Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Αυτός ο μπουανατέτοιος,έχει gay φωνή...τον άκουσα στο MEGA...
Ενω ο Λαγος εχει φωνη Διονυσιου
Αυτός ο μπουανατέτοιος,έχει gay φωνή...τον άκουσα στο MEGA...
Παραπληγα εγω εδω κ 20 μερες διακοπαρω. Μπανακια, ποτακια, μασαμπουκες και τα λοιπα. Κατσε παραπληαγαΑθηνα και να φανταζεσαι οτι θα τρεξω για τον "Καληνυχτα" στο αεροδρομιο. Ουτε για τον Μεσι δε φευγω απο το νησι και τις διακοπες μου. Κατο παραπληγες σα κσι σενα κανουν τετοιες μαλακιες.Εχθές πήγες στο αεροδρόμιο να προυπαντήσεις τον Μπουανανότε που ήταν δανεικός στην Αργεντινή και πριν κάτι χρόνια που έπαιζε στην ομαδάρα την Γρανάδα έπαιζε στην χάση και στην φέξη κάτι 15λέπτα όταν είχαν φάει ήδη 4-5 γκολ
Ενω οι δικοι σας οταν λενε τετοια πραγματα δε προκαλουν το γελωτα ε;
Ρε τύπε ειναι καλος παικτης αυτος?Ενω οι δικοι σας οταν λενε τετοια πραγματα δε προκαλουν το γελωτα ε;
Αλλο ονομα και ιστορια ο Αφελαι και αλλο ο δικος σας.Παραπληγα εγω εδω κ 20 μερες διακοπαρω. Μπανακια, ποτακια, μασαμπουκες και τα λοιπα. Κατσε παραπληαγαΑθηνα και να φανταζεσαι οτι θα τρεξω για τον "Καληνυχτα" στο αεροδρομιο. Ουτε για τον Μεσι δε φευγω απο το νησι και τις διακοπες μου. Κατο παραπληγες σα κσι σενα κανουν τετοιες μαλακιες.
Για πες μας ο Αφελαι πριν ερθει στον ΟΣΦΠουστη ειχε παξει συνολικα 100 λεπτα σε 2 χρονια;
Θα παιζει πλει μεικερ τυπε. Μην φοβασε.Ρε τύπε ειναι καλος παικτης αυτος?
Μπροστα του ο Μπονοβας μου φαινεται γιγαντας στο υψος.
Και ο Μανταλος τι θα παιζει?Θα παιζει πλει μεικερ τυπε. Μην φοβασε.
Σεντερ.Και ο Μανταλος τι θα παιζει?
Ενω ας πουμε ο ερχομός του Καμπιάσο της Λεστερ, που κλεινει μεθαυριο τα 35 και μπαινει στα 36, δεν εδειξε οτι οι ολυμπιακοι ψαχνουν να βρουν λογους να πανηγυρισουν.Αλλο ονομα και ιστορια ο Αφελαι και αλλο ο δικος σας.
Αλλα και παλι ειδες πως αρχιδια βγηκε ο Αφελαι.
Αστειες οι εικονες στο αεροδρομιο. Βασικα παντα ειναι γελοιες, αλλα στην δικη σας περιπτωση πιο πολυ.
Ψαχνετε να βρειτε λογους για να πανηγυρισετε.
Πλακα κανεις τωρα; Οταν ο Καληνυχτας ειχε τη φανελα του βασικου της Ριβερ κρεμασμενη πανω απο το τζακι του ο Αφελαι μαζευε μπαλεςΑλλο ονομα και ιστορια ο Αφελαφι και αλλο ο δικος σας.
Αλλα και παλι ειδες πως αρχιδια βγηκε ο Αφελαι.
Αστειες οι εικονες στο αεροδρομιο. Βασικα παντα ειναι γελοιες, αλλα στην δικη σας περιπτωση πιο πολυ.
Ψαχνετε να βρειτε λογους για να πανηγυρισετε.
Αν ειναι υγιεις κ οι τρεις θα ειναι απο τ αριστερα προς τα δεξια Καληνυχτας, Μανταλος κ Βαργκας. Αλλα ο Μανταλος μπορει ν παιξει κ αριστερα οπως κ ο Καληνυχτας πισω απο τον επιθετικοΚαι ο Μανταλος τι θα παιζει?
Γενικα δεν ειμαι της λογικης αεροδρομιο. Αλλα καμια σχεση καποιος που καποτε μπορει να γινοταν καποιος και απετυχε, με αυτον που πετυχε και πηρε τοσους τιτλους. Καμια σχεση καποιος που δεν παιζει μπαλα εδω και χρονια με καποιον που ΠΕΡΥΣΙ επαιζε βασικος, στο πιο απαιτητικο πρωταθλημα του κοσμου, και ηταν και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τους παιχτης.Ενω ας πουμε ο ερχομός του Καμπιάσο της Λεστερ, που κλεινει μεθαυριο τα 35 και μπαινει στα 36, δεν εδειξε οτι οι ολυμπιακοι ψαχνουν να βρουν λογους να πανηγυρισουν.
Ενω ας πουμε ο ερχομός του Καμπιάσο της Λεστερ, που κλεινει μεθαυριο τα 35 και μπαινει στα 36, δεν εδειξε οτι οι ολυμπιακοι ψαχνουν να βρουν λογους να πανηγυρισουν.
Πριν 5 χρονια ηταν ενα σπουδαιο ταλεντο του Αργεντινικου ποδοσφαιρου βασικοτατος στη Ριβερ. Δυστυχως σε ενα τροχαιο σκοτωθηκαν οι 3 κολλητοι του και τον πηρε απο κατω.Στη Γραναδα μετρια πραγματα. .Στο Ελληνικο ποδοσφαιρο λογικα θα ειναι καλος. Μπορουσε να βρει κ καλυτερες λυσεις απλα ηυελε μεταγραφη αεροδτομιου μπας κ πιασει τα 10χιλιαδες διαρκειας. Δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν Δεκεμβρη μηνα παιζει ο Μανταλος αριστερα στο κεντρο ο Βαργκας κ στο δεξια ο Αραβιδαρος κ ο Καληνυχτας παγκο.Ρε τύπε ειναι καλος παικτης αυτος?
Μπροστα του ο Μπονοβας μου φαινεται γιγαντας στο υψος.
Τελικά είναι φαινόμενο ο τυπάςΡέντμαν,μάθε μπαλλίτσα από τον Ντιέγκο και αν είσαι καλό παιδί θα σου βάλω βιντεάκι και από τον Τσίριτς!
σαν παιδακι ειναιΤελικά είναι φαινόμενο ο τυπάς
Είναι παικταράς όμως τύπε ;)σαν παιδακι ειναι