Για να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά. Από τους παίχτες που έχει η ΑΕΚ ποιος να έπαιζε στον Ολυμπιακό? Και ανάποδα για τον μαστερ. Αν έπαιρνε όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού η ΑΕΚ, ποιόν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ θα άφηνε μέσα στον ενδεκάδα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Κανενας,κανεναν.Για να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά. Από τους παίχτες που έχει η ΑΕΚ ποιος να έπαιζε στον Ολυμπιακό? Και ανάποδα για τον μαστερ. Αν έπαιρνε όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού η ΑΕΚ, ποιόν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ θα άφηνε μέσα στον ενδεκάδα?
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ηδη εστειλα ενα μεηλ σε φιλο που δουλευει στη γαδα και θα το προωθησει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μαλλον αυριο απο οτι μου ειπε και οταν μπορεσω γιατι δε μενω αθηνα θα παω στην παε η στο δημο πειραια και θα αφησω ενα φακελο για το μαρινακη ,αυτο δεν ξερω ποτε θα γινει γιατι δεν ξερω ποτε θα ειμαι αθηνα , οπως βλεπεις η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθει και θα μαθουμε και ποιος εισαι και θα δουμε και ποσο αντρας εισαι...
Ηδη εστειλα ενα μεηλ σε φιλο που δουλευει στη γαδα και θα το προωθησει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μαλλον αυριο απο οτι μου ειπε και οταν μπορεσω γιατι δε μενω αθηνα θα παω στην παε η στο δημο πειραια και θα αφησω ενα φακελο για το μαρινακη ,αυτο δεν ξερω ποτε θα γινει γιατι δεν ξερω ποτε θα ειμαι αθηνα , οπως βλεπεις η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθει και θα μαθουμε και ποιος εισαι και θα δουμε και ποσο αντρας εισαι...
Ρεεε. Ο Πειραιάς δεν ρουφιανεύει.......
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πραγματοποιω την επιθυμια του φιλε μου .Ρεεε. Ο Πειραιάς δεν ρουφιανεύει.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ω ρε μαν χεστηκα ρε συ.Ηδη εστειλα ενα μεηλ σε φιλο που δουλευει στη γαδα και θα το προωθησει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μαλλον αυριο απο οτι μου ειπε και οταν μπορεσω γιατι δε μενω αθηνα θα παω στην παε η στο δημο πειραια και θα αφησω ενα φακελο για το μαρινακη ,αυτο δεν ξερω ποτε θα γινει γιατι δεν ξερω ποτε θα ειμαι αθηνα , οπως βλεπεις η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθει και θα μαθουμε και ποιος εισαι και θα δουμε και ποσο αντρας εισαι...
Επισκέπτης
μην παρεις τον χασοδικη τον αλεξ για υπερασπιση ειναι και αεκτζης δεν θα εχει κονεΩ ρε μαν χεστηκα ρε συ.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εστειλα σμς στον κουγια τυπε.μην παρεις τον χασοδικη τον αλεξ για υπερασπιση ειναι και αεκτζης δεν θα εχει κονε
Επισκέπτης
αυτος ειναι αελ ασε που ειναι ακριβος ρε ο αλεξ δεν θα σου παρει λεφτα ;)Εστειλα σμς στον κουγια τυπε.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2014/02/DSC_9123_1.jpg[/img[/URL]]αυτος ειναι αελ ασε που ειναι ακριβος ρε ο αλεξ δεν θα σου παρει λεφτα ;)
Εδωσα την υποθεση στην πενυ :headbang3:
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ναι ο πειραιας δε ρουφιανευει και εγω δε ρουφιανεψα απλα εκανα οτι μου ειπε ο κυριος μαστερ , και να σου πω κατι φιλε εγω εχω ζησει στο πετσι μου τι θα πει ρουφιανια γιατι οταν ημουν νεαρος ικαρος στη σχολη ικαρων καποιος ΄΄συναδελφος ΄΄ με ρουφιανεψε για κατι παρανομο που ειχα κανει και ειχα αναφερθει στο διοικητη της σχολης με το ερωτημα της αποταξης απο αυτη, ξερω πολυ καλα τι θα πει ρουφιανια.Ρεεε. Ο Πειραιάς δεν ρουφιανεύει.......
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
τελικα πετας φαντομ τυπε?Ναι ο πειραιας δε ρουφιανευει και εγω δε ρουφιανεψα απλα εκανα οτι μου ειπε ο κυριος μαστερ , και να σου πω κατι φιλε εγω εχω ζησει στο πετσι μου τι θα πει ρουφιανια γιατι οταν ημουν νεαρος ικαρος στη σχολη ικαρων καποιος ΄΄συναδελφος ΄΄ με ρουφιανεψε για κατι παρανομο που ειχα κανει και ειχα αναφερθει στο διοικητη της σχολης με το ερωτημα της αποταξης απο αυτη, ξερω πολυ καλα τι θα πει ρουφιανια.
Επισκέπτης
θα εγινε ελεγκτης αεραμυνας λογικα φιλετελικα πετας φαντομ τυπε?
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τελικα πετας φαντομ τυπε?
πεταω αλλα οχι φαντομ , ειχα κανει μεγαλη μαλακια αλλα επειδη δεν ειμαι κοτα και πηγα εγω ενας απλος ικαρος μπροστα στον ταξιαρχο και του ειπα οτι ναι το εκανα αυτο που σου ειπαν και ειμαι ετοιμος να δεχτω την αποφαση σου οποια και αν ειναι με τιμωρησε σκληρα αλλα δε με εδιωξε .
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Eλα ρε εφιαλτη αλανιαρηΝαι ο πειραιας δε ρουφιανευει και εγω δε ρουφιανεψα απλα εκανα οτι μου ειπε ο κυριος μαστερ , και να σου πω κατι φιλε εγω εχω ζησει στο πετσι μου τι θα πει ρουφιανια γιατι οταν ημουν νεαρος ικαρος στη σχολη ικαρων καποιος ΄΄συναδελφος ΄΄ με ρουφιανεψε για κατι παρανομο που ειχα κανει και ειχα αναφερθει στο διοικητη της σχολης με το ερωτημα της αποταξης απο αυτη, ξερω πολυ καλα τι θα πει ρουφιανια.
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Eλα ρε εφιαλτη αλανιαρη
Επισκέπτης
αυτος ειναι ο glEλα ρε εφιαλτη αλανιαρη
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ενταξει τωρα που δεσμευτηκες και τα ριξες ολα στον Δελλα ησυχασαμε
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/melissanidis-tha-ginei-o-ti-prepei-gia-na-ginei-i-aek-megali/3116109]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/melissanidis-tha-ginei-o-ti-prepei-gia-na-ginei-i-aek-megali/3116109[/url]
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/melissanidis-tha-ginei-o-ti-prepei-gia-na-ginei-i-aek-megali/3116109]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/melissanidis-tha-ginei-o-ti-prepei-gia-na-ginei-i-aek-megali/3116109[/url]
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
«Για ποιες μεταγραφές με ρωτάτε; Δέκα κάναμε το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Εχετε δει κανέναν; Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Αρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε. Οποιον μου ζήτησαν τον έφερα»
Κλαιω, ο ανθρωπος επρεπε να ειναι stand up comedian αδικειται
Κλαιω, ο ανθρωπος επρεπε να ειναι stand up comedian αδικειται
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ωραιος τυπε.πεταω αλλα οχι φαντομ , ειχα κανει μεγαλη μαλακια αλλα επειδη δεν ειμαι κοτα και πηγα εγω ενας απλος ικαρος μπροστα στον ταξιαρχο και του ειπα οτι ναι το εκανα αυτο που σου ειπαν και ειμαι ετοιμος να δεχτω την αποφαση σου οποια και αν ειναι με τιμωρησε σκληρα αλλα δε με εδιωξε .
Καλες πτησεις κ παντα υγιης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65