livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
με νιβεα κ προδερμκαι βέβαια τις δουλειές μας τις κλείνουμε παντα με χαμόγελο ;)
με νιβεα κ προδερμκαι βέβαια τις δουλειές μας τις κλείνουμε παντα με χαμόγελο ;)
ναι προχθες δηλαδη που εβαλα πουλιδο ζντιελαρ κλπ δυσκολευτηκα επειδη νικησα 1-0 σε ενα αδιαφορο παιχνιδιΟλο ετσι λες αλλα αμα βαλεις 2-3 παιχτες απο τον παγκο δυσκολευεσαι να νικησεις λεβαδειακο πλατανια και θες διαιτησια για να νικησεις τον απολλωνα.
Ρε τι δυσκολευτηκατε καθονταν και σας κοιταζαν οι αλλοι και δεν μπορουσατε να βαλετε γκολ,2 φαουλ εκαναν σε ολο το ματς,αφου αν δεν βαζατε γκολ στο τελος θα το εβαζαν μονοι τουςναι προχθες δηλαδη που εβαλα πουλιδο ζντιελαρ κλπ δυσκολευτηκα επειδη νικησα 1-0 σε ενα αδιαφορο παιχνιδι
αμα χαναμε θα λεγατε οτι ηταν στημενο
ο σιλβα εισαι ?που εβαλα πουλιδο ζντιελαρ κλπ δυσκολευτηκα επειδη νικησα 1-0 σε ενα αδιαφορο παιχνιδι
αμα χαναμε θα λεγατε οτι ηταν στημενο
ναι το ειχαμε τεραστια αναγκη το τριποντο γιατι αμα νικαγες τον παοκ θα μας περναγες στην βαθμολογιαΡε τι δυσκολευτηκατε καθονταν και σας κοιταζαν οι αλλοι και δεν μπορουσατε να βαλετε γκολ,2 φαουλ εκαναν σε ολο το ματς,αφου αν δεν βαζατε γκολ στο τελος θα το εβαζαν μονοι τους
βλεπω οτι ποσταρεις και στο νημα ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ωραιος ρε φυλακοβιεναι το ειχαμε τεραστια αναγκη το τριποντο γιατι αμα νικαγες τον παοκ θα μας περναγες στην βαθμολογια
η κυρια θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι αν δεν σου αρεσει αντε γραψε σε κανα σαιτ της αεκ μανβλεπω οτι ποσταρεις και στο νημα ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ωραιος ρε φυλακοβιε
τοτε γιατι μπαινεις και γραφεις στο νημα της αεκ ?η κυρια θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι αν δεν σου αρεσει αντε γραψε σε κανα σαιτ της αεκ μαν
Ειναι ΑΕΚαρα ο ρεντ και ας μην το παραδεχεται.τοτε γιατι μπαινεις και γραφεις στο νημα της αεκ ?
σε τζουζει που η αεκ ξαναγεννηθηκε , ασχολησου με τον τοφαλο σου
φατε κ αλλο κουτοχορτο κερναει ο τιγρης
αυτος ο μεγαλος παικτης που ηταν στην εξεδρα σε μια απο τις χειροτερες ομαδες της β εθνικης αγγλιας σας απαξιωσε ενω εδω και ενα μηνα μας ειχαν πρηξει τις μπαλες οι κωλοφυλλαδες σας
με τετοιους παικτες που ουτε αυτους μπορεις να φερεις θα πανε συννεφο οι πενταρες στα προκριματικα και συνεχιστε την καραμελα με πουτανες της ευρωπης κλπ
ο ολυμπιακος εχει νικησει ενα καρο ομαδες ενω εσυ τρως το μινιμουν 3 εντος και 3 εκτος απο τον θρυλο
παρακαλατε στην μεγαλοψυχια του βαγγελα να μην αυξηθει και αλλο η διαφορα απο το αεκακι και εχουμε κλαψουρισματα παλι σαν τοτε που πεσατε στο τοπικο
αδιαφορο μου ειναι το αεκακι οπως και τα υπολοιπα καφενεια στην ελλαδα,με τσουζει γιατι; θα παρει πρωταθλημα στο -18 που ειναι; χαχαχα κουτοχορτο για τα καλα που και πρωταθλημα να επαιρνες λεμε τωρα παλι αδιαφορο θα μου ηταν..σε τζουζει που η αεκ ξαναγεννηθηκε , ασχολησου με τον τοφαλο σου
οχι δε θα θελα να ειχα αυτο το αποβρασμα για προεδρο το μονο που μου προκαλει αυτος ειναι εμετος και αηδιααδιαφορο μου ειναι το αεκακι οπως και τα υπολοιπα καφενεια στην ελλαδα,με τσουζει γιατι; θα παρει πρωταθλημα στο -18 που ειναι; χαχαχα κουτοχορτο για τα καλα που και πρωταθλημα να επαιρνες λεμε τωρα παλι αδιαφορο θα μου ηταν..
απλα σπαμε πλακα με τα χαλια σας..θα ηθελες να ειχες τον
χοντρο για προεδρο παντως
παλι το χερι στην τσεπη εβαλε ο τιγρης..ετοιμασου με πουστιες να ξεχρεωνεις παλι με γ εθνικη ξερετε απο αυτα εσειςΕρχεται σεντερφοραρα που εχει να σκοραρει 2 χρονια
Δεν πειραζει,προτιμοτερο απο το να βαζει λεφτα απο την πρεζα.Ετσι ας ειμαστε δευτεροι με 0 εξοδα.παλι το χερι στην τσεπη εβαλε ο τιγρης..ετοιμασου με πουστιες να ξεχρεωνεις παλι με γ εθνικη ξερετε απο αυτα εσεις
με τα λεφτα απο τα διαρκειας παιζει τον προεδρο ο τιγρης τωρα που τελειωνουν και αυτα να δουμε τι θα κανει γιατι απο την τσεπη του ουτε ευρω δεν εχει βαλει
ναι ξεχασα εχουν περασει απο το αεκακι κατι προεδραρες
ψωμιαδης,γρανιτσας,μαυρος,ντεμης,κιντης κλπ κλπ