Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο Βατραχος οποιος και να χασει θα στεναχωρηθει παντως  :tooth:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί να αναβληθεί το μάτς γιατί τραυματίστηκε ο Μήτρογλου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακομα και ο Μαρινακης να ηταν ο Σανταμ Χουσειν το να καλεις σε δολοφονιες ειναι εξωφρενικο...
Καθόλου. Όταν οι άλλοι όταν έβγαιναν οι κασσέτες πριν από ένα χρόνο έλεγαν "αν αγγίξουν τον πρόεδρο για τις κασσέτες θα κάψουμε τον Πειραιά" οι συνολυμπιακοί τους συμφωνούσαν.
Όταν οι άλλοι έλεγαν "στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα" οι συνολυμπιακοί συμφωνούσαν.
Όταν για τ επεισόδια στη Ν.Σμύρνη (που τραυματίστηκαν οικεγένειες) έλεγαν "δεν είχαν διακριτικά του ΟΣΦΠ είναι προβοκάτσια" οι ολυμπιακοί συμφωνούσαν.
Όταν μπήκαν μέσα στο Καραϊσκάκη και χτυπούσαν τους παίκτες του ΠΑΟ, έλαγαν ότι μπήκαν να πανυγυρίσουν και προκλήθηκαν.

Πίστευε, και πιστεύετε ότι είναι εξωφρενικό. Ξέρετε όμως πολύ καλά ότι για να σταματήσει να γίνεται κάτι, όταν πλεον καμία άλλη λύση δεν έχει καταφέρει τίποτα, όταν ο άλλος σου δείχνει τη τελευταία βδομάδα ότι θα παίζει με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ο μόνος τρόπος για να του δείξεις ότι ως εδώ και μη παρέκει είναι κάτι δραστικό.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εύγε που ελπίζεις σε νεκρούς για το τόπι..
Εύγε που υποστηρίζεις μια ομάδα που τα τελευταία 10 χρόνια έχει γαμήσει το τόπι, έχει κάνει όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας -πλην του γαύρου φυσικά- ν είναι στα κάγκελα, και συνεχίζεις να υποστηρίζεις τη διοίκηση της ομάδας αυτής.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποοοοοσο μαλακας εισαι και ποοοοσο μικρος....
γιαυτο σε λενε κουλα
Ξέρεις γιατί σε λένε Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ; Γιατί έχεις κάνει τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δε θα σε πάω στο παρελθόν δες μόνο την ιστορία με το ματς με τον Πανθρακικό, και μετά κάνεις ότι δε ξέρεις. Πούστικα πράγματα δηλαδή, όχι αντρίκια. Για αυτό είσαι πούστης και έχεις σήμα τον γανιμίδη. Εξάλλου και στα γκριλις αν γράψεις το "γαύρος" γκεη-ρος γράφεις

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν έχει σχέση με την ομάδα αλλά με τον άνθρωπο, υπάρχουν κι άλλοι σαν τον gregory 35 που στη μίζερη ζωή τους το τόπι, 22 μαλάκες που κυνηγάνε μια μπάλα, είναι το πιο σημαντικό πράγμα και πάνω απ όλα, πάνω κι από την ανθρώπινη ζωή και αξίζει να πεθάνουν άνθρωποι..

Ρε σύρε τράβα να δεις αν έρχομαι μαλάκα. Ξέρεις τι ζωή τη δική μου και τι έχω κάνει στη ζωή μου για να ξέρεις αν είναι μίζερη ή όχι. Μαλάκα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όταν τ έγραφα εγώ εσείς είσασταν μες τα "αχ και τι λες και πω πω κακό". Καλογερόπουλος το λοιπόν. Διαιτητής που έγινε διεθνής λόγο επιβράβευσης για τις εξαιρετικά κακές διατησίες εναντίων των αντιπάλων του γαύρου. Πες μου ότι δε το περίμενες; Ότι πέφτεις από τα σύννεφά. Πες μου ότι ο Βαγγέλας θα όριζε για διαιτητή κάποιον ΜΗ 100% δικό του διαιτητή.
Το λοιπόν το ξαναλέω. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ και κάνει την ίδια διαιτησία που έκανε πέρσι εναντίων του γαύρου, ξέρετε τότε που ο Στοχ πήρε κόκκινη ενώ οι παίκτες του ΟΣΦΠούστη είχαν χτυπήσει τον Αθανασιάδη και ο Φουστέρ τον είχε ρίξει και κάτω, όλοι μέσα και κρέμασμα από το ρολόι του ΟΑΚΑ. ΜΟΝΟ έτσι θα πάρουμε αυτό που ζητάμε. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευόμαστε. Αφού δε κάνουν με το καλό αυτό που θέλουμε θα πληρώσουν το τίμημα και θα το κάνουν με το κακό.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καθόλου. Όταν οι άλλοι όταν έβγαιναν οι κασσέτες πριν από ένα χρόνο έλεγαν "αν αγγίξουν τον πρόεδρο για τις κασσέτες θα κάψουμε τον Πειραιά" οι συνολυμπιακοί τους συμφωνούσαν.
Όταν οι άλλοι έλεγαν "στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα" οι συνολυμπιακοί συμφωνούσαν.
Όταν για τ επεισόδια στη Ν.Σμύρνη (που τραυματίστηκαν οικεγένειες) έλεγαν "δεν είχαν διακριτικά του ΟΣΦΠ είναι προβοκάτσια" οι ολυμπιακοί συμφωνούσαν.
Όταν μπήκαν μέσα στο Καραϊσκάκη και χτυπούσαν τους παίκτες του ΠΑΟ, έλαγαν ότι μπήκαν να πανυγυρίσουν και προκλήθηκαν.

Πίστευε, και πιστεύετε ότι είναι εξωφρενικό. Ξέρετε όμως πολύ καλά ότι για να σταματήσει να γίνεται κάτι, όταν πλεον καμία άλλη λύση δεν έχει καταφέρει τίποτα, όταν ο άλλος σου δείχνει τη τελευταία βδομάδα ότι θα παίζει με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ο μόνος τρόπος για να του δείξεις ότι ως εδώ και μη παρέκει είναι κάτι δραστικό.

Τυπε σταματα να γραφεις εν βρασμω ψυχης και ηρεμησε..Δεν ειμαστε ιδιοι με τους Τακηδες και τους Ακηδες και ουτε θα γινουμε δεν ειναι η φυσιογνωμια του συλλογου τετοια....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τυπε σταματα να γραφεις εν βρασμω ψυχης και ηρεμησε..Δεν ειμαστε ιδιοι με τους Τακηδες και τους Ακηδες και ουτε θα γινουμε δεν ειναι η φυσιογνωμια του συλλογου τετοια....
Μα επειδή δεν είμαστε ίδιοι οι άλλοι κάνουν ότι κάνουν και κανείς δε τους πάει κόντρα. Γι αυτό ελέγχουν ΚΕΔ, ΕΠΟ και άλλους "μηχανισμούς στήριξης". Γι αυτό λέω όχι ότι αύριο πρέπει να γίνουμε απλά ίδιοι, αλλά χειρότεροί τους. Αφού δε θέλουν με το καλό να σταματήσουν, πρέπει να τους δείξουμε ότι δε χαμπαριάζουμε. Κρέμασμα το λοιπόν ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ το διαιτητικό 3ο να κάνει παχνίδια σαν το περσινό ή σαν και αυτό του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον βάζελο, και τα 3 κουφάρια ένα στη πλατεία, ένα στο δημαρχείο και ένα στο ρολόι. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σαλτα γαμησου ρε αρρωστο...κακο κανεις στον κοσμο και στην ομαδα σου
Μπαίνω στη δική σας λογική. Και απ ότι δείχνουν τα τελεευταία 20 χρόνιια φέρνει τίτλους και μυρια. Δεν είδα να παραπονιέσαι όλα αυτά τα χρόνια όμως  :hi:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μα επειδή δεν είμαστε ίδιοι οι άλλοι κάνουν ότι κάνουν και κανείς δε τους πάει κόντρα. Γι αυτό ελέγχουν ΚΕΔ, ΕΠΟ και άλλους "μηχανισμούς στήριξης". Γι αυτό λέω όχι ότι αύριο πρέπει να γίνουμε απλά ίδιοι, αλλά χειρότεροί τους. Αφού δε θέλουν με το καλό να σταματήσουν, πρέπει να τους δείξουμε ότι δε χαμπαριάζουμε. Κρέμασμα το λοιπόν ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ το διαιτητικό 3ο να κάνει παχνίδια σαν το περσινό ή σαν και αυτό του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον βάζελο, και τα 3 κουφάρια ένα στη πλατεία, ένα στο δημαρχείο και ένα στο ρολόι. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
και θα σου απαντησει ο ιδιος γαυρος με εσενα....ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ....και θα πατε να σκοτωθητε μετα....μπραβο....
εγω θα σας αφηνα ολους μαζι να φατε τα αντερα σας να ησυχασουμε ...ηλιθιοι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

τυπε τα γυναικοπαιδα και οι παππουδες δεν φταινε να φανε πετρες και φωτοβολιδες παντως

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επειδη εισαι και παλιοτερος  στον τελικο του 1995 με τον βαζελο στο κυπελλο που παιξαμε ξυλο, τι εγινε βρηκαμε το δικιο μας την επομενη χρονια?  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και θα σου απαντησει ο ιδιος γαυρος με εσενα....ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ....και θα πατε να σκοτωθητε μετα....μπραβο....
εγω θα σας αφηνα ολους μαζι να φατε τα αντερα σας να ησυχασουμε ...ηλιθιοι
Στ αρχίδια μου τι θα απαντήσει ο γαύρος. Εγώ θέλω ο "μηχανισμός στήριξης" του γαύρου να σταματήσει να υπάρχει για να μη παίρνει με βοήθεια ο γαύρος κύπελα και πρωταθλήματα επειδή έτσι θέλει ο πρόεδρος. Από τη στιγμή που δε το κάνει με το καλό θα το κάνει όταν τα κουφάρια των "τροικανών" βρεθούν σε ρολοι, πλατεία και δημαρχείο. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Αν περιμένουμε με το σεις και με το σας να το πετύχουμε τότε μέχρι το 2050 θα τα μαζεύει ο γαυρος και εμείς θα λέμε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυπε τα γυναικοπαιδα και οι παππουδες δεν φταινε να φανε πετρες και φωτοβολιδες παντως
Εγώ δεν μιλησα ούτε για πέτρες ούτε για φωτοβολίδες. Αυτά είναι αδερφίστηκα πράγματα. Με το που σφυρίξει ότι σφύριξε και φέτος στο ματς με τον ΠΑΟ στη φάση με τον Πέτριτς, μέσα, θηλιά στο λαιμό, κρέμασμα στο ρολόι του ΟΑΚΑ, και μετά ένα στο ρολόι, ένας στη πλατεία και ένας στο δημαρχείο. Γυναικόπαιδα και παππούδες θα πάνε σπίτια τους σωοι και αβλαβής. Τώρα αν θα κοπεί η περίοδος του χοντρού στ αρχίδια μου κιόλας

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Στ αρχίδια μου τι θα απαντήσει ο γαύρος. Εγώ θέλω ο "μηχανισμός στήριξης" του γαύρου να σταματήσει να υπάρχει για να μη παίρνει με βοήθεια ο γαύρος κύπελα και πρωταθλήματα επειδή έτσι θέλει ο πρόεδρος. Από τη στιγμή που δε το κάνει με το καλό θα το κάνει όταν τα κουφάρια των "τροικανών" βρεθούν σε ρολοι, πλατεία και δημαρχείο. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Αν περιμένουμε με το σεις και με το σας να το πετύχουμε τότε μέχρι το 2050 θα τα μαζεύει ο γαυρος και εμείς θα λέμε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
κλασε κατι ρε.....πιες κανα χαμομηλι να ηρεμησεις....ηλιθιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom