Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αμα παιξουμε με φουλ ροστερ και οχι με τα τσικο θα το παρουμε.Ελεος δεν εχουμε κανει νικη στους ομιλους του ουεφα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 10ης αγωνιστικής. :rockon: :rockon: :rockon:

Καλημέρα κ στους φίλους.
Καταρχάς χαίρομαι που είδα ότι οι υπεύθυνοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να βάλουν κάμμια τάξη στα οπαδικά με τις συνεχόμενες βρισιές,και επιτέλους διατηρείται κάποιο επιπεδο στο φόρουμ.

Τώρα στα δικά μας.Η ομάδα με το διπλάκι στο Χαριλάου έβαλε γερά θεμέλια για την κατάκτηση του τίτλου.Εκεί που άλλοι στραβοπάτησαν ΕΜΕΙΣ δείξαμε χαρακτήρα κ φέραμε το ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΠΛΟ.

Επιτέλους δικαιώνονται όσοι πίστεψαν στον ΘΕΟ(Ριβάλντο) για την απόκτηση του το καλοκαίρι ο οποίος πάει βουρ με τις εμφανίσεις του στην ομάδα μας,ώστε να ανακηρυχτεί πολυτιμότερος παίχτης της χρονιάς.

Ο ΝΤΕΜΗΣ απέδειξε περίτρανα ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυθεντική μορφή που κοσμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο κ δεν σιωπά εκεί που ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ,χρόνια τώρα.

Διπλό σήμερα κ τελείωνει η υπόθεση ΟΥΕΦΑ.

Πίκρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 10ης αγωνιστικής. :rockon: :rockon: :rockon:

Καλημέρα κ στους φίλους.
Καταρχάς χαίρομαι που είδα ότι οι υπεύθυνοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να βάλουν κάμμια τάξη στα οπαδικά με τις συνεχόμενες βρισιές,και επιτέλους διατηρείται κάποιο επιπεδο στο φόρουμ.

Τώρα στα δικά μας.Η ομάδα με το διπλάκι στο Χαριλάου έβαλε γερά θεμέλια για την κατάκτηση του τίτλου.Εκεί που άλλοι στραβοπάτησαν ΕΜΕΙΣ δείξαμε χαρακτήρα κ φέραμε το ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΠΛΟ.

Επιτέλους δικαιώνονται όσοι πίστεψαν στον ΘΕΟ(Ριβάλντο) για την απόκτηση του το καλοκαίρι ο οποίος πάει βουρ με τις εμφανίσεις του στην ομάδα μας,ώστε να ανακηρυχτεί πολυτιμότερος παίχτης της χρονιάς.

Ο ΝΤΕΜΗΣ απέδειξε περίτρανα ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυθεντική μορφή που κοσμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο κ δεν σιωπά εκεί που ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ,χρόνια τώρα.

Διπλό σήμερα κ τελείωνει η υπόθεση ΟΥΕΦΑ.

Πίκρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αδελφέ μην σε επηρεάζει το χαλούμιν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να ξεφύγω από το χαλούμι,την άλλη Πέμπτη στις 13/12 στις 21.00 στα Φιλαδέλφεια,θα γίνει η καθιερωμένη μας συνάντηση για κρασάκι κ κουβέντα.όσοι επιθυμείτε να ρθειτε στειλτε μου p.m.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις τον ξάδερφο teras να μας φάει τα κοψίδια μόνος;;;; :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από αυτούς που πήρε,φαίνεται ότι πάει για το διπλό ο Σέρα.ΕΛΕΟΣ,με την Καλαμαριά παίζουμε την Κυριακή(16.45 πληροφοριακά).

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Από τη χθεσινή συνέντευξη του Ρίμπο:
«Θέλω το πρωτάθλημα, θέλω να κερδίζουμε στο ΟΥΕΦΑ, θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα με την ΑΕΚ», είπε εμφατικά ο Ρίμπο για να προσθέσει εν συνεχεία: «Εγώ σκέφτομαι την ομάδα και θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ. Θέλω να πετύχω με την ΑΕΚ να αγωνιζόμαστε καλά σε πρωτάθλημα και ΟΥΕΦΑ. Θέλω να κερδίζουμε και να βγούμε πρωταθλητές. Σε όποια ομάδα αγωνίστηκα ως τώρα αναδείχτηκα πρωταθλητής και αυτό θέλω και τώρα. Ο στόχος μου πάντα είναι να κάνω μεγάλα πράγματα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε πως το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό, γιατί αν χάσουμε μένουμε εκτός Ευρώπης. Στόχος μου είναι πάντα να κερδίζω με την ΑΕΚ και να κάνω τα πάντα για να πετυχαίνει τους στόχους της», επανέλαβε αρκετές φορές.
Κάτι τέτοια διαβάζουν στον Πειραιά και έχουν σκυλιάσει!!! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν βλέπω γαιτί το σκύλιασμα;;;;Δεν είπε κάτι προκλητικό,ο υποψήφιος για ΜVP φέτος Ρίμπο ,λόγω των εμφανισεών του με την ΑΕΚ. :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ακους τι λένε οι πιο πολλοί γαύροι για τον Ρίμπο?Περιμένουν στην γωνία για να τον βγάλουν αποτυχημένο!Και αν πρόσεξες στο χθεσινό "Φως" ανέφερε στο πρωτοσέλιδο ότι πρωτοκλασσάτος παίχτης του θρήνου δήλωσε ότι θέλει το πρωτάθλημα μόνο για να μην το πάρει ο Ρίμπο!!!

Επισκέπτης
Δεν ακους τι λένε οι πιο πολλοί γαύροι για τον Ρίμπο?Περιμένουν στην γωνία για να τον βγάλουν αποτυχημένο!Και αν πρόσεξες στο χθεσινό "Φως" ανέφερε στο πρωτοσέλιδο ότι πρωτοκλασσάτος παίχτης του θρήνου δήλωσε ότι θέλει το πρωτάθλημα μόνο για να μην το πάρει ο Ρίμπο!!!
ο πρωτοκλασάτος του θρήνου και οδυρμού θα πάρει εφέτος τα @@@@@@@δια μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις μην ασχολείστε με αυτούς.Αυτόι μόνο να κλαίνε ξέρουν.Βλέπουν κ τις εμφανίσεις του ΘΕΟΥ ,που είναι πρωτοκλασάτες,και θα αρχίσουν μάνες,προδότες κ.λ.π.Πλησιάζει ο καιρός του ντερμπι κ δημιουργούν κλίμα....όπως πάντα.

Επισκέπτης
ο αδελφός Καλίς δεν ξύπνησε ακόμα ? έκλαιγαν το βράδυ τα μωρά?

Επισκέπτης
Ρε σεις μην ασχολείστε με αυτούς.Αυτόι μόνο να κλαίνε ξέρουν.Βλέπουν κ τις εμφανίσεις του ΘΕΟΥ ,που είναι πρωτοκλασάτες,και θα αρχίσουν μάνες,προδότες κ.λ.π.Πλησιάζει ο καιρός του ντερμπι κ δημιουργούν κλίμα....όπως πάντα.
πολύ Νίκο Ξανθόπουλο με Μάρθα Βούρτση βλέπουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Νομίζω πάντως ότι είναι λάθος το ότι δεν πήρε τον Ζήκο στην αποστολή για το σημερινό ματς!Ίσως θα ήταν καλύτερο να τον ξεκουράσει στον αγώνα της Κυριακής.Προορίζει τον Τόζερ για αμυντικό χαφ,μια θέση που απ'ότι έχει φανεί το παιδί δεν μπορεί να την παίξει...Μπροστά μάλλον με Λύμπε-Μπλάνκο...ευτυχώς που δεν θα δούμε πάλι το πείραμα Καπετάνου!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω πάντως ότι είναι λάθος το ότι δεν πήρε τον Ζήκο στην αποστολή για το σημερινό ματς!Ίσως θα ήταν καλύτερο να τον ξεκουράσει στον αγώνα της Κυριακής.Προορίζει τον Τόζερ για αμυντικό χαφ,μια θέση που απ'ότι έχει φανεί το παιδί δεν μπορεί να την παίξει...Μπροστά μάλλον με Λύμπε-Μπλάνκο...ευτυχώς που δεν θα δούμε πάλι το πείραμα Καπετάνου!!!

Επειδή δεν είδα το ματς,ο Καπετάνος ακούμπησε την μπάλλα στο Α' ημίχρονο;;;υποθέτω πώς όχι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε νταρκ, εχεις καποιο προβλημα με τις παραθεσεις και βγαινει το κειμενο που παραθετεις 2 φορες ??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επειδή δεν είδα το ματς,ο Καπετάνος ακούμπησε την μπάλλα στο Α' ημίχρονο;;;υποθέτω πώς όχι.
Δεν την ακούμπησε!Ήταν πολύ βαρύ το αρχικό σχήμα στην επίθεση και ο Καπετάνος ήταν φυσιολογικά ανέτοιμος για τέτοιας δυσκολίας ματς!Ήταν μια από τις γνωστές ατυχείς εμπνεύσεις του Σέρα σε κρίσιμο αγώνα...την οποία ευτυχώς δεν πληρώσαμε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε νταρκ, εχεις καποιο προβλημα με τις παραθεσεις και βγαινει το κειμενο που παραθετεις 2 φορες ??

Ναι,έχω.Το χω ζητήσει να διορθωθεί 2 βδομάδες τώρα και κανείς δεν ασχολήθηκε.Αν μπορείς φτιάξτο,γιατί γίνεται ΜΟΝΙΜΩΣ χωρίς να το προκαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom