Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.464
- Πόντοι
- 456
Δεν σας ξερω ρε τυποι για να σας λεω παραλιες ελεος![]()
Ναι ρε παιδι παρανοησα.Εχεις δικιο :S
Δεν σας ξερω ρε τυποι για να σας λεω παραλιες ελεος![]()
Ναι ρε παιδι παρανοησα.Εχεις δικιο :S
Kριαρια ποια ειναι μαν;Ο Γκαλο;Ο Σιμοες μηπως που ψηφιστικε στην βασικη ενδεκαδα του Πορτογαλικου πρωταθληματος;Εγω μιλαω βασει δεδομενων(κριαρια μεταγραφες) εσυ λεγε τα δικα σου και να θεωρεις αστειο οτι θες κανενα προβλημα
Kριαρια ποια ειναι μαν;Ο Γκαλο;Ο Σιμοες μηπως που ψηφιστικε στην βασικη ενδεκαδα του Πορτογαλικου πρωταθληματος;
Ο Βαργκας;Τους εχεις δει να παιζουν ολους αυτους και τους εβγαλες κριαρια;Ξερουμε ολοι οτι δεν θα πεσει χρημα.τους παιχτες
ομως δεν λεει να τους κραζουμε πριν τους δουμε.
E κατσε ρε μαν και εσυ εκραζες σκεποβιτς γρεγοριαν και κατι αλλους ακριβοπληρωμενους και ειδες τι σταδιοδρομια εκαναν
Ναι εγώ τους κράζω δεν λέω ότι θα κάνουν παπάδες..για την Άεκ πάντως ο Γκαζαριάν και ο Σέποβιτς είναι παικταράδες...αφού σου κάνει ο Γκάλο και ο ΣιμόεςE κατσε ρε μαν και εσυ εκραζες σκεποβιτς γρεγοριαν και κατι αλλους ακριβοπληρωμενους και ειδες τι σταδιοδρομια εκαναν![]()
Kριαρια ποια ειναι μαν;Ο Γκαλο;Ο Σιμοες μηπως που ψηφιστικε στην βασικη ενδεκαδα του Πορτογαλικου πρωταθληματος;
Ο Βαργκας;Τους εχεις δει να παιζουν ολους αυτους και τους εβγαλες κριαρια;Ξερουμε ολοι οτι δεν θα πεσει χρημα.τους παιχτες
ομως δεν λεει να τους κραζουμε πριν τους δουμε.
Ναι δεν το καναμε ποτε με τα παλτα,ειναι καινουργιο αυτο.Μεχρι προπερσι ερχονταν η αφροκρεμα του ποδοσφαιρου.Και τι ειναι η ΑΕΚ ρε πειραματοζωο να δοκιμαζει παλτα να δει αν θα βγαλει το κρυο![]()
Εγω δεν λεω θα κανουν παπαδες,λεω να κριθουν οταν θα παιξουν.Οπως ο κρισαντους,που κανει παπαδες.Ναι εγώ τους κράζω δεν λέω ότι θα κάνουν παπάδες..για την Άεκ πάντως ο Γκαζαριάν και ο Σέποβιτς είναι παικταράδες...αφού σου κάνει ο Γκάλο και ο Σιμόες
![]()
![]()
![]()
Ναι δεν το καναμε ποτε με τα παλτα,ειναι καινουργιο αυτο.Μεχρι προπερσι ερχονταν η αφροκρεμα του ποδοσφαιρου.![]()
Εγω δεν λεω θα κανουν παπαδες,λεω να κριθουν οταν θα παιξουν.Οπως ο κρισαντους,που κανει παπαδες.![]()
Σιγά εδώ έδωσε τόσα για τον Ντιόγκο ρε τύπεΑμα εδινε τα λεφτα ο γατουλης που εδωσε για τον καθε Ντουρμαζ ο χοντρος επρεπε να τον φουνταρουμε απο το λιμανι μετα τυπε![]()
Σιγά εδώ έδωσε τόσα για τον Ντιόγκο ρε τύπε
Παραπάνω γύρω στους 55 έχουμε ;)ο Τακαρος ειπε οτι εχετε 30 παιχτες τυπε :S
Παραπάνω γύρω στους 55 έχουμε ;)