Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτο του χρονου και του χρονου δεν το χετε βαρεθει να το λετε ρε παιδια? παρτε κανα παικτη της προκοπης και οχι τα σαπακια της ρουμανιας

ο ενζογμπια που δεν παιζει ουτε στην τελευταια ομαδα της αγγλιας σας εκλασε πανηγυρικα

που πας ρε καραμητρο χωρις να διαθετεις λεφτα? μονο με τα ψεματα?

παρηγορια στον αρρωστο ειναι αυτο του χρονου και του χρονου για να συνεχισουνε οι καμμενοι να αγοραζουνε φυλλαδες, απο μικρο παιδακι τις ιδιες μαλακιες ακουω....

Επισκέπτης
εγω ξερω αυτος που θελει να φτιαξει γηπεδο φτιαχνει..δειτε την λυων...

θα μου πεις τι σχεση εχει η λυων με τις ελληνικες ομαδες της πλακας...αυτο ειναι αλλη ιστορια  :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω ξερω αυτος που θελει να φτιαξει γηπεδο φτιαχνει..δειτε την λυων...

θα μου πεις τι σχεση εχει η λυων με τις ελληνικες ομαδες της πλακας...αυτο ειναι αλλη ιστορια  :)

Η Γαλλια ειναι τεραστιο οικονομικο μεγεθος σε σχεση με την τσιφτετελλαδα φιλος, ακυρη συγκριση  :hi: :hi: :hi:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
βασικα μονο εσυ το πιστευεις πλεον το 90% των αεκτζηδων μεθυστακα  παραμυθατζη και καβουρια τον λεει και γελαει με την παρτη του

Eδω θα ειμαστε κ του χρονου πρωτα ο <ψηλος>.Στο εχω ξαναπει και το ξερεις κ συ οτι κοροιδο δεν ηταν και σιγουρα δεν ειναι και τωρα.Τωρα για το οτι τον πιστευω μονο εγω τι να σου πω,ο καιρος θα τα δειξει ολα.Πρωτη χρονια καινουρια ομαδα και ειμαστε καρφωμενοι στη δευτερη θεση και με γκελιτσες και ολα τα γνωστα τελος παντων..Ελεγες οτι με το ζορι θα μπουμε πενταδα θυμασαι?Και σου ελεγα για τριαδα.Μπορουσε και καλυτερα δε λεω αυτο που πρεπει να κανει ομως θα το κανει.Σιγα μη σου φερει παιχτες για να σου παιρνει ο μπουχεσας το πρωταθλημα με 20 βαθμους απο τον πρωτο γυρο.Που να πατησει η επενδυση του στον αερα?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Eδω θα ειμαστε κ του χρονου πρωτα ο <ψηλος>.Στο εχω ξαναπει και το ξερεις κ συ οτι κοροιδο δεν ηταν και σιγουρα δεν ειναι και τωρα.Τωρα για το οτι τον πιστευω μονο εγω τι να σου πω,ο καιρος θα τα δειξει ολα.Πρωτη χρονια καινουρια ομαδα και ειμαστε καρφωμενοι στη δευτερη θεση και με γκελιτσες και ολα τα γνωστα τελος παντων..Ελεγες οτι με το ζορι θα μπουμε πενταδα θυμασαι?Και σου ελεγα για τριαδα.Μπορουσε και καλυτερα δε λεω αυτο που πρεπει να κανει ομως θα το κανει.Σιγα μη σου φερει παιχτες για να σου παιρνει ο μπουχεσας το πρωταθλημα με 20 βαθμους απο τον πρωτο γυρο.Που να πατησει η επενδυση του στον αερα?

Δευτερη θεση εισαι λογω του οτι ο βαζελος παραπαιει και ο Σαββιδης περιστοιχηζεται απο λαμογια που του τα τρωνε και δεν ξερουμε σε ποια θεση θα εισαι στο τελος της κανονικης περιοδου.Να επαιρνε κανονικους παιχτες και οχι ανεκδοτα το καλοκαιρι να μην ητανε 20 βαθμους πισω και να ζοριζεται να κερδισει το καθε κατσαβραχο, δεν ειμαι οριτζιναλ ουτε καμενος που ενημερωνεται απο τον Κετσετζογλου να ζω εγω με τα θα και τα του χρονου τυπε.....

Επισκέπτης
εισαι δευτερος επειδη δεν υπαρχει παναθηναικος παοκ κλπ

θεωρεις επιτυχια την δευτερη θεση στην κανονικη σεζον..για κατσε μην βγεις τιποτα 5ος στα play ωχ  :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Δευτερη θεση εισαι λογω του οτι ο βαζελος παραπαιει και ο Σαββιδης περιστοιχηζεται απο λαμογια που του τα τρωνε και δεν ξερουμε σε ποια θεση θα εισαι στο τελος της κανονικης περιοδου.Να επαιρνε κανονικους παιχτες και οχι ανεκδοτα το καλοκαιρι να μην ητανε 20 βαθμους πισω και να ζοριζεται να κερδισει το καθε κατσαβραχο, δεν ειμαι οριτζιναλ ουτε καμενος που ενημερωνεται απο τον Κετσετζογλου να ζω εγω με τα θα και τα του χρονου τυπε.....

Εγω δηλαδη διαβαζω αυτον τον περιεργο που λες και ειμαι καμμενος ετσι?Εδω θα ειμαστε και θα βγεις σε ολα λαθος!!Και να στο υπενθυμισω για αλλη μια φορα,Εξω απο την τριαδα η ΑΕΚ δεν βγαινει.Παρτο χαμπαρι. :hi:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εισαι δευτερος επειδη δεν υπαρχει παναθηναικος παοκ κλπ

θεωρεις επιτυχια την δευτερη θεση στην κανονικη σεζον..για κατσε μην βγεις τιποτα 5ος στα play ωχ  :2funny:
ναι φιλε ειναι επιτυχια που ειναι δευτερη στη σουπερ λιγκ αν κατσεις να σκεφτεις που ηταν προπερσι ειναι επιτυχια, και το οτι δεν υπαρχει παναθηναικος και παοκ δε φταιει η αεκ σ αυτο ας προσεχαν , οπως ειναι πρωτος ο ολυμπιακος επειδη δεν υπαρχουν ολοι οι αλλοι ,τωρα για τα πλει οφ μπορει να βγει και τελευταια μπορει ομως και πρωτη ποτε δε ξερεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω δηλαδη διαβαζω αυτον τον περιεργο που λες και ειμαι καμμενος ετσι?Εδω θα ειμαστε και θα βγεις σε ολα λαθος!!Και να στο υπενθυμισω για αλλη μια φορα,Εξω απο την τριαδα η ΑΕΚ δεν βγαινει.Παρτο χαμπαρι. :hi:

Δεν  ειπα οτι εσυ διαβαζεις αυτον τον περιεργο αλλα αυτα που λες ειναι παρηγοριες για αυτους.Το χειροτερο ροστερ απο την δεκαετια του 80 εχουμε και δευτεροι να βγουμε δεν μου λεει τιποτα ουτε ειναι επιτυχια με τοσο αθλιο πρωταθλημα.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι φιλε ειναι επιτυχια που ειναι δευτερη στη σουπερ λιγκ αν κατσεις να σκεφτεις που ηταν προπερσι ειναι επιτυχια, και το οτι δεν υπαρχει παναθηναικος και παοκ δε φταιει η αεκ σ αυτο ας προσεχαν , οπως ειναι πρωτος ο ολυμπιακος επειδη δεν υπαρχουν ολοι οι αλλοι ,τωρα για τα πλει οφ μπορει να βγει και τελευταια μπορει ομως και πρωτη ποτε δε ξερεις

Για το πως βρεθηκε εκει προπερσυ ρωτα τον σημερινο σωτηρα και την συνεισφορα του στην τραγωδια της ομαδας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
:wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 1391589_963890440293588_5844460760504110998_n.jpg
    1391589_963890440293588_5844460760504110998_n.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι φταις εσυ που οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι αλλα και η αεκ τα ιδια σκατα με τον παοκ και τον παναθηναικο ειναι

ειτε πρωτος ειτε τελευταιος στα πλευ ωχ στην ευρωπη δεν θα μπεις ομιλους ουτε europa league ουτε champions league οποτε οποτε το ιδιο ειναι

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
δεν ειπα οτι φταις εσυ που οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι αλλα και η αεκ τα ιδια σκατα με τον παοκ και τον παναθηναικο ειναι

ειτε πρωτος ειτε τελευταιος στα πλευ ωχ στην ευρωπη δεν θα μπεις ομιλους ουτε europa league ουτε champions league οποτε οποτε το ιδιο ειναι
γιατι δε θα μπει ομιλους ?

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
σε εκεινο το παιχνιδι για να θυμισω ετσι μια ομορφη ιστοριουλα , ειμασταν 40 ατομα χειμωνας 91-92 και βρεθηκαμε στο περαμα τοτε στην οριτζιναλ πειραια το κλαμπ το ειχε ο σημερινος βουλευτης της χρυσης αυγη ο λαγος. μπηκαμε στα πρασινα λεωφορεια τοτε που εκαναν το δρομολογιο πειραια -περαμα , καπου στο κερατσινι και στη πλατεια δημοκρατιας πανε να μπουνε ολυμπιακοι που να μπουνε εχουμε βγαλει τις ζωνες και τις τρωνε , με τα πολλα σκαει το λεωφορειο στον πειραια , μεινανε μαλακεςοι γαυροι σου λεει απο που ηρθαν αυτοι πεσανε ψηλες μπηκαμε στο βαγονι τα ιδια και στο φαληρο.ωραιες εποχες ποιο αγνες , οι φιλαθλοι δεν ηταν τοσο κακοι οσο τωρα επεφτε ξυλο αλλα υπηρχε και σεβασμος

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Δεν  ειπα οτι εσυ διαβαζεις αυτον τον περιεργο αλλα αυτα που λες ειναι παρηγοριες για αυτους.Το χειροτερο ροστερ απο την δεκαετια του 80 εχουμε και δευτεροι να βγουμε δεν μου λεει τιποτα ουτε ειναι επιτυχια με τοσο αθλιο πρωταθλημα.....

Δεν μιλησα για επιτυχια μιλησα για φυσιολογικη εξελιξη πραγματων.Δες το Σαββιδη ηρθε και εριξε ενα σκασμο λεφτα σε τελειωμενο και σαπιο πρωταθλημα με τι αποτελεσμα?Δηλαδη τι ηθελες να ριξει 20-25 την πρωτη χρονια ας πουμε?Που να τα ριξει σε απατο πηγαδι?Καποιοι του βγηκαν στις μεταγραφες καποιοι οχι..Θα κανει προσθηκες δε θα μεινει ετσι..Θα φτιαχτουν και τα..ρεστα και ολα θα παρουν το δρομο τους.

Επισκέπτης
τι λεφτα εριξε ο σαββιδης? πηρε εναν μπερμπατοφ τελευταιες ημερες των μεταγραφων και περιμενε οτι θα παρει πρωταθλημα ετσι? :think:

η ειδε οτι η ομαδα πεταγε στα προκριματικα με ομαδες της πλακας και ειπε να κρατησει την ιδια ομαδα?

αυτος που ριχνει λεφτα δεν διωχνει παιχτες για ενα μυριο ενω ηξερε οτι κανει πανω απο τρια...και μετα απο 5 μηνες κανει 13

αλλα ξεχασα που να ξερετε εσεις απο αυτα αφου ο πιο ακριβος παικτης που πουλησατε ηταν ο παπασταθοπουλος για 3 μυρια  :huh:

Επισκέπτης
το πουλεν σαν ο γατιδης β τοπικο πελλας με πλαστο δελτιο?

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι λεφτα εριξε ο σαββιδης? πηρε εναν μπερμπατοφ τελευταιες ημερες των μεταγραφων και περιμενε οτι θα παρει πρωταθλημα ετσι? :think:

η ειδε οτι η ομαδα πεταγε στα προκριματικα με ομαδες της πλακας και ειπε να κρατησει την ιδια ομαδα?

αυτος που ριχνει λεφτα δεν διωχνει παιχτες για ενα μυριο ενω ηξερε οτι κανει πανω απο τρια...και μετα απο 5 μηνες κανει 13

αλλα ξεχασα που να ξερετε εσεις απο αυτα αφου ο πιο ακριβος παικτης που πουλησατε ηταν ο παπασταθοπουλος για 3 μυρια  :huh:
Εχει ριξει λεφτα,μην λες μαλακιες,πληρωσε τα χρεη,εκανε δαπανηρες μεταγραφες ασχετα αν δεν βγηκαν.

Επισκέπτης
Εχει ριξει λεφτα,μην λες μαλακιες,πληρωσε τα χρεη,εκανε δαπανηρες μεταγραφες ασχετα αν δεν βγηκαν.
ποια χρεη πληρωσε? αφου σε εριξε γ εθνικη για να ξεχρεωσεις τσατσικα,δαπανηρες μεταγραφες ποιες ηταν? αφου ολοι δανεικοι και ελευθεροι ειναι αυτοι που εφερες μονο εκεινον τον μαλακα τον ανδρεοπουλο πηρες με 50 χιλιαρικα και τελικα τον εδωσες δανεικο τον γεναρη

μας τον κλεψατε μεσα απο τα χερια μας και αυτον μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως να σου δωσω δανεικο κανα τσανδαρη κανα μπεν πουλιδο κολοβο η κανα ντοσεβι μπας και δεις ασπρη μερα και εσυ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποια χρεη πληρωσε? αφου σε εριξε γ εθνικη για να ξεχρεωσεις τσατσικα,δαπανηρες μεταγραφες ποιες ηταν? αφου ολοι δανεικοι και ελευθεροι ειναι αυτοι που εφερες μονο εκεινον τον μαλακα τον ανδρεοπουλο πηρες με 50 χιλιαρικα και τελικα τον εδωσες δανεικο τον γεναρη

μας τον κλεψατε μεσα απο τα χερια μας και αυτον μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως να σου δωσω δανεικο κανα τσανδαρη κανα μπεν πουλιδο κολοβο η κανα ντοσεβι μπας και δεις ασπρη μερα και εσυ?
Ναι,εγω για τον Σαββιδη λεω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom