You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
ρολι κλαμπ οριτζιναλ
Οι εμφανισεις της ΑΕΚαρας Λονδινου.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Eνταξει εχετε και εσεις.Ολυμπιακο λουτρακιου,ολυμπιακο ανω λιοσιωνΜετά τα χθεσινά το ρίξατε στις φανέλες
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 61
ΚΟΥΛΑ 42
ΠΟΑ 38
ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ 34
0 0 0 0
Και μιλάτε ακόμα για πρωτάθλημα...
http://[URL unfurl="true"]www.agrotes.net/wp-content/uploads/2013/10/triffili1-sano.jpg[/img[/URL]]
[/quote]πανηγυριζεις τα διορισμενα πρωταθληματα? τη να σου πω χτες οι περισσοτεροι φιλοι μ απο το κλαμπ πορτολεμενε ηταν ξενερωμενοι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και Ολυμπιακό ΒόλουEνταξει εχετε και εσεις.Ολυμπιακο λουτρακιου,ολυμπιακο ανω λιοσιων
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και ο Ατρόμητος εχθές που σε νίκησε στημένο ήταν;πανηγυριζεις τα διορισμενα πρωταθληματα? τη να σου πω χτες οι περισσοτεροι φιλοι μ απο το κλαμπ πορτολεμενε ηταν ξενερωμενοι
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
εγω δε μιλησα για στημενο παιχνιδι , αμα πινεις τιποτα καλο πες το και σε μαςΚαι ο Ατρόμητος εχθές που σε νίκησε στημένο ήταν;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θα τους βγαλουν βαζελογαυρους οι...μυαλωμενοι γαυροι.πανηγυριζεις τα διορισμενα πρωταθληματα? τη να σου πω χτες οι περισσοτεροι φιλοι μ απο το κλαμπ πορτολεμενε ηταν ξενερωμενοι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τι πάει να πει διορισμένος; Ότι γράφουν οι φυλλάδες σας το λέτε και εσείς...Εγώ ξέρω ότι είμαι στο +19 και έχω την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς...Όσοι είναι αντικειμενικοί το παραδέχονταιεγω δε μιλησα για στημενο παιχνιδι , αμα πινεις τιποτα καλο πες το και σε μας
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
τη να πω ρε μαστερ πραγματικα οπαδοι του ολυμπιακου με διαρκειας εκδρομες κτλ κ μου λενε ειναι σιχαματαθα τους βγαλουν βαζελογαυρους οι...μυαλωμενοι γαυροι.
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Τι πάει να πει διορισμένος; Ότι γράφουν οι φυλλάδες σας το λέτε και εσείς...Εγώ ξέρω ότι είμαι στο +19 και έχω την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς...Όσοι είναι αντικειμενικοί το παραδέχονται
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
αντικειμενικα ειστε η ποιο σιχαμενοι ομαδα του πλανητηΤι πάει να πει διορισμένος; Ότι γράφουν οι φυλλάδες σας το λέτε και εσείς...Εγώ ξέρω ότι είμαι στο +19 και έχω την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς...Όσοι είναι αντικειμενικοί το παραδέχονται
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Mπράβο ωραία τα λες...Μάλλον δεν έχεις τι να πεις. Πήραν τα μυαλά σας αέρα επειδή νικήσατε 4-5 σερί παιχνίδια τις Γριές την Βέροια και τον Λεβαδειακό και μόλις σκάσει η κατραπακιά ως συνήθως φταίει πάλι ο Μαρινάκης Ακόμα ερχόσαστε
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εσας δεν πηραν αερα ρε μαν οταν νικησατε κωλοφαρδα αρσεναλ και τους αλλους τους κροατες και μας ζαλισατε τα παπαρια;Μεχρι και τελικο τσου λου λεγατε θα πατεMπράβο ωραία τα λες...Μάλλον δεν έχεις τι να πεις. Πήραν τα μυαλά σας αέρα επειδή νικήσατε 4-5 σερί παιχνίδια τις Γριές την Βέροια και τον Λεβαδειακό και μόλις σκάσει η κατραπακιά ως συνήθως φταίει πάλι ο Μαρινάκης Ακόμα ερχόσαστε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Kαλά άλλαξε πλευρό...και το αεκάκι σου με κωλοφαρδία το νικάω κάθε χρόνο...Ρε ξεφτίλα μέχρι και στο 6-0 0-4 στην χρονιά που πέσατε αγωνιστικά και λαμογιακά κλαίγατε και λέγατε ότι έπρεπε να σταματήσουμε γιατί νικάγαμε τα πτώματα τόσο αξιολύπητοι είστεΕσας δεν πηραν αερα ρε μαν οταν νικησατε κωλοφαρδα αρσεναλ και τους αλλους τους κροατες και μας ζαλισατε τα παπαρια;Μεχρι και τελικο τσου λου λεγατε θα πατε
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σε αυτο δεν εχεις αδικο,φταινε οι δικοι μας που το 08 σταματησαν στο 4-0 και παιζανε πασουλες,οταν μπορουσαν και 10-0.Kαλά άλλαξε πλευρό...και το αεκάκι σου με κωλοφαρδία το νικάω κάθε χρόνο...Ρε ξεφτίλα μέχρι και στο 6-0 0-4 στην χρονιά που πέσατε αγωνιστικά και λαμογιακά κλαίγατε και λέγατε ότι έπρεπε να σταματήσουμε γιατί νικάγαμε τα πτώματα τόσο αξιολύπητοι είστε
Πλακα ειχε ο διαιτητης παντως σε αυτον τον αγωνα,τι πεναλτυ εδωσε της πλακας,τι φαουλ εδινε ανυπαρκτα,τιποτα οι δικες σας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δινει ομως καλες 3αδες στο στοιχημα.Ο ρεντμαν αυτος και οι αληθειες του
Παρόμοια θέματα