Δεν μπορω να σκεφτω λόγο που θα εβλεπε το σημερινο ματς όλο καποιος αν δεν ηταν Αεκτζης ή Ολυμπιακος. Χάλια μαύρα και οι δύο ομάδες. Πιο πολλες κλωτσιες παρά πάσες εγιναν. Μην πουμε για τελικες προσπάθειες , τις ψαχναμε με το κυαλι. Και βγαινει μετα το ραμολι του ολυμπιακου και του φταιει η διαιτησια και δεν ασχολειται με το παιχνιδι που δεν εκανε μια τελικη της προκοπης η ομαδα του. Βγαινει και ο Μελισσας και παει και δινει συγχαρητηρια που μπηκε ενα γκολ απο σποντα και δεν κοιταει που οταν εμεινε ο αντιπαλος με 10 παικτες γιατι ο μποτια το εχει πιο ευκολο να ριξει τον άλλον παρά να στριψει , δεν εκανε τιποτα η ομαδα. Ειχανε μείνει οι 8-9 πισω στον μπαρκα και 3 προσπαθουσαν μπροστα να κανουν καθυστερησεις.
Δεν μου φταιει ο Χιμενεθ για αυτο. Το ροστερ μου φταιει που δεν εχει ουτε εμπειρια ουτε εικονες και ουτε ισως το ειδικο βαρος να κανει παιχνιδι κατοχης στην εδρα του. Και το πληρωσαμε φετος με ενα καρο ισοπαλιες.
υ.γ. θελω απο αυτό που πινει ο Σαββας. Εχω αρκετα προβλήματα αυτον τον καιρο και το εχω αναγκη