Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
προσεχως.... απλα καπου εκει θα ειναι και ο γατουλης πλεον  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην φορτωθουμε κάναν Σαμάρα φοβάμαι

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
ΠΑΙΔΕΣ  ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ...

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ!!!!   ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ.....

ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ...

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ   ΟΥΣΤ   ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ  ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! :coffee: :coffee:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
Ο Γιώργος Σαμαράς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο NASL (Β Εθνικη usa alla entajei ekei paizei o raoyl λεφτα υπαρχουν :grin:) και τους New York Cosmos.

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο ποδοσφαιριστής βρήκε την επόμενη επαγγελματική του στέγη, αλλά την τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Έρικ Στόουβερ έκανε ξεκάθαρο πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του: «Ο Σάμι είναι μεγάλος παίκτης και σίγουρα, θα βοηθούσε την ομάδα. Προς το παρόν δεν έχουμε άλλη θέση στο international roster spot (σχετικά με τους ξένους που έχει δικαίωμα να πάρει μία ομάδα) και δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή. Θα μείνουμε, όπως είμαστε, μέχρι το τέλος της χρονιάς».

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ξερεις το χειροτερο δεν ειναι η μη αποκτηση φορ οσο το οτι γι αυτη την αποφαση βαζουν μπροστινο τον Δελλα.
για να λεμε την αληθεια ο δελλας μονος του βγαινει μπροστα αν δεν του αρεσει μπορει να αρνηθει κ να παραιτηθει
οταν η αεκ εχει αυτο το χαλι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ!!!!   ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ   ΟΥΣΤ   ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ  ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! :coffee: :coffee:

οταν μια αεκ ειναι σε αυτα τα μαυρα χαλια τι εμπιστοσυνη κ υπομονη .....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
για να λεμε την αληθεια ο δελλας μονος του βγαινει μπροστα αν δεν του αρεσει μπορει να αρνηθει κ να παραιτηθει
οταν η αεκ εχει αυτο το χαλι

και που θα βρει αλλου να παιρνει μεροκαματο με τετοια κριση ρε τυπε? Αυτοι καλα την εχουνε βολεψει με το δημοσιουπαλληλικι μην σε νοιαζει....

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και που θα βρει αλλου να παιρνει μεροκαματο με τετοια κριση ρε τυπε? Αυτοι καλα την εχουνε βολεψει με το δημοσιουπαλληλικι μην σε νοιαζει....
εγω στη θεση του απλα θα φευγα 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω στη θεση του απλα θα φευγα 

και ο μισθος πως θα πεφτει καθε μηνα ρε τυπε?  :grin:
Τωρα που θα νικησουμε τον ΠΑΣ θα μας πριξουν τα αυγα οι πληρωμενοι οτι εχουμε ομαδαρα  :hi: :hi: :hi:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
και ο μισθος πως θα πεφτει καθε μηνα ρε τυπε?  :grin:
Τωρα που θα νικησουμε τον ΠΑΣ θα μας πριξουν τα αυγα οι πληρωμενοι οτι εχουμε ομαδαρα  :hi: :hi: :hi:
θα νικησουμε τυπε ? μη μας ερθει καμια εκπληξη απο  τον πας  >:( 
κανα χ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606

οχι φιλος δεν εχω αλλη υπομονη :hi:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
To γυρναμε στη <στηριξη> και στις ποιοτικες επιστροφες τωρα..Δε γαμιεται ομως..ΑΕΚ ειμαστε θα τη στηριξουμε την ομαδα μεχρι ενα σημειο.Μετα...  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom