

και  εδω  τα  ονειρα θερινης νυκτος...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[img]http://media.enikos.gr/data/photos/e68f1a9153b23e7425bd57d662c4c656.JPG

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Ο Λαυρεντιάδης είναι στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Καραϊσκάκης Α.Ε
Κοτσάνες εσύ λες.Εσείς μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια ότι πληρώνετε ενώ στην ουσία δεν πληρώνετε.

Είσαι βλάκας;Μια ανώνυμη εταιρεία που έχει ένα ακίνητο στο ενεργητικό θα πρέπει να έχει στο παθητικό ανάλογο ποσό είτε ως δάνειο είτε ως μετοχικό κεφάλαιο.Και από πότε μια Α.Ε είναι ο κόσμος;Έχεις μετοχές της εταιρείας;Αν είναι έτσι όπως τα λες,γιατί στα περσινά αποτελέσματα χρήσης έχει ζημία 1+εκ ευρώ η Καραϊσκάης Α.Ε;Και ξέρεις τι σημαίνει ζημία;Ότι θα πρέπει να καλυφτεί είτε με αποθεματικό από προηγούμενες χρήσεις είτε με ΑΜΚ.Εσύ δε θα πληρώσεις αν δεν έχεις μετοχές.

o λαυρεντιαδης πηρε μετοχες της καραισκακης ΑΕ 7 χρονια μετα το χτισιμο του γηπεδου...δεν εβαλε ουτε 1 ευρω για να χτιστει το γηπεδο,γιατι πολυ απλα δεν ηταν στον ολυμπιακο...και τα 20 εκ. τα εβαλε ο κοκκαλης που τοτε ηταν ο ΜΟΝΟΣ μετοχος της καραισκακη ΑΕ..και εγω αυριο μπορει να αγορασω μετοχες της καραισκακη ΑΕ, αλλα δεν σημαινει οτι εδωσα λεφτα για το χτισιμο του γηπεδου..τα 20εκ. τα εδωσαν τοτε οι μετοχοι, δηλαδη ο κοκκαλης, αφου ητανε μονος του τοτε...

ρε τυπε αφου ολες οι ομαδες ειναι ΑΕ, δηλαδη τι θες, να μαζευτουμε 2 εκατομμυρια οπαδοι να υπογραψουμε συμβαση δανειου στα κεντρικα της γιουρομπανκ???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
οταν η παε χρωσταει 40μυρια, αυτο σημαινει οτι Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ χρωσταει 40 μυρια...μακαρι το γηπεδο να το εχτιζε το κρατος και η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (=Π.Α.Ε.) να μην χρωστουσε τιποτα..ή για να στο πω πιο καθαρα : μακαρι το δανειο να ηταν στο ονομα της ιντρακομ και να μην εμφανιζοταν το χρεος στους ισολογισμους της ΠΑΕ(=ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ)...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
o λαυρεντιαδης πηρε μετοχες της καραισκακης ΑΕ 7 χρονια μετα το χτισιμο του γηπεδου...δεν εβαλε ουτε 1 ευρω για να χτιστει το γηπεδο,γιατι πολυ απλα δεν ηταν στον ολυμπιακο...και τα 20 εκ. τα εβαλε ο κοκκαλης που τοτε ηταν ο ΜΟΝΟΣ μετοχος της καραισκακη ΑΕ..και εγω αυριο μπορει να αγορασω μετοχες της καραισκακη ΑΕ, αλλα δεν σημαινει οτι εδωσα λεφτα για το χτισιμο του γηπεδου..τα 20εκ. τα εδωσαν τοτε οι μετοχοι, δηλαδη ο κοκκαλης, αφου ητανε μονος του τοτε...

