Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τον Μπελφοντιλ με πιροσκι η ζαμπονοτυροπιτες θα τον πληρωσει ο μεγιστανας του ποντου?  :2funny: :2funny: :2funny:
Μητσοοοοο το διαρκειας 300 ευρω να το βαλεις γιατι χωρις Πλατελλα και Χρυσανθεμο δεν ζω  :hi: :hi: :hi:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Πετυχημένη και η φετική χρονιά μεμέτια...

Πούτσα και στραπόν παντού  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αναμεσα στον Μεσι και τον καθε Κρισαντους  υπαρχουν μερικες χιλιαδες ποδοσφαιριστες στο εχουνε πει?  :think:
Με την διαφορα οτι αυτοι θελουν να πληρωθουν με λεφτα και οχι μελλοντικα διαρκειας για την Αγια Σοφια και Λαχματζουν :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω αλλα διαβαζω αδελφε,αν εσυ υπονοεις οτι δεν πληρωνει η ΑΕΚ και υποσχεται λεφτα απο μελλοντικα διαρκειας,πες μας που το εμαθες γιατι ειναι σοβαρο.Γιατι μεχρι στιγμης φαινεται να πληρωνονται ολα και ολλοι στην ωρα τους.
Χωρις υποσχεσεις για λεχμαντζουν φαλαφελ και πιτογυρα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω αλλα διαβαζω αδελφε,αν εσυ υπονοεις οτι δεν πληρωνει η ΑΕΚ και υποσχεται λεφτα απο μελλοντικα διαρκειας,πες μας που το εμαθες γιατι ειναι σοβαρο.Γιατι μεχρι στιγμης φαινεται να πληρωνονται ολα και ολλοι στην ωρα τους.
Χωρις υποσχεσεις για λεχμαντζουν φαλαφελ και πιτογυρα.

εγω ηξερα οτι ο Μπαρμποσα επαιρνε 250 χιλιαρικα οχι τον Χρυσανθεμο  και αυτο ελειπε με τα διαρκειας τις χορηγειες και τα τηλεοπτικα καθως και το μπατζετ που ειναι πιο κατω απο τον Αστερα Τριπολης να μην πληρωνονται οι παιχτες θα επρεπε να φουνταρουμε ομαδικως μετα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγω ηξερα οτι ο Μπαρμποσα επαιρνε 250 χιλιαρικα οχι τον Χρυσανθεμο  και αυτο ελειπε με τα διαρκειας τις χορηγειες και τα τηλεοπτικα καθως και το μπατζετ που ειναι πιο κατω απο τον Αστερα Τριπολης να μην πληρωνονται οι παιχτες θα επρεπε να φουνταρουμε ομαδικως μετα....
Aποφασισε ρε συ,πληρωνουν τελικα η οχι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε ρε μουρμούρα που έχει να πέσει όταν θα χάνετε απο πανθρακικούς και λεβαδειακούς :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Aποφασισε ρε συ,πληρωνουν τελικα η οχι.

Τυπε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν μιλησα για απληρωτους αλλα για μπατιρομεταγραφες χειροτερες και απο τις εποχες Ντεμη εκει πηγαινε η ειρωνια για τα Λαχματζουν

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Τυπε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν μιλησα για απληρωτους αλλα για μπατιρομεταγραφες χειροτερες και απο τις εποχες Ντεμη εκει πηγαινε η ειρωνια για τα Λαχματζουν
να τα λέμε αντικειμενικα, μην γινόμαστε γαβροι. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω διάθεση από το τίγρη να βαλει χρήμα από τη τσέπη και δυστυχώς με μεταγραφές λαβράκι και αν βγει  δεν χτυπάς το σάπιο σύστημα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
να τα λέμε αντικειμενικα, μην γινόμαστε γαβροι. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω διάθεση από το τίγρη να βαλει χρήμα από τη τσέπη και δυστυχώς με μεταγραφές λαβράκι και αν βγει  δεν χτυπάς το σάπιο σύστημα

Τυπε μου ο ιδιος ο Μελισσανιδης μας καλιεργησε μεγαλες προσδοκιες οταν ανελαβε την ΑΕΚ και μας ελεγε για παγκομια ΑΕΚ Αγιες Σοφιες και τα ρεστα και τωρα βλεπω κοκοκο απο ολους και παμε με λαυρακια και αζητητους να κανουμε πρωταθλητισμο, υποτιθεται πως φαγαμε την πικρα της γ και της β για να μην καταληξουμε ΠΑΕ τουιτι και θα τελικα ανεβουμε για να ειμαστε Παναθηναικος 2 η επιστροφη, κανεις δεν ζητησε απο τον Γατουλη το Μπατζετ της Τσελσι αλλα οχι να ειμαστε πιο φτηνιαρηδες και απο την Ντιναμο Ζαγκρεμπ η την Ριεκα παει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Τυπε μου ο ιδιος ο Μελισσανιδης μας καλιεργησε μεγαλες προσδοκιες οταν ανελαβε την ΑΕΚ και μας ελεγε για παγκομια ΑΕΚ Αγιες Σοφιες και τα ρεστα και τωρα βλεπω κοκοκο απο ολους και παμε με λαυρακια και αζητητους να κανουμε πρωταθλητισμο, υποτιθεται πως φαγαμε την πικρα της γ και της β για να μην καταληξουμε ΠΑΕ τουιτι και θα τελικα ανεβουμε για να ειμαστε Παναθηναικος 2 η επιστροφη, κανεις δεν ζητησε απο τον Γατουλη το Μπατζετ της Τσελσι αλλα οχι να ειμαστε πιο φτηνιαρηδες και απο την Ντιναμο Ζαγκρεμπ η την Ριεκα παει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:
κοίτα ο τίγρης δεν έταξε κάτι. γύρνα στις δηλώσεις του και δες ότι έλεγε ότι εγώ μπαίνω να βοηθήσω για το γήπεδο και όταν τον ρωταγαν αν θα βάλει χρήμα έλεγε κάτι αόριστα του τυπου:η ΑΕΚ ανήκει σε ολους, αύριο μελισσανιδης μπορεί να μην υπάρχει κτλ.εγω είμαι υπέρ του να μη χαιδευουμε αυτιά. Εγώ σε πρώτη φάση θεωρώ ότι ανέβασε λανθασμένα το πήχη με το γήπεδό. χωρίς να βρει τα λεφτά έκανε σχεδια

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
όσον αφορά τη παε, είπε στις πρώτες συνεντεύξεις ότι η ομάδα πρέπει να είναι αυτόσυντηρουμενη χωρίς να έχει ανάγκη το καθε μελισσανιδη στην ουσία έλεγε μη περιμένετε πολλα..Βέβαια με ίσα έσοδα έξοδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για κορυφή, όχι ότι είναι ακατόρθωτο. Απλά είναι άλλες εποχές για να πετύχει το μοντέλο μπαγεβιτς που με μικρά μπάτζετ έφτιαχνες ομαδαρα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κοίτα ο τίγρης δεν έταξε κάτι. γύρνα στις δηλώσεις του και δες ότι έλεγε ότι εγώ μπαίνω να βοηθήσω για το γήπεδο και όταν τον ρωταγαν αν θα βάλει χρήμα έλεγε κάτι αόριστα του τυπου:η ΑΕΚ ανήκει σε ολους, αύριο μελισσανιδης μπορεί να μην υπάρχει κτλ.εγω είμαι υπέρ του να μη χαιδευουμε αυτιά. Εγώ σε πρώτη φάση θεωρώ ότι ανέβασε λανθασμένα το πήχη με το γήπεδό. χωρίς να βρει τα λεφτά έκανε σχεδια

Τις θυμαμαι αυτες τις δηλωσεις οπως επισης θυμαμαι κατι εντολες για παιχταραδες και θα βαλουμε βαθια το χερι στην τσεπη και θα παρουμε απο τον πανω ραφι και παμε για πρωταθλημα που η Ωρα για Σπορ παρουσιαζε ως δικια του λογια που ποτε δεν διαψευστηκαν απο τον ιδιο η τους εκπροσωπους του η καποιον υπευθυνο απο την ΠΑΕ, οσο για το γηπεδο για περσυ νοεμβριο  βγαινουν οι οικοδομικες αδειες μας λεγανε και τωρα παμε για Καλοκαιρι και βλεπουμε αν και μηπως....Μεταγραφες δεν κανουμε, γηπεδο δεν χτιζουμε παρασκηνιακα ειμαστε πουθεναδες σαν τον Αλαφουζο και θα εχουνε την απαιτηση να σκασουμε κανα 300αρι το λιγοτερο για διαρκειας και θα μας λενε παραμυθακια για πρωταθληματα, για μαλακες μας περνανε?  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
όσον αφορά τη παε, είπε στις πρώτες συνεντεύξεις ότι η ομάδα πρέπει να είναι αυτόσυντηρουμενη χωρίς να έχει ανάγκη το καθε μελισσανιδη στην ουσία έλεγε μη περιμένετε πολλα..Βέβαια με ίσα έσοδα έξοδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για κορυφή, όχι ότι είναι ακατόρθωτο. Απλά είναι άλλες εποχές για να πετύχει το μοντέλο μπαγεβιτς που με μικρά μπάτζετ έφτιαχνες ομαδαρα

Την σημερινη εποχη με τα ψεμματα δεν φτιαχνεις ομαδα, ο εκαστοτε Σαμπανατζοβιτς θα παει στην Αγγλια η στην Ισπανια για μεγαλο συμβολαιο δεν θα ερθει στην Ελλαδα με τρια πιροσκι τον μηνα και να πουλαμε χαμενες πατριδες στον οπαδο....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κατσε μη πεσει με τιποτα σουηδους η φινλανδους παλι και θα σου πω εγω που θα παιζει!!!

Ο Γαυρος μολις παιζει με σκανδιναβους σαν ελλεινιδα που πεφτει σε γκρουπ ιταλων κανει ολα μεσα μπαινουνε  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Ο Γαυρος μολις παιζει με σκανδιναβους σαν ελλεινιδα που πεφτει σε γκρουπ ιταλων κανει ολα μεσα μπαινουνε  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Ναι θελει και τσαμπιο λι τοσα χρονια τον ειδαμε κι αυτον..Σαχλαμαρες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οι μπατιρομεταγραφες κερδισαν βαζελο 3-2 ατρομητο 3-0 αποκλειστηκαν στο γκολ απο τον γαυρο σε 2 ματς που κατα γενικη ομολογια ηταν ανωτερη σαν ομαδα και ειχαν σε 24 ματς στην Φουτμπολ Λιγκ 22 νικες και 2 ισοπαλιες.Τωρα αν εσυ διαβαζεις ωρες για σπορ και αεκ365 τις παπαριες που λεει ο κετσετσογλου για δυναστειες αυτοκρατοριες και καθεσαι και τα πιστευεις τοτε τι να πω πιστευα τα.Εγω ευχομαι να συνεχιστει η καλη δουλεια,οι σωστες και φθηνες μεταγραφες και να πηγαινουν ολα καλα στην ομαδα.

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Οι μπατιρομεταγραφες κερδισαν βαζελο 3-2 ατρομητο 3-0 αποκλειστηκαν στο γκολ απο τον γαυρο σε 2 ματς που κατα γενικη ομολογια ηταν ανωτερη σαν ομαδα και ειχαν σε 24 ματς στην Φουτμπολ Λιγκ 22 νικες και 2 ισοπαλιες.Τωρα αν εσυ διαβαζεις ωρες για σπορ και αεκ365 τις παπαριες που λεει ο κετσετσογλου για δυναστειες αυτοκρατοριες και καθεσαι και τα πιστευεις τοτε τι να πω πιστευα τα.Εγω ευχομαι να συνεχιστει η καλη δουλεια,οι σωστες και φθηνες μεταγραφες και να πηγαινουν ολα καλα στην ομαδα.
συμφωνώ με μαστερακο στο κομμάτι των ΜΜΕ. Αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουνε  αλλά αυτά πάντα υπήρχαν, οκ τους διαβάζουμε αλλά έχουμε ματάκια και βλέπουμε. .Πάντως αυ η ομάδα όταν είχε αυτή τη συσπείρωση ,έκανε θαύματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom