master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ξυλο και ετσι;θελεις να βρεθουμε καπου να δουμε ποιος απο τους δυο μας ειναι γκει?
Ξυλο και ετσι;θελεις να βρεθουμε καπου να δουμε ποιος απο τους δυο μας ειναι γκει?
Εσυ που καθεσαι και διαβαζεις αυτες τις αηδιες,εγω ουτε για σκατοχαρτο δεν θα τις επαιρνα.Αεκτζη μου ιδου οι δημοσιογραφοι σου, αυτους εχεις με αυτους πορευεσαι
Εσυ που καθεσαι και διαβαζεις αυτες τις αηδιες,εγω ουτε για σκατοχαρο δεν θα τις επαιρνα.
με κλανιές δε βάφεις αυγά. Ο Βαγγέλας το κατάλαβε. Οι άλλοι θα πάρει καιρό.
Εγω παιρνω sportday η livesport.Για παραδειγμα ο Βουλγαρης δεν ειναι σωστος ΑΕΚτζης δημοσιογραφος;Εσυ εισαι αυτοφωτος δεν χρειαζεσαι καλες εφημεριδες να ενημερωνεσαι και δεν σε νοιαζει που βγαινουνε σκουπιδια....
Ξυλο και ετσι;
Μοντελο εισαι;οχι ρε μη φοβασαι απλα να με δεις να σε δω να πιουμε ενα καφε μια μπυρα και στο τελος να βγαλει ο καθενας για τον αλλο τα συμπερασματα του , εγω λογω θεσεεως δεν μπορω να παιζω ξυλο γιατι θα χασω και τη δουλεια μου.
Μοντελο εισαι;
Αμα ειναι να μην χτυπαω στο προσωπο.
Εγω παιρνω sportday η livesport.Για παραδειγμα ο Βουλγαρης δεν ειναι σωστος ΑΕΚτζης δημοσιογραφος;
Διαφωνεις σε κατι που λεει;
Πρωτο πρωτο τον εχει.Διαφωνω στο οτι την ευθυνη την εχει το μοναδικο ονοματεπωνυμο που δεν αναφερει οτι φταιει "Δημητρης Μελισσανιδης"
ρε?τι έγινε ρε ακόμα ζει αυτός;
Σιγα την Μπαρτσα ρε..Μεχρι το 65 δεν ειχατε κανει φαση.Σας ειχε καταπιει το κεντρο ο Σιμοες με τον Γιοχανσον.Τον βγαζει και μετα μιλησε η τεραστια διαφορα ποιοτητας των παιχτων.η αρσεναλ εφαγε 3 στο λονδινο...... σταθηκατε πολυ καλα με μονο 4 γκολ
Αληθειες που καινε...
Λογια που πονανε...
Καλημέρα σε ολα τα πικραμένα αδερφια και στους ΥΓΙΕΙΣ φιλάθλους..
Οταν χτες εγραφα "να εχουμε καλό αγωνα και να να σταθούμε σαν ΑΕΚ" ,κατι ηξερα...
Κακα τα ψεματα,ακόμα ειμαστε πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές του τίτλου,ακόμα και από τον ΠΑΟ.
Το να ζητατε από την πρωτη χρονιά σε παιδια που τωρα ανδρωνονται σαν ποδοσφαιριστές να δωσουν το παραπάνω ειναι υπερβολή και ουτοπία..
Η σωστή ομαδα παιρνει χρόνο για να χτιστει και φυσικά χρειάζεται με τη σειρα:
-Χωρο δικό της
-Αποφασισμένη Διοίκηση
-Εμπειρο προπονητη
-Ακαδημία /φυτώριο
-Παικτες "κορμού"
-Υποστηριξη από τον κόσμο της ..
Όποιο από τα παραπάνω ισχύει σημερα,εκτός ίσως από το τελευταίο,μου το λέτε και μενα να το ξερω..
Κατα τα άλλα,θελαμε και διπλό στο Καραισκάκη,όταν ο Ολυμπικαός πάει και πεταει 3 εκτός στην Αρσεναλ...
Υπομονή αδερφια,οι καινούργιοι ας ρωτησουν και μας τους παλιούς που περιμέναμε χρονια να πανηγυρίσουμε τίτλους...
Σιγα την Μπαρτσα ρε..Μεχρι το 65 δεν ειχατε κανει φαση.Σας ειχε καταπιει το κεντρο ο Σιμοες με τον Γιοχανσον.Τον βγαζει και μετα μιλησε η τεραστια διαφορα ποιοτητας των παιχτων.
δεν ψοφαει αυτος ο σκατοψυχοςμπουαααχχαχαχαχαχαχαχααχα. Ερώτηση κάνω ρε 6 χρόνια έχω χάσει τα ίχνη του......
Αληθειες που καινε...
Λογια που πονανε...
Νεο φρουτο αυτο;Ενταξει τι να κανουμε να τους πνιξουμε ολους αυτους;Η καθε ομαδα εχει τους αντιστοιχους αρδακηδες.Θυμαμαι τον νικολακο καποτε να λεει οτι αν δεν ειχε αποκλειστει ο ολυμπιακος απο τους 16 του τσουλου θα ειχε φτασει μεχρι τελικο.www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/]http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/[/url]
ανθρωπος που δηλωνει αθλητικογραφος και γραφει οτι "δεν τελειωσε τιποτα με την διαφορα των οχτω βαθμων" πρεπει να του αφαιρειται η αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πηγαινει να δουλεψει ψηστης σε σουβλατζιδικο(αν μπορει να το κανει και αυτο)