redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Nαι με τον Εσιέν τύπε που είναι τραυματίας εδώ και 10 μήνεςεγώ πιστεύω η ζελα θα το σηκώσει!
Nαι με τον Εσιέν τύπε που είναι τραυματίας εδώ και 10 μήνεςεγώ πιστεύω η ζελα θα το σηκώσει!
έχει ομάδα δουλεμενη εδώ και 3 χρονιά πρωτο φαβορί κατεμε για τιτλο !Nαι με τον Εσιέν τύπε που είναι τραυματίας εδώ και 10 μήνες
Έχει ηγετικές προσωπικότητες όπως ο Μπούρμπος ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Ταυλαρίδηςέχει ομάδα δουλεμενη εδώ και 3 χρονιά πρωτο φαβορί κατεμε για τιτλο !
ενω ΕΣΥ τυπε με Γιαταμπαρε - Τζανδαρη και Μποτιά είσαι πρωτο φαβορί! Παίξε ενα 100€ πρωταθλητή βαζελο μπας και οικονομησεις!Έχει ηγετικές προσωπικότητες όπως ο Μπούρμπος ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Ταυλαρίδης
Και με αυτούς που λες αέρα θα το πάρω το πρωτάθλημα τύπε ή αμφιβάλεις ;ενω ΕΣΥ τυπε με Γιαταμπαρε - Τζανδαρη και Μπογιά είσαι πρωτο φαβορί! Παίξε ενα 100€ πρωταθλητή βαζελο μπας και οικονομησεις!
θα γελάσει και ο Πειραιάς με τα σουργελα που εχεται!Και με αυτούς που λες αέρα θα το πάρω το πρωτάθλημα τύπε ή αμφιβάλεις ;
Και με αυτούς που λες αέρα θα το πάρω το πρωτάθλημα τύπε ή αμφιβάλεις ;
Ναι μέχρι πριν 20 μέρες τον έλεγες παικταρά τον Τσανδάρη τώρα σου βρωμάειθα γελάσει και ο Πειραιάς με τα σουργελα που εχεται!
Ναι φέτος θα είναι και το Αεκάκι να ρίξουμε καμιά 6αραΑσε τους αερηδες κατα μερος εσυ.Φετος θα ειναι αλλιως τα κοζια.Τα ειπαμε αυτα
εμένα μου βρωμανε όλοι οι περσινοι! Αν θέλουν να ξεπλυνουν την περσινη Ντροπή τους να σηκώσουν κάτι φέτος!Ναι μέχρι πριν 20 μέρες τον έλεγες παικταρά τον Τσανδάρη τώρα σου βρωμάει
Ναι φέτος θα είναι και το Αεκάκι να ρίξουμε καμιά 6αρα
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1409014.ece/BINARY/original/6-0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κρατα τη να τη θυμασαι!!Περσι με το χερι στον κωλο και τις ευλογιες του θεοΥ περασες τα πιτσιρικια.Θες και εξαρες :banghead:
Ναι γιαυτό μπουκάρατε όλοι στο γήπεδο από την μιζέρια σας μόλις αρπάξατε το γκολΚρατα τη να τη θυμασαι!!Περσι με το χερι στον κωλο και τις ευλογιες του θεοΥ περασες τα πιτσιρικια.Θες και εξαρες
Καλά κατά βάθος πιστεύεις ότι θα το σηκώσεις φέτος
Ναι γιαυτό μπουκάρατε όλοι στο γήπεδο από την μιζέρια σας μόλις αρπάξατε το γκολ
Στο 90' πονάει πιο πολύ
http://[URL unfurl="true"]www.opinionpost.gr/news/wp-content/uploads/2015/03/2257550.jpg[/img[/URL]]
70,000 αγάλματα :fuck2:
[/quote]
Ελα ρε τα ιδια λεμε με τον αγκωνα στον κωλο...
πρεπει να σκαψεις πολυ βαθια για να βρεις τετοια πεποιθηση απο μενα τυπε
Ναι όταν εγώ έχω Σαβιόλα,Αφελάι,Μιραλάς,Τουρέ,Ριβάλντο,Ζιοβάνι,Καστίγιο κλπ και εσύ έχεις Σοιλέδη,Γεωργέα,Βασιλαντωνόπουλο και Ντακόλ θες να πάρεις και πρωτάθλημα; Oύτε το κύπελλο ερασιτεχνών δεν πήρατε που το δημιούργησαν για σας μπας και πάρετε κούπα και φέτος το κατάργησαν :SΑυτα που λεω για το γαυρο ΜΙΑ ΖΩΗ.Τα στηνουν τα παιρνουν και στο μετρημα μας λενε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα...Στα στησιματα βεβαιως βεβαιως