Ψαξε να βρεις αν τελικα κατατεθηκαν μελετες η οχι,και μετα συζηταμε τα υπολοιπα.
Να κατατεθουν που ? Στην Βουλη ?
Εξαρταται σε τι μελετες αναφερεσαι
Απαντησε μου γιατι δεν το ξερω πραγματικα, τα στρεμματα του Αλσους παραχωρηθηκαν απο τον Δημο ?
Ψαξε να βρεις αν τελικα κατατεθηκαν μελετες η οχι,και μετα συζηταμε τα υπολοιπα.
Στο ΥΠΕΚΑ,για να φτιαχτει ο νομος.Στα κομματα,εχουν δωθει οι μελετες,η οχι;Να κατατεθουν που ? Στην Βουλη ?
Εξαρτατε σε τι μελετες αναφερεσαι
Απαντησε μου γιατι δεν το ξερω πραγματικα, τα στρεμματα του Αλσους παραχωρηθηκαν απο τον Δημο ?
Η Δουρου το μονο που μπορει να κανει,ειναι να μην δωσει τα 20 εκ,πραγμα δυσκολο εως αδυνατο μιας και θα δωθουν στον βαζελο 8 εκ για τη λεωφορο.Κι εγω σου λεω, ότι οσο η Δουρου είναι περιφερειάρχης, γηπεδο στη ΝΦ δεν φτιαχνει η ΑΕΚ.
Στο ΥΠΕΚΑ,για να φτιαχτει ο νομος.Στα κομματα,εχουν δωθει οι μελετες,η οχι;
Για τα στρεμματα,σου εξηγησα,διαβασε τον νομο προσεκτικα.Διαβασε εκει που λεει αποχαρακτηρίζεται από αναδασωτέα έκταση και χαρακτηρίζεται ως Αστικό Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας.Απο την στιγμη λοιπον,που την επομενη εβδομαδα,ψηφιστουν με το καλο ο νομος για το ρυθμιστικο σχεδιο,και ο νομος
για το γηπεδο,ο λαθρεμπορας μπορει να παρει τα στρεμματα που προβλεπει ο νομος,χωρις ο δημος να εχει καμια αναμοιξη.Αν βεβαια δεν ψηφιστει,το ξεχναει
και κοιταζει αλλου.
Ελα ρε πιπη,το επιασες!!!!αυτο που σου ελεγα 1 χρονο τωρα,το καταλαβες τωρα!!Μεγαλε!Αρα δεν εγινε ακομα η παραχωρηση των στρεμματων, περιμενουν να ψηφιστει ο Νομος για να παρακαμψει τις διαδικασιες εγκρισης απο Δημο - Περιφερεια κτλ. (αν κανω λαθος διορθωσε με). Μαλιστα.
Ελα ρε πιπη,το επιασες!!!!αυτο που σου ελεγα 1 χρονο τωρα,το καταλαβες τωρα!!Μεγαλε!
Εσυ δεν εχεις καταλαβει την τυφλα σου !!!
Οταν εσυ ελεγες οτι θα εχεις αδεια τον Φλεβαρη εγω σου ελεγα... οχι !!
Οταν εσυ ελεγες οτι θα εχεις την αδεια τον Μαιο σου ελεγα... οχιιιιι !!!
Ενα χρονο μετα μου λες οτι εχεις καποια προβληματα και πας να τα διευθετησεις με Νομο που θα ψηφιστει απο την ολομελεια.
Ξερεις τι σου λεω τωρα ?
Οτι ο Νομος Θα ψηφιστει
Ο Συριζα τον στηριζει (θα ψηφισει θετικα το κρισιμο αρθρο, θα καταψηφισει το αλλο)
Θα παει στο ΣΤΕ
Και εκει θα κυρηχθει αντισυνταγματικος !!!
Aρχιδια στηριζει ο Συριζα.Ο Νομος μπορει να περασει και μονο με τους βουλευτες Πασοκ και νδ που ειπαν θα τον ψηφισουν.Εσυ δεν εχεις καταλαβει την τυφλα σου !!!
Οταν εσυ ελεγες οτι θα εχεις αδεια τον Φλεβαρη εγω σου ελεγα... οχι !!
Οταν εσυ ελεγες οτι θα εχεις την αδεια τον Μαιο σου ελεγα... οχιιιιι !!!
Ενα χρονο μετα μου λες οτι εχεις καποια προβληματα και πας να τα διευθετησεις με Νομο που θα ψηφιστει απο την ολομελεια.
Ξερεις τι σου λεω τωρα ?
Οτι ο Νομος Θα ψηφιστει
Ο Συριζα τον στηριζει (θα ψηφισει θετικα το κρισιμο αρθρο, θα καταψηφισει το αλλο)
Θα παει στο ΣΤΕ
Και εκει θα κυρηχθει αντισυνταγματικος !!!
Α τωρα είναι καλοι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ?Aρχιδια στηριζει ο Συριζα.Ο Νομος μπορει να περασει και μονο με τους βουλευτες Πασοκ και νδ που ειπαν θα τον ψηφισουν.
Λεω καπου πως ειναι καλοιΑ τωρα είναι καλοι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ?
Aρχιδια στηριζει ο Συριζα.Ο Νομος μπορει να περασει και μονο με τους βουλευτες Πασοκ και νδ που ειπαν θα τον ψηφισουν.
Το σημαντικοτερο απο ολα,ειναι να περασει το αρθρο 81.Αν περασει,δεν μπορει να κυρηχθει αντισυνταγματικο το αρθρο 82.
Αν ηταν τοσο απλο οπως θες να το περασεις,κανανε αιτηση για αδειες απο τον περασμενο ιουνιο χωρις νεους νομους.
Κανεις δεν ειχε πει για αδειες απο φλεβαρη,μολις τον φλεβαρη κατατεθηκαν οι μελετες,πως θα βγαινανε οι αδειες;
Ολοι πιστευαμε οτι μεχρι τον ιουνιο θα ειχαν βγει,χωρις να υπολογισουμε ομως την γαμημενη βουλη και γραφειοκρατια....
Το οτι εχει καθηστερησει τοσο πολυ ο νομος,δεν φταινε οι υπευθηνοι για το εργο,στο εχω πει χιλιες φορες.
Αυτοι ηταν ετοιμοι με ολες τις μελετες καταθεμενες,σε ΥΠΕΚΑ και κομματα απο τον φλεβαρη.
Τετοιον καιρο αποκλειεται,αφου η παρουσιαση ειχε γινει τον νοεμβρη.Δες την.Απο την πλευρα τους,οσα ειπαν,τα εκαναν μεσα στο χρονοδιαγραμμα.Περισυ τετοιο καιρο δεν μας λεγανε οτι εχουν ετοιμες τις Μελετες, αδεια τον Φλεβαρη, Μπουλντοζες τον Ιουλη και γηπεδο ετοιμο το 2016 ?
Το ΣΤΕ αποφασιζει αν ειναι αντισυνταγματικος ή οχι. Υπαρχει ομως προδεδικασμενο !!
Τετοιον καιρο αποκλειεται,αφου η παρουσιαση ειχε γινει τον νοεμβρη.Δες την.Απο την πλευρα τους,οσα ειπαν,τα εκαναν μεσα στο χρονοδιαγραμμα.
Η καταθεση του φακελου στο υπουργειο,εγινε τον φλεβαρη,οπως και ειπαν.Αυτο ηταν και το τελικο βημα απο πλευρας ΑΕΚ που επρεπε να γινει.
Για ποιο δεδικασμενο λες;
Ψαξε λιγο καλυτερα,δες τι ηθελε να περασει ο Γρανιτσας,τους συντελεστες δομησης,το υψος οικοδομης,αν υπηρχε εμπορικο κεντρο,Η συγκεκριμενη διαδικασια επιχειρηθηκε και το 2002.
Ομως συμφωνα με αποφαση του ΣΤΕ εν τελη απορριφθηκε.
Ψαξε λιγο καλυτερα,δες τι ηθελε να περασει ο Γρανιτσας,τους συντελεστες δομησης,το υψος οικοδομης,αν υπηρχε εμπορικο κεντρο,
ποσο δασος καταπατουσε,και τελος αν τοτε ηταν αναδασωτεο Η μητροπολιτικο παρκο,και ξαναελα.
Ποίος ήρθε;Αφηστε τους συντελεστες δομησης και τις αρχιδιες.
Το ζουμι ειναι στα λεφτα. Δηλαδη:
ΓΙΑΤΙ η Περιφερεια σκαει 20 εκατομμυρια (σσ ο ιδιος ο Μελισσανιδης, δεν βαζει ουτε 10!), απο τη στιγμη που δεν μπαινει "συνεταιρος" στη Δικεφαλος1924?
Ή, αλλιως: Γιατι ΕΠΙΔΟΤΕΙ το Μελισσανιδη με το 1/3 του ποσου, απ' τη στιγμη που ο Κοκκαλης το εκανε μονος του, χωρις επιδοτηση απο κανεναν και, μαλιστα, μεσα σε 11-12 μηνες??
Αφηστε τους συντελεστες δομησης και τις αρχιδιες.
Το ζουμι ειναι στα λεφτα. Δηλαδη:
ΓΙΑΤΙ η Περιφερεια σκαει 20 εκατομμυρια (σσ ο ιδιος ο Μελισσανιδης, δεν βαζει ουτε 10!), απο τη στιγμη που δεν μπαινει "συνεταιρος" στη Δικεφαλος1924?
Ή, αλλιως: Γιατι ΕΠΙΔΟΤΕΙ το Μελισσανιδη με το 1/3 του ποσου, απ' τη στιγμη που ο Κοκκαλης το εκανε μονος του, χωρις επιδοτηση απο κανεναν και, μαλιστα, μεσα σε 11-12 μηνες??