Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
το οτι δεν μπαινω εδω να τα γαμησω ολα μην το θεωρειτε αδυναμια αλλα ενδειξη σεβασμου σε καποιους ανθρωπους που υποστηριζουν την συγκεκριμενη ομαδα...
αλλα δεν θελω και πολυ  αν συνεχισετε τις μαλακιες να το κανω ρδελο μπου...το νου σας  ;)
Υ.Γ.λαβιο...το οτι ειμαστε οπαδικα αντιθετοι θεωρω οτι δεν μπορει να μας στερησει τον αλληλοσεβασμο σε προσωπικο επιπεδο οπως επισης δεν μπορει να σταματησει να υπαρχει ενας κωδικας επικοινωνιας αναμεσα σε δυο ''αλλοθρησκους''
αν θεωρεις οτι εστω και λιγο αξιζει να δωσεις σημασια στην αποψη μου θα σε ενημερωσω οτι το ''παιχνιδακι'' που εχεις ξεκινησει με την φωτο του καβλαρχου πιστευω δεν ειναι του επιπεδου σου...δεν σου αξιζει...ξερω οτι σε - σας προκαλει αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον εσυ εχεις χιλιαδες αλλους τροπους να του την πεις περαν του συγκεκριμενου...
αποψη μου και με συγχωρεις κιολας...

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου σε ολα(στο δευτερο σκελος γιατι το πρωτο δεν το καταλαβα) αλλα καλο ειναι σεβασμος να υπαρχει απο ολες τις πλευρες και οχι να μπαινει καθε μερα να μας φορτωνει με μπινελικια και εμεις τι?Λογικο ειναι καποια στιγμη και οι υπολοιποι η εστω καποιοι να αντιδρασουν.Αλλο το πειραγμα και η πλακα και αλλο το μπινελικι καθε μερα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αν κόψουμε και τις μικρές χαρές της ζωής τι θα μείνει; Άντε, χαλάλι σου. :'(

Ρε  μαλακα  μην  κοψεις  καμια  χαρα  απο  τη  ζωη  σου  αλλωστε  ποσες  σου  εμειναν , οι  νικες  στη  γ εθνικη  η  η  κατακτηση  του  κυπελλου  των  ερασιτεχνων.... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:  ......εγω  ειμαι  ο  αναρχιδος  ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βαλε  μωρη  πουστρα  και  συ  μια  φωτογραφια  σου  απο  τα  ταξιδια  που  εχεις  παει  με  το  μπουρδελο  σου   .......... εστω  μιση.........οπαδε  του  πληκτρολογιου........αφου  εισαι  αδερφαρα  και  καυλωνεις  με  τετοιες  φωτο......συνεχισε  και  αν  γουσταρεις  θα  βαλω  και  αλλες......γιατι  μια  βρωμιαρα  σαν και  σενα  μονο  ετσι  τη  βρισκει...........να  χαιδευει  την κωλοτρυπιδα  της........ξεπερασες  και  το  λιλα....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ρε  μαλακα  μην  κοψεις  καμια  χαρα  απο  τη  ζωη  σου   αλλωστε  ποσες  σου  εμειναν , οι  νικες  στη  γ εθνικη  η  η  κατακτηση  του  κυπελλου  των  ερασιτεχνων.... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:   ......εγω  ειμαι  ο  αναρχιδος  ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βαλε  μωρη  πουστρα  και  συ  μια  φωτογραφια  σου  απο  τα  ταξιδια  που  εχεις  παει  με  το  μπουρδελο  σου   .......... εστω  μιση.........οπαδε  του  πληκτρολογιου........αφου  εισαι  αδερφαρα  και  καυλωνεις  με  τετοιες  φωτο......συνεχισε  και  αν  γουσταρεις  θα  βαλω  και  αλλες......γιατι  μια  βρωμιαρα  σαν και  σενα  μονο  ετσι  τη  βρισκει...........να  χαιδευει  την κωλοτρυπιδα  της........ξεπερασες  και  το  λιλα....

Φωτογραφίες δικές μου δε θα δεις ποτέ σε λεωφορείο με άλλους πουσταρχούληδες, με πειράζει η δρωτσίλα. Άσε που δε θα έβαζα ποτέ δικές μου φωτό στο ίντερνετ, πόσο μάλλον στο μπου.

[size=16pt]Barcelona[/size]
2252296159.jpg

[size=16pt]Πρώτο ταξίδι στ' αστέρια[/size]
7104936732.jpg

[size=16pt]Μπουρδελότσαρκα (ΣΕΦ-Καραϊσκάκη)[/size]
2014_04_26_15_31_56.jpg

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ξεκινάει τώρα στη Δ.Τ ο αγώνας μπάσκετ της ομάδας μας,με τον Ηρακλή.
Με νίκη και υπό προϋποθέσεις από σήμερα ανεβαίνουμε στην Α1... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο αγώνας γίνεται και με τους φίλους του Ηρακλή (όπως έγινε και στον πρώτο αγώνα),καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων,είναι πολύ καλές... :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ξεκινάει τώρα στη Δ.Τ ο αγώνας μπάσκετ της ομάδας μας,με τον Ηρακλή.
Με νίκη και υπό προϋποθέσεις από σήμερα ανεβαίνουμε στην Α1... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο αγώνας γίνεται και με τους φίλους του Ηρακλή (όπως έγινε και στον πρώτο αγώνα),καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων,είναι πολύ καλές... :rockon:
Γιατί ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν τόσο καλές σχέσεις?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ δύσκολο ματς...

Στο ημίχρονο είμαστε πίσω με 38-41...Για να δούμε στο δεύτερο τι θα γίνει.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ δύσκολο ματς...

Στο ημίχρονο είμαστε πίσω με 38-41...Για να δούμε στο δεύτερο τι θα γίνει.

Όταν στον πρώτο γύρο τους είχαμε νικήσει αέρα μέσα στο Ιβανώφειο καί σήμερα στο παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό κρίνει την άνοδο στην Α1 , καί με αντίπαλο αδιάφορο βαθμολογικά , ή Α.Ε.Κ. δείχνει τόσο νοθρή ελπίζω να μην το μετανιώσουμε στο τέλος , πάντως το επίπεδο της Α2 περιλαμβανομένης καί της Α.Ε.Κ. είναι επιεικώς για κλάματα  :'( :'( :'( !! 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όταν στον πρώτο γύρο τους είχαμε νικήσει αέρα μέσα στο Ιβανώφειο καί σήμερα στο παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό κρίνει την άνοδο στην Α1 , καί με αντίπαλο αδιάφορο βαθμολογικά , ή Α.Ε.Κ. δείχνει τόσο νοθρή ελπίζω να μην το μετανιώσουμε στο τέλος , πάντως το επίπεδο της Α2 περιλαμβανομένης καί της Α.Ε.Κ. είναι επιεικώς για κλάματα  :'( :'( :'( !! 
Ετσι ειναι,ΑΝ τελικα ανεβουμε πρεπει να πεσει χρημα για να σταθουμε αξιοπρεπως..Μην ξεχναμε οτι ακομη ειμαστε
και στο μπασκετ σε καθεστως εκκαθαρισης.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ σωστά...Ας ελπίσουμε να νικήσουμε.Τώρα παίζουν κάπως καλύτερα...Κάνει και λάθη ο Ηρακλής(λες να τα συμφωνήσαμε στο ημίχρονο? :grin: :grin: :grin: ).

Όσο για το επίπεδο που αναφέρεις,νομίζω το είχαμε συζητήσει και στον προηγούμενο αγώνα με τηλεοπτική κάλυψη...Με την Καβάλα νομίζω. :think:
Πολύ μέτριο το επίπεδο της κατηγορίας...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
66-49 στη τρίτη περίοδο με επιμέρους σκόρ 28-8  :o :o :o :o :o :o :o :o :o !!!!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Με επιμέρους σκορ,28-8 στην τρίτη περίοδο είμαστε μπροστά με 66-49... :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως ό Ηρακλής με επι μέρους σκόρ 0-7 μείωσε στους 10 καί ή Α.Ε.Κ. δεν έχει βάλει ακόμα καλάθι στην τέταρτη περίοδο , δείγμα της αστάθειας της .  

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τι βλέπουν τα ματάκια μας καί αντέχουμε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Aπιστευτα πραγματα χασαμε διαφορα 19 ποντων μεσα σε λιγα λεπτα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Με  αυτο  το  μπασκετ  σου  βγαινουν  τα  ματια...... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Αφου  μπορειτε  και  το  βλεπετε............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom