Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Παλι  μαλακιες λες..........κοιτα  τα  χαλια σου........!!!!!!
Εγω λεω μαλακιες;Ο κολλητος σου ο αντισθενης ειχε πει οτι...ειναι εφικτη η κατακτηση του
γιουροπα λιγκ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε απανταεις αυριο να μου περασει και η επιδραση απο τα ξυδια  :grin:

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς πες ότι λέμε μαλακίες. Ο ΠΑΠΑΡΑΣ που ξεκίνησε δεν έγραψε μαλακία; Αντί να κοιτάει τα χάλια της ομάδας του (ΑΡΗΣ είναι και ΟΧΙ ΟΣΦΠούστης) κάθεται και γράφει για την ΑΕΚ. Οταν ΚΑΙ ΑΝ ανέβει Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ και πιάσει και ξεπεράσει την ΑΕΚ τότε να μιλήσουμε μαζί του. Εως τότε με ομάδες που είναι μικρομεσαίες στη Γ ΕΘΝΙΚΗ δεν ασχολούμαστε (εκτός και αν ασχοληθουν αυτές μαζί μας)

Καλημερα απο το ελλαντα....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ο καθενας  νομιζει οτι η ομαδα του  ειναι η καλυτερη......και συ αυτο δε νομιζεις  για  το θιασο με τα κιτρινα  ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εχω λαθος  πες  μου...........

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω λεω μαλακιες;Ο κολλητος σου ο αντισθενης ειχε πει οτι...ειναι εφικτη η κατακτηση του
γιουροπα λιγκ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε απανταεις αυριο να μου περασει και η επιδραση απο τα ξυδια  :grin:

Εγω  δεν  εχω κολητους  εδω μεσα...........ειμαι  ΝΕΟΣ    ;) ;) ;) ;) ;) ;)    δεν  ξερω κανενα......οπως  δε  με ξερει  κανενας......οσο  για  το  γιουροπα...γιατι  να  μην  παει καλα  εχει  πολλες  καλυτερες ομαδες ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.aek-live.gr/wp-content/uploads/2014/05/MELISSANIDIS_533_355.jpg[/img[/URL]]

Χρόνια πολλά τίγρη ;D

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατι κατεβαινουμε με αναπληρωματικους αυριο? Στα αρχιδια μας το κυπελλο δηλαδη  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στην εφημερίδα «Το Βήμα» επιτρέψτε μου να σας θυμίσω τι ακριβώς ειπώθηκε για το θέμα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για τη μία μπουκιά ψωμί(!):

«Ο Κόκκαλης με υποδεχόταν με υποκλίσεις το 2000, γιατί ήξερε ότι χωρίς εμένα δεν θα προχωρούσε η ανακατασκευή του ''Καραϊσκάκη'', που τελικά το πήρε πιο φτηνά απ' όσο κοστίζει μια μπουκιά ψωμί»

Διάβασε περισσότερα στο: «Κινέζοι» στην αλήθεια της Γιάννας! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι, για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να μη λένε οι ΟΣΦΠούστηδες για "προεδράρες λεφτάδες που ρίχνουν ένα καράβι λεφτά στην ομάδα". Υποκλήσεις ο Κόκκαλης στη Γιάννα. Υποκλίσεις σε ΤΕΤΟΙΟΥ είδους γυναίκες κάνουν οι πουσταράδες ΜΟΝΟ!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στην εφημερίδα «Το Βήμα» επιτρέψτε μου να σας θυμίσω τι ακριβώς ειπώθηκε για το θέμα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για τη μία μπουκιά ψωμί(!):

«Ο Κόκκαλης με υποδεχόταν με υποκλίσεις το 2000, γιατί ήξερε ότι χωρίς εμένα δεν θα προχωρούσε η ανακατασκευή του ''Καραϊσκάκη'', που τελικά το πήρε πιο φτηνά απ' όσο κοστίζει μια μπουκιά ψωμί»

Διάβασε περισσότερα στο: «Κινέζοι» στην αλήθεια της Γιάννας! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι, για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να μη λένε οι ΟΣΦΠούστηδες για "προεδράρες λεφτάδες που ρίχνουν ένα καράβι λεφτά στην ομάδα". Υποκλήσεις ο Κόκκαλης στη Γιάννα. Υποκλίσεις σε ΤΕΤΟΙΟΥ είδους γυναίκες κάνουν οι πουσταράδες ΜΟΝΟ!
Γαυροι Παλιο Πουστρακια και Τσατσοι του Συστηματος...ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!!....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ....ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κανει μαλακια μεγαλη αν και τα ψαχνα κατεβαινουν μπουρδελο

οι δικαιολογιες για "παικτες που πρεπει να ξεκουραστουν" οταν εχουνε περασει τεσσερεις μερες απο το προηγουμενο παιχνιδι ειναι του κωλου....Δεν εχω καμια ορεξη να μας κοροιδευει ολο το σαιτ αυριο  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γιατι κατεβαινουμε με αναπληρωματικους αυριο? Στα αρχιδια μας το κυπελλο δηλαδη  :think:
Ρε τρελαμενε με τα ψαχνα παιζει ποιον θελεις να βαλει;Ασε να ξεκουραστει κανας παιχτης,ολο τους ιδιους και τους ιδιους βαζει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε τρελαμενε με τα ψαχνα παιζει ποιον θελεις να βαλει;Ασε να ξεκουραστει κανας παιχτης,ολο τους ιδιους και τους ιδιους βαζει.

Ρε Μαστερ τα Ψαχνα ειναι Β εθνικης ομαδα και εμεις δεν εχουμε το ροστερ της Παρι Σεντ Ζερμεν αν δεν κανω λαθος  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε Μαστερ τα Ψαχνα ειναι Β εθνικης ομαδα και εμεις δεν εχουμε το ροστερ της Παρι Σεντ Ζερμεν αν δεν κανω λαθος  :grin:
E δεν θα εχει και πολλες αλλαγες η εντεκαδα.Και επιστρεφει και ο Μπρεσε. :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
οι δικαιολογιες για "παικτες που πρεπει να ξεκουραστουν" οταν εχουνε περασει τεσσερεις μερες απο το προηγουμενο παιχνιδι ειναι του κωλου....Δεν εχω καμια ορεξη να μας κοροιδευει ολο το σαιτ αυριο  :grin:
προφανως το κυπελλο δεν τους ενδιαφερει, περσυ το δικαιολογω μια μαλακια και μιση ηταν αλλα φετος ειναι απλα απαραδεκτοι , και τη κουραση και μαλακιες ελεος μεχρι πριν ενα μηνα κανανε διακοπες απο τον ιουνιο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
προφανως το κυπελλο δεν τους ενδιαφερει, περσυ το δικαιολογω μια μαλακια και μιση ηταν αλλα φετος ειναι απλα απαραδεκτοι , και τη κουραση και μαλακιες ελεος μεχρι πριν ενα μηνα κανανε διακοπες απο τον ιουνιο

τυπε δεν παει ετσι ΑΕΚ ειμαστε  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom