Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΣΤΟΧΟΣ 1:

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΝΟΛΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!~!

ΑΣΧΕΤΑ   ΜΕ 1-2-5 ΘΕΣΗ   ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ  ( ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!)

ΣΤΟΧΟΣ 2:

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

ΔΕΝ ΝΟΗΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ !! :hi: :hi: :hi:
πουτανες ερχομαστε

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ΣΤΟΧΟΣ 1:

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΝΟΛΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!~!

ΑΣΧΕΤΑ   ΜΕ 1-2-5 ΘΕΣΗ   ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ  ( ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!)

ΣΤΟΧΟΣ 2:

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

ΔΕΝ ΝΟΗΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ !! :hi: :hi: :hi:
για τον πρωτο στοχο αμφιβαλλω αν ηθελε ομαδα συνολο κτλ δε θα επαιρνε τους παιχτες που πηρε . κακη ως μετρια φουρνια .

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ  ΦΙΛΟΣ !!!!  ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΝΙΚΗ
  :grouphug: :grouphug:

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ  ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟ!!!!  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ !!1

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ  ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ   ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟ!!!!  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ !!1

πουτανες το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ  ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ   ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟ!!!!  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ !!1

Φτιαχνονται αγοραζοντας τυπε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πουτανες το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
1ον Τι έγινε ρε; Πάλι μάλωσες με τον λόχα σου; Μη μου πεις ότι δε σου τ έδωσε στο στόμα; Γι αυτό γράφεις ότι θέλεις μάλλον
2ον Τι λέει η Γ εθνική; Όλα καλά; Πότε το κόβεις ν ανεβαίνεις; Πήρε τον πούλο και ο Κάλας και τώρα ποιος λεφτάς θα σας αναλάβει

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
1ον Τι έγινε ρε; Πάλι μάλωσες με τον λόχα σου; Μη μου πεις ότι δε σου τ έδωσε στο στόμα; Γι αυτό γράφεις ότι θέλεις μάλλον
2ον Τι λέει η Γ εθνική; Όλα καλά; Πότε το κόβεις ν ανεβαίνεις; Πήρε τον πούλο και ο Κάλας και τώρα ποιος λεφτάς θα σας αναλάβει
πες τα γρεγκορυ πολυ αερα εχουν τα μυαλα του τυπου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

21 χρονια υπομονη κανουμε  :(

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Λεφταλικα πως την βλεπεις την ομαδα φετος μπαινουμε πενταδα?  :think:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ  ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ   ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟ!!!!  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ !!1

κ αεκ ειμαι οπως κ συ κ υπομονη εχω αλλα πως να κανουμε ?
πηραμε παιχτες πχ στη δυση της καριερας τους βαργκας μπουονανοτης με ενα γκολ  ολη την χρονια στη προηγουμενη ομαδα του  :grin: κ τον αλλον τον τζιμπουρ . μεταγραφες αεροδρομιου που λεμε μπρε :2funny: :2funny:
τους υπολοιπους δε τους σχολιαζω γιατι δε χρειαζεται

δεν λεω να παμε να γινουμε μπαρτσελονα κτλ αλλα λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κ αεκ ειμαι οπως κ συ κ υπομονη εχω αλλα πως να κανουμε ?
πηραμε παιχτες πχ στη δυση της καριερας τους βαργκας μπουονανοτης με ενα γκολ  ολη την χρονια στη προηγουμενη ομαδα του  :grin: κ τον αλλον τον τζιμπουρ . μεταγραφες αεροδρομιου που λεμε μπρε :2funny: :2funny:
τους υπολοιπους δε τους σχολιαζω γιατι δε χρειαζεται

δεν λεω να παμε να γινουμε μπαρτσελονα κτλ αλλα λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει

Βαλε στην σειρα απο το 1981 που εφυγε ο Μπαρλος ολα τα παρταλια που μας ανελαβαν και χαρουμενοι πρεπει να ειμαστε που υπαρχει ακομα ΠΑΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Βαλε στην σειρα απο το 1981 που εφυγε ο Μπαρλος ολα τα παρταλια που μας ανελαβαν και χαρουμενοι πρεπει να ειμαστε που υπαρχει ακομα ΠΑΕ  :2funny: :2funny: :2funny:
μπαρλος δικε μου  :cheesy:
αν θυμαμαι καλα εβαλε υποθηκη μεχρι κ το σπιτι του για την αεκ ! θεος ! :o :o

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λεφταλικα πως την βλεπεις την ομαδα φετος μπαινουμε πενταδα?  :think:
Θεωρώ πως ναι. Αλλά τι θέση στη 5άδα (δηλαδή από 2-5) δε ξέρω. Ανάλογα το πως θα έχει πορευτεί ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Γενάρη. Ειδικά ο δεύτερος. Βέβαια χωρίς φορ θα βάζουμε γκολ με το σταγονόμετρο. Καλός και άγιος ο Αραβίδαρος δε λέω αλλά αν περιμένουν από αυτόν φέτος να βάλει 10 γκολ θα είναι σε παράλληλο σύμπαν. Εκτός αν ο επιθετικός σχεδιασμός είναι τέτοιος που να έχει 6-7 γκολ από Βάργκας άλλα 45- από τον Καληνυχτιάκια και να γαμηθεί και ο Μάνταλος να σκοράρει. Ο Τζιμπουρ αν βάλει 7-8 γκολ φέτος θα είναι θαύμα. Αν δέσει η άμυνα θα τρώμε και δύσκολα γκολ.
Υ.Γ Αν τελιώσουμε τα ντέρμπι του 1ου γύρου στο -6 από τον ΠΡΩΤΟ όλα είναι ανοιχτά πάντως

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θεωρώ πως ναι. Αλλά τι θέση στη 5άδα (δηλαδή από 2-5) δε ξέρω. Ανάλογα το πως θα έχει πορευτεί ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Γενάρη. Ειδικά ο δεύτερος. Βέβαια χωρίς φορ θα βάζουμε γκολ με το σταγονόμετρο. Καλός και άγιος ο Αραβίδαρος δε λέω αλλά αν περιμένουν από αυτόν φέτος να βάλει 10 γκολ θα είναι σε παράλληλο σύμπαν. Εκτός αν ο επιθετικός σχεδιασμός είναι τέτοιος που να έχει 6-7 γκολ από Βάργκας άλλα 45- από τον Καληνυχτιάκια και να γαμηθεί και ο Μάνταλος να σκοράρει. Ο Τζιμπουρ αν βάλει 7-8 γκολ φέτος θα είναι θαύμα. Αν δέσει η άμυνα θα τρώμε και δύσκολα γκολ.
Υ.Γ Αν τελιώσουμε τα ντέρμπι του 1ου γύρου στο -6 από τον ΠΡΩΤΟ όλα είναι ανοιχτά πάντως

Με τα ντερμπυ επειδη ολοι ξερουμε ποιος ειναι πισω απο τον Δελλα και προπονει μην περιμενεις βαθμους γιατι ειναι μεγαλος χεστης  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με τα ντερμπυ επειδη ολοι ξερουμε ποιος ειναι πισω απο τον Δελλα και προπονει μην περιμενεις βαθμους γιατι ειναι μεγαλος χεστης  :grin:
Το γάμησες και ψόφησε ρε παίκτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom