Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Και ο λόγος που δεν τον έχουμε στείλει ήδη είναι.....;;
Γιατι δεν προκειται να σου φερει καλυτερο ο καβουριας τυπε
Και ο λόγος που δεν τον έχουμε στείλει ήδη είναι.....;;
Καλά γλύψε μου πρώτα τη πούτσα μου μαλάκα σκουλίκι και μετά περίμενε την Κάλας να σ ανεβάσει κατηγορεία, μαλάκα πουθεναμανατζη
Άντε πάλι τ ίδια. Πέρσι από τη στιγμή που ολόκληρώθηκαν οι μεταγραφές και ειδικά του Μάριο είχα γράψει στο νήμα ότι με αυτές τις μεταγραφές ότι μέσα στη πρώτη 3άδα ούτε με σφαίρες. Φέτος περιμένω να δω πως θα ολοκληρωθούν.Καλά εσύ κοίτα μόνο μην τα γυρίσεις όπως με την Λίβερπουλ που μας ζάλησες το κεφάλι πρόπερσυ με ένα σωρό αναλύσεις που πήγαινε για τίτλο και μετά πέρυσι εξαφανίστηκες.
Άντε πάλι τ ίδια. Πέρσι από τη στιγμή που ολόκληρώθηκαν οι μεταγραφές και ειδικά του Μάριο είχα γράψει στο νήμα ότι με αυτές τις μεταγραφές ότι μέσα στη πρώτη 3άδα ούτε με σφαίρες. Φέτος περιμένω να δω πως θα ολοκληρωθούν.
Αρειανός;
Για να σε διορθωσω,η ομαδα σου ειναι αυτη που δεν ειχε τα αρχιδια να αντιμετωπισει ομαδα που επαιζε β εθνικη συμφωνα με το προγραμμα,αλλα χρειαστηκε 2 αναβολες και καμια 10αρια μερες ρεπο,συν 2 ακυρα γκολ για να καταφερει να την αποκλεισει, με τον δευτερο αγωνα να μην τελειωσε ποτε.Όχι και Αρειανός. Για να μιλήσω με τη δική σου γλώσσα η ομάδα μου είναι αυτή που έδωσε πίπα στο 89 σε 60.000 ενωσίτες μέσα στο ΟΑΚΑ και έμειναν με ανοιχτό το στόμα τρεις μέρες.
Όσο για το σχόλιό μου εννοώ μην εξαφανιστείς και από αυτό το θρεντ, το Μάιο όπως από της Λίβερπουλ.
Για να σε διορθωσω,η ομαδα σου ειναι αυτη που δεν ειχε τα αρχιδια να αντιμετωπισει ομαδα που επαιζε β εθνικη συμφωνα με το προγραμμα,αλλα χρειαστηκε 2 αναβολες και καμια 10αρια μερες ρεπο,συν 2 ακυρα γκολ για να καταφερει να την αποκλεισει, με τον δευτερο αγωνα να μην τελειωσε ποτε.
Στα παπαρια μας ρε μαν κυπελλο εχει ακομη και ο πανιωνιος και πρωταθλημα ελλαδος εχει και η Λαρισσα.Έχεις......δίκιο φίλε μου. Μόνο που εγώ έχω το κύπελο και εσύ τα φύλλα της Ωρας........
Στα παπαρια μας ρε μαν κυπελλο εχει ακομη και ο πανιωνιος και πρωταθλημα ελλαδος εχει και η Λαρισσα.
Έχεις......δίκιο φίλε μου. Μόνο που εγώ έχω το κύπελο και εσύ τα φύλλα της Ωρας........
Την φυλαδα αυτην εσυ την διαβαζεις μανιωδως ρε μαν ξερεις τα παντα που γραφει απεξω και ανακατωτα εγω παντα σπορντει και λαιβ σπορτ που εχει καλη στηλη για το στοιχημαΕνω τα φυλλα της Ωρας ειναι συλλεκτικα
Οχι στους εφημερους τιτλους ναι στον Κετσετζογλου και τον Τσακιρη
Την φυλαδα αυτην εσυ την διαβαζεις μανιωδως ρε μαν ξερεις τα παντα που γραφει απεξω και ανακατωτα εγω παντα σπορντει και λαιβ σπορτ που εχει καλη στηλη για το στοιχημα
Για να σε διορθωσω,η ομαδα σου ειναι αυτη που δεν ειχε τα αρχιδια να αντιμετωπισει ομαδα που επαιζε β εθνικη συμφωνα με το προγραμμα,αλλα χρειαστηκε 2 αναβολες και καμια 10αρια μερες ρεπο,συν 2 ακυρα γκολ για να καταφερει να την αποκλεισει, με τον δευτερο αγωνα να μην τελειωσε ποτε.
Αμ το γατακι δεν ειναι ο Μελισαν ;)
οχι καλε ηγετης ειναι που θα σε κανει πρωταθλητη
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/oxi-tis-eea-se-aek-melissanidi/3099571]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/oxi-tis-eea-se-aek-melissanidi/3099571[/url]
Πάνω από τα Τέμπτη είσαι τώρα ή κάτω;