Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τι λεει αυτος ρε τυπε?
δεν υπηρχε ουτε πεναλντι ουτε κοκκινες δηλαδη?
Με την ψυχή στο στόμα νικήσατε ρε πάρτετο χαμπάρι τόσο μικρή ομάδα είστε
Εκτός θα φας καρπαζιά ξεγυρισμένη από τα παγούρια
Με την ψυχή στο στόμα νικήσατε ρε πάρτετο χαμπάρι τόσο μικρή ομάδα είστε
τι να λέει ρε; Εδω σήμερα εφημερίδα τους εκανε αποκάλυψη για το σαπιο Γερμανικο πρωταθλημα, στη Ελλαδα θα κολλούσαν ;τι λεει αυτος ρε τυπε?
Κλαψε κιαλλο ρε Μάρθα βουρτσηΤο πήρε πάνω του σήμερα ο μαφιόζος..πέναλτι, κόκκινες, της πουτάνας..και το βράδυ τζακ ποτ
Σα τη δικ'η σας περσι;Με την ψυχή στο στόμα νικήσατε ρε πάρτετο χαμπάρι τόσο μικρή ομάδα είστε
Θα διαμαρτυρηθούμε στη διαιτησία γιατί ο ΠΑΣ ξεκίνησε με 11 παίκτες και είχε ΚΑΙ παίκτες στον πάγκο.Το πήρε πάνω του σήμερα ο μαφιόζος..πέναλτι, κόκκινες, της πουτάνας..και το βράδυ τζακ ποτ
Σα τη δικ'η σας περσι;
Πάντως όταν σφίξουν τα πράγματα τότε θα φανεί πόσο λάθος έκαναν α) που πήραν τον Τζιμπούρ και β) κράτησαν τον Χρυσάνθεμο
Μιλάει για το εκτός, γι αυτό τον ρώτησα για να μας το διευκρινήσει.Περσυ δεν τους κερδισαν ουτε μεσα ουτε εξω
Εκτός και αν έχει σχέδιο ο Δέλλας και ο φορ είναι απλά για να ξεγελάει την αντίπαλη άμυνα και ξεκολιαστούν στα γκολ Βάργκας και Καληνύχτας (που στα ντέρμπι που έρχονται ολίγον τι χλωμό)τωρα ειναι αργα για δακρυα τρεχατε ποδαρακια μου
Μιλάει για το εκτός, γι αυτό τον ρώτησα για να μας το διευκρινήσει.
Υ.Γ Έχω αρχίσει να ανησυχώ πάντως. Δε βλέπω να έχει πάρει ζεστά το θέμα με τον παπΑΡΗ.
τωρα ειναι αργα για δακρυα τρεχατε ποδαρακια μου
Εκτός και αν έχει σχέδιο ο Δέλλας και ο φορ είναι απλά για να ξεγελάει την αντίπαλη άμυνα και ξεκολιαστούν στα γκολ Βάργκας και Καληνύχτας (που στα ντέρμπι που έρχονται ολίγον τι χλωμό)
Τον κοντο πως τον ειδες?