Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ετσι ειναι Γρηγορη
Καταρχην η ΑΕΚ δεν εχει να χασει απολυτος τιποτα
εκτος του οτι ειναι β εθνικη και  τα πραγματα αποκλειεται να γινουν χειροτερα
Ο Μελισσανιδης δεν ειναι καν προεδρος της ΑΕΚ (ειναι ο Ασλανιδης)
Αν αποδειχθει ενοχος ο Μελισαν το πολυ πολυ να φαει 5-10 χρονια φυλακα αλλα στην ΑΕΚ δεν μπορουν να κανουν τιποτα
Αν αποδειχθει ενοχος ο Μαρινακης θα παρει και τον Ολυμπιακο στον "ταφο" καθοτι ειναι επισημα προεδρος της ΠΑΕ
Οποτε απο τον συγκεκριμενο πολεμο που ξεκινησε ο Μαρινακης ,ο μονος που μπορει να χασει ειναι ο Ολυμπιακος
ο γαυρος επικοινωνιακα εχει χασει ηδη.οσοι ισχυριζονταν οτι δεν χρειαζεται το παρασκηνιο πηραν τον πουλο.φοβηθηκε μην χασει το παρασκηνιο απο τον μελισσαν και εκτεθηκε μαζι με τον σαρρη που επρεπε να ειχε παραιτηθει χθες.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ένα άρθρο από μη αθλητικό σαιτ, νομίζω δεν τα λέει και πολύ άσχημα...

το μόνο που δεν έχω διαβάσει, ακόμη, σε όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι η προσπάθεια να ελεγχθεί το λιμάνι του Πειραιά ενόψη ιδιωτικοποίησής του. καλή η ολυμπιακοσύνη που πουλάνε διάφοροι αλλά τα λεφτά που παίζονται από πίσω είναι πάρα πολλά για να αγνοηθούν...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

το μόνο που δεν έχω διαβάσει, ακόμη, σε όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι η προσπάθεια να ελεγχθεί το λιμάνι του Πειραιά ενόψη ιδιωτικοποίησής του. καλή η ολυμπιακοσύνη που πουλάνε διάφοροι αλλά τα λεφτά που παίζονται από πίσω είναι πάρα πολλά για να αγνοηθούν...

5) Σε ποια άλλη χώρα έχει καταγραφεί σερί εννέα διαδοχικών κατακτήσεων πρωταθλημάτων;

Στην Σκωτια απο την Ρεηντζερς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο γαυρος επικοινωνιακα εχει χασει ηδη.οσοι ισχυριζονταν οτι δεν χρειαζεται το παρασκηνιο πηραν τον πουλο.φοβηθηκε μην χασει το παρασκηνιο απο τον μελισσαν και εκτεθηκε μαζι με τον σαρρη που επρεπε να ειχε παραιτηθει χθες.
εισαι :πουτανα,ρομπα ,ανανδρος ,ψευτης ,κοτα ,σιχαμενος ,σκουπιδι ,αρχιδι ,μαλακας ,καραγκιοζης,ελεεινος
και εχεις και ''αποψη''
φτου σου ρε ξευτιλα...βγαλε τα παντελονια και φορα φουστα (αν δεν το εχει κανει ηδη)...
καραγκιοζη ανθρωπακι....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.155
Πόντοι
456

Ρε φίλε αεκτζής είναι ο άνθρωπος, το λέει κιόλας, τί θέλεις να γράψει?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εισαι :πουτανα,ρομπα ,ανανδρος ,ψευτης ,κοτα ,σιχαμενος ,σκουπιδι ,αρχιδι ,μαλακας ,καραγκιοζης,ελεεινος
και εχεις και ''αποψη''
φτου σου ρε ξευτιλα...βγαλε τα παντελονια και φορα φουστα (αν δεν το εχει κανει ηδη)...
καραγκιοζη ανθρωπακι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

τυπε και το λιμανι θα ελεγχθει ....
θα ελεγχθει μεχρι και η τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου...εσενα και των υπολοιπων...δεσμευομαι προσωπικα για αυτα που λεω...
ειμαι σε ανοιχτη γραμμη γραμμη με τον κυριο μαρινακη και οτι λεω ειναι δικατου λογια...
θα γαμιοσαστε για πολλα χρονια ακομα μου ειπε να σου πω...
οτι εχεις δει μεχρι τωρα ειναι μονο η αρχη...
αυτη τη χουντα θα την τρως στη μαπα μεχρι να πεθανεις...
εχεις υπομονη;
εδω θα ειμαστε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε φίλε αεκτζής είναι ο άνθρωπος, το λέει κιόλας, τί θέλεις να γράψει?
ρε μαλακες....αφου ειμαι παροντας γιατι μπερδευεστε με τις κωλοτρυπιδες...σας εχω πει χιλιες φορες...
οι πουτανες δικες μου...
εσεις ειστε κυριλε θα ασχολειστε με τους νορμαλ τυπους...
τα σκουπιδια δικα μου...εχω χρεωθει την βρωμικη δουλεια εγω ....μην αγχωνεσαι  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σε ετσουξε πολυγαμημενο μουνακι αδερφιδη ετσι;ξεγυμνωθηκε η σπασμενη καποτα.εκλασε μαλλι η κωλοτρυπιδα του μην χασει το παρασκηνιο..ρε πουτανακια εσεις δεν εισασταν που δεν το ειχατε αναγκη;τι προσπαθειτε τοτε να το κρατησετε με νυχια και με δοντια;πολυ καυλα να σας ξεφτλιζει ο κουροπαλατης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σε ετσουξε πολυγαμημενο μουνακι αδερφιδη ετσι;ξεγυμνωθηκε η σπασμενη καποτα.εκλασε μαλλι η κωλοτρυπιδα του μην χασει το παρασκηνιο..ρε πουτανακια εσεις δεν εισασταν που δεν το ειχατε αναγκη;τι προσπαθειτε τοτε να το κρατησετε με νυχια και με δοντια;πολυ καυλα να σας ξεφτλιζει ο κουροπαλατης.
εμημεωτικα...
ουτε καν διαβαζω τι γραφεις...δεν απανταω σε περιοχεμενο του ποστ,...απλα βλεπω το νικ σου και σου γραφω αυτα ασχετα του τι γραφεις επειδη σου ειπα καν δεν διαβαζω...
εισαι καραγκιοζης ,αναρχιδο πουστακι ,αρχιψευτης ,κοτα ελλεινος σιχαμενος και ξευτιλισμενος χωρις ντροπη και φιλοτιμο...σε φτυνουν και εσυ το χρησιμοποιεις για να λουστεις....εισια το πιο σιχαμενο ειδος ανθρωπου...σκουπιδι με ολη την σημασια της λεξης...η μαλλον το σκουπιδι μπροστα σου ειναι μνημειο ομορφιας...
σιχαμα....

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
τυπε και το λιμανι θα ελεγχθει ....
θα ελεγχθει μεχρι και η τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου...εσενα και των υπολοιπων...δεσμευομαι προσωπικα για αυτα που λεω...
ειμαι σε ανοιχτη γραμμη γραμμη με τον κυριο μαρινακη και οτι λεω ειναι δικατου λογια...
θα γαμιοσαστε για πολλα χρονια ακομα μου ειπε να σου πω...
οτι εχεις δει μεχρι τωρα ειναι μονο η αρχη...
αυτη τη χουντα θα την τρως στη μαπα μεχρι να πεθανεις...
εχεις υπομονη;
εδω θα ειμαστε  ;)

στα παπάρια μου το κωλολίμανο σας. η μόνη σχέση που έχω μαζί του είναι όταν κατεβαίνω για το καραβάκι για τις Κυκλάδες.
ουδεμία άλλη σχέση επιθυμώ να έχω. βρωμάει μπόχα και γκέτο από πολύ μακρυά.
όσο για τον έλεγχό του, αν είναι τόσο επιτυχής όσο η εξαγορά του ΟΠΑΠ ή του ιπποδρομιακού στοιχήματος πάω πάσο...
τέλος, για τα υπόλοιπα, κωλοτρυπίδες, χούντες και λοιπές ασυναρτησίες τις ξεπερνάω γιατί δε με αγγίζουν.

το τι θα γίνει στο τέλος, έχεις δίκιο.
αργά ή γρήγορα θα το δούμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
στα παπάρια μου το κωλολίμανο σας. η μόνη σχέση που έχω μαζί του είναι όταν κατεβαίνω για το καραβάκι για τις Κυκλάδες.
ουδεμία άλλη σχέση επιθυμώ να έχω. βρωμάει μπόχα και γκέτο από πολύ μακρυά.
όσο για τον έλεγχό του, αν είναι τόσο επιτυχής όσο η εξαγορά του ΟΠΑΠ ή του ιπποδρομιακού στοιχήματος πάω πάσο...
τέλος, για τα υπόλοιπα, κωλοτρυπίδες, χούντες και λοιπές ασυναρτησίες τις ξεπερνάω γιατί δε με αγγίζουν.

το τι θα γίνει στο τέλος, έχεις δίκιο.
αργά ή γρήγορα θα το δούμε...
το λιμανι δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε δικο σου ειναι της χωρας...
τωρα αν η ομαδα που εχει εδρα εκει σου εχει γαμησει ολα τα αγαμητα γιαυτο δεν φταιει το λιμανι αλλα εσυ και η ομαδα...
παμε παρακατω...η μαλακια που ποσταρισες ειναι απλα σε συμπυκνωμενη μορφη  η γνωστη αντιολυμπιακη προπαγανδιστικη καραμελα ολων των αντιολυμπιακων σκουπιδιων που εχουν μορφη ανθρωπου πιανουν πεννα και δηλωνουν δημοσιογραφοι...
το μο πο συμφωνω ειναι αυτο για τον τελικο και το τραινο αλλα εχει την εξηγηση του...λεγεται ''θυματα προπαγανδας''
ξεκαθαριζω κανεις δεν θελει να αδικει τον αλλο αλλα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια ενος ''σοου''
λαθη γινονται ,αομονωνονται και στοχοποιουνται μονο αυτα που ειναι υπερ του ολυμπιακου...σε εκεινο το ματς εχω βαλει βιντεακι πολυ πριν το οντως λανθασμενο μη σφυριγμα στη φαση του μανιατη επρεπε ο αστερας να εχει δυο αποβολες...να ξερεις οτι δενυπαρχει ολυμπιακος που να μην εχει σκασει και με αυτη τη φαση αλλα και με τις υποδειξεις των εποπτων στο προχθεσινο ματς στην τριπολη....
τα υπολοιπα ξαναλεω ειναι παραληρηματικου τυπου μπακαλιστικες αστηριχτες αερολογιες τις οποιες κατα το δοκουν αρεσκονται να χρησιμοποιουν ενιοτε οι απανταχου ''αντικειμενικοι'' δημοσιογραφοι στα πλαισια της αντιολυμπιακης προπαγανδας...
ο θρυλος ιδρυσε αυτοκρατορια ,ειναι στην κορυφη απολαμβανει την μοναξια της και ολοι εσεις που ασθμαινοντας καν δεν μπορειτε να σηκωσετε το κεφαλι για να τον δειτε (ποσο μαλλον να προσπαθησετε και να τον φτασετε) ζειτε σε ενα ψευτικο κοσμο πλασμενο κατ'εικονα της νοημοσυνης σας οπου βασιλευουν δρακοι και μαγισες...
ειναι δικο σας το προβλημα και οφειλετε να δωσετε λυση....
εχετε αλλοιωσει τις ψυχες σας και τον χαρακτηρα σας οσο αναλωνεστε σε αυτο το ετερμονο κυνγι μαγισσων και εχετα διαμορφωσει χαρακτηριστικα που αν ταβλεπατε σε αλλον θα μειδιουσατε (οπως κανω εγω τωρα με εσας)
εχετε γινει φανατσιοπληκτοι  σενατιογραφοι ,ψετρες και υποκριτες ....
αυτα...
καλο κυνηγι....στις μαγισσες.... :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ασχετο αλλα βλεπω σταρ και τα βυζομπαλα της Κορινθιου κοντευουν να επαναστατησουν και να βγουνε εκτος μπλουζας...και μετα το ευχαριστο διαλειμα συνεχιστε να σκοτωνεστε  :sunglasses:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.155
Πόντοι
456

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
το λιμανι δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε δικο σου ειναι της χωρας...
τωρα αν η ομαδα που εχει εδρα εκει σου εχει γαμησει ολα τα αγαμητα γιαυτο δεν φταιει το λιμανι αλλα εσυ και η ομαδα...
παμε παρακατω...η μαλακια που ποσταρισες ειναι απλα σε συμπυκνωμενη μορφη  η γνωστη αντιολυμπιακη προπαγανδιστικη καραμελα ολων των αντιολυμπιακων σκουπιδιων που εχουν μορφη ανθρωπου πιανουν πεννα και δηλωνουν δημοσιογραφοι...
το μο πο συμφωνω ειναι αυτο για τον τελικο και το τραινο αλλα εχει την εξηγηση του...λεγεται ''θυματα προπαγανδας''
ξεκαθαριζω κανεις δεν θελει να αδικει τον αλλο αλλα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια ενος ''σοου''
λαθη γινονται ,αομονωνονται και στοχοποιουνται μονο αυτα που ειναι υπερ του ολυμπιακου...σε εκεινο το ματς εχω βαλει βιντεακι πολυ πριν το οντως λανθασμενο μη σφυριγμα στη φαση του μανιατη επρεπε ο αστερας να εχει δυο αποβολες...να ξερεις οτι δενυπαρχει ολυμπιακος που να μην εχει σκασει και με αυτη τη φαση αλλα και με τις υποδειξεις των εποπτων στο προχθεσινο ματς στην τριπολη....
τα υπολοιπα ξαναλεω ειναι παραληρηματικου τυπου μπακαλιστικες αστηριχτες αερολογιες τις οποιες κατα το δοκουν αρεσκονται να χρησιμοποιουν ενιοτε οι απανταχου ''αντικειμενικοι'' δημοσιογραφοι στα πλαισια της αντιολυμπιακης προπαγανδας...
ο θρυλος ιδρυσε αυτοκρατορια ,ειναι στην κορυφη απολαμβανει την μοναξια της και ολοι εσεις που ασθμαινοντας καν δεν μπορειτε να σηκωσετε το κεφαλι για να τον δειτε (ποσο μαλλον να προσπαθησετε και να τον φτασετε) ζειτε σε ενα ψευτικο κοσμο πλασμενο κατ'εικονα της νοημοσυνης σας οπου βασιλευουν δρακοι και μαγισες...
ειναι δικο σας το προβλημα και οφειλετε να δωσετε λυση....
εχετε αλλοιωσει τις ψυχες σας και τον χαρακτηρα σας οσο αναλωνεστε σε αυτο το ετερμονο κυνγι μαγισσων και εχετα διαμορφωσει χαρακτηριστικα που αν ταβλεπατε σε αλλον θα μειδιουσατε (οπως κανω εγω τωρα με εσας)
εχετε γινει φανατσιοπληκτοι  σενατιογραφοι ,ψετρες και υποκριτες ....
αυτα...
καλο κυνηγι....στις μαγισσες.... :rockon:

δεν απαντάς σε κάποια ερωτήματα που έχει, one by one?
για να πειστούμε και εμείς δλδ...
τα περί υποκρισίας... ειλικρινά... είναι πολύ αστεία!
σα να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ένα πράγμα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν απαντάς σε κάποια ερωτήματα που έχει, one by one?
για να πειστούμε και εμείς δλδ...
τα περί υποκρισίας... ειλικρινά... είναι πολύ αστεία!
σα να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ένα πράγμα...
στο λογο μου....με σενα ασχετως απο τους αρχικους χαρακτηρισμους  :grin: ειμαι σιγουρος οτι και μπορω και θελω να κανω συζητηση...
εχω αυτη τη στιγμη καποιες δουλιτσες και πρεπει α την κανω...αν θα εισαι αργοτερα εδω θα ειναι χαρα μου να ανταλλαξουμε αποψεις...
απλα επειδη ζητας ενα ενα και ειναι κουραστικο (αλλα αν χρειαστει αργοτερα να το κανω θα το κανω) θα σου πω για ενα ''επιχειρημα'' που οπως λεει και ο φιλος μπακαλης ειναι καφενειακου επιπεδου απλα επειδη ειναι ''μπακαλιστικης'' λογικης...
το 16 στα 18...
πρωτον γιατι να μην ειναι 16 στα 18 αν ετσι πρεπει και
δευτερον...αν ειναι 16 στα 18 λογω καποιου ''βρωμικου '' και ''πονηρου'' συστηματος οπως ισχυριζεται ο συγγραφεας τοτε αυτοματως και χωρις μαλλον να το καταλαβαινει ο φανατικος (σε επιπεδα τζιχαντ) συγγραφεας ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΣΤΑ 18;
αν καταλαβες τι εννοω
ειναι σα να λες για παραδειγμα τον γνωστο πυγμαχο φλουντ μευγουεδερ  γιατι εχει 47-0 ρεκορ;
μα γιαυτι ειναι ανικητος....
η γιατι ο τζαμαικανος ηταν αχαστος;
μα γιατι ηταν ο καλυτερος...
απλα ...αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε...
και μαλλον δεν θα το αποδεχτειτε ποτε...τουλαχιστον δημοσια...
γιατι θελει τολμη και αρετη να δεχτεις την ανωτεροτητα του αντιπαλου...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
στο λογο μου....με σενα ασχετως απο τους αρχικους χαρακτηρισμους  :grin: ειμαι σιγουρος οτι και μπορω και θελω να κανω συζητηση...
εχω αυτη τη στιγμη καποιες δουλιτσες και πρεπει α την κανω...αν θα εισαι αργοτερα εδω θα ειναι χαρα μου να ανταλλαξουμε αποψεις...
απλα επειδη ζητας ενα ενα και ειναι κουραστικο (αλλα αν χρειαστει αργοτερα να το κανω θα το κανω) θα σου πω για ενα ''επιχειρημα'' που οπως λεει και ο φιλος μπακαλης ειναι καφενειακου επιπεδου απλα επειδη ειναι ''μπακαλιστικης'' λογικης...
το 16 στα 18...
πρωτον γιατι να μην ειναι 16 στα 18 αν ετσι πρεπει και
δευτερον...αν ειναι 16 στα 18 λογω καποιου ''βρωμικου '' και ''πονηρου'' συστηματος οπως ισχυριζεται ο συγγραφεας τοτε αυτοματως και χωρις μαλλον να το καταλαβαινει ο φανατικος (σε επιπεδα τζιχαντ) συγγραφεας ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΣΤΑ 18;
αν καταλαβες τι εννοω
ειναι σα να λες για παραδειγμα τον γνωστο πυγμαχο φλουντ μευγουεδερ  γιατι εχει 47-0 ρεκορ;
μα γιαυτι ειναι ανικητος....
η γιατι ο τζαμαικανος ηταν αχαστος;
μα γιατι ηταν ο καλυτερος...
απλα ...αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε...
και μαλλον δεν θα το αποδεχτειτε ποτε...τουλαχιστον δημοσια...
γιατι θελει τολμη και αρετη να δεχτεις την ανωτεροτητα του αντιπαλου...

μπορείς να απαντήσεις όποτε θες.
δεν υπάρχει πρόβλημα.

το θέμα είναι το εξής, υπάρχουν κάποια βασικά ερωτήματα.
κάποια από αυτά αναφέρονται στο άρθρο που παρέθεσα.
λες, λέτε όλοι σας, ότι είναι προπαγάνδα, μπακαλίστικα κλπ.
πείσε με ότι είναι, μπορείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom