Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
προσεχως.... απλα καπου εκει θα ειναι και ο γατουλης πλεον
σήμερα η Γάτα δεν πρόλαβε τα χθεσινα γεγονότα! Και μας τον φόρτωνε ηδη σε μας.Μην φορτωθουμε κάναν Σαμάρα φοβάμαι
Σοβαρή εφημερίδα τύπεσήμερα η Γάτα δεν πρόλαβε τα χθεσινα γεγονότα! Και μας τον φόρτωνε ηδη σε μας.
Μην φορτωθουμε κάναν Σαμάρα φοβάμαι
σήμερα η Γάτα δεν πρόλαβε τα χθεσινα γεγονότα! Και μας τον φόρτωνε ηδη σε μας.
για να λεμε την αληθεια ο δελλας μονος του βγαινει μπροστα αν δεν του αρεσει μπορει να αρνηθει κ να παραιτηθειΞερεις το χειροτερο δεν ειναι η μη αποκτηση φορ οσο το οτι γι αυτη την αποφαση βαζουν μπροστινο τον Δελλα.
ΠΑΙΔΕΣ ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ...
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ.....
ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ...
ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!
για να λεμε την αληθεια ο δελλας μονος του βγαινει μπροστα αν δεν του αρεσει μπορει να αρνηθει κ να παραιτηθει
οταν η αεκ εχει αυτο το χαλι
εγω στη θεση του απλα θα φευγακαι που θα βρει αλλου να παιρνει μεροκαματο με τετοια κριση ρε τυπε? Αυτοι καλα την εχουνε βολεψει με το δημοσιουπαλληλικι μην σε νοιαζει....
εγω στη θεση του απλα θα φευγα
θα νικησουμε τυπε ? μη μας ερθει καμια εκπληξη απο τον πας >και ο μισθος πως θα πεφτει καθε μηνα ρε τυπε?
Τωρα που θα νικησουμε τον ΠΑΣ θα μας πριξουν τα αυγα οι πληρωμενοι οτι εχουμε ομαδαρα
θα νικησουμε τυπε ? μη μας ερθει καμια εκπληξη απο τον πας >
κανα χ
τι να πω μακαρι να μην μας ερθει γιατι θα εχουμε φασαριες
Γκελα ουτε μια στο δις δε γινεται.Μη χασουμε κ τα μυαλα μας τελειως...
οχι φιλος δεν εχω αλλη υπομονηΠΑΙΔΕΣ ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ...
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ.....
ΛΙΓΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ...
ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!
Αυτο λεω και εγω θα γινουνε ομορφιες μετα