Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Λες να μην περασαν απο το τσαρδι του?
Φοραγε ηλεκτροφορο στρινγκακι η προγιαγια του τυπε
Λες να μην περασαν απο το τσαρδι του?
Φοραγε ηλεκτροφορο στρινγκακι η προγιαγια του τυπε
Για εμενα η αποδοση της ΑΕΚ δεν ηταν εκπληξη γιατι εχω δει ολους τους αγωνες αλλα και του οσφπ και του παο και του παοκ. Η ομαδα παιζει με πλανο και μαλιστα επιθετικο.Ρε παιδιά υπάρχει μια διαφορά στο πως τα βλέπουμε. Εγώ καταρχάς πιστεύω πως η διαιτησία ήταν καλή στο δεύτερο ματς. Οπότε τελειώνω το θέμα διαιτησία.
πάμε στο θέμα της απόδοσης.
Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο να πιέζει. Αλλά η ΑΕΚ ήταν καλυτερη. Και αυτό το λέω και γιατί όντως παίξατε καλύτερα αλλά και γιατί δε σας περίμενα έτσι και η έκπληξη με κάνει να σας βλέπω και πιο καλούς από ότι πραγματικά είστε.
Στο δεύτερο ματς και οι δύο ομάδες ήταν χάλια για μένα. Ναι κάνατε 1-2 φάσεις (και όχι παραπάνω) περισσότερες από εμάς. Ο Ολυμπιακός γενικότερα είχε θέμα ανάπτυξης γιατί προσπαθεί να παίξει στρωμένο ποδόσφαιρο και δεν του βγαίνει. Γιαυτό και οι φάσεις του ήταν λίγες. Είχε την πιο καλή φάση με Ντοσεβί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα 1-2 ακόμα.
Εσείς είχαμε 1-2 παραπάνω από εμάς, αλλά η γνώμη είναι ότι δεν κρατάγατε καν μπάλα στο κέντρο από την αρχή του παιχνιδιού, και είχατε 2-3 παίκτες που κάνανε όλη την δουλειά. Μάνταλο, έναν σκανδιναβό, και έναν αμυντικό. Τίποτα άλλο.
Δε θα κάτσω να μετρήσω τις 2 φάσεις παραπάνω που κάνατε για να πω ότι αποκλειστήκατε άδικα.
Και συγγνώμη ρε παιδιά το ποσόσφαιρό είναι και παιχνίδι στρατηγικής πολλές φορές. Ο Μουρίνιο δηλαδή που έχει πάρει 2-3 Τσου Λου με ίντερ και με πόρτο όταν τα έπαιρνε σας άρεσε η μπάλα που έπαιζε? Ταμπούρι πίσω ήταν και κυνήγαγε τη μία φάση. Τι θα πρέπει να πουν οι άλλοι ότι έχασαν άδικα??? Όχι έτσι επέλεξε να παίξει. Προς Θεού δεν παρομοιάζω τον Ολυμπιακό με ομάδα Μουρίνιο, απλά θέλω να διευκρινίσω ότι οι 1-2 φάσεις δε δικαιολογούν να λέτε ότι θα έπρεπε να περάσετε.
Ειλικρινά πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες αξίζανε την πρόκριση. ήταν 50-50. Απλά πέρασε ο Ολυμπιακός για λεπτομέριες. Με αεκτζή φίλο μου που μίλησα μου λέει ότι πιο πολύ του μένει η πίκρα γιατί δεν περίμενε να σταθείτε τόσο καλά και φτάσατε κοντά. Αυτό το συναίσθημα όμως μην το μπερδεύετε με το ότι έπρεπε να περάσετε σόνι και ντε και ότι αδικηθήκατε.
Αυτά από εμένα και σταματάω την κουβέντα γιατί κούρασε
το εχει η ιστορια σου να εισαι διωγμενος να σε πετανε εξω απο τα τσαρδια σου και να καταληγουνε μπαζα και ρημαδια σαν την φιλαδελφια..Λες να μην περασαν απο το τσαρδι του?
kai σαν μαλακες τους δωσαμε και το καραισκακη να παιξουν ευρωπαικο αγωνα.το εχει η ιστορια σου να εισαι διωγμενος να σε πετανε εξω απο τα τσαρδια σου και να καταληγουνε μπαζα και ρημαδια σαν την φιλαδελφια..
Γιατί ρε παπάρα δικό σας είναι το Καραϊσκάκη; Στο νοίκι είσαστε ρε μαλακάκες. Σα τις πουτάνες τις τρούμπαςkai σαν μαλακες τους δωσαμε και το καραισκακη να παιξουν ευρωπαικο αγωνα.
Βλάκα ηλίθιε, γελοίε για να μαθαίνεις, το κασκολ της Φενερ έχει να κάνει σα φόρο τιμής στης Λευτέρη Αντωνιάδη ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ, που ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ θεός για την ομάδα της Τουρκίας, και που έπαιξε ΚΑΙ στην ΑΕΚ για 2 χρόνια. Βλάκενδυτε.ξαδερφια μπατζανακια μπαρμπαδια κινητοποιηση ολων των συγγενικων σας προσωπων απο εκει που ρθατε....
κρατικό γηπεδο ειναι βρε ανιδεε το Καραϊσκάκηkai σαν μαλακες τους δωσαμε και το καραισκακη να παιξουν ευρωπαικο αγωνα.
κρατικό γηπεδο ειναι βρε ανιδεε το Καραϊσκάκη
το εχει η ιστορια σου να εισαι διωγμενος να σε πετανε εξω απο τα τσαρδια σου και να καταληγουνε μπαζα και ρημαδια σαν την φιλαδελφια..
ρε αφιον-καραχισαρ εμεις δεν εχουμε καμια δουλεια ουτε με τα εθιμα σας ουτε με τις χαμενες πατριδες που καπηλευεστε καταλαβες ΓΙΑΒΡΙΜ??οσο για την τρουμπα που λες μουσταφα οταν ηρθατε τοτε κολυμπωντας απο εκει που ηρθατε καποια <συγγενικα σας προσωπα>τρωγανε ψωμακι....εμεις παιρναμε το χαρτζηλικι και βαζαμε τα οικηματα κοροιδο!!!αιντε αιντε που λετε κιολας ρωτα τιποτα θειες σου να στα πουνεΒλάκα ηλίθιε, γελοίε για να μαθαίνεις, το κασκολ της Φενερ έχει να κάνει σα φόρο τιμής στης Λευτέρη Αντωνιάδη ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ, που ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ θεός για την ομάδα της Τουρκίας, και που έπαιξε ΚΑΙ στην ΑΕΚ για 2 χρόνια. Βλάκενδυτε.
Αλλά που να ξέρεις εσύ απ αυτά εκεί στη Τρούμπα που μένεις
Βέβαια εσείς έχετε τα δικά σας έθιμα. Μπέργκερς και κόκα κόλα. Τα κληρονομήσατε από τους πατεράδες σας.ρε αφιον-καραχισαρ εμεις δεν εχουμε καμια δουλεια ουτε με τα εθιμα σας ουτε με τις χαμενες πατριδες που καπηλευεστε καταλαβες ΓΙΑΒΡΙΜ??οσο για την τρουμπα που λες μουσταφα οταν ηρθατε τοτε κολυμπωντας απο εκει που ηρθατε καποια <συγγενικα σας προσωπα>τρωγανε ψωμακι....εμεις παιρναμε το χαρτζηλικι και βαζαμε τα οικηματα κοροιδο!!!αιντε αιντε που λετε κιολας ρωτα τιποτα θειες σου να στα πουνε
οχι ρε κοροιδο λαικα στρωματα ειμαστε κρεας στην λαδοκολλα σουβλακια κλπ.η σκουφια σου κραταει πριν το 22 εσενα απο τα χαρεμια εκει που στελνανε στα ενδοτερα που σας γλενταγανε οι μεγαλοιοτατοι τρωγατε το ΧΑΛΒΕΤ...Βέβαια εσείς έχετε τα δικά σας έθιμα. Μπέργκερς και κόκα κόλα. Τα κληρονομήσατε από τους πατεράδες σας.
Που σαι βλάκα. Ο Πειραιάς το 22 είχε ΗΔΗ πουτάνες. Ήταν παλιές. Παλιοπουτάνες δηλαδή.
Κατάλαβες μπόϊ; (για να μιλήσω και στη γλώσσα των πατεράδων σας)
Βέβαια εσείς έχετε τα δικά σας έθιμα. Μπέργκερς και κόκα κόλα. Τα κληρονομήσατε από τους πατεράδες σας.
Που σαι βλάκα. Ο Πειραιάς το 22 είχε ΗΔΗ πουτάνες. Ήταν παλιές. Παλιοπουτάνες δηλαδή.
Κατάλαβες μπόϊ; (για να μιλήσω και στη γλώσσα των πατεράδων σας)
γιατί ποιος σου είπε ότι οι ναύτες ήταν χάι σοσάετι μαιντ ιν Αμέρικα;οχι ρε κοροιδο λαικα στρωματα ειμαστε κρεας στην λαδοκολλα σουβλακια κλπ.η σκουφια σου κραταει πριν το 22 εσενα απο τα χαρεμια εκει που στελνανε στα ενδοτερα που σας γλενταγανε οι μεγαλοιοτατοι τρωγατε το ΧΑΛΒΕΤ...
γιατί ποιος σου είπε ότι οι ναύτες ήταν χάι σοσάετι μαιντ ιν Αμέρικα;
Το 80% των μεταναστών ήταν πρώην βιοτέχνες και βιομήχανοι. Πάλι καλά που ήρθαμε και είδε και η καημένη ελλάδα λίγη βιομηχανία και έδωσαν και ψωμί στους Έλληνες και έφαγαν που βρωμούσαν τα χνώτα τους από τη πείνα
Aπο της μάνας μου τη μεριά (πίσω 5 γενεες) είμαι Ιταλοςοπαδους προσφυγες εχει, παιχτες προσφυγες ειχε και εχει και μας κανει μαθημα ιστοριας ο ταλαιπωρος
οπαδους προσφυγες εχει, παιχτες προσφυγες ειχε και εχει και μας κανει μαθημα ιστοριας ο ταλαιπωρος