Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αεκτζη μου ιδου οι δημοσιογραφοι σου, αυτους εχεις με αυτους πορευεσαι
Εσυ που καθεσαι και διαβαζεις αυτες τις αηδιες,εγω ουτε για σκατοχαρτο δεν θα τις επαιρνα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εσυ που καθεσαι και διαβαζεις αυτες τις αηδιες,εγω ουτε για σκατοχαρο δεν θα τις επαιρνα.

Εσυ εισαι αυτοφωτος δεν χρειαζεσαι καλες εφημεριδες να ενημερωνεσαι και δεν σε νοιαζει που βγαινουνε σκουπιδια....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• 12074515_544874525664751_611442561742926429_n.jpg
    12074515_544874525664751_611442561742926429_n.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 8

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ εισαι αυτοφωτος δεν χρειαζεσαι καλες εφημεριδες να ενημερωνεσαι και δεν σε νοιαζει που βγαινουνε σκουπιδια....
Εγω παιρνω sportday η livesport.Για παραδειγμα ο Βουλγαρης δεν ειναι σωστος ΑΕΚτζης δημοσιογραφος;
Διαφωνεις σε κατι που λεει;

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1

οχι ρε μη φοβασαι απλα να με δεις να σε δω να πιουμε ενα καφε μια μπυρα και στο τελος να βγαλει ο καθενας για τον αλλο τα συμπερασματα του , εγω λογω θεσεεως δεν μπορω να παιζω ξυλο γιατι θα χασω και τη δουλεια μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι ρε μη φοβασαι απλα να με δεις να σε δω να πιουμε ενα καφε μια μπυρα και στο τελος να βγαλει ο καθενας για τον αλλο τα συμπερασματα του , εγω λογω θεσεεως δεν μπορω να παιζω ξυλο γιατι θα χασω και τη δουλεια μου.
Μοντελο εισαι; :think:
Αμα ειναι να μην χτυπαω στο προσωπο. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω παιρνω sportday η livesport.Για παραδειγμα ο Βουλγαρης δεν ειναι σωστος ΑΕΚτζης δημοσιογραφος;
Διαφωνεις σε κατι που λεει;

Διαφωνω στο οτι την ευθυνη την εχει το μοναδικο ονοματεπωνυμο που δεν αναφερει οτι φταιει "Δημητρης Μελισσανιδης"

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα σε ολα τα πικραμένα αδερφια και στους ΥΓΙΕΙΣ φιλάθλους..
Οταν χτες εγραφα "να εχουμε καλό αγωνα και να να σταθούμε σαν ΑΕΚ" ,κατι ηξερα...
Κακα τα ψεματα,ακόμα ειμαστε πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές του τίτλου,ακόμα και από τον ΠΑΟ.
Το να ζητατε από την πρωτη χρονιά σε παιδια που τωρα ανδρωνονται σαν ποδοσφαιριστές να δωσουν το παραπάνω ειναι υπερβολή και ουτοπία..
Η σωστή ομαδα παιρνει χρόνο για να χτιστει και φυσικά χρειάζεται με τη σειρα:
-Χωρο δικό της
-Αποφασισμένη Διοίκηση
-Εμπειρο προπονητη
-Ακαδημία /φυτώριο
-Παικτες "κορμού"
-Υποστηριξη από τον κόσμο της ..
Όποιο από τα παραπάνω ισχύει σημερα,εκτός ίσως από το τελευταίο,μου το λέτε και μενα να το ξερω..
Κατα τα άλλα,θελαμε και διπλό στο Καραισκάκη,όταν ο Ολυμπικαός πάει και πεταει 3 εκτός στην Αρσεναλ...
Υπομονή αδερφια,οι καινούργιοι ας ρωτησουν και μας τους παλιούς που περιμέναμε χρονια να πανηγυρίσουμε τίτλους...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
η αρσεναλ εφαγε 3 στο λονδινο...... σταθηκατε πολυ καλα με μονο 4 γκολ

να δουμε ποσα θα αρπαξει ο βαζελος κ ο παοκ στο καραισκακη.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η αρσεναλ εφαγε 3 στο λονδινο...... σταθηκατε πολυ καλα με μονο 4 γκολ
Σιγα την Μπαρτσα ρε..Μεχρι το 65 δεν ειχατε κανει φαση.Σας ειχε καταπιει το κεντρο ο Σιμοες με τον Γιοχανσον.Τον βγαζει και μετα μιλησε η τεραστια διαφορα ποιοτητας των παιχτων.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αληθειες που καινε...
Λογια που πονανε...

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Στα μπουρΔΕΛΛΑ μόνο ΠΟΥΤΣΑ.

Μια ομάδα με μια καλή 10ετία στην ιστορία της που έχει ξεθωριάσει και απλά έχει την τύχη να εδρεύει στην Αθήνα για να έχει αναλογικά περισσότερο κόσμο από πχ τον Πανιώνιο.

Κάντε μπεεεε χανούμια...  :effemine: :effemine:

Αλλά όσες πούτσες και να φάτε δεν το βουλώνετε ποτέ.
Αφού σας αρέσει  :gay: :gay: :gay:

Καλημέρα σε ολα τα πικραμένα αδερφια και στους ΥΓΙΕΙΣ φιλάθλους..
Οταν χτες εγραφα "να εχουμε καλό αγωνα και να να σταθούμε σαν ΑΕΚ" ,κατι ηξερα...
Κακα τα ψεματα,ακόμα ειμαστε πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές του τίτλου,ακόμα και από τον ΠΑΟ.
Το να ζητατε από την πρωτη χρονιά σε παιδια που τωρα ανδρωνονται σαν ποδοσφαιριστές να δωσουν το παραπάνω ειναι υπερβολή και ουτοπία..
Η σωστή ομαδα παιρνει χρόνο για να χτιστει και φυσικά χρειάζεται με τη σειρα:
-Χωρο δικό της
-Αποφασισμένη Διοίκηση
-Εμπειρο προπονητη
-Ακαδημία /φυτώριο
-Παικτες "κορμού"
-Υποστηριξη από τον κόσμο της ..
Όποιο από τα παραπάνω ισχύει σημερα,εκτός ίσως από το τελευταίο,μου το λέτε και μενα να το ξερω..
Κατα τα άλλα,θελαμε και διπλό στο Καραισκάκη,όταν ο Ολυμπικαός πάει και πεταει 3 εκτός στην Αρσεναλ...
Υπομονή αδερφια,οι καινούργιοι ας ρωτησουν και μας τους παλιούς που περιμέναμε χρονια να πανηγυρίσουμε τίτλους...

Πέρα από όποια καζουρομαλακία επειδή είστε πρηξαρχίδες, 1000% σωστός.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Σιγα την Μπαρτσα ρε..Μεχρι το 65 δεν ειχατε κανει φαση.Σας ειχε καταπιει το κεντρο ο Σιμοες με τον Γιοχανσον.Τον βγαζει και μετα μιλησε η τεραστια διαφορα ποιοτητας των παιχτων.

μη ξεχνας οτι ουσιαστικα ο θρυλος εκανε προπονηση εν οψει τσουλου  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/]http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/[/url]

ανθρωπος που δηλωνει αθλητικογραφος και γραφει οτι "δεν τελειωσε τιποτα με την διαφορα των οχτω βαθμων" πρεπει να του αφαιρειται η αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πηγαινει να δουλεψει ψηστης σε σουβλατζιδικο(αν μπορει να το κανει και αυτο)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/]http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/metroun-pliges-me-iremia/[/url]

ανθρωπος που δηλωνει αθλητικογραφος και γραφει οτι "δεν τελειωσε τιποτα με την διαφορα των οχτω βαθμων" πρεπει να του αφαιρειται η αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πηγαινει να δουλεψει ψηστης σε σουβλατζιδικο(αν μπορει να το κανει και αυτο)
Νεο φρουτο αυτο;Ενταξει τι να κανουμε να τους πνιξουμε ολους αυτους;Η καθε ομαδα εχει τους αντιστοιχους αρδακηδες.Θυμαμαι τον νικολακο καποτε να λεει οτι αν δεν ειχε αποκλειστει ο ολυμπιακος απο τους 16 του τσουλου θα ειχε φτασει μεχρι τελικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom