Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αν λεω  αν  στειλω στον Μαρινακη αυτο εδω και ψαξει και σε βρει και πιστεψε με δεν ειναι καθολου δυσκολο τι θα μπορουσε να σου κανει ξερεις?

Γιατί το χοντραίνετε το πράγμα. Άλλο η ποδοσφαιρική αντιπαράθεση και άλλο οι απειλές. Άστους να ζήσουν τον μύθο των αδικημένων........

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Γιατί το χοντραίνετε το πράγμα. Άλλο η ποδοσφαιρική αντιπαράθεση και άλλο οι απειλές. Άστους να ζήσουν τον μύθο των αδικημένων........

Δεν απειλω κανενα  φιλε μου αλλα αν το κανω να δεις κλαμα ο κυριος μαστερ μιλαμε για πολυ κλαμα........

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δεν απειλω κανενα  φιλε μου αλλα αν το κανω να δεις κλαμα ο κυριος μαστερ μιλαμε για πολυ κλαμα........
τυπε βρεστον εσυ κ του στελνω εγω τον σπυρο κ την υπολοιπη φρουρα του βαγγελα

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1

εχεις μεγαλη σιγουρια αλλα εγω πιστευω πως ηδη σου εχει φυγει το σκατο και εχει φτασει στον αστραγαλο , ξερεις κατι τυποι σαν και σενα ειναι πολυ θρασυδειλοι λενε μαλακιες κανουν το μαγκα αλλα οταν ερθουν προ των ευθυνων τους ειναι οι μεγαλυτερες κοτες, εκτος και αν σε σωσει ο μεγαλοκουβαρντας σας... :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
τυπε βρεστον εσυ κ του στελνω εγω τον σπυρο κ την υπολοιπη φρουρα του βαγγελα

ειναι παρα πολυ ευκολο να βρουν τον καθενα απο εμας....και το ξερει ο μαλακας και κανει τον αντρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις μεγαλη σιγουρια αλλα εγω πιστευω πως ηδη σου εχει φυγει το σκατο και εχει φτασει στον αστραγαλο , ξερεις κατι τυποι σαν και σενα ειναι πολυ θρασυδειλοι λενε μαλακιες κανουν το μαγκα αλλα οταν ερθουν προ των ευθυνων τους ειναι οι μεγαλυτερες κοτες, εκτος και αν σε σωσει ο μεγαλοκουβαρντας σας... :2funny: :2funny: :2funny:
Να μου εχει φυγει το σκατο επειδη ενας βλακας λεει οτι θα πει στον μαρινακη να με κανει νταντα; :2funny:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Να μου εχει φυγει το σκατο επειδη ενας βλακας λεει οτι θα πει στον μαρινακη να με κανει νταντα; :2funny:

Εισαι πολυ  μαλακας ειπα οτι θα στειλω στο μαρινακη αυτο που εγραψες , το τι θα κανει ο μαρινακης εγω δεν το ξερω.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εισαι πολυ  μαλακας ειπα οτι θα στειλω στο μαρινακη αυτο που εγραψες , το τι θα κανει ο μαρινακης εγω δεν το ξερω.....
Ε στειλτο ρε μαλακα.Πες του και να στειλει τιποτα απο τα καλα. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξερω φιλε μου αλλα τουλαχιστον σε ενα δικαστηριο δε θα τον παει να αποδειξει αυτα που λεει?
Πηγε και τον παοκ και πηρε τα αρχιδια του.Ας παει και εμενα να παρει τα δικα μου.Οπως και θα παρει τα αρχιδια του κουροπαλατη,αν και δεν προκειται να κανει τιποτα ο μπουχεσας.Εδω ακομα περιμενουμε την συνεντευξη που ελεγε οτι θα κανει και θα τα πει ολα,μετα που επιτεθηκαν στον Ζωγραφο. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom