Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πάρε και Δημήτρη Παπαδόπουλο ρε τύπε μπας και βγεις 5αδα
Και τον Σπυροπουλο για μπακ απ του Σοιλεδη ρε ουστ
Πάρε και Δημήτρη Παπαδόπουλο ρε τύπε μπας και βγεις 5αδα
Εδώ είχε φάει πάγκο στο Αποέλ και στην Β Αγγλίας με την Νότιγχαμ...Τι να λέμε;
Καλά , το τι <<πετάνε>> κατα καιρους οι ομάδες σηκωνει μεγαλη κουβεντα. Θεωρω λάθος οτι τον εδιωξαν και ειναι συνεχεια του οτι δεν τον στηριξαν οπως επρεπε απο οταν επέστρεψε. Παρά αφησαν πορωμενους κουφιοκέφαλους να τον κραζουν και να τον θεωρουν υπεύθυνο για ολα τα στραβα της ομαδας τους. Ποιον ? τον 3ο σκορερ στην ιστορίας τους.Δεν τον θελουμε για γαμπρο για την κορη μας για να μας νοιαζει ο χαραχτηρας του και η εργατικοτητα του
AEK ειμαι οχι Πλατανιας να μαζευω οτι πεταει ο ΠΑΟΚ ποσο μαλλον εναν 34χρονο πρωην ποδοσφαιριστη....
Καλά , το τι <<πετάνε>> κατα καιρους οι ομάδες σηκωνει μεγαλη κουβεντα. Θεωρω λάθος οτι τον εδιωξαν και ειναι συνεχεια του οτι δεν τον στηριξαν οπως επρεπε απο οταν επέστρεψε. Παρά αφησαν πορωμενους κουφιοκέφαλους να τον κραζουν και να τον θεωρουν υπεύθυνο για ολα τα στραβα της ομαδας τους. Ποιον ? τον 3ο σκορερ στην ιστορίας τους.
Και εμεις ειχαμε διωξει σαν ξωφλημενο τον Μαυρο και πηγε και βγηκε πρωτος σκορερ με τον Πανιωνιο. Και ο παναθηναικος εδιωξε τον Σαραβακο και μας σφραγισε την εισοδο στο πρωτο τσουλου
Συγκρινω συμπεριφορα ομαδων σε παικτες που τους εχουν προσφερει πολλά
Θα τον ηθελα για εναν χρονο,να πω την αμαρτια μου.
To λαθος του Σαλπι ηταν οτι αντι να ανανεωσει με τον βαζελο η να παει εξωτερικο,προτιμησε να γυρισει στην μικρη ομαδα που επαιζε.Με σοβαρους συμπαιχτες διπλα του θα εκανε πολυ καλυτερη καριερα.Θα τον ηθελα για εναν χρονο,να πω την αμαρτια μου.
καλος ειναι αυτος?
ε τι θεση έπαιζε?Εμενα στον ΠΑΟΚ μου αρεσε τωρα αν ερθει δεν ξερω σε τι θεση θα τον βαλουνε να παιζει
ε τι θεση έπαιζε?
περιφερειακος επιθετικος και επαιζε εξτρεμ συνηθως
και γιατι τον δινει ο ΠΑΟΚ?
προβλήματα συμπεριφορας?
ηλικια του?
δεν πλήρωσε πρόστιμο 100€ σε εσωτερικό κανονισμο.και γιατι τον δινει ο ΠΑΟΚ?
προβλήματα συμπεριφορας?
ηλικια του?