ρε τυπε αφου ολες οι ομαδες ειναι ΑΕ, δηλαδη τι θες, να μαζευτουμε 2 εκατομμυρια οπαδοι να υπογραψουμε συμβαση δανειου στα κεντρικα της γιουρομπανκ???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
οταν η παε χρωσταει 40μυρια, αυτο σημαινει οτι Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ χρωσταει 40 μυρια...μακαρι το γηπεδο να το εχτιζε το κρατος και η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (=Π.Α.Ε.) να μην χρωστουσε τιποτα..ή για να στο πω πιο καθαρα : μακαρι το δανειο να ηταν στο ονομα της ιντρακομ και να μην εμφανιζοταν το χρεος στους ισολογισμους της ΠΑΕ(=ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ)...

Αγόρι μου φαίνεται ότι είσαι άσχετος από το υπογραμμισμένο.Ο νόμος περί Α.Ε ορίζει ότι για να συσταθεί μια Α.Ε πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο εταίροι ΝΟΜΟΣ 2190/1920

Και σου ξαναλέω ότι δεν ήταν μόνος του ο Κόκαλης.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Αγόρι μου φαίνεται ότι είσαι άσχετος από το υπογραμμισμένο.Ο νόμος περί Α.Ε ορίζει ότι για να συσταθεί μια Α.Ε πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο εταίροι ΝΟΜΟΣ 2190/1920

Και σου ξαναλέω ότι δεν ήταν μόνος του ο Κόκαλης.
εισαι τοσο μπουφος που βαριεμαι να σε ξεβρακωνω συνεχεια :
Ο Κόκκαλης συνέστησε την εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.» (μέτοχός της ο ίδιος κατά 99,98% και κατά το υπόλοιπο 0,02% ο Λούβαρης)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:idiot:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εισαι τοσο μπουφος που βαριεμαι να σε ξεβρακωνω συνεχεια :
Ο Κόκκαλης συνέστησε την εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.» (μέτοχός της ο ίδιος κατά 99,98% και κατά το υπόλοιπο 0,02% ο Λούβαρης)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:idiot:

Απέδειξε το.Ανέβασε το καταστατικό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Απέδειξε το.Ανέβασε το καταστατικό.
τι να σου αποδειξω ρε μπουφε..γραψε στο google "ο κοκκαλης πουλαει το 50% του καραισκακη αε στον λαυρεντιαδη" και θα σου βγαλει 1.000.0000 αρθρα απο το 2009!!!!!!!! εισαι ντιπ ηλιθιος... :2funny: :2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
τι να σου αποδειξω ρε μπουφε..γραψε στο google "ο κοκκαλης πουλαει το 50% του καραισκακη αε στον λαυρεντιαδη" και θα σου βγαλει 1.000.0000 αρθρα απο το 2009!!!!!!!! εισαι ντιπ ηλιθιος... :2funny: :2funny:

Λοιπόν,αληταρά,πρόσεχε πώς απευθύνεσαι σ'εμένα.Δεν είμαστε γνωστοί.Καταστατικό σου είπα να αποδείξεις ότι ο Κόκκαλης ήταν ο μόνος μέτοχος όταν έφτιαξε το γήπεδο.Όχι δημοσίευμα και μάλιστα του γαύρου Αναστασιάδη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Λοιπόν,αληταρά,πρόσεχε πώς απευθύνεσαι σ'εμένα.Δεν είμαστε γνωστοί.Καταστατικό σου είπα να αποδείξεις ότι ο Κόκκαλης ήταν ο μόνος μέτοχος όταν έφτιαξε το γήπεδο.Όχι δημοσίευμα και μάλιστα του γαύρου Αναστασιάδη
ρε μεγαλε βρες μου ενα αρθρο απο οπουδηποτε θελεις που να λεει ποτε μπηκε ο λαυρεντιαδης στην καραισκακη ΑΕ....εγω σου εβαλα ενα που λεει το 2009...αν εσυ μου βρεις ενα που να λεει οτι ηταν το 2003 που χτιστηκε το γηπεδο, θα παω πασο...
σου λεω πως εχουν τα πραγματα και εσυ μου πετας μπαρουφες χωρις αποδειξεις....μηπως θες να παρω σβαρνα αυριο το πρωι τις υπηρεσιες να βρω το καταστατικο του 2003???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ξεστραβωσου ή αλλιως ξεβρακωσου

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ρε μεγαλε βρες μου ενα αρθρο απο οπουδηποτε θελεις που να λεει ποτε μπηκε ο λαυρεντιαδης στην καραισκακη ΑΕ....εγω σου εβαλα ενα που λεει το 2009...αν εσυ μου βρεις ενα που να λεει οτι ηταν το 2003 που χτιστηκε το γηπεδο, θα παω πασο...
σου λεω πως εχουν τα πραγματα και εσυ μου πετας μπαρουφες χωρις αποδειξεις....μηπως θες να παρω σβαρνα αυριο το πρωι τις υπηρεσιες να βρω το καταστατικο του 2003???? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ξεστραβωσου ή αλλιως ξεβρακωσου

Το καταστατικό της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε να ανεβάσεις για να μου αποδείξεις ότι ο Κόκκαλης ήταν ο μοναδικός μέτοχος.Αυτό περιμένω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
παρολα αυτα επειδη ειναι η τυχερη σου μερα και γουσταρεις το ξεβρακωμα ,αρπα ενα ΦΕΚ του 2004 που αναφερει ποια ειναι η μετοχικη συνθεση της καραισκακη ΑΕ...ειναι στην σελιδα 5, για να μην κουραζεσαι...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγώ πιο πάνω σου απέδειξα ότι είχατε πάρει δάνειο.Με αποσπάσματα από τους ισολογισμούς της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.Όχι με δημοσιεύματα και μαλακίες.Μπορείς να το κάνεις;Αν δεν μπορείς ράψτο και πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΕΒΑΣΕ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
παρολα αυτα επειδη ειναι η τυχερη σου μερα και γουσταρεις το ξεβρακωμα ,αρπα ενα ΦΕΚ του 2004 που αναφερει ποια ειναι η μετοχικη συνθεση της καραισκακη ΑΕ...ειναι στην σελιδα 5, για να μην κουραζεσαι...

Πού αναφέρει ονόματα ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ όχι Διοικητικού Συμβουλίου.ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.Πού τα αναφέρει αυτή η μαλακία που ανέβασες;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Πού αναφέρει ονόματα ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ όχι Διοικητικού Συμβουλίου.ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.Πού τα αναφέρει αυτή η μαλακία που ανέβασες;
σειρα σου να βαλεις κατι απο το 2004 τυπε...αυριο πρωι πρωι θα ξυπνησω και θα παρω σβαρνα τις υπηρεσιες να βρω καταστατικο του 2003!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι σε ξεβρακωσα και σε εχυσα στην μαπα βαναυσα... :pipa3:

υγ: εσυ καμια αποδειξη για τον λαυρεντη και τους μετοχους της εταιριας θα βαλεις ή ο,τι λες τα βγαζεις απο το μυαλο σου?  :hi:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μην μου τον ζοριζεις και παθει τιποτα.Απο το πολύ σαρβαιβαλ που ειδε καπως είναι πλεον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
σειρα σου να βαλεις κατι απο το 2004 τυπε...αυριο πρωι πρωι θα ξυπνησω και θα παρω σβαρνα τις υπηρεσιες να βρω καταστατικο του 2003!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι σε ξεβρακωσα και σε εχυσα στην μαπα βαναυσα... :pipa3:

υγ: εσυ καμια αποδειξη για τον λαυρεντη και τους μετοχους της εταιριας θα βαλεις ή ο,τι λες τα βγαζεις απο το μυαλο σου?  :hi:

Εσύ θα βρεις καταστατικό.Το γήπεδο σου το φτιάξατε ο λαός του γαύρου λες.Εγώ τι να σου πω για τον Λαυρεντιάδη;Πιο πάνω έβαλα μετοχική σύνθεση.Ψάξε βρες σε ποιον ανήκει η εταιρεία που αναγράφεται.Και θα δεις.Εσύ να αποδείξεις ότι ο Κόκαλης μόνος του έφτιαξε το γήπεδο.Έχω βάλει ένα σωρό επίσημα στοιχεία για τα οικονομικά,εσύ μόνο επίκληση δημοσιευμάτων έκανες,κι έβαλες μια μαλακία που δεν αναφέρει μετοχική σύνθεση.Άρα όχι μόνο δε με ξεβράκωσες,αλλά γαμήθηκες μόνος σου.Α,ήρθε κι εδώ το πουστάκι.Άντε γαύρε,τράβα κάνε παρέα με το Λίλα μιας και είσαι Gayros

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
30 οκτωβριου 2009 μπαινει ο λαυρεντης στην καραισκακη αε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό, καθώς έπειτα από σχεδόν 17 χρόνια στη ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Κόκκαλης απέκτησε και επίσημα από χθες συνέταιρο στην ΠΑΕ, όπως και στην «Καραϊσκάκης ΑΕ».
Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέκτησε ουσιαστικά το 10% των μετοχών της «ερυθρόλευκης» εταιρείας (τυπικά το 9,9%, αφού το 0,1% ανήκει στον συνεργάτη του Μιχάλη Κυριακίδη), το 10% της «Θρύλος ΑΕ» και το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», έναντι συνολικά 35,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 25 εκατομμύρια που αφορούν στο «Καραϊσκάκη» πηγαίνουν στην τσέπη του Σ. Κόκκαλη («τα 15,5 θα δοθούν για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, που έχει οριστεί στα 26 εκατ., και τα άλλα 9,5 για άμεσες υποχρεώσεις της εταιρείας», τόνισαν κορυφαία διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού), ενώ τα υπόλοιπα 10,5 εκατομμύρια μπήκαν στην ΠΑΕ.

Το επόμενο βήμα, πλέον, είναι μετεγγραφές τον Ιανουάριο, με τον Σ. Κόκκαλη να έχει χθες σχετική συζήτηση με τους Γ. Χρυσικόπουλο, Δ. Θεοδωρίδη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, ενώ έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ζίκο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για τις ΗΠΑ (θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες), άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του σέντερ φορ που θέλει ο Βραζιλιάνος τεχνικός και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν ήδη χθες βράδυ επαφές.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.166
Πόντοι
5.006
Εσύ θα βρεις καταστατικό.Το γήπεδο σου το φτιάξατε ο λαός του γαύρου λες.Εγώ τι να σου πω για τον Λαυρεντιάδη;Πιο πάνω έβαλα μετοχική σύνθεση.Ψάξε βρες σε ποιον ανήκει η εταιρεία που αναγράφεται.Και θα δεις.Εσύ να αποδείξεις ότι ο Κόκαλης μόνος του έφτιαξε το γήπεδο.Έχω βάλει ένα σωρό επίσημα στοιχεία για τα οικονομικά,εσύ μόνο επίκληση δημοσιευμάτων έκανες,κι έβαλες μια μαλακία που δεν αναφέρει μετοχική σύνθεση.Άρα όχι μόνο δε με ξεβράκωσες,αλλά γαμήθηκες μόνος σου.Α,ήρθε κι εδώ το πουστάκι.Άντε γαύρε,τράβα κάνε παρέα με το Λίλα μιας και είσαι Gayros
ποια στοιχεια εβαλες????του 2012???????? :idiot: :idiot: :idiot:
αφου εγω ο ιδιος σου λεω οτι ο λαυρεντης μπηκε στην εταιρεια το 2009, λες να μην ειναι στην μετοχικη συνθεση του 2012??? :idiot: :idiot:
το καραισκακη χτιστηκε το 2003...οπου και να ψαξεις, παντου αναφερεται οτι ο λαυρεντης μπηκε το 2009...
ζητα συγγνωμη και ασε τα σαπια.. :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το καταστατικό να βρεις.Άσε τα δημοσιεύματα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom