το λιμανι δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε δικο σου ειναι της χωρας...
τωρα αν η ομαδα που εχει εδρα εκει σου εχει γαμησει ολα τα αγαμητα γιαυτο δεν φταιει το λιμανι αλλα εσυ και η ομαδα...
παμε παρακατω...η μαλακια που ποσταρισες ειναι απλα σε συμπυκνωμενη μορφη η γνωστη αντιολυμπιακη προπαγανδιστικη καραμελα ολων των αντιολυμπιακων σκουπιδιων που εχουν μορφη ανθρωπου πιανουν πεννα και δηλωνουν δημοσιογραφοι...
το μο πο συμφωνω ειναι αυτο για τον τελικο και το τραινο αλλα εχει την εξηγηση του...λεγεται ''θυματα προπαγανδας''
ξεκαθαριζω κανεις δεν θελει να αδικει τον αλλο αλλα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια ενος ''σοου''
λαθη γινονται ,αομονωνονται και στοχοποιουνται μονο αυτα που ειναι υπερ του ολυμπιακου...σε εκεινο το ματς εχω βαλει βιντεακι πολυ πριν το οντως λανθασμενο μη σφυριγμα στη φαση του μανιατη επρεπε ο αστερας να εχει δυο αποβολες...να ξερεις οτι δενυπαρχει ολυμπιακος που να μην εχει σκασει και με αυτη τη φαση αλλα και με τις υποδειξεις των εποπτων στο προχθεσινο ματς στην τριπολη....
τα υπολοιπα ξαναλεω ειναι παραληρηματικου τυπου μπακαλιστικες αστηριχτες αερολογιες τις οποιες κατα το δοκουν αρεσκονται να χρησιμοποιουν ενιοτε οι απανταχου ''αντικειμενικοι'' δημοσιογραφοι στα πλαισια της αντιολυμπιακης προπαγανδας...
ο θρυλος ιδρυσε αυτοκρατορια ,ειναι στην κορυφη απολαμβανει την μοναξια της και ολοι εσεις που ασθμαινοντας καν δεν μπορειτε να σηκωσετε το κεφαλι για να τον δειτε (ποσο μαλλον να προσπαθησετε και να τον φτασετε) ζειτε σε ενα ψευτικο κοσμο πλασμενο κατ'εικονα της νοημοσυνης σας οπου βασιλευουν δρακοι και μαγισες...
ειναι δικο σας το προβλημα και οφειλετε να δωσετε λυση....
εχετε αλλοιωσει τις ψυχες σας και τον χαρακτηρα σας οσο αναλωνεστε σε αυτο το ετερμονο κυνγι μαγισσων και εχετα διαμορφωσει χαρακτηριστικα που αν ταβλεπατε σε αλλον θα μειδιουσατε (οπως κανω εγω τωρα με εσας)
εχετε γινει φανατσιοπληκτοι σενατιογραφοι ,ψετρες και υποκριτες ....
αυτα...
καλο κυνηγι....στις μαγισσες....