ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μια πιπα.
Καλα ....... ;)
Μια πιπα.
Καλα ....... ;)
Αν λεω αν στειλω στον Μαρινακη αυτο εδω και ψαξει και σε βρει και πιστεψε με δεν ειναι καθολου δυσκολο τι θα μπορουσε να σου κανει ξερεις?
Γιατί το χοντραίνετε το πράγμα. Άλλο η ποδοσφαιρική αντιπαράθεση και άλλο οι απειλές. Άστους να ζήσουν τον μύθο των αδικημένων........
Καντο ρε μανΔεν απειλω κανενα φιλε μου αλλα αν το κανω να δεις κλαμα ο κυριος μαστερ μιλαμε για πολυ κλαμα........
τυπε βρεστον εσυ κ του στελνω εγω τον σπυρο κ την υπολοιπη φρουρα του βαγγελαΔεν απειλω κανενα φιλε μου αλλα αν το κανω να δεις κλαμα ο κυριος μαστερ μιλαμε για πολυ κλαμα........
εχεις χεστει πανω σου ειναι ηλιου φαεινοτεροΚαντο ρε μαν
Καντο ρε μαν
τυπε βρεστον εσυ κ του στελνω εγω τον σπυρο κ την υπολοιπη φρουρα του βαγγελα
Να μου εχει φυγει το σκατο επειδη ενας βλακας λεει οτι θα πει στον μαρινακη να με κανει νταντα;εχεις μεγαλη σιγουρια αλλα εγω πιστευω πως ηδη σου εχει φυγει το σκατο και εχει φτασει στον αστραγαλο , ξερεις κατι τυποι σαν και σενα ειναι πολυ θρασυδειλοι λενε μαλακιες κανουν το μαγκα αλλα οταν ερθουν προ των ευθυνων τους ειναι οι μεγαλυτερες κοτες, εκτος και αν σε σωσει ο μεγαλοκουβαρντας σας...
Να μου εχει φυγει το σκατο επειδη ενας βλακας λεει οτι θα πει στον μαρινακη να με κανει νταντα;
Να μου εχει φυγει το σκατο επειδη ενας βλακας λεει οτι θα πει στον μαρινακη να με κανει νταντα;
θα τον κανονισει λες?Εισαι πολυ μαλακας ειπα οτι θα στειλω στο μαρινακη αυτο που εγραψες , το τι θα κανει ο μαρινακης εγω δεν το ξερω.....
θα τον κανονισει λες?
Ε στειλτο ρε μαλακα.Πες του και να στειλει τιποτα απο τα καλα.Εισαι πολυ μαλακας ειπα οτι θα στειλω στο μαρινακη αυτο που εγραψες , το τι θα κανει ο μαρινακης εγω δεν το ξερω.....
Ε στειλτο ρε μαλακα.Πες του και να στειλει τιποτα απο τα καλα.
Πηγε και τον παοκ και πηρε τα αρχιδια του.Ας παει και εμενα να παρει τα δικα μου.Οπως και θα παρει τα αρχιδια του κουροπαλατη,αν και δεν προκειται να κανει τιποτα ο μπουχεσας.Εδω ακομα περιμενουμε την συνεντευξη που ελεγε οτι θα κανει και θα τα πει ολα,μετα που επιτεθηκαν στον Ζωγραφο.δεν ξερω φιλε μου αλλα τουλαχιστον σε ενα δικαστηριο δε θα τον παει να αποδειξει αυτα που λεει?
μπα.παρτακιας τυπε.εδω δεν δινει σ εμαςΕ στειλτο ρε μαλακα.Πες του και να στειλει τιποτα απο τα καλα.
Μια χαρα δινει και το ξερεις ;)μπα.παρτακιας τυπε.εδω δεν δινει σ εμας