Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Το πως το "Θέλω έναν Μπεργκ στην ομάδα μου" που ΜΑΛΛΟΝ είπε ο Μελισσάν έγινε "κλέβει η ΑΕΚ τον Μπεργκ" μόνο ο (κοπρο)σκυλος το ξέρει. Για να μη παρεξηγηθω. Αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ του πρωταθλήματος. Πολύ καλύτερος του Σισέ. Αυτή τη στιγμή ΜΠΟΡΕΙ να κοστολογείται κάπου στα 15μύρια (σχεδόν το 70% του χρέος του ΠΑΟ)
Το πως το "Θέλω έναν Μπεργκ στην ομάδα μου" που ΜΑΛΛΟΝ είπε ο Μελισσάν έγινε "κλέβει η ΑΕΚ τον Μπεργκ" μόνο ο (κοπρο)σκυλος το ξέρει. Για να μη παρεξηγηθω. Αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ του πρωταθλήματος. Πολύ καλύτερος του Σισέ. Αυτή τη στιγμή ΜΠΟΡΕΙ να κοστολογείται κάπου στα 15μύρια (σχεδόν το 70% του χρέος του ΠΑΟ)
Τοσο τεραστιος που δεν εχει δωσει ουτε ενα πρωταθλημα στη Λιβερπουλ οσο παιζει, και τωρα τελευταια οταν παιζει χαλαει το παιχνιδι της ομαδας του.Αφού απάντησες επί της ουσίας, μου δίνεις το δικαίωμα να πω την γνώμη μου πάνω στο ίδιο θέμα.
Το ματς Λίβερπουλ-Τσέλσι ήταν κάτι σαν Ολυμπιακός-ΟΦΗ, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ, ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας κ.λ.π. 'Εντεκα επιτιθέμενοι και έντεκα αμυνόμενοι. Ο αγώνας, ουσιαστικά, έληξε 1-0. Το δεύτερο γκολάκι, είτε μπήκε είτε δεν μπήκε, είναι το ίδιο. Πάντα φοβάμαι τα ματς που το φαβορί βολεύεται και με την ισοπαλία. Αν η Λίβερπουλ μείνει χωρίς τίτλο και φέτος (πράγμα που δεν το πιστεύω), θα λυπηθώ μόνο για τον τεράστιο Τζέραρντ.
Τύπε ποια ειναι αυτη??
Τύπε ποια ειναι αυτη??
Τελειωσε και αυτο..Τωρα το μονο που μενει ειναι να περασει εντος της εβδομαδας ο νομος στην βουλη και αρχιζουμε χτισιμο.
Στο συμβόλαιό του έχει ποσοστό μεταπώλησης 45% για την πρώην ομάδα του...μόνο έτσι θα μπορούσε ο ΠΑΟ να τον αποκτήσει με τα οικονομικά του...οπότε, κάτι περισσότερο απ' τα μισά θα κερδίσουν αν τον πουλήσουν....Το πως το "Θέλω έναν Μπεργκ στην ομάδα μου" που ΜΑΛΛΟΝ είπε ο Μελισσάν έγινε "κλέβει η ΑΕΚ τον Μπεργκ" μόνο ο (κοπρο)σκυλος το ξέρει. Για να μη παρεξηγηθω. Αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ του πρωταθλήματος. Πολύ καλύτερος του Σισέ. Αυτή τη στιγμή ΜΠΟΡΕΙ να κοστολογείται κάπου στα 15μύρια (σχεδόν το 70% του χρέος του ΠΑΟ)
Ίσως και όχι, αλλά πιστεύω πως αν κάνει και του χρόνου παρόμιες εμφανίσεις και έχει και καλή παρουσία στη Ευρώπη (ΑΝ παίξει ο ΠΑΟ) τότε μπορεί και να τα πλησιάσειΔεν μπορεί να τον πουλήσει 15 με τίποτα
Εγω πιστευω οτι αν βρεθει ομαδα να δωσει για τον Μπεργκ 4 εκατομμυρια, τον εχουν δωσει σε πεντε λεπτα.Ίσως και όχι, αλλά πιστεύω πως αν κάνει και του χρόνου παρόμιες εμφανίσεις και έχει και καλή παρουσία στη Ευρώπη (ΑΝ παίξει ο ΠΑΟ) τότε μπορεί και να τα πλησιάσει
Καλά εγώ θεωρώ ότι το 2ο εξάμηνο του πάίκτη στην ομάδα είναι το ίδιο με το πρώτο 6μηνο του Μήτρογλου στον ΟΣΦΠ (δε μιλάω για Ευρωπαϊκες εμφανίσεις γιατί ο ΠΑΟ δε παίζει ευρώπη). Και τον θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Σισέ γιατί ο Σισέ ήταν ΜΟΝΟ για το γκολ. Ο Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο θεωρώ ότι κάνει περισσότερα από τον Σισέ.
Εγω πιστευω οτι αν βρεθει ομαδα να δωσει για τον Μπεργκ 4 εκατομμυρια, τον εχουν δωσει σε πεντε λεπτα.
ΓΙατί;Κιτρινόμαυροι γαύροι γίναμε
Ναι σωστά έχεις δίκιο. Ο Μήτρογλου πήγε για ψίχουλα στη Φούλαμ. και έπαιζε σ ένα πρωτάθλημα που παίζει η Μπάρτσα και η Ρεάλ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ. Σου τ έχω ξαναπεί αεργομπετοβλακογεννητε. Μη πίνεις πολλούς μπάφους. Δε σου έχουν μείνει και πολλά εγκεφαλικα κύταρραΓρηγορακη 15 ειναι οι μαλακιες που τραβας καθε μερα πριν γραψεις εδω μεσα !!!!
Συνελθε Μαλακα... 27 χρονων παιχτη που σκοραρει σε πρωταθλημα που παιζει Πλατανιας και Εργοτελης δεν δινει κανενας !!!
Πανω απο 5 μυρια δεν αξιζει ο μπεργκ,εκτος αυτου ο βαζελος νομιζω θα παρει το 50% και οχι ολο το ποσο.Το πως το "Θέλω έναν Μπεργκ στην ομάδα μου" που ΜΑΛΛΟΝ είπε ο Μελισσάν έγινε "κλέβει η ΑΕΚ τον Μπεργκ" μόνο ο (κοπρο)σκυλος το ξέρει. Για να μη παρεξηγηθω. Αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ του πρωταθλήματος. Πολύ καλύτερος του Σισέ. Αυτή τη στιγμή ΜΠΟΡΕΙ να κοστολογείται κάπου στα 15μύρια (σχεδόν το 70% του χρέος του ΠΑΟ)
Καλά εγώ θεωρώ ότι το 2ο εξάμηνο του πάίκτη στην ομάδα είναι το ίδιο με το πρώτο 6μηνο του Μήτρογλου στον ΟΣΦΠ (δε μιλάω για Ευρωπαϊκες εμφανίσεις γιατί ο ΠΑΟ δε παίζει ευρώπη). Και τον θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Σισέ γιατί ο Σισέ ήταν ΜΟΝΟ για το γκολ. Ο Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο θεωρώ ότι κάνει περισσότερα από τον Σισέ.
Ναι ναι. Όπως έγραφαν και μερικοί τικιτάκες για τον Μήτρογλου πως αν βρεθεί ομάδα να δώσει 7μύρια στον χοντρό θα τον στείλει τυλιγμένο σε κορδέλα, και τελικά τον πούλησε ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ για 15Εγω πιστευω οτι αν βρεθει ομαδα να δωσει για τον Μπεργκ 4 εκατομμυρια, τον εχουν δωσει σε πεντε λεπτα.
Ναι σωστά έχεις δίκιο. Ο Μήτρογλου πήγε για ψίχουλα στη Φούλαμ. και έπαιζε σ ένα πρωτάθλημα που παίζει η Μπάρτσα και η Ρεάλ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ. Σου τ έχω ξαναπεί αεργομπετοβλακογεννητε. Μη πίνεις πολλούς μπάφους. Δε σου έχουν μείνει και πολλά εγκεφαλικα κύταρρα