Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ελα μαλακιες λες τώρα και το ξέρεις,κανεις δεν έχει πάρει αεροπορικα απο τώρα,και αν κάποιος έχει πάρει,τα αλλάζει,δεν χάνει τα λεφτά του.
20 χρόνια κυβερνάει το καπετανατο του βοθρυλου,τώρα σε πείραξε;ξέραμε οτι θα άλλαζε η ημερομηνία.και καλυτερα που άλλαξε.εγώ θέλω να είναι ξεκουραστος ο πουστης,να γίνει ντέρμπυ απο τα παλιά και να νικήσει ο καλύτερος.και χωρίς τα διαιτητικά "λάθη" του πρώτου αγώνα.

Εσυ που το ξερεις? Ηδη πολλοι ειχανε κλεισει αεροπορικα και το οριο αλλαγης τους δεν ειναι απεριοριστο αμα η ΕΠΟ αποφασισει να το κανει τον Μαιο η του χρονου αμα της καβλωσει...
Α ωραια αφου κυβερναει 20 ας κατσει και 21 δεν πειραζει  :uglystupid:
Οταν μια εταιρεια δεν μπορει να υπερασπιστει τα συμφεροντα της μπουρδελο εταιρεια ειναι  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ....μη μας ζαλιζεις τα παπαρια...το ματς αναβληθηκε...τα παραπονα σου στους τσοσμπα...αν ειναι ανικανοι να κανουν δυο παιχνιδια την ιδια μερα προβλημα τους...
οι τσοσμπα ζητησαν αλλαγη ημερομηνιας...
μη μας ζαλιζεις τα παπαρια...
δεν ηταν κλεισμενη καμμια ημερομηνια...οποιος βιαζεται ας προσεχει...ειχαν πει για πεμπτη αλλα δεν ηταν τσεκαρισμενο...τι να κανουμε...
και για το παναχαικη αεκ καποιο πατρινοι απο την αυστραλια ειχαν κλεισιει για αρχικη ημερομηνια....αλλα με την αναβολη τα εφαγαν...δεν σε ειχα δει τοτε ζεστο....αν θυμασαι την περιπτωση  ;)
χρηστιδης....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οι πατρινοι δεν εχουν ψυχη ;μονο οι χανουμες ;οεο ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά τώρα μου βάζεις τις μαλακιες του κετσετζογλου.λεφτά χάνεις μονο αν ακυρωσεις ταξιδι τελευταια στιγμη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε συ....μη μας ζαλιζεις τα παπαρια...το ματς αναβληθηκε...τα παραπονα σου στους τσοσμπα...αν ειναι ανικανοι να κανουν δυο παιχνιδια την ιδια μερα προβλημα τους...
οι τσοσμπα ζητησαν αλλαγη ημερομηνιας...
μη μας ζαλιζεις τα παπαρια...
δεν ηταν κλεισμενη καμμια ημερομηνια...οποιος βιαζεται ας προσεχει...ειχαν πει για πεμπτη αλλα δεν ηταν τσεκαρισμενο...τι να κανουμε...
και για το παναχαικη αεκ καποιο πατρινοι απο την αυστραλια ειχαν κλεισιει για αρχικη ημερομηνια....αλλα με την αναβολη τα εφαγαν...δεν σε ειχα δει τοτε ζεστο....αν θυμασαι την περιπτωση  ;)
χρηστιδης....

Ιδιες περιπτωσεις ειναι σαν δυο σταγονες νερο  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα καλα κανετε και πουλατε τρελα γιατι σας παιρνει

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Οσο και να ξεκουραστει η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο κ το αυτο κυριοι....

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Στον κοσμο που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για τα αεροπορικα για να ερθει ΟΑΚΑ να του πεις οτι εγω εχω περηφανια και δεν με νοιαζει που με πηδαει το καπετανατο του χοντρου ασαλιωτα  :idiot:

Σε πηδαει ασαλιωτα?Αν μας πηδαει οπως προχθες (με τον κωλο δηλαδη)οκ δεν πειραζει  :rockon: :rockon:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Απο το να τσακωνομαι με τον Τουιτι και τον Ρωσο για τα ψιχουλα που θα πεταει ο χοντρος το προτιμω

Απλά δεν συμφωνούμε.Εσύ θέλεις να χώνει άπειρα λεφτά από τις Γ-Β κατηγορίες.Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται.Ανέβα πρώτα στην Α σταθεροποιήσου για 1-2 χρόνια και μετά κράξε τον αν δεν τα χώνει.Τουλάχιστον αυτός κάτι έκανε παλιά.΄Εστω και για δικό του όφελος είχε αποτέλεσμα στην ομάδα.Τόσοι μεσσίες που ερχόταν και δεν έκαναν τίποτα γιατί τους δίναμε περιθώρια χρόνου;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απλά δεν συμφωνούμε.Εσύ θέλεις να χώνει άπειρα λεφτά από τις Γ-Β κατηγορίες.Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται.Ανέβα πρώτα στην Α σταθεροποιήσου για 1-2 χρόνια και μετά κράξε τον αν δεν τα χώνει.Τουλάχιστον αυτός κάτι έκανε παλιά.΄Εστω και για δικό του όφελος είχε αποτέλεσμα στην ομάδα.Τόσοι μεσσίες που ερχόταν και δεν έκαναν τίποτα γιατί τους δίναμε περιθώρια χρόνου;

εγω θελω πρωτα απο ολα να τοποθετηθει η ΠΑΕ με ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ για τι πλανο εχει για την ομαδα και την πορεια της απο δω και περα(στοχους στην Α και γηπεδο) για να ξερουμε ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ και οχι να μασαμε φυλλα δαφνης εμεις για να κανουμε μαντειες ουτε οι οπαδικοι δημοσιογραφοι να μας γεμιζουνε παραμυθια για μεγαλεια που ερχονται και να μας βαζουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας...ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ, δεν ειναι δυσκολο  :idiot:

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εγω θελω πρωτα απο ολα να τοποθετηθει η ΠΑΕ με ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ για τι πλανο εχει για την ομαδα και την πορεια της απο δω και περα(στοχους στην Α και γηπεδο) για να ξερουμε ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ και οχι να μασαμε φυλλα δαφνης εμεις για να κανουμε μαντειες ουτε οι οπαδικοι δημοσιογραφοι να μας γεμιζουνε παραμυθια για μεγαλεια που ερχονται και να μας βαζουν να τσακωνομαστε μεταξυ μας...ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ, δεν ειναι δυσκολο  :idiot:

Τους δημοσιογράφους άστους έξω να γράφουν ότι θέλουν και να τα πιστεύουν οι ίδιοι για να δικαιλογούν και το χαρτζηλίκι τους.Ποιός τους πιστεύει και τους δίνει σημασία;
Τώρα για τα επίσημα χείλη(= Μελ. υποθέτω) περιμένεις αυτό να γίνει στην Ελλάδα και όπως είναι τα πράγματα;Να καταθέσει δηλαδή πενταετές ή δεκαετές πρόγραμμα;Αυτό δεν τα κάνουν ούτε τα κόμματα...
Σαφέστατα ο Μελ. τρέχει την ομάδα παράλληλα με τα προσωπικά του συμφέροντα.
' Οποτε το πράγμα θα πάει ανάλογα και ότι γίνει.΄Ολοι οι πρόεδροι/ιδιοκτήτες το ίδιο δεν κάνουν;π.χ Σαβ. στον ΠΑΟΚ.Πήρε την ομάδα έκανε και κάποιες επενδύσεις(ξενοδοχείο,καπνά,ακίνητα).Βλέπει ότι δεν του βγαίνει ο ΠΑΟΚ,θα τον αφήσει και θα μείνει στις επενδύσεις του ή θα τις πάρει(Βουλγαρία) και θα φύγει.
Υπήρχε άλλος υποψήφιος σε μας να μας ανεβάσει στην Α βάζοντας ή δεν βάζοντας λεφτά και απλά συμμαζεύοντας/διευθύνοντας την ομάδα με χορηγούς κτλ.Δεν νομίζω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τους δημοσιογράφους άστους έξω να γράφουν ότι θέλουν και να τα πιστεύουν οι ίδιοι για να δικαιλογούν και το χαρτζηλίκι τους.Ποιός τους πιστεύει και τους δίνει σημασία;
Τώρα για τα επίσημα χείλη(= Μελ. υποθέτω) περιμένεις αυτό να γίνει στην Ελλάδα και όπως είναι τα πράγματα;Να καταθέσει δηλαδή πενταετές ή δεκαετές πρόγραμμα;Αυτό δεν τα κάνουν ούτε τα κόμματα...
Σαφέστατα ο Μελ. τρέχει την ομάδα παράλληλα με τα προσωπικά του συμφέροντα.
' Οποτε το πράγμα θα πάει ανάλογα και ότι γίνει.΄Ολοι οι πρόεδροι/ιδιοκτήτες το ίδιο δεν κάνουν;π.χ Σαβ. στον ΠΑΟΚ.Πήρε την ομάδα έκανε και κάποιες επενδύσεις(ξενοδοχείο,καπνά,ακίνητα).Βλέπει ότι δεν του βγαίνει ο ΠΑΟΚ,θα τον αφήσει και θα μείνει στις επενδύσεις του ή θα τις πάρει(Βουλγαρία) και θα φύγει.
Υπήρχε άλλος υποψήφιος σε μας να μας ανεβάσει στην Α βάζοντας ή δεν βάζοντας λεφτά και απλά συμμαζεύοντας/διευθύνοντας την ομάδα με χορηγούς κτλ.Δεν νομίζω.

Δεν λεω απαραιτητα για τον Μελισσανιδη αλλα τον Ασλανιδη τον Μπαγεβιτς εστω τον Μιλαβανοβιτς δεν ξερω να πει οχι για πεντε και δεκα χρονια αλλα απο τωρα μεχρι του χρονου τι σκοπευει να κανει ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας πως θα κινηθουμε κτλ Δεν ειναι δυσκολο ετσι και η γκρινια θα καλαγιασει και ολοι θα ξερουμε που βαδιζουμε γιατι θα εχει υποθει επισημα αυτο που πρεπει....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ιδιες περιπτωσεις ειναι σαν δυο σταγονες νερο  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα καλα κανετε και πουλατε τρελα γιατι σας παιρνει
ελα ...εσυ υποτιθεται εισαι σοβαρος....μη λες μαλακιες....το ματς ηταν για πεμπτη και οι μπατσοι λενε δεν μπορουμε...αν δεν μπορουν ο γαυρος τι φταιει; καλα εκαναν και το μεταθεσαν...πως θα γινει δηλαδη ;αν ηταν η αεκ η ο παοκ η ο ποα δεν θα εκαναν το ιδιο ;
τι θα πει ειναι το ιδιο ;
οι πατρινοι σε ξαναρωταω δεν εχουν ψυχη ;εσεις δεν φωναζετε για ισονομια;
αν εσυ θες ευνοικοτερη μεταχειρηση απο την παναχαικη επειδη εισαι ''μεγαλυτερος'' ε τοτε και γω θελω απο σενα επειδη ειμαι ''μεγαλυτερος''
ετσι ειναι τυπε...οπως εκανες οτι μπορουσες με στυνομιες και παναχαικες εσυ αυτο κανω και γω τωρα....ετσι ειναι η ζωη...

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν λεω απαραιτητα για τον Μελισσανιδη αλλα τον Ασλανιδη τον Μπαγεβιτς εστω τον Μιλαβανοβιτς δεν ξερω να πει οχι για πεντε και δεκα χρονια αλλα απο τωρα μεχρι του χρονου τι σκοπευει να κανει ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας πως θα κινηθουμε κτλ Δεν ειναι δυσκολο ετσι και η γκρινια θα καλαγιασει και ολοι θα ξερουμε που βαδιζουμε γιατι θα εχει υποθει επισημα αυτο που πρεπει....

Πως μπορούν να πουν αυτοί οτιδήποτε χωρίς να το πεί το αφεντικό;΄Εχουν αυτοί κάτι δικό τους σε χρήμα ή κύρος για να είναι εγγύηση;
Θυμάσαι τα μεγάλα και τζάμπα λόγια που έλεγε ο δικηγόρος(που άφησε και καλά καριέρα στο Λονδίνο για να τρέξει την ομάδα)και στο τέλος η ομάδα δεν είχε ούτε χορηγό στην φανέλα;
Το αφεντικό λοιπόν τρέχει την ομάδα ανάλογα με τα συμφέροντα του και όσο πάει.Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η κατάσταση και άς κρατάμε μικρό καλάθι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ελα ...εσυ υποτιθεται εισαι σοβαρος....μη λες μαλακιες....το ματς ηταν για πεμπτη και οι μπατσοι λενε δεν μπορουμε...αν δεν μπορουν ο γαυρος τι φταιει; καλα εκαναν και το μεταθεσαν...πως θα γινει δηλαδη ;αν ηταν η αεκ η ο παοκ η ο ποα δεν θα εκαναν το ιδιο ;
τι θα πει ειναι το ιδιο ;
οι πατρινοι σε ξαναρωταω δεν εχουν ψυχη ;εσεις δεν φωναζετε για ισονομια;
αν εσυ θες ευνοικοτερη μεταχειρηση απο την παναχαικη επειδη εισαι ''μεγαλυτερος'' ε τοτε και γω θελω απο σενα επειδη ειμαι ''μεγαλυτερος''
ετσι ειναι τυπε...οπως εκανες οτι μπορουσες με στυνομιες και παναχαικες εσυ αυτο κανω και γω τωρα....ετσι ειναι η ζωη...

να πανε να γαμηθουνε οι μπατσοι η ΕΠΟ η ΚΕΔ η Σουπερλουγκρα οι ΠΑΕ ο υπρυργος αθλητισμου και το ελληνικο ποδοσφαιρο  :orchestra:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Που χαθηκες γαυρο τοσες μερες?Στα ελεγα ΕΓΩ εδω κ ενα χρονο θυμασαι :idiot: :idiot: :idiot:
εδω ειμαι ρε....ενα διαλειματακι εκανα...υποχρεωσεις....
δικαιωθηκες οντως....μαγκια της αεκ...εγω ξερεις οτι παραδεχομαι ....μαγκια και αναπαντεχα καλη...δικαιολογιες της πουτσας περι ροτεισον και λοιπες πιπες δεν υπαρχουν....ειναι για τους λιγους ...
πολυ καλη εμφανιση απλα οι βλαχομαγκιες του δημητριαδη αν ελειπαν που ειναι παρωχημενες και σε κατεβαζουν επιπεδο ....
κατα τα αλλα οντως τα ελεγες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom