Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο Μόναχο, όσοι είδαμε το ματς από τον ΟΤΕ, καταλάβαμε πολύ απλά τι σημαίνει πραγματικά να βοηθάει τη μεγάλη ομάδα η διαιτησία. Πραγματικά κι όχι αυτά που λέμε εδώ στην Ελλάδα και τα κάνουμε θέματα για να έχουν άλλοθι οι «άλλοι» επειδή δεν μπορούν να πάρουν ένα πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Διάβασε περισσότερα στο: Αυτό σημαίνει να παίζεις με 14! | Superleague & Ολυμπιακός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω ο Νικολακοπουλος ακομα μας ζαλιζει τα αρχιδια που δεν πηρε ο Ντεταρι πρωταθλημα πριν 800 χρονια αυτο σε πειραξε  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ουτε ο Μαραντονα στην Ναπολι δεν εβαλε 50 γκολ σε μια σεζον τυπε, αμα δεν εχεις σεντερ φορ.....
Ρε πάλι το γάμησες και ψόφησε. Ο Μαραντόνα όταν έπαιζε στη Νάπολι η Μίλαν είχε υπερομάδα, η Ίντερ δεν ήταν για τον πούτσο και γενικά μη μου συγκρίνεις το Ιταλικό ποδόσφαιρο με το Ελληνικό ούτε τον ΘΕΟ με τον Καληνύχτα.

Υ.Γ Αν έχεις παίκτη που σου βάζει 50 γκολ τότε τον πουλάς και χτίζεις 2 γήπεδα στο τσάμπα  :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εδω ο Νικολακοπουλος ακομα μας ζαλιζει τα αρχιδια που δεν πηρε ο Ντεταρι πρωταθλημα πριν 800 χρονια αυτο σε πειραξε  :grin:
Ρε είναι για το προχθεσινό ματς. Ο μέγας Νικολακό αποκαλύπτει τη σαπίλα που υπάρχει στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Ο ΟΣΦΠ τόσα χρόνια τα πέρνει πεντακάθαρα και ξαστεράτα, αλλά η Μπάγερν; Σπρώξιμο μέχρι αηδίας. 3 έπρεπε να έχει πάρει η Σάλκε, 2 η Λεβερκούζεν και άλλα 4 η Ντορνμουντ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε πάλι το γάμησες και ψόφησε. Ο Μαραντόνα όταν έπαιζε στη Νάπολι η Μίλαν είχε υπερομάδα, η Ίντερ δεν ήταν για τον πούτσο και γενικά μη μου συγκρίνεις το Ιταλικό ποδόσφαιρο με το Ελληνικό ούτε τον ΘΕΟ με τον Καληνύχτα.

Υ.Γ Αν έχεις παίκτη που σου βάζει 50 γκολ τότε τον πουλάς και χτίζεις 2 γήπεδα στο τσάμπα  :grin: :grin:

καλα χεσε τον Μαραντονα βρες μου μεσοεπιθετικο που εχει βαλει πανω απο 30 γκολ σε πρωταθλημα σε μια σεζον(οχι τον μαλακα απο την Ρεαλ)....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε είναι για το προχθεσινό ματς. Ο μέγας Νικολακό αποκαλύπτει τη σαπίλα που υπάρχει στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Ο ΟΣΦΠ τόσα χρόνια τα πέρνει πεντακάθαρα και ξαστεράτα, αλλά η Μπάγερν; Σπρώξιμο μέχρι αηδίας. 3 έπρεπε να έχει πάρει η Σάλκε, 2 η Λεβερκούζεν και άλλα 4 η Ντορνμουντ
τι σκατομαδα εχεεις ρε
αχαχαχαχα
μαλακα
για το πεο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι σκατομαδα εχεεις ρε
αχαχαχαχα
μαλακα
για το πεο
Περιμένουμε να ανέβεις δυο κατηγορίες σε 8 μήνες για να δούμε την πραγματική υπερομάδα. Προς το πάρον τσιμπουκολαρυγγοπνίχτρα στα 4 και περίμενε τον λόχα σου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:kneel: :kneel: :kneel:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Ητανε κοκκινες η δεν ητανε οι καρτες που εδωσε? Απαγορευεται η ΑΕΚ να παιρνει πεναλντι?  :think: :think:

Ξεχνάς ότι έδωσε πέναλτυ έξω από την περιοχή και του την είπε ο επόπτης και το πήρε πίσω..κάτι μου λέει οτι ήταν αγχωμένος γιατί έπαιζε για τη ζωή του ο διαιτητάκος μετά το χθεσινοβαρδυνό τηλεφώνημα από τον μαφιόζο

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
για να εχουμε ελπιδες πρεπει να κανει ρεκορ καριερας στο σκοραρισμα παντως  :grin:

Ας βαλει 20 αυτος και 15 ο Αραβιδης.Αλλα 25 θα τα βρει απο τους αλλους.Τραυματισμους αν δεν εχουμε καλα θα ειμαστε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας βαλει 20 αυτος και 15 ο Αραβιδης.Αλλα 25 θα τα βρει απο τους αλλους.Τραυματισμους αν δεν εχουμε καλα θα ειμαστε
Ο Καληνύχτας 20 γκολ; Και ο Αραβίδης 15; Μήπως το γάμησες και ψόφησε; (λέω εγώ τώρα)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξεχνάς ότι έδωσε πέναλτυ έξω από την περιοχή και του την είπε ο επόπτης και το πήρε πίσω..κάτι μου λέει οτι ήταν αγχωμένος γιατί έπαιζε για τη ζωή του ο διαιτητάκος μετά το χθεσινοβαρδυνό τηλεφώνημα από τον μαφιόζο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχω πληροφορίες ότι κρατάνε τη πεθερά του και τον απείλησαν πως αν δε τα πάει καλά θα του τη ξαναγυρίσουν

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Ελα ρε δεν ντρεπεστε που μιλατε για μαφιες απο την ΑΕΚ.Τρισαθλιοι κ ελλεινοι γαυροι καταστρεψατε τοσα χρονια το ελληνικο ποδοσφαιρο.Κακομοιρηδες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περιμένουμε να ανέβεις δυο κατηγορίες σε 8 μήνες για να δούμε την πραγματική υπερομάδα. Προς το πάρον τσιμπουκολαρυγγοπνίχτρα στα 4 και περίμενε τον λόχα σου
Μιλάς εσύ για κατηγορίες που έπαιξες τοπικό για να ξεχρεώσεις; Τελικά η Άεκ πώς λέγεται τώρα;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Και τι είναι τα γκολ; Στραγάλια;
Όχι δε μπορεί 1 ανά 2 ματς. Ας βάλει 7-8 και καλά θα είναι

Θα τα περασει τα 10 να το θυμασαι..και χωρους θα ανοιγει για τους απο πισω.Και οι απο πισω θα κανουν ζημιες φετος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom