Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Οχι  απλα εγω ειμαι ολυμπιακος και οχι οπαδος του μαρινακη , αν εχει ο μαρινακης ασχημη τυχη  προβλημα του ο ολυμπιακος ειναι παρα πολυ μεγαλο σωματειο και ο επομενος θα ερθει αμεσως ενω η ομαδα σας ακομα με τζαμπα μαγκες  πορευεται οπως αλλωστε τοσα χρονια ........ :hi:
το οτι η ΑΕΚ ειναι χρονια σε κατρακυλα σε επιπεδο αγωνιστικο,διοικησης και σαν συλλογος γενικα το ξερουν και οι πετρες.αν εσυ θεωρεις τον δικο σου δρομο τα τελευταια χρονια στο ποδοσφαιρο επιτυχια και σε κανει υπερηφανο,δεν μου κανει εντυπωση,και ειναι και ακριβως ο λογος που δε θελω κουβεντα μαζι σου κυριακατικα :grin:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
το οτι η ΑΕΚ ειναι χρονια σε κατρακυλα σε επιπεδο αγωνιστικο,διοικησης και σαν συλλογος γενικα το ξερουν και οι πετρες.αν εσυ θεωρεις τον δικο σου δρομο τα τελευταια χρονια στο ποδοσφαιρο επιτυχια και σε κανει υπερηφανο,δεν μου κανει εντυπωση,και ειναι και ακριβως ο λογος που δε θελω κουβεντα μαζι σου κυριακατικα :grin:

σας ευχομαι  καλη κυριακη ........σεβομαι την  αποψη  σας να μη θελετε να μιλησουμε.... :hi:
και ναι ειμαι παρα πολυ υπερηφανος για την ομαδα μου αν σας ενδιαφερει.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
σας ευχομαι  καλη κυριακη ........σεβομαι την  αποψη  σας να μη θελετε να μιλησουμε.... :hi:
και ναι ειμαι παρα πολυ υπερηφανος για την ομαδα μου αν σας ενδιαφερει.
το νου σου με το κουτοχορτο παντως.
σου μιλαει ενας τομαχοκ που εχει φαει πολυ.
εχω τραγουδησει "μονη ξανα δε θα σ αφησω,να μη μ αφησεις μονο ποτε" απο εξεδρας για να καταλαβεις  :2funny:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
το νου σου με το κουτοχορτο παντως.
σου μιλαει ενας τομαχοκ που εχει φαει πολυ.
εχω τραγουδησει "μονη ξανα δε θα σ αφησω,να μη μ αφησεις μονο ποτε" απο εξεδρας για να καταλαβεις  :2funny:

κουτοχορτο  τρωνε οι βλακες......το λεω χωρις κανενα υπαινιγμο για εσας  , εγω θεωρω οτι δεν ειμαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
να μην λεει μαλακιες στον κοσμο λοιπον.και να βγει και η σουπια ο αγελαστος να μιλησει(ας μη ξερει ελληνικα) που εχει λουφαξει πισω απ τον μαγκια και κανει την κλανια :vomit:
  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε ρε ψιλομεγαλε.την κουραδα περιμεναμε..
αυτος να μιλησει για καλες και κακες οικογενειες,οταν και αν τον απαλλαξουν για το ζαμπον ;)

για το ζαμπο μπορεί να τον απαλλάξουν. αλλα για το μπέικο θα κάτσει μερικά μηνάκια στην ΒΙΠ πτέρυγα......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για το ζαμπο μπορεί να τον απαλλάξουν. αλλα για το μπέικο θα κάτσει μερικά μηνάκια στην ΒΙΠ πτέρυγα......
Aρχιδια θα κατσει,θα φαει ενα προστιματακι,που θα παραγραφει και αυτο μετα απο μερικα χρονακια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aρχιδια θα κατσει,θα φαει ενα προστιματακι,που θα παραγραφει και αυτο μετα απο μερικα χρονακια.
ο Βαγγέλας κελαηδάει για απάτες και έχει αρχίσει τις δωρεές απο τον πανικό του. Οποιος γνωρίζει, γνωρίζει ξερει.

αλλωστε ο χρόνος μόνο θα δείξει......

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Τσαμπα μαγκας ο τιγρης της φακης..
εριξε την αεκ στην γ εθνικη για να την παρει τσαμπα και την καταντησε ανεκδοτο..
και εταζε παπαδες με τα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ κλπ γραφικοτητες,εκανε συνεντευξεις τυπου που μιλαγε για τον μπουλη αλλα στην πραξη και στο γηπεδο..ΚΟΤΑ!
Ετσι δεν πας μπροστα..
και εγω Παναθηναικος ειμαι κ σε κατασταση χειροτερη της ΑΕΚ αλλα το δουλεμα που τρωμε οι οπαδοι αεκ-παο ειναι ανευ προηγουμενου στο ελληνικο ποδοσφαιρο..

Υ.Γ. Εννοειται πως αδικηθηκε χθες απο τη διαιτησια αλλα ο σκατογαυρος νικησε δικαια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τσαμπα μαγκας ο τιγρης της φακης..
εριξε την αεκ στην γ εθνικη για να την παρει τσαμπα και την καταντησε ανεκδοτο..
και εταζε παπαδες με τα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ κλπ γραφικοτητες,εκανε συνεντευξεις τυπου που μιλαγε για τον μπουλη αλλα στην πραξη και στο γηπεδο..ΚΟΤΑ!
Ετσι δεν πας μπροστα..
και εγω Παναθηναικος ειμαι κ σε κατασταση χειροτερη της ΑΕΚ αλλα το δουλεμα που τρωμε οι οπαδοι αεκ-παο ειναι ανευ προηγουμενου στο ελληνικο ποδοσφαιρο..

Υ.Γ. Εννοειται πως αδικηθηκε χθες απο τη διαιτησια αλλα ο σκατογαυρος νικησε δικαια.
Δεν αμφισβητει κανεις πως νικησε δικαια ο γαυρος.Ο Μελισσανιδης πιστευει οτι με παραγοντες της δεκαετιας του 90 θα πετυχει οτι πετυχε τοτε.Με λιγα λεφτα ειχε την τυχη να φερει τρομερους παιχτες.Τωρα δεν ειναι το ιδιο,αν δεν τα σκασεις,παιχταραδες δεν ερχονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με κλανιές δε βάφεις αυγά. Ο Βαγγέλας το κατάλαβε. Οι άλλοι θα πάρει καιρό.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Δεν αμφισβητει κανεις πως νικησε δικαια ο γαυρος.Ο Μελισσανιδης πιστευει οτι με παραγοντες της δεκαετιας του 90 θα πετυχει οτι πετυχε τοτε.Με λιγα λεφτα ειχε την τυχη να φερει τρομερους παιχτες.Τωρα δεν ειναι το ιδιο,αν δεν τα σκασεις,παιχταραδες δεν ερχονται.
:hi:

Συνημμένα

• 1819971.jpg
    1819971.jpg
    291,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom